Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58

Geçen Haftaki Kilom 63.2
Bugün ki Kilom 62.3

Kızlar geçen haftadan beri olan ve lahana çorbasıyla da gelen değimim ancak bu kadar. Bu hafta sütü kestim sınırlı izinleri de pek kullanmadım. Lahana çorbası da olayı hızlandırdı. Yoksa gram gram gidiyordu kilom her hafta. Geçen haftadan beri süreci hızlandırdım. Ve sonuç budur.

Kizlar ilk kez bildiriye katiliyorum... Evet evet, simdi büyük kompleksimi acikliyorum :KK52:

Baslangic: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166
Güncel kg: 77,6
Fark: 4,9 kg :KK52: :KK52:

Günaydın arkadaşlar.

Başlama tarihi :06.03.2013
Boy :1.58
Başlangıç kilosu :69
Hedef kilo :52
Geçen hafta kilo :64.5
Bu sabah kilo :63.7

dün sp günümdü. Dely şimdiden ellerine sağlık. Teşekkür ederim.

Disarida kar yagiyor, ve ben yerimden nasil kalkip yürüyüse cikacagim :KK47: nekadar tembelim ya.. Biraz yürüyüs, biraz alisveris.. Süttozu almak istiyorum.. Tatlilar icin degil, ben tatlilari tamamen cikardim haytimdan (simdilik), böyle daha kolay olacagi kanaatindeyim.. Bir gün tatli yersem ertesi günde vücudum ister..

Güzel bir ekmek yapmak istiyorumm.. Yada pizza.. Gerci ben kepegi sadece kahvaltida tüketiyorum - olsun, Kim demis kahvaltida pizza yenilmez diye :KK56:

Simdilik kaciyorum, bol kalori yakmamiz dilegi ile :KK19:

tarifini istiyorum pizzanin:KK56: suttozu yagsizmi kullaniyoruz yoksa nestlenin suttozu olurmu? burdada bir haftadir kar yagiyor ben de yurtdisindayim ilkbahari gorecegiz derken goremedik:KK50: birde ekmek tarifinide yazarsan sevinirim.

herkese günaydınlar arkadaşlar ve çoook teşekkür ederim dely'ciim :KK16:

Geçen Haftaki Kilo: 53.1
Bu Haftaki Kilo: 52.7
Boy : 1.58

geçtiğimiz günlerde 52.3 e kadar düştüm ama iki günde yine bir artış oldu malesef :KK50:

Son düzenleme:
yoğurt tüketiminde bi sınırlama var mı yoksa istediğimiz kadar yiyebiliyormuyuz
süt ürünleri günluk 1 litre dedıgıne göre yogurdu da buna dahil ettıgımıze göre evet canım sınırlama var..süt ürünleri gunluk lımıt 1 litre ..

Kizlar ilk kez bildiriye katiliyorum... Evet evet, simdi büyük kompleksimi acikliyorum :KK52:

Baslangic: 05.03.13
Baslangic kg: 82,5
Boy: 166
Güncel kg: 77,6
Fark: 4,9 kg :KK52: :KK52:
82,5 kg mu kompleks..:KK52:o zaman ben başlangıç kılosu 103 yazarken ölmelıymışım..:KK33:

tarifini istiyorum pizzanin:KK56: suttozu yagsizmi kullaniyoruz yoksa nestlenin suttozu olurmu? burdada bir haftadir kar yagiyor ben de yurtdisindayim ilkbahari gorecegiz derken goremedik:KK50: birde ekmek tarifinide yazarsan sevinirim.

Nestlenin degil, buranin garip bir markasi :44: protein agirlikliymis, yag orani sadece 1,2... Pizzayi daha denemedim, ama bu tarifi yapmayi düsünüyorum Akdeniz Pizza » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri

Güzel bir ekmek tarifim yok canim.. Buldugumda onuda paylasirim insallah..

