Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cinocum o 1200 gr geri gelen kiloydu yahuuu. su olduu için bi günde gitmiş. ama 12 gündür 300 gr gitti. diger kızlar olsa aglardı metom yavaş filan diye ama ileride hızlanır diye umuyorum. yoksa dukan amcaya güvenim azalıcak (

işte sporun faydası ..bu diyeti sporla destekleyince sonuç ikiye katlıyor..

karşılıgını alıyorum diye düşünüyorum 15 günde 5.800 verdim iki gündür bir ileri iki geri gidiyo ama bugun yarın regil olcam ondandır diye teselli ediyorum kendimi
15 günde 5.800 harika..regl sonrası gitmeye devam eder..
menüde çeşitlilk yapabiliyorsan yap.hep aynı beslenmeye alışınca kilo gitmiyor..birde yine dukan amcanın dediği 30 dk yürüyüş..
ve plates zamanı evde olan bayanlar açın tv8 hep beraber plates yapalımincelelim
23 aylık oğlum var ve asla yerde bişey yaptırmıyor..

selamlar.... 74.4kiloyum. kaçamak yaptım ya sabitlenir kesin. yandık. :)

günaydın canım. bi kereden bişey olmaz takma kafana. olduya çare yok .arada herkes yapıyo sen bi de benim son bir haftadır yaptıklarımı bilsen.regl oldum ve şu an 80.7 çıktım(kahvaltıdan önce tabii ki)burdakilerden başka kimseye söylemiycem söyleyince duruyor öptüm.

kızlaaaaarrrr herkese günaydın

günaydıııııınnn

kendimi seda sayan gibi hissettim :)))
bu sabah itibariyle 700 gr daha gitmişş

günaydın şekeeeerr

canım iş yerinde çeşitlilik biraz zor oluyor benim için az önce bütün tavuk aldım haşlama yaptırcam yağsız yerlerinden.:)

Son düzenleme:

Benim de canım hiç istemiyor, gözüm bile kaymıyor dediğin gibi. Ben bu sitede birbirimize verdiğimiz desteğin çok önemli ve etliki olduğunu düşünüyorum. Aslında hep biribirimizi en olumlu şekilde kontrol edip yönlendiriyoruz.-))

yılmak yok..ibre birden iner bak..direnç gösteriyor olablir..

ben de kilo veren herkesi ve de tabii ki kendimi tebrik ediyorum.süpperrrrrrrr gidiyoruz kızlar haydi bu gidişle herkes dukancı olacak

almadığına dua et.durmak bişey mi

..............buda güzeldi..benim 10 -15 gün önceden belirtiler başlar ve 8 gün var...ilk haftasında kilo vererek geçirdim..önceden 1.5 -2 kilo farkım olurdu bakalım..yanlız adet öncesi meto hızlı çalışırmış onun için çiko felan yemek istiyoruz..

Günaydınnnnnnnnnn kızlar,
Hepimize az kilolu günler diliyorum.-) Bu sabah özellikle yıkandıktan sonra içine itiş kakış girdiğim pantolonu giydim. Şıp diye oturdu... Var mı dahası yaaaa..... Aslında var. Terziye daraltmak için götüreceğim gün

insan her yaşta bişi öğreniyor demek ki.demek meto hızlanıyo.ben hep kanla ilgili zannederdim tatlı ihtiyacını ufkumu açtın tatlım teşekkürler

haaaaaaaa doğruuuuuu, onu şeeetemedim ben( ama şimdi senin zaten vereceğin kilon az, yani birkaç aydır da diyette olduğun için vücudun direnmesi bence normal... yok yok sakın güvenini kaybetme, -300 olsun bizim olsun, geri gelmesin bu da birşeydir de mi ama...verilecek kilo azaldıkça vücut sahip olduğuna daha bir yapışıyor zaten, kaybetmemek için, hepimiz biliyoruz ammaaaaaa işte insan yine de ilerleme kaydetmek istiyor..anlıyorum canım seni...

bu arada çok alakasız olacak ama kaç gündür buraya yazacağım, hep unutuyorum, nefis bir tavuk döner yaptım kızlar, şiddetle tavsiye edebilirim...4 parça tavuk göğsünü şinitzellik kestirip dövdürdüm markette, incecik oldular..1 su bardağı soğan suyu( bütün olay burada), azcık sıvıyağ, karabiber, tuz, az biber salçası, yoğurt ve süt ile marine ettim..sıvı yağ kullanmak istemeyenler, yoğurdu ve sütü normal yağlı kullanabilirler..derin bir kapta oluyor tabi bunlar:) tavuklar sosun içinde gömülü olacaklar..1 gece dolapta beklettim, sonra 1,5 lt pet şişenin üzerini kesip tavukları doldurdum içineeee havanın tokmağıyla da bastırdım iyice sıkıştırdım:) biliyorum tuhaf gelecek ama rulo şeklinde dondurmak için aklıma başka yol gelmedi donduktan sonra sucuk keser gibi halka kesip, halkayı da uzunlamasına 2 -3 e böldüm ve attııım elektrikli ızgarayaaaa:)) yalnız ızgara üzerinde pişirmeyin suyunu saldığı için kuru oluyor, elektrikli ocağın içinde kendi suyuyla pişince daha güzel olduu...

belki biraz karışık anlattım ama hiç zorluğu yok, en azından dışarıdan hazır dondurulmuşlardan tüketmektense buzlukta durur, acil açlık anlarında tüketilebilir diye düşünüyorurm

eveeet, dün akşam regl oldum ve ben regl olduğumda normalde min 1-1,5 kg tartıda fazla çıkanlardanım, ona rağmen bu sabah 61 çıktım, yani yarım kg daha vermişim. kimse kilosu durunca moralini de rejimini de bozmasın, veriliyor.
annem zaten " kızım, bu rejimde şeker yemiyorsun, un yemiyorsun, yağ yemiyorsun, her akşam da yürümek zorundasın, zaten nasıl kilo vermeyesin ki" demişti, aslında düşününce hak vermemek imkansız
herkese sevgiler, bol moraller

merhaba kizlar bende 61.0dan 60.7 geldim bugun 300gr vermisim ve reglim 3 gun gecikti neden gecikti bilmiorummm hic gecikmezdi oysaki

Kizlar dondurmalarimizi evde kendimiz yapalim..
400 gram çilek
4 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı krema
1 tutam vanilya
1,5 su bardağı toz tatlandırıcı
1 limon
Yıkanıp ayıklanan çilekler ezilerek püre haline getirilir. Yıkanan limonun kabuğu rendelenir ve suyu sıkılır. Rendelenmiş limon kabukları ve limon suyu, çilek püresine ilave edilir. Soğutulmuş yoğurt ve krema, soğuk derince bir kap içinde vanilyayla birlikte 4-5 dakika mikserle çırpılır. Bu karışıma çilek püresi ve toz tatlandırıcı eklenip biraz daha çırpılır. Daha sonra karışım bir kalıba döküp derin dondurucuya konulur. İki saat bekletildikten sonra eşit kaselere bölünerek servis yapılır

Sade Dondurma:2,5 sb light sut,1 tatli kasigi sahlep,istediginiz kadar tatlandirici,(damla sakizi ve yarim bardak krema ekleyebilirsiniz lezzetli olur)iyice crpin 10 dk bekletin..daha sonra ocakta surekli karistirarak 10 dk pisirin..soguduktan sonra bir kaba bosaltip buzluga koyun..3-4 kere her yarim saatte bir cikarip iyice karistirin..Sonra bir saat beklesin,afiyet olsun..bu tarif 4-5 kisilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…