Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabah spordan sonra arkadaşıma kahvaltıya gitim.dukanı bana ilk anlatan oydu ama kendi yapamadı bende geçen sene yarıda bırakıp verdiğim 2 kilonun üstüne 5-6 kilo almıştım.şuan aldığım kiloyu veremedim.daha onu verip birde altına düşmeliyim.bunun için gerçekten çaba sarfediyorum atakla beraber 30 günü geçti şöyle özlediklerimi kafamda sıraladım çok fazla birşey gelmedi aklıma.şıralı tatlı severdim ama oldum olası hep tatlı yemeyi firenlediğim için tatlı sorunum olmadı.bana kiloyu tatlıdan daha çok hamur ve bulgur türü şeyler aldırdı.özünde ne olduğunu biliyorum ama işte engelleyip bağımlılıktan kurtulmak zor.bu diyet esnasında kolaya düşmüştüm yaklaşık 3 gündür ,içmiyorum yani bıraktım sayılır kolayı.aynı zamanda neskafeyi de bıraktım kahvasiz yapamayan sabah ilk işim kahve içmek olurdu onu bile bıraktım.hayatımda kefir içmemiştim onu içtim.spor desen haftada 4 gün oldukça yoğun yapıyorum.yani ben üzerime düşeni yapıyorum.şimdi yağlarda üzerine düşeni yapmalı ve erimeliler.

bulgur türü deyince şöyle acılı ekşili bi kısır olsa da yesek be abla:KK53:

yazdıklarınızı okudum.
son hafta neden veremediğimi buldum sayılır:)
ben eti çok fazla tüketmiyorum.daha çok süt, yoğurt ve en çok peynir.
peynirde de layt ürünleri bırakmıştım sevmediğimden.
yani kaşar, örgü vs gırla gidiyordu.

bir de tatlı isteğimi neskafeyle giderdiğimden çok içmeye başladım.
evde sütle, okulda süt tozu ile tüketiyorum.

toz ya da sıvı tatlandırıcılarda şeker olduğundan almadım.
gram oynamıyorum ya da ileri oynuyorum.
çok sıkıldım seyirden, artık diğer evreye geçmek istiyorum kızlar:2:

Bugün arkadaşımla konuşuyordum işte bahsettim dukandan felan fakat hemen dedi işte kimisi verdiği kiloları daha hızlı alıyr dedi bende hemen bu koruma evrelerinden bahsettim dedi bünye meselesi belli olmaz moralim bozuldu doğrusu, dedi kaçamak yaparsan bu evreleri bitirmeden ne olacak flan kendisii iyice sinirlerimi hoplattı birde bugun seyirde aldıgım 300gramıda görünce iyice tırstım acaba diyetle hatamı ediyorum :18: atakta ne güzeldi hergün veriyordum :44:

Kızlar bu hafta duraklama ve + görenlerde artış var sanki ( ki duraklayanlardan biride benim ) ama bozmayın moralinizi,sonuçta her birimiz bu diyeti araştırıp kitabını okuyup başladık ve özelliklede seyir evresinde ileri geri oynamalar beklenen bişey bu 1. si, 2i side duraklamalarda yaşıcaz tabiki sonuçta bu şok bi diyet değil ortalama olarak haftada 1 kilo civarı verip( kilo fazlasına göre değişir tabi ) ne çok hızlı ne çok yavaş kilo vereceğimiz ve sonuç olarak tüm evreleri uygularsak ömür boyu kilomuzu koruyacagımız bi diyet ben bu şekilde düşünüyorum ve 5 gündür duraklamama aldırış etmeden aynen diyetime devam ediyorum çünkü biliyorum ki bugün olmasa yarın,yarın olmasa haftaya eninde sonunda DÜ ŞE CEK :21:

ahh kızlar seyir 6 dym dün börek kaçırdım aslında acıkmıyordum düne kadar canımda bir şey çekmemişti ama neyse olan oldu varsayalım bir hafta kilo veremem olsun varsın napim devam....inşş birdah kaçamak yapmam.

