Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

umarım çok abartmamışsındır.fazlada olsa pes etme devam et.

gurbet tatlım kaybetmen gereken kiloyu kaybetiğin kilon sanmışım.Allah söyleti herhalde .birden gözüme öyle göründü.demekki o kiloya sen düşeceksin bende göreceğim.abdala malum olurmuş

ah ahh ağzından bal damlıyor. inş. o günleride görücem inş. hep birlikte ayy vermiş gibi sevindim zaten bende :KK9:

Selam kıslarr

ben haftasonu girmediğim için konunun gerisinde kaldım biraz:KK43:

Geçen salı başladığım dukana devam ediyorum.Atakta yanlızca 1,5 kg verebildim.
ama gene de yılmadan devam ediyorum.Ben normalde de protein ağırlıklı beslendiğim için ve fazla hareket etmediğim için sanırım fazla veremedim.

ah ahh ağzından bal damlıyor. inş. o günleride görücem inş. hep birlikte ayy vermiş gibi sevindim zaten bende :KK9:

kaçırmamışsındır inşallah
dün akşam ilk defa etin yanında salata yedim.Bugün öğlen gene saf proteine döndüm.

Bu arada eşim de benimle başlamıştı ya.Onun avantajını yaşıyorum.Dün dukan ekmeği yaptım.Sonra eşimin canı tatlı istedi dukan keki yaptım:)

kaçırmamışsındır inşallah
dün akşam ilk defa etin yanında salata yedim.Bugün öğlen gene saf proteine döndüm.

Bu arada eşim de benimle başlamıştı ya.Onun avantajını yaşıyorum.Dün dukan ekmeği yaptım.Sonra eşimin canı tatlı istedi dukan keki yaptım:)

nasıl yaptın keki. erkeklerin damak tadına güvenirim. eşin beğendimi? beğendiyse bende eşimle yiyebileceğim bişeyler yapayım istiyorum.

nasıl yaptın keki. erkeklerin damak tadına güvenirim. eşin beğendimi? beğendiyse bende eşimle yiyebileceğim bişeyler yapayım istiyorum.

ikisinin de tariflerine internetten baktım ama kendim de birşeyler ekledim.İnt deki tarifte yağsız süt tozu ve aroma vardı.Bende aroma yok tabii mecburen vanilya kullandım..Süt tozu da yoktu yağsız süt koydum.Eşim beğendi sabah yedi de ben yemedim.İçinde az da olsa şekerli vanilin var zaten fazla veremiyorum diye :KK43:
.Malzemeler şunlar aklıma geldiğince şöyle :

6 kaşık yulaf kepeği
6 kaşık toz tatlandırıcı
2 yumurta
2 kaşık yağsız yoğurt
1 çay kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 bardak yağsız süt

Kızlar bşey sorsam seyir devresindeki 5/5 varya, ataktan hemen sonra başlayınca ilk başlangıçta sırf proteinler mi başlıyoruz yoksa sebze+protein ile mi başlıyoruz?
ben ataktan sonra 5/5 döngusune önce sebze proteın gunu ıle devam etmıştım..yoksa devamı yıne atak gıbı olacaktı..sizde öyle yapabılırsınız arkadaşım..:KK34:

selam dukancı güzeller:21:

ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi:KK5:

şimdi yumruk yapacam anlaşılan:KK6:
asimela bence yumruk yapmamalısın..yumruk öyle atak bozulunca hemen yapılacak bırşey degıl canım..uzun sürelı duraksamalarda yapılması gerekıyor..1 yaprak sarması için yumruk hareketı çok gereksız..bence atagın bıtmedıyse atagına devam et,bıttıysede seyıre geç derım..yumruk yaparsan emın ol daha çok duraksama yaşarsın sonrasında..nacızane tavsıyemdır..sevgıler canım:KK16:

bende dün seyire geçtim.Ataktan farklı olarak sadece etin yanına salata ekledim.Aslında çok fazla sebze meyve aramıyorum ben.Amacım çabukcak kilo vermek olduğu için bıraksalar hep atakta devam edebilirim:)

cumartesi bir arkadaşıma gittik tatlılar profiteroller kekler falan yapmıştı.Hiçbirisine el sürmedim.Şekersiz çayımı içtim kalktım:)

pazar sabahı tartıda 60,5 görünce çok sevinmiştim.Ama ertesi gün yani dün gece yediğim salatadan sanırım sabah kalkıp 61,1 gördüm gene tartıda.Bu tür şeylerin olabileceğini okudum ama gene de insan sadece kilo vermek istiyor,gr gr da olsa :KK52:

ikisinin de tariflerine internetten baktım ama kendim de birşeyler ekledim.İnt deki tarifte yağsız süt tozu ve aroma vardı.Bende aroma yok tabii mecburen vanilya kullandım..Süt tozu da yoktu yağsız süt koydum.Eşim beğendi sabah yedi de ben yemedim.İçinde az da olsa şekerli vanilin var zaten fazla veremiyorum diye :KK43:
.Malzemeler şunlar aklıma geldiğince şöyle :

