Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

emzirmeyi keseceksen normal dukana gecebilirsin, ama ek gida yanina emzirmeyi dusunuyosan, guclendirmeye devam et, cunku protein sindirimi, sutun yapisini bozar, ve bebegine zaarrli olan seyler birikir, cok fazla protein tukettiginde,
Sen onunla besliceksen, cocugunun cok saglikli olmasi beklenilemez. Cunku o zarali maddeler, direk sutunden, cocuga gececek, az emziriyo olsan bile. o nedenle, emzirmeye devam edip etmeyecegine karar ver.

herkes artıda havadan olabilir.havaların ayarı hormonları oynatıyor.su toplamışsındır.sabretmelisin.uzun süre duraklamalar yaşanabiliyormuş ilk yaşananda pes etme.ben +2,5 bile gördüm.ama ikigünde birden-1000 oldu.yani vücut fazla sututuyor birde kabızzlık varsa çok artış oluyor sonra birden gidiyor[/QUOTE]

kabızlık gibi bi probemim yok ama dediğiniz gibi pes etmeyeceğim bunların yaşanabildiğini biliyorum çok çabuk marali bozulan biriyim o nedenle olsa gerek panik yaptım..aMA bi karar verdim bundan sonra hergün tartılmayacağım haftada bir kere yeter ben sanırım psikolajik olrakda kilolarımın üstüne gidiyorum ama vericem inşallah durmak yok yola devam ilk defa bir diyeti bu kadar istikrarlı devam ettiriyorum sonucunu inş alırım

yulaf kepeği helvasını yaptım biraz önce canım çok tatlı çekiyordu kaçamak yapmaktansa helvamı yapayım dedim ben süte birazda kakao karıştırdım tadına bakmak için küçük bi çatal aldım ucundan gerçekten güzel olmuşş tatlı ihtiyacını hemencik kesiyor bu dönemlerde ihtiyacım varrr damarlarım resmen TATLI TATLI TATLI diye bağırıyor
tatlı ihtiyacına da çözüm buldum yulaf kepeği helvasııııı

yumurtayı kestim bir süre, 10 gün falan bekledim, hiç azalma olmayınca diyeti bıraktım, protein dokunmuş olabilir diye düşündüm.. ama şimdi sizleri görünce devam mı etseydim diye düşünüyorum.. bi ara hiç diyet yapmadım ama 2 gündür yine başladım.. bakalım.. bu arada şok diyetin nasıl? özel değilse yazabilir misin?

çoook teşekkür ederim çok aydınlatıcı ve motive edici olmuş:). Nescafe acaba bende de mi kilo verimini engelliyor ki?Ttalandırıcı ve birkaç damla süt ile içiyorum artık.Hani kremayı ve şekeri kestim. Bol su içiyourm da işte o yeşil çayı içemiyorum.sadece doğadanın ballı yeşil çay içeniliyorum.o da ballı diye geçiyor ya diyetimi sabote edermi diye endişe ediyorum ataktan önce de ben protein ağırlıklı besleniyordum sediğin gibi acaba o yüzdne mi kilo kaybım az oldu bilmiyorum..inşallah bende güzel haberler verebilirim.Bugün gündüz giremedim hiç siteye şimdi bakabiliyorum.Herkese güzel günler diliyorum

yulaf kepeği helvası naısl yapılıyor?

Ben suanda yemek yediriyorum, hazir biberon mama veriyorum, benim sut oldu ek gida sutum cok azaldi anliycaan. o yuzden biraktirayim diyorum.ya canim ben simdi atak yaparakmi basliyayim.? Ønce bilemedim atakla basladim diyete sonradan okdum emzirirken atak yapilmiyormus. 1,5 gun yapmis bulundum okumamanin zararlaricevapladigin icin cok tesekkurler canim.

burda kimse beni sevmiyor,kimse cevap vermiyor sorduğum soruya :2:

canım sen kendin daha karar verememişsin ki bizden cevap bekliyorsun...biraz kararlı ol ve kitabı okumayı dene. dıkanı hayatımız boyunca 2 kere yapma hakkımız var. 1. hahhın gitmiş. 2. içinse hadi bozarsam? diyorsun..

menünü yazdığına göre eleştirilere de açıksındır. kahvaltıdaki şarküteri ürünleri de yasak. sadece hindi füme bize uygun diye biliyorum

yulaf kepeği helvası naısl yapılıyor?

geçmiş sayfalarda tarifi verilmişti ama tekrar vereyim:
■6 yemek kaşığı yulaf kepeği (ben 3 yemek kaşığı yaptım deneme amaçlıydı çünkü diğer malzemeleride yarı yarıya düşürdüm malum yulaf kepeği önemli bizim için beğenmeme ihtimaline karşı ziyan olmasın amaçlı )
■2 yemek kaşığı sıvı yağ
■1,5 su bardağı süt
■Tatlandırıcı
■Tarçın
yapılışı:yağda kokusu gidene kadar yulaf kepeğini kavuruyorsunuz kavrulduktan sonra süt tatlandırıcı ilave ediyorsunuz suyu ile iyice özdeşleştimi tarcını koydum ben birazda kakao ilave ettim açıkcası kakao ile başka birşey yapacaktım o istediğim gibi olmayınca helvaya ilave ettim ve oldu :) görüntüsü ve yapılışı irmik hevası gibi bir kere önce gözde doyum sağlıyor

dün uyuyakaldığım yerden başladım tekrar geçmişi okumaya anca bitti

Cevabın için teşekkür ederim.Bildigimiz kakao değilde %10 yagsızınımı alacağım.:18:
hiiç aramana gerek yok. dr. otkerin kakaosu %10 azaltılmış oluyor. arkasındada yazıyor zaten. tesadüfii gördüm bende

ahh büşbüş ahh o kahvaltı ne öyleee. tabiki + çıkarsın.
sanırım benim vücutta nadas dönemine giriyor bugün tartıldığımda geçen haftaya göre +200 çıktım. duraklamaya girdim sanırsam.

