Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyımKızlar bende bir şey sorim size
Ben diyete başlayalı 50 gün oldu herşey yolunda gidiyorda çok saçım dökülüyo
Zaten ince telli ve çok gür olmayan bir saçım var :44:
Aynı sorunu yaşayan varmı ve çözüm öneriniz ne olur ???
daha kepek hakkımı kullanmadım(hoş hiç yiyesimde gelmiyo ya) ne önerirsiniz?
hemen tavuk süt peynir balık tarzı proteinlerle destekle canım..ve dukan arası artı diyet yapmayı kim için olursa olsun bırak :) hem arkadaşın sana uysun değil mı ?ZEMMUFF çok teşekkür ederim aslında çok haklısın. Şu an resmen o açlık krizini yaşıyorum ama ortada kaldım nasıl döneceğimi bilemedim. Güzel bir fikir oldu benim için. Aynen söylediğin gibi açlık krizini yaşamaya başladım. Protein çok doyurucu olduğundan asla acıktırmıyor. Ben hemen çorbamın yanına protein i ekleyip seyirden devam ediyorum öyleyse. Bakalım bu hafta kilo bildirimimde aradaki farkı göreceksiniz. Hep birlikte bakalım bu lahana ne kadar işe yarayacak. Eğer ciddi fark olursa siz de denersiniz.
biraz önce baktım. Diyetimin. 41 günü. Püüüüü maşallah bana
tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyım
1) kesinlıkle bioksinden başka şampuan kullanmıyorum
2) vitamin kullanıyorum mutlaka özellıkle b ve demir içeren
3) haftalık mutlaka badem ve hındıstan cevizi ile bakım yapıyorum..çok memnunum..
benimde ince telli ve çok dökülüyordu. Dukandan önce bioxin le yıkamaya başlamıştım eskisine nazaran pek dökülmüyor. Sadece o kadar su tüketiyorum cildim hala kuruymuş gibi:26:
21 yaşındayım ama nisanın 29. nda 22 yaşıma giricem. yurtdışında yaşamayı çok istiyorum. yaşayanlara astladığımda özenmiyor değilim.
elin oğlu gelip planları bozduğunu farkettiğim an. sevgilimden ayrılmıştım. ve şuana kadar gelen teklifleri reddettim.
Kızlar yaa ben bugün öğle yemeğinde ton balık yedim yağını süzerek ama bana acaip tuzlu geldi, kendimi kaçamak yapmış gibi hissediyorumm
Kızlar bende bir şey sorim size
Ben diyete başlayalı 50 gün oldu herşey yolunda gidiyorda çok saçım dökülüyo
Zaten ince telli ve çok gür olmayan bir saçım var :44:
Aynı sorunu yaşayan varmı ve çözüm öneriniz ne olur ???
Weightticker daki değerlere göre 2 metre olması lazım boyunun. Gerçek mi:)
ne güzel bende inşalalh o safhalara gelirim.benim daha 9. Günüm.seyire başladım ama çok fazla kilo kaybım yok.sanırım spor yapmamamdan kaynaklanıyor.sadece eve yürüyerek gidiyorum o kadar.birde işyerimde hareket olsun diye habire merdiven inip çıkıyorum:)
şampuanını kullanıyorum. ve sürekli kullanacağım memnunum gerçekten. şöyle bi hata yapmışım 3 lü olarak 50 tl ye almıştım eczaneden. benim aldığım erkekler içinmiş. bayanlar için olanıda varmış bitince ondan alırım. tek başıma kullandığım içinde çoook uzun süre gidiyor. verdiğim paraya acımıyorum. saçımı toplarken minik minik pırtlıyorlar sağdan soldan. eskiden sinir bozucu gelirdi. şimdi saçlarımın çoğaldığını görmek mutlu ediyorcavap için çok teşekkür ederim . Bende bi bioxin deneyeyim.... şampuanı mı yoksa serumları var ondanmı ve hala kullanıyomusun
Daha gencsin tatlim, üniyle ilgili planlarinin bozulmasina izin verme tabi.. Hele oku, gerisi Allahin takdiri.. Aslinda hic özenme, avrupa eski avrupa degil.. Türkiyem ilerliyor, bunlar geri gidiyor..
Hayır nasıl öyle gözüküyor ki anlamadım, 167 cm boyum ve öyle yaptım çizelgeyi anlamadım gitti:44:
merhaba bayanlar
çok mutsuz bir halde bugün dukan diyetimin ilk günündeyim
mutsuzluğumun sebebi kilolarım belki çoğu kişiye göre çok fazla bi kilom yok ama üç senedir verip almaktan sıkıldım bu yaz 51 e kadar düşmüşken bu sabah yine 60 ı görmem çok moralimi bozdu bir kaç kez dukanı denedim çok güzel sonuçlar aldığım için tekrar dukan yapmaya karar verdim beni de aranıza kabul eder misiniz??
tezi herkeste ara ara saç dökulme sorunu oldu..kendı yaptıklarımı söyleyım
1) kesinlıkle bioksinden başka şampuan kullanmıyorum
2) vitamin kullanıyorum mutlaka özellıkle b ve demir içeren
3) haftalık mutlaka badem ve hındıstan cevizi ile bakım yapıyorum..çok memnunum..
Kızlar bugünkü menüme bakabilir misiniz, sizce bir yanlışlık var mı?
SABAH
2 yumurta
2 kaşık lor
1 kurabiye
Ara: 2 kurabiye
ÖĞLE
Menemen (2 domates+2 biber+1 yumurta)
Ara: 2-3 kaşık kadar kıyma kavurdum (spor öncesi birşeyler yemem gerekiyor)
1 salatalık
AKŞAM
1 kase yoğurt
1 parça tavuk
Spor: 30 dk spor+45 dk yürüyüş
Su: 1,5 lt kadar
Menüm biraz fazla oldu gibi ama spordan önce acıkıyorum ve spordayken hiçbir hareketi yapamıyorum açlıktan.