kizlar kacamak yaptigimiz zaman 3 gun atakmi yapiyoruz

hayır canım:) işin aslı kaçamak yaptığımız zaman diye bi soru bile sormamalıyız. çünkü kaçamak yapmıyoruz ve yapmamalıyız. ama insanlık hali 5 ayda 1 dilim börek kaçamağına da boyun eğebiliriz hepimiz. atak yapmayıp 3-4 gün duraklayacağımızı bilerek seyire devam ediyoruz kaldığımız yerden, sporumuzu yeşilçayımızı suyumuzu ihmal etmiyoruz ve bir daha da kaçamak yapmıyoruz :KK34:

moralim bozuk dukandaşlarım 86dan 82ye 4.atak günümde ulaştım ve sabahına adet oldum ve bir günde 2kg almış gibi 84 gördüm :KK14: sonra kitaba baktım sizin yazılarınızı okudum tamam adetten sonra iner bu normalmiş dedim yarın adet bitiyor ama ben halen 84üm ve 6gün atağın ardından seyirin 2.günündeyim böyle olanlarınız var mı? sinir bozucu ya :KK37: şimdi 1 saat kondisyon bisikletine binip yorumlarınızı okumaya geleceğim :KK34: bana cesaret verin nolur :18:

moralim bozuk dukandaşlarım 86dan 82ye 4.atak günümde ulaştım ve sabahına adet oldum ve bir günde 2kg almış gibi 84 gördüm :KK14: sonra kitaba baktım sizin yazılarınızı okudum tamam adetten sonra iner bu normalmiş dedim yarın adet bitiyor ama ben halen 84üm ve 6gün atağın ardından seyirin 2.günündeyim böyle olanlarınız var mı? sinir bozucu ya :KK37: şimdi 1 saat kondisyon bisikletine binip yorumlarınızı okumaya geleceğim :KK34: bana cesaret verin nolur :18:

hem seyire yeni geçtiğiniz için vücut sebzelere alışıyor yeni yeni o yüzdendir hem de regl dolayısıyladır dediğiniz gibi. ama böyle 5-6 gün oynamayan kilolar genelde büyük eksiler şeklinde dönüyo bize. bundan sonraki günlerde 84 üzerine çıkmazsınız, maksimum 84 görürsünüz ama 84ün altına da düştüğünü görürsünüz mutlaka. sadece diyete sadık kalıp sabredin, mesele veremiyorken de devam ettirmek zaten, işte o zaman yüzümüze gülüyor eksiler :) hiç kuşkusuz gidicek, endişeye yer yok :KK48:

hem seyire yeni geçtiğiniz için vücut sebzelere alışıyor yeni yeni o yüzdendir hem de regl dolayısıyladır dediğiniz gibi. ama böyle 5-6 gün oynamayan kilolar genelde büyük eksiler şeklinde dönüyo bize. bundan sonraki günlerde 84 üzerine çıkmazsınız, maksimum 84 görürsünüz ama 84ün altına da düştüğünü görürsünüz mutlaka. sadece diyete sadık kalıp sabredin, mesele veremiyorken de devam ettirmek zaten, işte o zaman yüzümüze gülüyor eksiler :) hiç kuşkusuz gidicek, endişeye yer yok :KK48:
bu cevap gercekten ilac gibi geldi ben de sabredip kazananlardan olacagım inşallah teşekkür :KK66:

ben de regliyim.ve gerçek kilomu bilemiyorum... çok sinir bozucu bir durum.ama hepimiz biliyoruz ki regl döneminde vücut ödem yapar.bugün zayıflamada randevum vardı,iptal oldu regl dolayısıyla.kavitasyon yapamam şu an vücudunda ödem varken dedi uzman.üstelik benim durumum daha vahim,yarın kaplıcaya gideceğiz..:KK50:yarın değilde öbürgüne biter umarım:KK51:

off kızlar yaa :KK43: 3 gündür ne bir eksik ne bir fazla diyete tam uyuyorum ama kilom +400 de :KK43: ne yapsam diye kara kara düşüncelere daldım resmen :KK43: bozma moralini büşra devam et diyorum bırakmak yok evet ama neden böyle oluyor kii :KK43::KK14:

Sütü ve yogurtu iki gün azali.. Hatta günün birinde hic tüketme.. Dene, sonucunuda bildir bize :)

