senin kilon cok degil, 10 gun atak cok obez olan insanlara, doktor kontrolunden gectikten sonra onerilen bir sey. ustelik 6 gun bile cok gibi geldi senin kilonda biri icin atak olarak.
Zaten atakta verilen kilolar yag degil, vucutta su varsa onu atiyosun, bu nedenle, taka bazilarinda cok ise yararken bazilarinda az ise yariyor. Asil yag yaktigin evre seyir devresi. Atagi daha cok arttirman daha fazla kilo vermeni saglamicak, cunku eger ataga harfiyen uyduysan, vucut atmasi gereken suyu coktan atmistir.
Ayrica, cok sebze tuketmek kadar az sebze tuketmekte kilo vermeyi engelleyen bir sey. kilo vermeniz durdugunda, sebze tuketim miktarini arttirin ya da azaltin demeleri bu yuzden.
Bi kac kisi okudum, hic sebze yemeyeyim, hep protein devam edeyim, kilolarimi bir an once vermek istiyorum diyen, tamam ilk basta hizli kilo kaybedeceklerini kabul ediyorum, ama kilo verme durdugunda, yapacak bir seyleri kalmayacak, ve vucut en kit rejim olan protein rejimine alistigi icin, herhangi baska bir sey rejime eklendiginda arti gorecekler. O yuzden, rejimi lutfen kitapta yazildigi gibi yapin, boyle daha etkili olur diye, kurallar uydurmayin.