31 kg zayıflamışsın azminden dolayı tebrik ederim.mucize gibi birşey.yani ben bukadar kiloyu verebilirmiydim bilemiyorum
31 kg nerden çıktı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 kg zayıflamışsın azminden dolayı tebrik ederim.mucize gibi birşey.yani ben bukadar kiloyu verebilirmiydim bilemiyorum
Hadi bakalim atlatmissin girgir samatayi...ben de 3 davet atlattim. Gercekten cok zorladim kendimi. Ama kacamak yapmadim ve kendimle gurur duyuyorum...Misafirler ağırlandı, koşturma bitti, çok şükür zaferle çıktım haftasonu savaşından... Kaçamak olmadı desem yeridir az biraz tat bakmak zorundaydım ama yardımcı eleman olarak hep serçe parmağımın ucunu kullandım... Tatlarına bakmadan misafir ağırlamak olmaz dimi... Neyse ki herşey yolundaydı hazırlık aşamasında birde tattırıcı buldum da çok şükür kurtuldum.
Diyet gayet yolunda gidiyor. Huzurluyum mutluyum kendimle barışığım. Haftasonu hele kimseyi çay için mutfağa göndermedim full ayaktaydım en güzel sporu yaptım diyebilirim.Herkesin hem enerjim için hemde yenilenen vücudum için yapmış olduğu güzel iltifatlar sayesinde hem öyle bir hızlıydım ki sanırım birkaç yüz kalori o koşturmacada yaktım :))))
Ben varim canim...bu haftayi temiz atlatirsam eger kesin 75 gorurum...en son 9 yil once gormustum bu kiloyu...Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..
Hadi sözleselim, bir hafta kacamak yok
Lina09 ben söz veriyorum! Kaçamak yok bu bir hafta
Şöyle düşünüyorum hep, 26 yıldır aralıksız her istediğimden istediğim kadasr yedim ee sonuç gelsin yağlı kollar bacaklar
Sonrasında da hep bir pişmanlık..
Şimdi diyorum ki
Bir müddet yemeyivereyim canım ne olacak zaten yemişim yıllarca
Aynen canim.. Yiye yiye bu hale geldim, birazda bogazimi tutayim.. Gerci benin asil derdim, kilolari verdikten sonra bogazimi tutmak..
Kontrolden ciktigimda, tam cikiyorum
Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..
Kızlar ben hafta sonu diyet için alışverişimi yaptımda yulaf unu diye bişey vardı duyanınız varmı? Bize izinlimi acaba?
yulaf unu un kategorisinde degerlendirilir bize uygun degildir canim..yulaf kepegi almalisin..
çok tşk ederim. seni görünce niye seviniyorsam :))
merhaba hanımlarr
bugün sıvı tatlandırıcı aldım. biraz önce eve geldim deneyeyim dedim muhallebime koydm ama çoook tatlıymış meğersem bi kaç damlası bile yeterli olabilirmiş şeker tadı baydııı
hayatim kacamak hic yok degil bir hafta dukan diyeti boyunca saglikli kilo vermek istiyorsak ,duraklamamak istiyorsak diyet boyunca kacamak yapmamak gerekiyor..
bu arada benim simgelerim kayıp kızlar hiç bişi yapamıyorum.
Aynen katiliyorum canim. Ben zaten kacamaktan yana degilim - listeden fazla kacir, ama kacamak yapma diyorum kendime.. Dün fazla yedim, aksam baya sis ve huzursuzdum.. Ama kacamak yoktu - sadece fazla kacirdim
yulaf unu un kategorisinde degerlendirilir bize uygun degildir canim..yulaf kepegi almalisin..
Lisabella harikasın, 17 kilo vermişsin, benim de hedefim benzer... ne kadar zamanda verdin öğrenebilir miyim? sadece dukan mı uyguladın? ben de dukan yapmıştım ama bir süre sonra dokundu bana, minik kızarıklıklar oldu, bıraktım..
Kizlarrrrrrr kacamak yapmayinnnn... Listenin disina cikmayinnn..
31 kg nerden çıktı???
umarım çok abartmamışsındır.fazlada olsa pes etme devam et.
gurbet tatlım kaybetmen gereken kiloyu kaybetiğin kilon sanmışım.Allah söyleti herhalde .birden gözüme öyle göründü.demekki o kiloya sen düşeceksin bende göreceğim.abdala malum olurmuş
kullanici kontrol paneli
hesabim
secenekleri duzenle
gelismis duzeni seciyorsun ve kaydet diyorsun