- 4 Mayıs 2011
- 208
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize çok teşekkür ederim, şimdiden moral oldunuz :)
@goldenvenus inşallah dediğin gibi olur
@talhagizem yulaf kepeği almadım yarın çıkar alırım ama onu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum
@berrin1405 dediklerini uyguladım aşağıda :)
olmam gereken kilo 67,4müş çok sevindim görünce. kimi abuk sabuk siteler gibi kalkıp 50 kg. demiyor.
16 ekim 2011'de hedefime ulaşacakmışım. Koruma dönemi de 9 nisan 2012'de bitecekmiş. Toplamda 306 gün ediyor. Atak döneminde(7 gün) verilecek kilo 2.55, seyir döneminde (123 gün) verilecek kilo 15.05. Daha önceki sayfaları okudum da, atakta 2den çok vermem gerekmiyor mu?
merhaba kızlar herkese günaydın,
benden bu sabah 200 gr birden gitmiş. 61.5 idim regl öncesi ve dün o kiloya dönmüştüm. bugün de ikiyüz gram birden gitmiş
merhaba kızlar herkese günaydın,
benden bu sabah 200 gr birden gitmiş. 61.5 idim regl öncesi ve dün o kiloya dönmüştüm. bugün de ikiyüz gram birden gitmiş
günaaaaaaaaaaydın kızlar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
100 200 gr derken sonuca gidiyoruz ..:13:merhaba kızlar herkese günaydın,
kilo sabitlenmişse dukan amca spor programanı uzatın diyor yani 30 dk dan 4 gün 60 dk çıkratın diyor..günaydıın...epeydir arada giriyorum yorumları okuyup çıkıyorum...yolandacım tebrik ederim:) 200-300 gr derken bi bakmışsın vericek gramın kalmamış:)bu arada ablana mutluluklar dilerim..emin ol en güzel 2. kişi sen olcaksın..:)..kilo veren arkadaşları kutluyorum veremeyenlerin sabırlı olmalarını diliyorumbende adam gibi 7 li rakamları göremiyorum epeydir takıldım gene..3 gün önce uzundan kıyısından gördüm ama gene çıktı sonrasında ama demekki yakın 7 ler diyorum hep böyle oluyo çünkü:)herkese güzel bir gün diliyorum...
günaydın.. kaçamak yaptığın gün hareket miktarını artır..gerçi hastaydın iyileşince dikkat edersin...selamlar.... 74.4kiloyum. kaçamak yaptım ya sabitlenir kesin. yandık. :)
günaydınnnnnnnnnnngünaaaaaaaaaaydın kızlar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
Günaydın,
Size birşey sormak istiyorum. Regl dönemime yaklaşık 5 gün var ve kilom sabitlendi (2 gündür) Sizlerde de mi böyle oluyor? Yani kaç gün önce kilo artışları ya da sabitlenme yaşadınız?
günaaaaaaaaaaydın kızlar :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
Günaydın,
Size birşey sormak istiyorum. Regl dönemime yaklaşık 5 gün var ve kilom sabitlendi (2 gündür) Sizlerde de mi böyle oluyor? Yani kaç gün önce kilo artışları ya da sabitlenme yaşadınız?
teşekkür ederim sadecacım. inşallah 52 yede indiğimi görürüm. hem iş hem kurs hem ev işleri derken spor yapamıyorum ama ev işlerinde epey hareket ediyorum. ama spor yapsam hızlanırdı diyorum. seyir evresine geçeli 12 gün oldu ama ben sadece 300 gr verdim.. napalım buna da şükür diyorum en azından beş gün öncesi gibi 1,5 kilo fazla değlim. darısı 70 ler konusunda senin de başına.günaydıın...epeydir arada giriyorum yorumları okuyup çıkıyorum...yolandacım tebrik ederim:) 200-300 gr derken bi bakmışsın vericek gramın kalmamış:)bu arada ablana mutluluklar dilerim..emin ol en güzel 2. kişi sen olcaksın..:)..kilo veren arkadaşları kutluyorum veremeyenlerin sabırlı olmalarını diliyorumbende adam gibi 7 li rakamları göremiyorum epeydir takıldım gene..3 gün önce uzundan kıyısından gördüm ama gene çıktı sonrasında ama demekki yakın 7 ler diyorum hep böyle oluyo çünkü:)herkese güzel bir gün diliyorum...
yaa cino evet demiştin de regl öncesi 1 1,5 kilo farketti ve bu daha önce hiç olmazdı. en fazla +500 gelirdim sanırım dukanla vucuttan çok su atıldıı için regl öncesi de daha fazla su tutuyorum. yahu dün tam 1200 gr birden gitmişti. reglin ilk gününden sonra.. inanılmaz yani..yaaaaaaa dedik hacı ya sanaaaaa çok sevindim canım senin adına...heheheh şimdi ben de durumlar tersine döndü 2 gündür 68,5 idim sabah itibariyle 69 oldum..1-2 güne adet yerini bulur inşallah da daha fazla şişmem
teşekkür ederim yagmurcum ama pek süper sayılmam aslında. 300 gr 12 günde pek bi süperlik arzetmiyor. ah şu sporlara geri dönebilsem. ama inanmazsınız belki cidden zamanım olmuyor yasanada günaydın canımmm süper gidiyorsun
günaydınnnnnnnnn..7 gündür 1+1 seyir dönemi ve 900 gr eksideyim..
evet canım şükürler olsun azda olsa gidiyor100 200 gr derken sonuca gidiyoruz
Günaydın,
harikasın 4 günde 3 kilo harika bir sonuç sanırım atak dönemindesin.kızlaaarr, gününüz aydın ve mutlu olsun :))))
bugün diyette 4. günümdeyim, tartıya çıktım ve tam 3 kilo vermişim. tabi sabah akşam spor yapıyorum ve diyete sadık kalıyorum :) herkes çok iyi gidiyor, herkesi tebrik ediyorum. güzel bir gün geçirin
kızlar izmirdeki rossman mağazalarından orjinal yulaf kepeği alabilirsiniz ama geldiği gibi tükeniyo onun için ne zaman geleceğini takip etmeniz lazım,kemeraltındaki yer için daha önce alan arkadaşlarda acımsı saman gibi olduğu söylemişlerdi maalesef oradaki diyet için uygun kepek değil
ne kadar erkencisin tatlım eeeeeee çalışkan dukancının hali başka
kızlar kakao konusunda bir sınırlama var mı? okuduğum bölüme kadar bir şey görmedim emin olmak istedim
ve plates zamanı evde olan bayanlar açın tv8 hep beraber plates yapalımincelelim