Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

avatarımdaki 2 tekerlekli aslında ikinci kumam kendisi alman ilk kumam fıransız.bu adam öldürecek beni.fransız olan 4 tekerlekli.neyse adam marka deyil memleketle isimlendiriyor.erkekler düzmantık ve hayal dünyalarıda düz mantık erkeklerin beyni kadınınkiler gibi kıvrımlı olsaymış şu dünya nasıl olurdu merak ediyorum.şimdi malum bahar geliyor kumalara bakım zamanısormayın bir haftadır onunla uğraşıyoruz.aküsü değişecekmiş acaba sulu akümü yoksa kuru akümü.anlayın diye kısa veriyorum neyse tamirci sormadan sulu orjinal akü takmış.bana soruyor iyimi olur acaba diye.ben fizik okudum motor okumadım.cevap vermesemde küser bende sulu akünün daha iyi olacağını şarj açısından daha yapıcı olduğunu söyledim.2 kere araba aküsü bitirmiş ve araba aküsü şarj etme konusunda mastır yapmış biri olaraktan öyle üsten üsten konuşunca inandı.araba kullanmaya eski arabada öğrendim sevgili oğlum arabanın lambalarıyla oynamış fark etmeyince aküyü bitirmişim hemde 2 kere.şimdi oğlumla bindimmi muhakkak kontrol ederim.diyet konusu dışında yazdım ama arabada dahil 1 aydır onların bakımı vergisi sigortası uğraştım durdum.

Kızlar yaa ben bugün öğle yemeğinde ton balık yedim yağını süzerek ama bana acaip tuzlu geldi, kendimi kaçamak yapmış gibi hissediyorumm

Ben süt içmeyi heleki light süt içmeyi hiç sevmiyorum. Nescafede sevmem hiç içmem de. acaba içine biraz kakao katıp içsem şekersiz tabiki nasıl olur. birde benim bugün dukanda 14 seyirde 8 inci günüm aşırı derecede başım ağrıyor.felaket halsizim uyumak istiyorum. p günüm hiçbirşey yemek istemiyorum sizede oluyor mu?

Bana da dünden beri oluyor benimde seyirde 2.günüm, sabah geldim ofise masanın üzerinde uyuycam sandım dünde sporda doğru düzgün birşey yapamadım hem nefesim kesildi, hem de çok yorgun hissediyordum kendimi pazar günü dinlenmeme rağmen.

Kakao sınırlı izinlilerden, bir tatlı kaşığına izin var, ayrıca %10 yağı azaltılmş olmalı.

Merhaba , ne kadar ara vereceksin , çok ara verirsen rejimi tamamen bozmuş olacaksın , o yüzden tekrar başlar gibi yapmalısın bence , ama dediğim gibi kaç gün ara vereceğin önemli şahsi fikrim

Merhaba , ne kadar ara vereceksin , çok ara verirsen rejimi tamamen bozmuş olacaksın , o yüzden tekrar başlar gibi yapmalısın bence , ama dediğim gibi kaç gün ara vereceğin önemli şahsi fikrim

teşekkür ederim cevabın için canım küsüp arkamı dönüp gitme kararı almak üzereydim perşembe gitcem,muhtemelen cumartesi günü ya da en geç pazartesi sağlık durumum kesinleşir yani 1 haftayı bulabilir diyetin aksaklığı umarım yine ilk başladığımdaki gibi kilo vermeye devam ederim döndüğümde yoksa moralim bozuldukça kaçamak yapma isteğim artıyo

Karşı komşum bu diyeti yapıyor 3 günde 3 kilo verdi kadın , bende pazartesi günü başlıyorum kitabıda bugün alıp okuyacağım daha iyi bilgi sahibi olurum hem sanırım:26:

ben de gnc burn 60 ve Termogenic Effect kullanmaya başlıycam ama sizin kullandıklarınız fazla değil mi?ben mi yanlış biliyorum?_

:) rica ederim .. gider önemli olan istikrarlı olmak ve mümkün olduğunca kaçamak yapmamak ... ben 50 gün oldu daha hiç kaçamak yapmadım ve ödülünüde 10 kilo vererek aldım burda cevaplar bazen gecikebiliyor ... ama mutlaka cevap alırsın burası benim rejimimi devam etmemdeki en büyük motivasyon kaynağım ....

