- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
Arkadaşlar merhaba bende yarın dukana başlıyorum. Testi yaptıgımda 3 gün atak verdi. Düşmem gereken kilom ise 62. Burda sizlerin verdiği kiloları okuyunca heyecanlandım. Umarım bende başarabilirim. Şimdi 75 kiloyum13 kilo vermem gerek.
hoşgeldin aramızaaa. umarım kaçamaksız bi diyet olur senin için. yeni başlayan arkadaşlar bi hevesle başlıyorlar sanırım. daha diyetin haftası dolmadan kaçamak yapmaya başlanılıyor. kızmıyorum çok sinirleniyorum. bu nedir yahu? inanarak başlanırsa kaçamakta yapılmaz. önümüzde up uzun bi yol var. üstünüze alınmayın lütfen. sadece yazmak istedim
Kızlar sizlere bşey sorcam, ben haftaya başlamayı düşünüyordum ama adet dönemime denk geliyor sizce başlamalımıyım yoksa atlatınca mı başlamalıyım? Değerli cevaplarınızı bekliyorum
ilk evre vücutta ki suyu atmak için. tamda regl gününe gelmesi bence çok çok iyi. çünkü hem vücutta varolan ödemi atmış olursunuz. hemde reglde fazla şişmezsiniz. sadece ilk hafta tartıda istediğiniz rakamı göremezsiniz. ve arkasından seyir başlayacak sebze girecek hayatınıza burdada azıcık şişersiniz ama bidenbire de kilo vermeniz yüksek ihtimal :) başlasanızda başlamasanızda bir sorun olmaz.