Yazi, ilkbahari dört gözle bekliyorum valla.. Hala disarida kar yagiyor.. Mevsimler karisiyor gayri :KK53:

Bu arada saç problemini yazınca aklıma geldi. Ben de 10 Ocak' tan beri yapıyorum Dukan' ı. Bu zamana kadar çok sorun yaşamamıştım ama son bir iki haftadır acayip cilt problemim oldu. Normalde cildi pürüzsüz denilecek türde bir cilt yapısına sahibim ve hayatımda regl dönemlerimdeki ufak tefek şeyler hariç hiç cilt problemi yaşamadım. Ancak son zamanlarda cildim küçük küçük sivilcelenir gibi oldu ve geçer gibi olanlarda iz yada leke gibi kalıyor yüzümde. Bekledim geçer mi diye ama mesela dudağımda küçük bir uçuk çıkmıştı onun bile izi kaldı dudağımda inanamadım. Acaba diyetle bir ilgisi var mı diye düşündüm de bilemedim. Diyeti bırakmayı hiç düşünmediğim için nasıl bir önlem alınabilir ve bu lekeleri nasıl geçirebilirim acaba ? Sizde de hiç böyle cilt şikayetleri oldu mu diyet esnasında ?

Cilt problemi az biraz bende yaşamıştım da şu uçuk meselesini yazınca aynı şeyleri yaşadığımıza kanaat getirdim. Canım heralde diyet biraz etkiliyor ama ben yumurta sayısını azaltıp (günde 1 taneyi geçirmedim) balık tüketimini arttırınca bu sıkıntımdan kurtulmuştum. Birazda maske falan kullanman gerekebilir. Şunu söyleyim hayatta ne elime ne yüzüme hiç bir krem değdirmemiş biri olarak bu maske olayları biraz yapıma terstir ama bu lekelenmeler karşısında endişelenip birşeyler denemiştim iyi de gelmişti. Hatta bir kaç günde düzenli 50 faktör güneş kremi sürdüm (günde bir kere evden çıkarken) tamamen geçti herşey. Sende deneyebilirsin.
moralim bozuldu yoğurdum tutmamış:KK5:
Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.

Çok şükür bir kaç haftadır süregelen makus 300-500 ritmini bozdum kızlar bu hafta yüzüm gülüyor. Delyciiiim sen yaz hele bu rakamları her klavyeye dokunduğunda klavyenden altın tozları uçuşsun tatlım inşallah... Eh keyif yerinde döşeyim bari bu hafta bildirim tablomu

Başlama Tarihi: 26/11/2012
Başlangıç Kilo : 98
Boy : 1,79
Geçen Hafta : 78,2
Bu haftaki kilo: 77,0
Haftalık +/- : 1,2
Toplam +/- : 21
Hedef : 75
Hedefe kaç kaldııııı::::::: 2 sadece ikiiiii
Güçlendirmeye geçiş tarihi::::: 21/04/2013 Rabbimin izniyle görebilirsek o tarihi güçlendirmenin serin sularına salıvericem kendimi

kilo bildirimi

bu gun 63.4
gecen hafta 64
boy 1.62
baslangic 9.7.2012
baslangic kilo 84

bu haftanin basinda 63.1 gormustum , iyi tekrar hizlandim diye duusndum, ama sonra 300 gramini geri almisim, neyse buna da sukur,

hedef kilosuna yaklasanlar diyodu zaten, iki gun eksi bir gun arti goruyoruz diye, ben bundan once bir seyire ilk basladiigmda arti ve 3 hafta duraklama gordum, ondan sonra cok arti gormedim, o yuzden artilari gorunce cok pimpirikleniyorum:)

Günaydın tekrar
sabah 1 yumurta birkaç dilim peynir ,laktaz süt ve dukan ekmeği ile yaptım kahvaltımı.Bugün sebzeli günüm

herkese günaydınlar arkadaşlar ve çoook teşekkür ederim dely'ciim :KK16:

Geçen Haftaki Kilo: 53.1
Bu Haftaki Kilo: 52.7
Boy : 1.58

geçtiğimiz günlerde 52.3 e kadar düştüm ama iki günde yine bir artış oldu malesef :KK50:

ne kadar sürede 52 lere düştün canım sen?