kızlarr :) menümü yazayım :)

sabah:
1 kaşık buğday kepeği ve galeta karışımı ile hazırladığım dukan ekmeklerim
1 üçgen peynir
1 füme
2 jambon
1 hindi salam

öğlen:
zeytin yağlı bezelye ( tavuklu )
100 gr. yağsız yoğurt

ara:
1/2 powerade izotonik içecek

akşam:
ızgara çipura

günü böylece tamamladım :) şimdi 2 saat boyunca koşturmaya idmana gidiyorummm kızlarım beni bekler :) tammm 7 tane :) biricik tatlı kızım var :)

Merhaba arkadaşlar...Geçmişi biraz okudum da + görenler çoğunlukta ne yazıkki bende + görenlerdenim neredeyse 6 gündür falan gram gitmedi dahada artıyor sanki keçilerim tepeme toplanıyor reglim yaklaşıyor birde bu durum çok sinirimi bozdu beni asabi biri yaptı cadı gibi bişey oldum yaaaa kızlar bu durum geçicidir dimiiiii tekrar kilo vermeye başlarmıyımki yoksa bu diyet benim bünyeme uyum sağlamadımı ki :26:

Slm kizlar. Bir sorum olacak tecrubeli dukanicelere. Ben guclendirmeyle basladim bebegimi emzirdigim icin. simdi bebegim 9 aylik oldu cok sukur.6 ayindan sonra ogum ek gidaya gecti ve benim sut bu zamana kadar zor geldi simdilerde emzirmeyi kesmek istiyorum. cunku hep ayni kiloda sayar oldum ilk zamanlar baya bir kilo verdim haftada 1 kg gibi. toplamda 26 kg almistim26 kilonun 20 kg gitti cok sukur. tabi hamilelik oncesi kilomda fazlaydi vermem gereken 10 kg daha var. . asil soruma geleyim ben simdi nereden baslamaliyim.? bilgisi olanlar paylasirsa cok sevinirim.

Kızlar yaa ben bugün öğle yemeğinde ton balık yedim yağını süzerek ama bana acaip tuzlu geldi, kendimi kaçamak yapmış gibi hissediyorumm
tuzu atarsın su atıcı gıda tüket enbasiti maydanoz suyu aynat iç iğrenç ama tuzu atar.

normaldir vücut karbonhidrat depolarını bitirmiş demek şimdi eksiklik yaşadığı için baş ağrısı yapar.bünye bağımlılığını yitirince ağrı azalıyor.halsizlik bitiyor.

burda kimse beni sevmiyor,kimse cevap vermiyor sorduğum soruya :2:

cevap alırsın tatlım merak etme.

herkes artıda havadan olabilir.havaların ayarı hormonları oynatıyor.su toplamışsındır.sabretmelisin.uzun süre duraklamalar yaşanabiliyormuş ilk yaşananda pes etme.ben +2,5 bile gördüm.ama ikigünde birden-1000 oldu.yani vücut fazla sututuyor birde kabızzlık varsa çok artış oluyor sonra birden gidiyor

PowerAde: 23,6 cl de; calories 70; fat 0g; sodium 55mg; potassium 30mg; total carbs 19g; sugars 15g; protein 0g; vitamin b6 10%; vitamin b12 10%; niacin 10%

bu poweradein icerigi sirf seker, boyle seyler dukana hic uygun degil. zaten sporcu icecegi olarak geciyo, enerji vermesinden de dogal bir sey olamaz.

lutfen icerigini okuyup oyle tuketin.

amaliyatın diyeti bozmanı gerektirmez bende oldum ama bozmadım.daha sonra bozdum .amaliyatın ardından narkozu atmak için bol su içersin.diyetine uyarsın katılar zor olursa sıvıyla devam edersin çorba gibi

Cevapladıgın için teşekkür ederim. İnşallah öyle olur. Başladığımdan beri 1 lokmalık tadımlık bile kaçamağım olmadı ama bu baş ağrısı zorluyor beni biliyorumki zafer için sabretmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…