sabah spordan sonra arkadaşıma kahvaltıya gitim.dukanı bana ilk anlatan oydu ama kendi yapamadı bende geçen sene yarıda bırakıp verdiğim 2 kilonun üstüne 5-6 kilo almıştım.şuan aldığım kiloyu veremedim.daha onu verip birde altına düşmeliyim.bunun için gerçekten çaba sarfediyorum atakla beraber 30 günü geçti şöyle özlediklerimi kafamda sıraladım çok fazla birşey gelmedi aklıma.şıralı tatlı severdim ama oldum olası hep tatlı yemeyi firenlediğim için tatlı sorunum olmadı.bana kiloyu tatlıdan daha çok hamur ve bulgur türü şeyler aldırdı.özünde ne olduğunu biliyorum ama işte engelleyip bağımlılıktan kurtulmak zor.bu diyet esnasında kolaya düşmüştüm yaklaşık 3 gündür ,içmiyorum yani bıraktım sayılır kolayı.aynı zamanda neskafeyi de bıraktım kahvasiz yapamayan sabah ilk işim kahve içmek olurdu onu bile bıraktım.hayatımda kefir içmemiştim onu içtim.spor desen haftada 4 gün oldukça yoğun yapıyorum.yani ben üzerime düşeni yapıyorum.şimdi yağlarda üzerine düşeni yapmalı ve erimeliler.
13 günde 2 kilo vermem gerekveririm değil mi?:44: veririm veririm
kizlar kacamak yaptigimiz zaman 3 gun atakmi yapiyoruz
moralim bozuk dukandaşlarım 86dan 82ye 4.atak günümde ulaştım ve sabahına adet oldum ve bir günde 2kg almış gibi 84 gördümsonra kitaba baktım sizin yazılarınızı okudum tamam adetten sonra iner bu normalmiş dedim yarın adet bitiyor ama ben halen 84üm ve 6gün atağın ardından seyirin 2.günündeyim böyle olanlarınız var mı? sinir bozucu ya şimdi 1 saat kondisyon bisikletine binip yorumlarınızı okumaya geleceğim bana cesaret verin nolur :18:
bu cevap gercekten ilac gibi geldi ben de sabredip kazananlardan olacagım inşallah teşekkürhem seyire yeni geçtiğiniz için vücut sebzelere alışıyor yeni yeni o yüzdendir hem de regl dolayısıyladır dediğiniz gibi. ama böyle 5-6 gün oynamayan kilolar genelde büyük eksiler şeklinde dönüyo bize. bundan sonraki günlerde 84 üzerine çıkmazsınız, maksimum 84 görürsünüz ama 84ün altına da düştüğünü görürsünüz mutlaka. sadece diyete sadık kalıp sabredin, mesele veremiyorken de devam ettirmek zaten, işte o zaman yüzümüze gülüyor eksiler :) hiç kuşkusuz gidicek, endişeye yer yok
moralim bozuk dukandaşlarım 86dan 82ye 4.atak günümde ulaştım ve sabahına adet oldum ve bir günde 2kg almış gibi 84 gördümsonra kitaba baktım sizin yazılarınızı okudum tamam adetten sonra iner bu normalmiş dedim yarın adet bitiyor ama ben halen 84üm ve 6gün atağın ardından seyirin 2.günündeyim böyle olanlarınız var mı? sinir bozucu ya şimdi 1 saat kondisyon bisikletine binip yorumlarınızı okumaya geleceğim bana cesaret verin nolur :18:
off kızlar yaa3 gündür ne bir eksik ne bir fazla diyete tam uyuyorum ama kilom +400 de ne yapsam diye kara kara düşüncelere daldım resmen bozma moralini büşra devam et diyorum bırakmak yok evet ama neden böyle oluyor kii
Sütü ve yogurtu iki gün azali.. Hatta günün birinde hic tüketme.. Dene, sonucunuda bildir bize :)
sütü direkt içemem zaten oldum olası ekmekte kullanıyorum her gün yarın çay bardağı kadar o kadar sadece.. yoğurtta günde 100 gramı geçmiyor zaten