öncelikle herkese günaydın bayanlar bildirimimi yapayım
başlangıç=14 şubat 2013
başlangıç kilo=79.6
geçen haftaki kilo=74.9
bu haftaki kilo=73.8
kaybedilen kilo=-1100 gr

çok mutluyum.:21::21:belirgin bir şekilde kilo verdiğim belli olmaya başladı.bağırsak ve ödem sorunumu aşmak için hala ilaç kulanıyorum ama biraz daha verdimi bu sorun azalır herhalde:KK52::KK52:

eşiniz mesleği nedir merak ettim.çok yoğun bir hayatınız var maşallah.lor tariflerinize de bayıldım.ya benim kafam çalışmıyor sanırım niye düşünemiyorum bu tarifleri ben :KK43::KK43:

2 gündür çocukların sınavları nedeniyle giremedim bu yüzden şimdi gördüm .bukadar taşınan meslek ne olabilir tatlım.asker olur En Büyük TÜRKİYEancak.doğudan buraya beş sene önce geldim aynı yıl içinde hem doğudan taşındım oturduğum evin bulunduğu yer hoşuma gitmedi birdaha taşındım.güzel bir evdei ancak daha 2 ay olmadan lojman çıktı birdaha taşındım.oysa herifcezime sormuştum lojman çıkma şsnsı varmı diye oda binde bir demişti.ama çıktı.neyse heriflerin ipiyle kuyuya inersen birdaha taşınırsın.:KK19::KK19::KK19:

Cilt problemi az biraz bende yaşamıştım da şu uçuk meselesini yazınca aynı şeyleri yaşadığımıza kanaat getirdim. Canım heralde diyet biraz etkiliyor ama ben yumurta sayısını azaltıp (günde 1 taneyi geçirmedim) balık tüketimini arttırınca bu sıkıntımdan kurtulmuştum. Birazda maske falan kullanman gerekebilir. Şunu söyleyim hayatta ne elime ne yüzüme hiç bir krem değdirmemiş biri olarak bu maske olayları biraz yapıma terstir ama bu lekelenmeler karşısında endişelenip birşeyler denemiştim iyi de gelmişti. Hatta bir kaç günde düzenli 50 faktör güneş kremi sürdüm (günde bir kere evden çıkarken) tamamen geçti herşey. Sende deneyebilirsin.

Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.

Söylediklerin çok iyi oldu scholarppty. Özellikle uçuğun da böyle kırmızı lekesi kalınca endişelendim birden. Maske bakayım kendime de tam olarak ne olduğunu anlamadığım için nasıl bir maske almam lazım onu da bilmiyorum hiç. En iyisi güneş koruyucu krem alayım hemen ve balık tüketmeye başlayayım. Maske de bakayım artık ne kullanabilirim diye. Çok teşekkürler :)

Kaynatıp içine sirke veya limon damlatıp kestirseydin keşke. Tadına göre ya tatlı gibi yada salata gibi tüketebilirdin çökeleğimsi lorumsu birşey çıkar güzel olur aklında bulunsun tutmazsa kestiriver canım.[/QUOTE]

He bir de şu yoğurdu nasıl kestireceğiz acaba ? Ben de 1 lt yoğurt yapmıştım ama bende süt ürünleri gaz yaptığı için laktozsuz süt ve light yoğurt kullandım mayalamak için. İçine de çok minnacık tuz ve şeker attım anneannem o şekilde yapar çünkü ondan görmüştüm. Ancak tadı süt tadı gibi yine. Zaten fazla katılaşmasını beklemiyordum hani öyle katı kıvamlı bir yoğurt olmadı ama tadı ne ekşi ne tatlı öyle arada kaldı yani :) Yerken yoğurt olduğunu anlamıyorum böyle olunca da. O yoğurdu çökelek, lor ya da başka bir şeye çevirebilir miyim şimdi ? :))

başlangıç:70.3
geçen hafta: 66.2
bu hafta: 65.5
giden: 700 gr.
toplam giden: 4.8
gün: 26
boy: 157En Büyük KK

X