Kızlar günaydın;
Size bişey danışmak istiyorum. Az önce 1 dilim dukan kek yedim ve şimdi ilaç içmek zorundayım(Klomen). Sizce bu kepeğin ilaç emilimine kötü bir katkısı olur mu? Bu ilaç da hamile kalmam için, o yüzden kafam takıldı, 1 saat bekleyip de mi içsem :44::44:
yulaf kepegi besin emilimi gibi ilac emilimini de azaltir, bu yuzen kepek yedikten hemen sonra, onemli ilaclari almayin diye tavsiye de bulunmus dukan.
o yuzden ben kepekle ikisinin arasini en az iki saat tutmaya calisiyorum, ilaclarimi alirken.
günaydınlar dukancanlar,,
bugün erkenciyim,kız uyurken kahvaltımı aradan çıkartıvereyim dedim..
bugün adetin 2.günü.söktürsün diye dün aspirin içtim,umarım işe yarar.tartıda 57 geldim.eh işte fena değil.adet olayı bitince asıl kilo kendini gösterir.yürüşüyüş kısmına uyamasamda yumruk olayım bitti...
bu arada ben yumruk yapınca sanırım ters olgu oluştu yeni başlayanlar bazı arkadaşlarda.yumruk kaçamak telefisi değil arkadaşlar.her zaman bu yola başvurursanız bünyeniz buna tepki vermez.ben 3 aydan fazladır dukan yapıyorum.ve bitirmeme 2 kilo kaldı.17 kilodan fazla verdim.tamam kaçamaktan sonra yaptım ama ilk defa yumruk yaptım.bünyem alışık değil yani.ve son oldu.diyet süresince 1 kez yapmış oldum yani..yanlış anlaşılmayı istemem....
günaydınlar dukancanlar,,
bugün erkenciyim,kız uyurken kahvaltımı aradan çıkartıvereyim dedim..
Bugün adetin 2.günü.söktürsün diye dün aspirin içtim,umarım işe yarar.tartıda 57 geldim.eh işte fena değil.adet olayı bitince asıl kilo kendini gösterir.yürüşüyüş kısmına uyamasamda yumruk olayım bitti...
Bu arada ben yumruk yapınca sanırım ters olgu oluştu yeni başlayanlar bazı arkadaşlarda.yumruk kaçamak telefisi değil arkadaşlar.her zaman bu yola başvurursanız bünyeniz buna tepki vermez.ben 3 aydan fazladır dukan yapıyorum.ve bitirmeme 2 kilo kaldı.17 kilodan fazla verdim.tamam kaçamaktan sonra yaptım ama ilk defa yumruk yaptım.bünyem alışık değil yani.ve son oldu.diyet süresince 1 kez yapmış oldum yani..yanlış anlaşılmayı istemem....
Hayirli sabahlar dukan güzelleri
Dün aksam kendimi baya sis hissediyordum, ve bugün tørtids +100 g ciktim
Neyse, bugün Yeni bir gün - protein günüm. Birazdan kahvaltimi edecegim, ardindan yesil cay.. Özledik sonra yürüyüs niyetine alisverise gidecegim insallah...
Insallah yarin tarti hepimizi sevindirir
Merhaba Dukanın melekleri
Şubat 9 itibariyle başladığım Dukan maceram hız kesmeden devam ediyor.
Size Seyirimin son bir aylık evresine girmişken yazıyorum.
Bunu yazma nedenimse biz kadınların burada birbirimizi gerçekten motive ettiğimizi görmem.
Ben Dukan amca ile 7 Şubatta tanıştım kararımı verdim kitabımı okudum ve inanılmaz bir içsel telkinle diyetime başladım
62 kg ile start verdim 4 gün atak evremden sonra 60 ı gördüm ve devamında 1+1 şeklinde seyire devam ettim.
Şimdi son bir ayım kaldı seyir için, Dukanın söylediklerine uymaya çalışsam da vakit bulamadığım için yürüyüş olayını hiç yapamadım
Ama yine de tartı bazen artarak bazen azalarak 56,3 kg ı gösterdi, vermem gereken 2,8 kg daha var ama artık çoook yavaş veriyorum kilolarımı
Benden şimdilik bu kadar dukan melekleri, umudum ideal kilomun da altına inebilmek, 53,5 değil de 50 olmak
merhabalar kızlaaarrr...
evimde net olmadığı için geçmişe baktım dersem yalan söylerim. hafta sonu dağ gibi birikmiş yazılar. ama ufak ayrıntılar için bitirmem gerekiyor. dün akşam dukanın son sayfalarınıda bitirdim ve dukan amcanın tavsiye ettiği egzersizlere başladım. 20dk yürüyüşü resmen beynime kazıdı yazdıkları fırsat bulsamda yürüsem diye bakınıyorum. merdivenden her vazgeçmem içime işliyor inanın. oğlumla gelip gittiğim zamanlar mecburen asansör kullanıyorum. ama acelemiz yoksa tutuyorum oğluşumun elinden tek tek iniyoruz basamakları.
hafta sonu kaçamak yapmadım desem yalan söylemiş olurum. çok büyük değildi. nefis körlüğüydü ama kilomun sabit kalmasına sebeb oldu. bugün yine 95.5i gördüm. bu ay bitmeden 90olmak istiyorum. 2 hafta için 5 kilo fazlamı dukan için sizcce?
birde geçmiş sayfalarda lorlu kurabiye gibi bir tarif vardı. ara öğün çay yanında gibi düşündüm ama geçmiş çoook geçmiş bulmakta sorun yaşadım. rica etsem tekrar paylaşırmısınız.
hafta sonu yulaf kepeğimi resmen tüketim. lahmacun yaptım gözleme yaptım. kepekten ilkkez bıkmadan yedim diyebilirim. eee sizler nasılsınız. hafta sonu nasıl geçti şöyle bir bayım nasılsınız ne var ne yok.
ayyy ne güzel vermişin rüya gibi bana 56ları görmek ooff.....
Merhaba az önce yulaf kepeği aldım küçük ve ymuşsk mısır gevreği gibi ve tadı un. Acaba yulaf unu olabilir mi? Aktar yulaf kepeği olduğunu dukan diyetiiçin kullanıldığını söyledi bende aldım ama toz haline getiremiyorum ezerek. Yemeye çalıştım bazı yerleri çiğnenmiyo bazı yerleri çiğneniyo nasıl toz haline getiricem? Zaten un gibi kokuyor cevaplarını bekliyotum
Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..
Hadi sözleselim, bir hafta kacamak yok
btlbetul inan bana benim için de öyleydi o kadar şaşırtıcı bir sonuç ki ailem artık dur 56 dan aşağı düşme demeye başladı
Ben inandım ve etrafımdakileri de kilo vereceğime inandırdım, sonrasında başarı geliyor kendiliğinden.
Sen de inan göreceksin kısa sürede hayal ettiğinin de altına ineceksin