Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar sorularımı cevaplayacak hayırsever bir dukandaş arıyorum lütfennnn yardımm bir de seyirde de her gün yulaf kepeği yiyor muyuz?

ezmeden cok yememissin, eger icinde yag yoksa, genelde olur ezmelerin icinde, protein gunlerinde o kadar domatese izin var, biber icin ayni seyi diyemeyecegim. soganda kullanabiliyorsun. yani cok buyuk kacamak degil, yag yoksa.

cecil peynirlerinin yag orani cok fazla oluyor, ben de simlanin sozunu ettigi civil peyniri ile cecil peynirini karistirmistim, yag oranlarina bakiyorum gayet yuksek, alla alla demistim, neden yagsiz diyo bu peynire. ama bahsi gecen civil peyniri cecil degil. yani ataga uygun degil.

Atak ve seyir evresinde izin verilen yag orani maksimum %3 sut urunleri icin. Seyir evresinde yanliz tolere gida olarak 40 gr %7 yagli peynire izin var. Gunde iki tolere gida hakkiniz var.

cevap için teşekkürler ben kitabı okudum aslında da netten diyete uygun menüler araştırdım hepsinde sebze protein karışıktı ondan kafam karıştı acaba kitabı yanlış mı algılıyorum diye şimdi doğru algıladığımı tescillemiş bulunuyorsun tekrara teşekkürler ben günlük 1.5 en az su olarak tüketiyorum buna ayran+çay+kahve dahil olunca 2.5-3 lt oluyordur sanırım bir de günlük 40-50dk kondisyon bisikletine biniyorum en az 30dkda yürüyüş yalnız ne yaptıysam light yoğurt ve light süte eşimi ikna edemedim bu yüzden bunları yarım yağlı tüketiyoruz :18: şu ana kadar kilo vermede sorun olmadı umarımda olmaz yulaf kepeğini yoğurtla tüketiyorum halen alışamadık ya işte böylee
yani ben çok da büyük hata yapmadım değil mi çeçili de çok az yediğim için kendimi azcık affediyorum cevap için çooookkk teşekkürlerrr

önemli olan 100grdaki yağ değerinin %2den yüksek olmaması, eğer besin değerlerinde %2 ve altı yağ içeriyorsa yarım yağlı da kullanabilirsiniz ki bende yarım yağlı kullandım hep. duraklama yaşarsanız lighta geçiş yaparsınız, bütün kozları diyet başında kullanmamak daha bile iyi olabiliyor yulaf kepeği için bloglara bakmışsınızdır, simla ilkay ve edanın blogları şahane gerçekten. öyle bi derya ki bi dalsanız çıkamazsınız, keşke daha fazla yulaf hakkımız olsaydı dersiniz :) işkence etmeyin kendinize de yulafı daha lezzetli tüketin bence :13:

ben keşke diyorum mesela şu an yulaf hakkım bitti ama canım acaip tatlı istiyor.helva yapasım geldi de kepek hakkım yok... 1 kaşık fazla olsa ne olur ki? sütlü tatlı yapamam,mısır nişastası kullanamam şimdi.yumruktayım da..

harika bi tarif yarın bunu yapıcam ellerine sağlık :) teşekkür ederim cevabın için :)

Slm kızlar bugün ben de protein günü yapıyorum :) vücudu bazen şaşırtmak gerek :)

güzel bir tarif not aldım sağ olun

arkadaşlar cevap vermiş gerçi ama bence yapılması gerekenler yapılmayınca değil dukan her diyette geri kilo alma oluyor.bence yulaf kepeği ve saf protein günlerini atlamışlardır.

tarifleri çeşitlendirmek monotonluğu önlüyor sanırım.daha seyirde 6. günü sıkılma başlamadı daha

siz de yaptığınızın dukan alternatifini yapın bence.dukanda balkabağı tatlısının bile tarifi var.keşke bilseydiniz ailece yerdiniz tatlınızı.siz dukan usulü onlar klasik tatlıyı..

