amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn!!!!tez gelsin tez gitsin walla şu pms olayını hiç sevmiyorum!! zaten nerede sıkıntılı, zor işler var hepsi kadınlarda...ne doğumu biter, ne kılı tüyü ne de adetihepsi bizde anacım...allahım ben de tartıda birden böyle 1200 felan gittiğini görebilecek miyim acaba??öncelikle şu 65 i bi görsem...aaaaaaahhh ahhhhhh..
bu sabah itibariyle 700 gr daha gitmişş
işte sporun faydasıkızlaaarr, gününüz aydın ve mutlu olsun :))))
bugün diyette 4. günümdeyim, tartıya çıktım ve tam 3 kilo vermişim. tabi sabah akşam spor yapıyorum ve diyete sadık kalıyorum :) herkes çok iyi gidiyor, herkesi tebrik ediyorum. güzel bir gün geçirin
15 günde 5.800 harika..regl sonrası gitmeye devam eder..karşılıgını alıyorum diye düşünüyorum 15 günde 5.800 verdim iki gündür bir ileri iki geri gidiyo ama bugun yarın regil olcam ondandır diye teselli ediyorum kendimi
menüde çeşitlilk yapabiliyorsan yap.hep aynı beslenmeye alışınca kilo gitmiyor..birde yine dukan amcanın dediği 30 dk yürüyüş..Günaydın kızlar
ya ben 1 haftadır hep aynı kilodayım nolcak bu benim halim hemen köfteyi kesmem lazım
aslında bir yandan güzel çünkü magnum kaçamağıyla cezalandırılmadım dukan amcam sayesinde
bugün tavuk yiyim ya biraz kendime gelip silkenmem lazım yoksa 18 temmuza kadar aynı yerimde sayacağım
23 aylık oğlum var ve asla yerde bişey yaptırmıyor..ve plates zamanı evde olan bayanlar açın tv8 hep beraber plates yapalım incelelim
selamlar.... 74.4kiloyum. kaçamak yaptım ya sabitlenir kesin. yandık. :)
kızlaaaaarrrr herkese günaydın
bu sabah itibariyle 700 gr daha gitmişş
işte sporun faydası..bu diyeti sporla destekleyince sonuç ikiye katlıyor..
15 günde 5.800 harika..regl sonrası gitmeye devam eder..
menüde çeşitlilk yapabiliyorsan yap.hep aynı beslenmeye alışınca kilo gitmiyor..birde yine dukan amcanın dediği 30 dk yürüyüş..
23 aylık oğlum var ve asla yerde bişey yaptırmıyor..
canım bede oyleyım yaaa
bıde ıs yerındeyım dusun
zırt pırt wc ye gıdıyorum dıye butun gozler bende bu ara
ama pes etmek yokkkkk
ne magnumu kızlar
ben unuttum oyle seylerın varlıgını artık
markete gıttıgımde bıle gozum gormuyooooo
ve ılk defa canımda ıstemıyoo
daha hıc kacamak yapmadım bugun 9. gunum kızlar
az kaldı 10 kılom daha var kısmetse bı ınsemmmm
ah ahhh
ogunlerı gorebılecekmıyım acabaaa
sımdı aksamları spor yapıyorum ıs cıkısı 45dk. yuyurus ardından
fıtness sonra yuzuyorum
ama cok kararlıyım yazın sonuna kadar vermem lazımmm
Günaydın,
Size birşey sormak istiyorum. Regl dönemime yaklaşık 5 gün var ve kilom sabitlendi (2 gündür) Sizlerde de mi böyle oluyor? Yani kaç gün önce kilo artışları ya da sabitlenme yaşadınız?
cinocum o 1200 gr geri gelen kiloydu yahuuu. su olduu için bi günde gitmiş. ama 12 gündür 300 gr gitti. diger kızlar olsa aglardı metom yavaş filan diye ama ileride hızlanır diye umuyorum. yoksa dukan amcaya güvenim azalıcak(
kızlaaarr, gününüz aydın ve mutlu olsun :))))
bugün diyette 4. günümdeyim, tartıya çıktım ve tam 3 kilo vermişim. tabi sabah akşam spor yapıyorum ve diyete sadık kalıyorum :) herkes çok iyi gidiyor, herkesi tebrik ediyorum. güzel bir gün geçirin
almadığına dua et.durmak bişey mi
..............buda güzeldi..benim 10 -15 gün önceden belirtiler başlar ve 8 gün var... ilk haftasında kilo vererek geçirdim..önceden 1.5 -2 kilo farkım olurdu bakalım..yanlız adet öncesi meto hızlı çalışırmış onun için çiko felan yemek istiyoruz..
cinocum o 1200 gr geri gelen kiloydu yahuuu. su olduu için bi günde gitmiş. ama 12 gündür 300 gr gitti. diger kızlar olsa aglardı metom yavaş filan diye ama ileride hızlanır diye umuyorum. yoksa dukan amcaya güvenim azalıcak(
çok güzel bir mantık. biz onlara sahibiz. onlar bize değil dimi
pazartesi ve regl öncesi dönemdeydim. bazı özel sıkıntılar da tüy dikti. bir ödeme bekliyorum bir yerden bir gelseydi oda rahat edicektim. neyse ki regl teyze geldi de rahat ettim. bir an önce şu tartıya yansısın istiyorum yaa. ataktan beri 100 gr oynadı sadece çok can sıkıcı bir durum.
ben de öyle sanıyorum kardeş sagol
gojiberry türkiyede çok yaygın değil . ben çok nadirde olsa arada bir adet kuru incir yiyorum. ama oda hafta bir yada ikidir en fazla
geçmiş zamanlarda kayısının çok etkisini gördüm ben sabah aç karna bir bardak süt ile gün kurusu yada incir kurusu çok işe yarıyor.
dukangül ben atakta tam bir kilo verdim. sonra sadece 100 gr. bende şimd 61.5 te takılı kaldım. gerçi ben tartıda daha çok çıkıyorum ama. eger sen regl öncesi bu kiloda isen regl sonrasında gerçek kilonu daha düşük görürsün.
sabredelim görelim
ay süper bir günde 700 gr .. inanılmaz !
tebrikler