Ben süt içmeyi heleki light süt içmeyi hiç sevmiyorum. Nescafede sevmem hiç içmem de. acaba içine biraz kakao katıp içsem şekersiz tabiki nasıl olur. birde benim bugün dukanda 14 seyirde 8 inci günüm aşırı derecede başım ağrıyor.felaket halsizim uyumak istiyorum. p günüm hiçbirşey yemek istemiyorum sizede oluyor mu?
Ben süt içmeyi heleki light süt içmeyi hiç sevmiyorum. Nescafede sevmem hiç içmem de. acaba içine biraz kakao katıp içsem şekersiz tabiki nasıl olur. birde benim bugün dukanda 14 seyirde 8 inci günüm aşırı derecede başım ağrıyor.felaket halsizim uyumak istiyorum. p günüm hiçbirşey yemek istemiyorum sizede oluyor mu?
selamlar dukanın hoş,alımlı hatunlarıdukana devam etme kararı aldım karatayla arasında kaldıktan sonra evet zor bi diyet ama alışıyor gerçekten insan bir süre snra,perşembe şehirdışına ailemin yanına gitcem malum dışarda okumak zor anne kucağı baba ocağı istiyor insan artık ,ameliyat olma ihtimalim çok yüksek illa ki diyetimde aksaklık olacaktır bu sebepten dolayı döndüğümde tekrar atakla başlasam işe yarar mı sizce ne yapcağımı bilemedim?
Merhaba , ne kadar ara vereceksin , çok ara verirsen rejimi tamamen bozmuş olacaksın , o yüzden tekrar başlar gibi yapmalısın bence , ama dediğim gibi kaç gün ara vereceğin önemli şahsi fikrim
Kakao sınırlı izinlilerden, bir tatlı kaşığına izin var, ayrıca %10 yağı azaltılmş olmalı.
Selamlar,
Programımın yoğunluğu sebebiyle çok fazla yazamıyorum buraya ama son gelişmelerden haberdar etmek istedim sizleri.
Dukan Diyeti'nde 3. haftada bulunuyorum. 16. günüm yani seyir evresindeyim. 2-3 gündür saf protein yemem gerektiği halde biraz sebze karıştırıyorum araya.7-13. günler arasında kilo veremedim hatta bazı günler bir öncekine göre fazla bile çıktım.
Ama direndim:) Gururla söylüyorum ki direndim, ki çabuk demoralize olan biriyim.
Bir de geçen hafta spora başladım:) Hafta içi her gün 7'de spor salonuna gidiyorum yürüyüş, eliptical, bisiklet...
Spora gitmeden vücuduma biberiye yağı sürüyorum ve termal sauna şortumu giyiyorum:)
Spor etkisini göstermeye başladı galiba.
Bir de GNC'nin "Termogenic Effect" "Burn 60" ve "Waterex" ürünlerini aldım. Bir de Solgar'ın sıvı L-Carnitini ve Tonalin CLA'sını aldım. Bunları da kullanımaya başladım pazar günü itibariyle. 2 günde 600 gram verdim.
4 MArt 2013'de diyete başladığımda 65.3 kiloydum. Bugün 19 Mart 2013 ve sabah 63.4 kilo çıktım. Çok büyük rakamlar değil ama tartıda bir önceki günden 100 gram eksik çıksa bile insan mutlu oluyor:)
Bu arada, bir ik gündür insanlar gittikçe inceliyorsun, ne güzel zayıfladın gibi şeyler söylüyor. Çok mutluyum:)
Bu arada diyetin ilk 8 günü hiç spor yapmamıştım. Hiç kaçamak yapıp bozmadım diyeti ama anladım ki sporsuz olmuyor.
Spor gerçekten iyi hissettiriyor hanımlar mutlaka yapın:)
Sevgiler,
teşekkür ederim cevabın için canım küsüp arkamı dönüp gitme kararı almak üzereydimperşembe gitcem,muhtemelen cumartesi günü ya da en geç pazartesi sağlık durumum kesinleşir yani 1 haftayı bulabilir diyetin aksaklığı umarım yine ilk başladığımdaki gibi kilo vermeye devam ederim döndüğümde yoksa moralim bozuldukça kaçamak yapma isteğim artıyo
tuzu atarsın su atıcı gıda tüket enbasiti maydanoz suyu aynat iç iğrenç ama tuzu atar.Kızlar yaa ben bugün öğle yemeğinde ton balık yedim yağını süzerek ama bana acaip tuzlu geldi, kendimi kaçamak yapmış gibi hissediyorumm
burda kimse beni sevmiyor,kimse cevap vermiyor sorduğum soruya :2:
Merhaba arkadaşlar...Geçmişi biraz okudum da + görenler çoğunlukta ne yazıkki bende + görenlerdenim neredeyse 6 gündür falan gram gitmedi dahada artıyor sanki keçilerim tepeme toplanıyor reglim yaklaşıyor birde bu durum çok sinirimi bozdu beni asabi biri yaptı cadı gibi bişey oldum yaaaakızlar bu durum geçicidir dimiiiii tekrar kilo vermeye başlarmıyımki yoksa bu diyet benim bünyeme uyum sağlamadımı ki :26:
kızlarr :) menümü yazayım :)
sabah:
1 kaşık buğday kepeği ve galeta karışımı ile hazırladığım dukan ekmeklerim
1 üçgen peynir
1 füme
2 jambon
1 hindi salam
öğlen:
zeytin yağlı bezelye ( tavuklu )
100 gr. yağsız yoğurt
ara:
1/2 powerade izotonik içecek
akşam:
ızgara çipura
günü böylece tamamladım :)şimdi 2 saat boyunca koşturmaya idmana gidiyorummm kızlarım beni bekler :) tammm 7 tane :) biricik tatlı kızım var :)
selamlar dukanın hoş,alımlı hatunlarıdukana devam etme kararı aldım karatayla arasında kaldıktan sonra evet zor bi diyet ama alışıyor gerçekten insan bir süre snra,perşembe şehirdışına ailemin yanına gitcem malum dışarda okumak zor anne kucağı baba ocağı istiyor insan artık ,ameliyat olma ihtimalim çok yüksek illa ki diyetimde aksaklık olacaktır bu sebepten dolayı döndüğümde tekrar atakla başlasam işe yarar mı sizce ne yapcağımı bilemedim?
tuzu atarsın su atıcı gıda tüket enbasiti maydanoz suyu aynat iç iğrenç ama tuzu atar.
normaldir vücut karbonhidrat depolarını bitirmiş demek şimdi eksiklik yaşadığı için baş ağrısı yapar.bünye bağımlılığını yitirince ağrı azalıyor.halsizlik bitiyor.
cevap alırsın tatlım merak etme.
herkes artıda havadan olabilir.havaların ayarı hormonları oynatıyor.su toplamışsındır.sabretmelisin.uzun süre duraklamalar yaşanabiliyormuş ilk yaşananda pes etme.ben +2,5 bile gördüm.ama ikigünde birden-1000 oldu.yani vücut fazla sututuyor birde kabızzlık varsa çok artış oluyor sonra birden gidiyor