bugün erken kalkmama rağmen hala sporumu ve kahvaltımı yapmadım.ablamla küsüm.salonda sessizce oturup işe gitmesini bekiyorum yüz yüze gelirsem kızarım yine sanırım gidiyorrrr

artık yulaf kepeği yemek istemiyorum midem almıyor,bulanıyor her yediğimde hele kokusu allahım resmen işkence yemesem kilo vermez miyim

tatlılarla yada poğaça olarak kullanın kepeği.tadını almazsınız o zaman.

arkadaşlar sorularımı cevaplayacak hayırsever bir dukandaş arıyorum lütfennnn yardımm bir de seyirde de her gün yulaf kepeği yiyor muyuz?

ben çok yeniyim diye cevaplamadım.yanlış bilgi vermek istemem.

bu yulaf kepeğini öğrendim ama galeta karışımı demişsiniz ya galeta karışımı ne oluyor? :26:

bi sade yulaf kepeği satılıyor bi de yulaf galeta karışımı.ama kepekten 2 kaşıksa galeta karışımından 3 kaşık tüketebiliyorsunuz.sanırım galeta karışımının protein oranı daha fazlaymış.

kızlar bu kilo çizelgesini nasıl güncelliyoruz??? tickerflory ye girdim ama ne yaptıysam olmadı çok soru sordum ama de mi :26:

ben de başarılı değilim bu konuda her defasında yeni hazırlıyorum hem şeklini de değiştirmiş oluyorum güzel oluyor.

sanırım olmaz dah yeniyim ya alternatif üretemiyorum size üzgünüm.ben de 2 kaşık hakkımı sabah ekmekle tüketiyorum diye başka bir tatlı yada tuzlu yapamıyorum .

merhabalar dün sabahtan sonra girememiştim neler neler kaynattınız ben seyir 4 tym 5+5 uygulayacğım şimdilik çok iyi gidiyor çeşit çok tutmadığımdanmıdır pek acıkmıyorum ama mecburen 3 öğün yiyorum öğün atlamamak açısından.bu gün kahvaltıdan başlayarak misafir ağırladım daha yeni gittiler hazırladığım hiç bir şeyden canım çekmedi inşş hep böle giderimm.... donbul arkadaşım sakatat tüketiyorsun anladığım işine yararmı bilmem ama bende dün ciğeri robotta çektim kuru patlıcanı haşladım küp doğranmış ama sen dolmalık kuru patlıcan kullanıp içini doldurabilirsin,çekilmiş ciğerin tavasına kuru soğan,sarımsak,biber doğradım haşlanmış kuru patlıcanıda ekleyip az suyla kavurdum bir kaç kaşık domates sosu ekleyip pişirdim altını kapatıp karabiber bol kimyon zencefil zerdeçal doranmış taze maydanoz 1 tatlı kaşığı yağ ekleyip karıştırdım ılıdığında tabağa alıp üzerine sarımsaklı yoğurt eşliğinde yedim süperdi sakatatları böylede tavsiye ederim..

bugun seyirde ilk günüm ve sonunda 70lerden kurtulduguma çok mutluyum :)) ,
5gün atak yaptım, bugünde sadece saf protein aldım
fakat 1/1mi 5/5 mi yapsam kararsızım şuan şahsen 5/5i kaldırabilirim ve bana en uygunu gibi deneyenlern fikirlerini bekliyorum.
Başlangıç: 72.2
Şuan: 69.7
Su problemini çözdüm gibi fakat kabızlık baş gösteriyor şuan kayısı yesem diyorum ama oda uygun değil

tatlım burada arkadaşlar kabızlık sorununda genelde arkadaşlar ilaç kullanıyor ben yaşamadım diyette sorun ama acı çehre meyvesinden alıp 3 4 tane yemeni tavsiye ederim hem sinameki gibi bağırsağı tembelleştirmiyor hem doğal...ama çok sancı veriyor ve acısı çok kekre söyleyim [

tamam canım nereden bulabilirim bu meyveyi ve sancı çok demişsin değer mi buna nasıl bir sancı zararı olmasın vucuda

