avatarımdaki 2 tekerlekli aslında ikinci kumam kendisi alman ilk kumam fıransız.bu adam öldürecek beni.fransız olan 4 tekerlekli.neyse adam marka deyil memleketle isimlendiriyor.erkekler düzmantık ve hayal dünyalarıda düz mantık erkeklerin beyni kadınınkiler gibi kıvrımlı olsaymış şu dünya nasıl olurdu merak ediyorum.şimdi malum bahar geliyor kumalara bakım zamanısormayın bir haftadır onunla uğraşıyoruz.aküsü değişecekmiş acaba sulu akümü yoksa kuru akümü.anlayın diye kısa veriyorum neyse tamirci sormadan sulu orjinal akü takmış.bana soruyor iyimi olur acaba diye.ben fizik okudum motor okumadım.cevap vermesemde küser bende sulu akünün daha iyi olacağını şarj açısından daha yapıcı olduğunu söyledim.2 kere araba aküsü bitirmiş ve araba aküsü şarj etme konusunda mastır yapmış biri olaraktan öyle üsten üsten konuşunca inandı.araba kullanmaya eski arabada öğrendim sevgili oğlum arabanın lambalarıyla oynamış fark etmeyince aküyü bitirmişim hemde 2 kere.şimdi oğlumla bindimmi muhakkak kontrol ederim.diyet konusu dışında yazdım ama arabada dahil 1 aydır onların bakımı vergisi sigortası uğraştım durdum.