6 kaşık yulaf kepeği
6 kaşık toz tatlandırıcı
2 yumurta
2 kaşık yağsız yoğurt
1 çay kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 bardak yağsız süt
çok teşekkür ederim

Hadi bakalim atlatmissin girgir samatayi...ben de 3 davet atlattim. Gercekten cok zorladim kendimi. Ama kacamak yapmadim ve kendimle gurur duyuyorum...

Ben varim canim...bu haftayi temiz atlatirsam eger kesin 75 gorurum...en son 9 yil once gormustum bu kiloyu...
Yorucu vs ama yinede eğlenceliydi çalışan bayanlar için arada sırada olan gün muhabbeti ki benim bu ara baya bir yoğun oldu çok zevkli geçiyor eğleniyorum aralarında muhabbet sarıyor yani. O zorlamayı bilmezmiyim, ikramlarımı kaldırmadım bozulanları sadece kaldırdım dolaba gerisi mutfak masasının üzerinde eğerki kilo almış olsaydım tahrik cezası verecektim kendime ama çok şükür koşturmacam işe yaramış. Gururunla haklısın tabiki tebrik ederim.
Kaçamaksız haftaya beni de dahil edin bayanlar. 77yi sabitlemem lazım perşembeye 21 demek istiyorum :))))

çok teşekkür ederim

rica ederim canım
ekmeği d eyaptım bu akşam gene yapacağım
en azındna ekmekle sabah yumurta yiyorum güzel tok tutuyor.krep yapıyordum ilk günler o da sıkıyor hergün sabah yemek:KK43:

ekmeği yapıp borcamda pişirdim.sabah da ekmek kızartma makinesinde kızarttım güzel oldu.eşimde beğendi.
Ben hep tariflere bakarken bu kadar çok tarif naısl yapıyor insnalar diyordum.meğersem birşeyler yapmak hakkaten gerekiyormuş bu diyette.hayatımda ilk defa mantarlı tavuk yaptım mesela dün akşam gene:)

tesekkur ederim canim:KK17:evet 17 verdim ve halada veriyorum..ben 17 nin 12 sini dukan ile 3 ayda verdim.5 kilosunu 2 haftalik sok bir diyetle vermistim.ve aslinda o diyeti yapmadan dukana baslasaydim simdi eminimki daha fazlasini verebilirdim.dukan oncesi yaptigim sok diyet beni erken duraklatti nerdeyse 3 hafta falan gram veremedim.
Dukan dokundu demissinde acaba yumurtayimi cok abarttin da kizarikliklar oldu..belkide yumurta allerjisi olmustur..

nelere dikkat ettin canım.biz yeni dukancanlar olarak bize tavsiye edeceğin birşeyler var mı????
Ben daha salı günü 1 hafta olacak başlayalı.çok fazla kilo da veremedim atakta.inşallah seyirde verebilirim.
62 kg ile başladım.dün 60,5 u gördüm.hedefim 55 kg:KK49:

gurbetçim bazen böyle olmadık şeyleri yanlış yaparım ama sonunda doğru çıkar.yani medyum falan deyilimdir ama pekçok insanda olan garip tuturma hikayelerim vardır.inşallah bu yanlış anlamamda bunlardan biridir ve verirsin.vermesi zor ama neden olmasın.bu diyet formlarında ne başarı hikayeleri var .onlardan birinide sen niye yazmayasın tatlım.yazabilirsin.

sabah spordan sonra arkadaşıma kahvaltıya gitim.dukanı bana ilk anlatan oydu ama kendi yapamadı bende geçen sene yarıda bırakıp verdiğim 2 kilonun üstüne 5-6 kilo almıştım.şuan aldığım kiloyu veremedim.daha onu verip birde altına düşmeliyim.bunun için gerçekten çaba sarfediyorum atakla beraber 30 günü geçti şöyle özlediklerimi kafamda sıraladım çok fazla birşey gelmedi aklıma.şıralı tatlı severdim ama oldum olası hep tatlı yemeyi firenlediğim için tatlı sorunum olmadı.bana kiloyu tatlıdan daha çok hamur ve bulgur türü şeyler aldırdı.özünde ne olduğunu biliyorum ama işte engelleyip bağımlılıktan kurtulmak zor.bu diyet esnasında kolaya düşmüştüm yaklaşık 3 gündür ,içmiyorum yani bıraktım sayılır kolayı.aynı zamanda neskafeyi de bıraktım kahvasiz yapamayan sabah ilk işim kahve içmek olurdu onu bile bıraktım.hayatımda kefir içmemiştim onu içtim.spor desen haftada 4 gün oldukça yoğun yapıyorum.yani ben üzerime düşeni yapıyorum.şimdi yağlarda üzerine düşeni yapmalı ve erimeliler.