eğer kaçamaktan sayıyorsanız şöyle bi kaçamağım var benim. hergün canım tatlı istedikçe 1 yk kaşığı mısır nişastası,1 bardak light süt,1 yk tatlandırıcı ve limon aromasıyla muhallebi yapıp tüketiyorum sınırlı izinliler haftada kaç kere kullanma hakkımız var?

onun dışında arkadaşlarımın yediği abur cuburda hiiiiç gözük yok. sadece dukan içi kaçamaklarım var benim
1 litre suyumu bitirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

eger emzirmeyi birakacaksan, seyirde baslaman daha iyi olur. sen diyettesin uzun zamandir zaten, o yuzden atagin sana cok katkisi olmaz, asil seyirde yag yakmaya basliyosun zaten.

Sana tavsiyem, ama yurumeyi ihmal etme, daha bebek ayaklanmamistir, seni cok yormuyodur, biraz hareket etmen lazim o yuzden, eger hareketli cocuk pesinde kostursaydin, yeterli derdim ama, bu diyet en cok yurume ile fayda sagliyor.

ama iste ben diyorum ya o sok diyeti yapmasaydim daha iyi olurdu diye ama sen illede ogrenmek istiyorsan duymussundur belki isvec diyeti diye bir diyet.kabus gibiydi benim icin.cok kati bir diyet tavsiye etmem hele dukan yapacaksan hic tavsiye etmem.dedigin gibi protein normalde de cok tuketiyorsan o yuzden kilo vermen yeterli olmamais olabilir.sana tavsiyem spor yapmaya calisman o zaman daha kolay verebilirsin..kolay gelsin canim

bende engelledi sende deneyebilirsin,bu sekilde nelerin sende duraklama yaptigini anlarsin.yesil cay icinse dukan illede yesil cay icin demiyor ama arastirinca gercekten yesil cayin mucize oldugunu gordum.sadece diyet icin degil saglikli yasam icinde.sana tavsiyem sade icemiyorsan icine bir dilim limon katarak icmeyi dene yada cubuk tarcin yada bir ince dilim zencefil.o zaman icimi dahada kolaylasiyor...

bu arada dukan dışı bi konum var. çok kafama takılan sorunları yazıyorum buraya.
taaa kasım ayında su çiçeği geçirmiştim ben. iş yerinde ki doktor 1 gün rapor verdi. ertesi gün hastaneye gittim gece acile oda 3 gün verdi.o raporumda bittikten sonra 5 gün daha rapor aldım.

ve sigortadan para almayı bekliyorum kaç aydır. yeni sistem değişmiş. hastanenin vediği kağıdı ertesi gün onaylattırmaya gitti annemler. bi kopyasınıda iş yerine vermiştim. iş yerinin sgk ya mail atması gerekiyormuş (ya da bilgi herneyse ve bunu 2 hafta önce öğrendim) daha sonra param yatıyormuş.

iş yerindekiler maili attı 2 hafta önce. e 15 gün geçti. bugün bankaya gittim kadın yatmamış dedi. sgk yı aradım raporda bi tutarsızlık kopukluk var dedi ablamı aradımm sonra.

hani ilk başta dedim ya hastanenin kağını onaylattırıyormuşuz diye. bu doktorlar bana raporu verirken sistem yokmuş. kopuklukta ordan kaynaklanıyormuş. ablamın izin gününde halledicez. kaç aydır alamıyorum paramı yahuuu

oyyy napıyosunuz dukancı fıstıklar

ben 3 günlük atağı bozduktan sonra 2 günlük yumruk falan derken 4-5 gündür dukan amcayı ağlattım yani o derece bozdum adamın kurallarını
ve bu sabah tartıldığımda tartıda 52.3ü gördüm canlarım çok verememişim ama napim buna da şükür
54.6 ile başlamıştım hedefim 5-6 kiloydu
seyire geçiyorum biraz da seyirde verdim mi tamamdır

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bende yarın dukana başlıyorum. Testi yaptıgımda 3 gün atak verdi. Düşmem gereken kilom ise 62. Burda sizlerin verdiği kiloları okuyunca heyecanlandım. Umarım bende başarabilirim. Şimdi 75 kiloyum13 kilo vermem gerek.

Kızlar sizlere bşey sorcam, ben haftaya başlamayı düşünüyordum ama adet dönemime denk geliyor sizce başlamalımıyım yoksa atlatınca mı başlamalıyım? Değerli cevaplarınızı bekliyorum

Kızlar haftaya dukana başlıcam 73 kiloyum 13 kilo vermem gerekli bunlar doğum kilolarım atak evresinde 1 günü neler yiyerek geçiriyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…