umarım çok abartmamışsındır.fazlada olsa pes etme devam et.
gurbet tatlım kaybetmen gereken kiloyu kaybetiğin kilon sanmışım.Allah söyleti herhalde .birden gözüme öyle göründü.demekki o kiloya sen düşeceksin bende göreceğim.abdala malum olurmuş
ah ahh ağzından bal damlıyor. inş. o günleride görücem inş. hep birlikte ayy vermiş gibi sevindim zaten bende
bak sana borçlandım
kaçırmamışsındır inşallah
dün akşam ilk defa etin yanında salata yedim.Bugün öğlen gene saf proteine döndüm.
Bu arada eşim de benimle başlamıştı ya.Onun avantajını yaşıyorum.Dün dukan ekmeği yaptım.Sonra eşimin canı tatlı istedi dukan keki yaptım:)
nasıl yaptın keki. erkeklerin damak tadına güvenirim. eşin beğendimi? beğendiyse bende eşimle yiyebileceğim bişeyler yapayım istiyorum.
ben ataktan sonra 5/5 döngusune önce sebze proteın gunu ıle devam etmıştım..yoksa devamı yıne atak gıbı olacaktı..sizde öyle yapabılırsınız arkadaşım..Kızlar bşey sorsam seyir devresindeki 5/5 varya, ataktan hemen sonra başlayınca ilk başlangıçta sırf proteinler mi başlıyoruz yoksa sebze+protein ile mi başlıyoruz?
asimela bence yumruk yapmamalısın..yumruk öyle atak bozulunca hemen yapılacak bırşey degıl canım..uzun sürelı duraksamalarda yapılması gerekıyor..1 yaprak sarması için yumruk hareketı çok gereksız..bence atagın bıtmedıyse atagına devam et,bıttıysede seyıre geç derım..yumruk yaparsan emın ol daha çok duraksama yaşarsın sonrasında..nacızane tavsıyemdır..sevgıler canımselam dukancı güzeller
ben atağı 3 gün yapayım derken bozuverdim hain bir yaprak sarması aklımı çeldi
şimdi yumruk yapacam anlaşılan
çok teşekkür ederimikisinin de tariflerine internetten baktım ama kendim de birşeyler ekledim.İnt deki tarifte yağsız süt tozu ve aroma vardı.Bende aroma yok tabii mecburen vanilya kullandım..Süt tozu da yoktu yağsız süt koydum.Eşim beğendi sabah yedi de ben yemedim.İçinde az da olsa şekerli vanilin var zaten fazla veremiyorum diye
.Malzemeler şunlar aklıma geldiğince şöyle :
6 kaşık yulaf kepeği
6 kaşık toz tatlandırıcı
2 yumurta
2 kaşık yağsız yoğurt
1 çay kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 bardak yağsız süt
Yorucu vs ama yinede eğlenceliydi çalışan bayanlar için arada sırada olan gün muhabbeti ki benim bu ara baya bir yoğun oldu çok zevkli geçiyor eğleniyorum aralarında muhabbet sarıyor yani. O zorlamayı bilmezmiyim, ikramlarımı kaldırmadım bozulanları sadece kaldırdım dolaba gerisi mutfak masasının üzerinde eğerki kilo almış olsaydım tahrik cezası verecektim kendime ama çok şükür koşturmacam işe yaramış. Gururunla haklısın tabiki tebrik ederim.Hadi bakalim atlatmissin girgir samatayi...ben de 3 davet atlattim. Gercekten cok zorladim kendimi. Ama kacamak yapmadim ve kendimle gurur duyuyorum...
Ben varim canim...bu haftayi temiz atlatirsam eger kesin 75 gorurum...en son 9 yil once gormustum bu kiloyu...
çok teşekkür ederim
tesekkur ederim canimevet 17 verdim ve halada veriyorum..ben 17 nin 12 sini dukan ile 3 ayda verdim.5 kilosunu 2 haftalik sok bir diyetle vermistim.ve aslinda o diyeti yapmadan dukana baslasaydim simdi eminimki daha fazlasini verebilirdim.dukan oncesi yaptigim sok diyet beni erken duraklatti nerdeyse 3 hafta falan gram veremedim.
Dukan dokundu demissinde acaba yumurtayimi cok abarttin da kizarikliklar oldu..belkide yumurta allerjisi olmustur..
ah ahh ağzından bal damlıyor. inş. o günleride görücem inş. hep birlikte ayy vermiş gibi sevindim zaten bende
nelere dikkat ettin canım.biz yeni dukancanlar olarak bize tavsiye edeceğin birşeyler var mı????
Ben daha salı günü 1 hafta olacak başlayalı.çok fazla kilo da veremedim atakta.inşallah seyirde verebilirim.
62 kg ile başladım.dün 60,5 u gördüm.hedefim 55 kg
bende geçen hafta 65.9 u gördümdüydü bu hafta 66.3 üm kaçamak olmadığı halde hla +400 ümKizlar gunaydin :)
HaftaSonu yazamadmsebzeye basladigim icin hafta sonu su tutmuStum sanirim +500 dum bu sabah -900 u gorunce sevindm :) 66.1 I'm suan :) insallah 65 li rakamlari gorucem bu hafta