BENİM İÇİN DE BİRŞEY HİSSEDERMİSİN?
ACABA 55 E DÜŞEBİLECEKMİYİM????
BUGÜN ÇOK YEMEMİŞ OLMAMA RAĞMEN KENDİMİ ŞİŞKİN HİSSEDİYORUM :26:
NEDEN OLUR SİZCE?REGLME DE ÇOK VAR ASLINDA

dukan ile kilo veren arkadaşlar bize neler dikkat etmemiz gerektiğini söyleyebilirler mi acaba?

nelere dikkat ettin canım.biz yeni dukancanlar olarak bize tavsiye edeceğin birşeyler var mı????
Ben daha salı günü 1 hafta olacak başlayalı.çok fazla kilo da veremedim atakta.inşallah seyirde verebilirim.
62 kg ile başladım.dün 60,5 u gördüm.hedefim 55 kg:KK49:

canim,baslangicta hersey zor geliyor insana ama zaman gectikce alisiyorsun herseye..ben surekli birsey soyluyorum yaptigim seye diyet gozu ile bakmiyorum yeni beslenme seklim,yasam seklim olarak bakiyorum.boyle olunca ben bu diyetten SIKILMADIM..hep boyle yapabilirim gibime geliyor..oncelikle kitap surekli elimin altinda ,cok fazla sayfalari okuyorum yeni bilgilere bakiyorum ozellikle dukan koclarini takip edip guncellemelere bakiyorum.ilk 1-2 ay sinirli izinlileri kullanmadim mesela mumkun oldugunca.zamanla nelerin bend e duraklama yaptigini anladim(nescafe mesela..)onlari kestim..aslinda isin formulu cok basit:
kitapta yazanlari aynen uygulayacaksin,su alimina dikkat edeceksin,ve ben kesinlikle spor diyorum...cunku ben 2 ay haftanin 5 gunu spor yaptim cok faydasi oldu bana suan oldugum kilodan daha zayif,daha SIKIYIM...Birde yesil cayi gunde 3 fincan mutlaka ictim..dukana cok fazla birsey katmaya gerek yok..her duydugunuzu yapmayin derim.....
diyet+spor+su+yesil cay

az yemekte bende ters etki yapiyor soylemistim.o yuzden 3 ana ogunu mutlaka vede aralardada mumkunsse birseyler atsitir derim..ama 3 ogune dikkat.
atakta verdigin kiloya takilma vucudundaki su orani azdir,oncesinde baska bir diyet yapmissindir vucuduna o sok etkiyi dukanla yasatamamaissindir yada vermen gereken kilo azdir falan..ama goreceksinki bagli kaldigin surece cok guzel vermeye baslayacaksin..baskulun ibresine cok takilip kalma bazen + gosterecek bazen yerinde sayacak ama sonucta hicbir zaman ilk basladigin kiloda olmayacaksin..kolay gelsin canim,bol iradeli ,bol kilo kayipli diyetin olsun insallah (dukan duasi :KK1:)

Kizlar gunaydin :)
HaftaSonu yazamadm :KK43: sebzeye basladigim icin hafta sonu su tutmuStum sanirim +500 dum bu sabah -900 u gorunce sevindm :) 66.1 I'm suan :) insallah 65 li rakamlari gorucem bu hafta
bende geçen hafta 65.9 u gördümdüydü bu hafta 66.3 üm kaçamak olmadığı halde hla +400 üm :KK43: 3 gündür oynamadı kilom :KK43: sebebini bilemiyorum :KK43: hedefin kaç ve boyun kaç canım? yakınız birbirimize ne güzel :)

off kızlar yaa :KK43: 3 gündür ne bir eksik ne bir fazla diyete tam uyuyorum ama kilom +400 de :KK43: ne yapsam diye kara kara düşüncelere daldım resmen :KK43: bozma moralini büşra devam et diyorum bırakmak yok evet ama neden böyle oluyor kii :KK43::KK14:

X