Sütü ve yogurtu iki gün azali.. Hatta günün birinde hic tüketme.. Dene, sonucunuda bildir bize :)

sütü direkt içemem zaten oldum olası ekmekte kullanıyorum her gün yarın çay bardağı kadar o kadar sadece.. yoğurtta günde 100 gramı geçmiyor zaten :KK43::KK14:

sütü direkt içemem zaten oldum olası ekmekte kullanıyorum her gün yarın çay bardağı kadar o kadar sadece.. yoğurtta günde 100 gramı geçmiyor zaten :KK43::KK14:

Fazla degilmis aslinda.. Peki ya peynir? Duraklamalari bazen süt ürünlerine bagliyorum, ama tabiki farkli nedenler olabilir...

Günaydın beybiler,

bu gün atakta 4. günüm.... artık sabahları 2 haşlama yumurta bbeni doyurmamaya başladı bildiğin hiç yememiş kadar aç kalkıyırum sofradan.... psikolojik herhalde... çok enteresan...

Bu günkü menüm;

Sabah;
2 haşlama yumurta
1 kaşık yoğurt

Öğlen
3 parça tavuk

Akşam
3 parça tavuk
+yoğurt....

yulaf kepeğini dün sipariş etmiştim bu gün gelir belki....

günaydın kızlar.dün çok giremedim malum çocukların sınav maratonu başladı birde pazartesi temizliği.ama okuduğum kadarıyla bu hafta herkeste + lar var gibi.herhalde bunda havanın etkisi olmalı.benimde karnım şişmeye başladı .karnımda sanki bir balon var ve gelip gidip şişiriyorlar.bağırsaklarım bir ara düzelmişti şimdi yine bozulmuş durumda.giren çıkmıyor.dün sadece kefir içecektim ama açlığa dayanamadım ve iki köfte yedim.birazda ekmekle dukan helvasını yedim.çok et tütememeye başladım.geçen hafta balık sevmediğim halde yutması kolay oluyor diye balık bile yedim.hafta sonu tavuğu yutamadığımı hisetim.köfte sanki burnuma koktu.yani et çok sıktı.bu yüzden biraz yemeye başladım.insanlar yiyecek ekmek bulamazken ben durmu -eti yutamıyorum-diyorum.Allah afetsin ama neyapayım gitmiyor.şöyle yağlı tarafını soslarla tüketsen gider.ama tavuğun beyaz eti gitmiyor.kırmızı et samangibi oluyor.dün sebze günümdü sebze bile çekici gelmiyor.bu yüzden 3-4 gün 3 öğünün 2 öğünümü kefir yapacağım.belki bağırsaklarımı düzene koyar.

Son düzenleme:
bugün ne yiyeceğim hiç bilmiyorum.dolabda krebim var.ama et olarak ne yesem.yine balıkmı alsam.balıktan hoşlanmıyorum.ama tonbalığı alabilirim.bugün sebze yok olsada bişey canım istemiyorki.kış olduğu için sınırlı sebze var.neyse bakarız çaresine hem bugün sadece 1 öğün et tüketeceğim.süt ve peynir tüetimimde azaldı ligt peynir acı geliyor tadı bana bu yüzden lor aldım lor güzel.en azından peynir yerine salatasını yapıyorum sebze günleri bol yeşilikle p günleride maydanoz ve soğanla yapıyorum.elimde yapabileceğim birsürü çeşit var ama benim yapasım yok.yemek istemediğimde zorlamıyorum.çünkü uzun bir diyet zorlayıp sıkılmamak lazım.mayısta tayin olacağız istediğimiz yer olmazsa emekli olacağız.birde toplanma işi olacak.5 senedir taşınmamıştım.5 sene öncede tam 3 kere ev taşıdım.1 senede 4 ev ilginç geliyor ama oldu.birinde 2 ay bile oturmadım.üstelik evi eşimle boyadık mutfak tam birgünümü almıştı ancak lojman çıkınca taşınmak zorunda kaldı.belkide bendeki bu can sıkıntısı bundandır belirsizlik insanı çıldırtıyor.birde beklemek cabası.emekli olma olayı olmasa tayin bekleme msorun deyil.ama içinde ememklilik olunca beklede zaman geçsin.geçmiyorrrr.

X