hmm bilgi için teşekkürler canım evet haklısın yağ oranı tüketimime uygun zaten iki kaseden fazla yoğurt yemiyorum süt desen hiç gibi genelde tavuk göğsü ve ayran ağırlıklıyım sanırım bu sayede hızlı kilo verebildim yalnız adet oldum 2kg geri almış gibiyim kitaptaki açıklamayı okuyunca içim rahatladı bir de ben yeniyim diye simla ilkay ve edanın bloglarını yeni keşfettim çok incelemedim hemennnnn bakıyorum teşekkürlerrr
wisper cevaplar için teşekkürler yulaf galeta karışımını markete gittiğim anda alacağım inşallah ve ticker hazırlamasının yöntemini buldum hani kilomuzu yazdığımız yer varya orada bir bulunduğumuz kg bir başladığımız kg ve ulaşmak istediğimiz kg bulunuyor biz ordan bulunduğumuz kg değiştirince değişiyor

Kayısı yerine önerim bir tatlı kaşığı kadar keten tohumu tüketin ben çok fena oldum kabızlıktan keten tohumu günlük tüketiyorum(dukana uygun) artık mecbur bir de olmadı kabızlık geçmiyor dersen eczaneden 15tlye doğal bir ilaç aldım çok etkili dendi zorlandığım zamanlarda 1 tane yutuveriyorum geçiyor proteinler ister istemez kabız yapıyor ama ben kendimi bildim bileli kabızlıkla baş ederim ayrıca seyir evresine geçtiğin için sebzeler de kabızlığına iyi gelecektir kanımca ben de seyire geçtim ancak hergün proteini başaramıyorum bu yüzden 1p+1s bir gün arayla yapmaktan yanayım hem kabızlığıda bir nebze önler diye umudum var :26: boll kilo kayıplı günlerrr

tamam canım nereden bulabilirim bu meyveyi ve sancı çok demişsin değer mi buna nasıl bir sancı zararı olmasın vucuda
aktarlarda satılıyor bulman kolay sancıya değermi dersen ilk sancı girdiğinde eyvah dedim doğuruyorum keşke yemeseydim ama 1 saat sonra içimde ne var ne yok boşalttığındaki rahatlık süperdi bence değer ama seni bilemem ben kullandığımda çok zor durumdaydım eğerkullanırsanda evde sürekli lavaboya gideceğin bir saat seç bayağı bi tuvalete taşıyor uyumayacağın işinin olmadığı bir saati seçmelisin:)

ayyyyyyyyy acı çehre o ne fena bir şey 3 tane yedim nerdeyse diyeti bozup 1 kavanoz reçel yiyecektim tadını ben hiç mi hiç sevemedim ama kilo vermek içinde o kullanılıyormuş

ayyyyyyyyy acı çehre o ne fena bir şey 3 tane yedim nerdeyse diyeti bozup 1 kavanoz reçel yiyecektim tadını ben hiç mi hiç sevemedim ama kilo vermek içinde o kullanılıyormuş

evet tatlım berbat tadı var ama değiyor bence o rahatlama hali hepsini unutturuyor.zayıflamak içinde kulllananlar var evet..

ilaç taraftarı değilim söyleki eskiden sindirimim çok iyiydi galiba proteinler. keten tohumunu deneyeceğim umarım tadıda çok güzeldir ve dediğiniz gibi artık ıspanak gibi sebzeler serbest sindirimim düzelebilir

tamam canım teşekkürler defterime notu aldım şuan için daha kolay seçenekleri deneyeyim baktım olmadı katlanırım

evet tatlım berbat tadı var ama değiyor bence o rahatlama hali hepsini unutturuyor.zayıflamak içinde kulllananlar var evet..
ben yedim ve pişman etti beni Allah yardımcısı olsun yiyenlerin gerçekten

keten tohumunu ben aktardan az az alıyorum fazlası hemen bozuluyor çünkü, aldığım anda adama kendi makinelerinde öğüttürüyorum ve öğütülmüş haliyle biraz yoğurda katıp yiyebilirsin ha bu arada kesinlikle açıkta bırakma cam kavanozla buzdolabında saklamk en sağlıklısı bozulmaması için ben de ilaç taraftarı değilimdir ama bu tamamen doğal olunca denedim memnun da kaldım doğrusu

açıklama için çok saol canımya bak bilmesem baharat gibi birşey sanar saklama koşullarına dikkat etmezdim yogurtla tüketirim artk çok tşk ederim inş. sonuç alırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…