canım hoşgeldin,ne güzel boyun ve kilon ideal bence niye kasıyosun ki kendini :) 3 gün atak yap ve kitaba ulaşamıyorsan burdaki yazılanları oku çünkü hepsi paralel şeyler
Merhaba dukancılar. Bugün mobil günümdü nete hiç gelemedim. Bildirim günüydü biliyorum ama ben bugün kötü haberlerle başladım. 2 gündür 95.8 di bugün 96 oldum. Dün yediğim turşuya buldum bahaneyi.
Bugün doktora gittim hafif kolestrol çıktı ve çok üzüldüm. 3 pratisyen hekimle görüştüm. Hepside bizimkide ara ara yükseliyor önemli değil dediler. 1 tanesi daha önce dukan yapmıştı. Devammı edeyim bırakayımmı dedim. Devam et dedi. Yanlız saf protein gününü 1 güne düşür dedi. Onun görümcesine kadın doğumcu hamilelikte uygulatmıştı. Birazda ordan cesaret alıp başladım zaten bu diyete.
Geç kalınmış olarak bende bildirim yapayım.
Başlangıç:8mart2013
başlangıç kilo:101.2
şimdiki kilo:96
fark:5.2
hedef:70
6 günde 5.2 kilo çok iyi
ben de 6 gün atak mı yapıp kurtulsam mı bilemedim şimdi
Yine 41 kere maşallah olmuşuz
10 kişi bildirim yapmamış ve 31 kişi 24,1 kilo vermişsinizzzz!! Bravoooo!!!Darısı başımızaaa
Ben çıkıyorum ve herkese bir sonraki bildirimde bol eksiler diliyoruumm.. Perşembe'ye kadar esen kalıııınnn
Eki Görüntüle 657496
Yine 41 kere maşallah olmuşuz
10 kişi bildirim yapmamış ve 31 kişi 24,1 kilo vermişsinizzzz!! Bravoooo!!!Darısı başımızaaa
Ben çıkıyorum ve herkese bir sonraki bildirimde bol eksiler diliyoruumm.. Perşembe'ye kadar esen kalıııınnn
Eki Görüntüle 657496
kızlar kefirin faydalarını araştırmıştım 50 ye yakın faydası var buda vücudun heryerine yarıyor demek.ama bağırsak düzenini sağlaması ve böbreği temizlemesi bizim için iyi.birde şişmanlarrın zayıflamasına yardımcı zayıflarında kilo almasına yardım ediyormuş.yani vucutta ne düzensizse onu düzene koyuyormuş.iştahı düzene koyuyormuş.mide ağrısını gideriyor.yani kızlar mayasını bulup kefirinizi kendiniz mayalayın ve tüketin.3 -5-7 günlük kefir diyetleri var.3 gün olanında sadece efir içiyorsun.arınma gibi birşey.kendiniz yaparsanız yağınıda ayarlarsınız diyete uygun olur.ben 3 gün yapmayı düşünüyorum.böbrek ve bağırsak sorununu tabi birde mide var hep yaşıyorum.bakalım 3 gün bunu giderecekmi.3 gün olanındagünde sadece 1-1,5 lt kefir tüketiyorsun.mayasınıda yiyin diyorlar yani mayasını süzdürmeyin.evde kendiniz yaparsanız 40-50 çeşit bateri oluyor.hazırlarında 6-7 tane onun için mayabulup yapın.kızlar gençli iksiri diyorlar.denemekten zarar gelmez.dukan diyetinin içinde bunu yapmak umarım bozmaz.ancak göz altlarım morarmaya başladı buda benim böbrek sorunumunun başladığını gösterir.metebolizmayıda güçlendiriyormuş.bugün başladım sayılır az bişi yemiştim şuana kadar kefirden yaptığım ayranı içtim.midebulantım azalmaya başladı.3 güne dayanamazsam dayandığım noktaya kadar yaparım.yenisinide mayaladım dolaba koydum.
Yarın akşama karnıbahardan kısır yapalım yanınada o küçük biberler pek güzel olur:)
selam dukancılar
uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bu diyeti yapmaya karar verdim
siteye özellikle dukan diyetinde paylaşımlarınızı daha yakından takip etmek için üye oldum
boyum 1.69 kilom 54,6 dukan testini yaptım bana atak önermedi
sizce testte mi hata yaptım?
kaç gün atakla başlamalıyım?
benimle benzer ölçülerde olan arkadaşlar varsa nasıl yaptılar merak ediyorum
hayır canım bende sıvılce yapmadı ..yan etkısnı görmedım..eger ıkı tanesı sıvılce yaptıysa sende 1 tane kullan gunde .. GNC TONALIN CLA sını kullanıyorum sen hangı markayı aldın ?Zemmufcum tonalin bende sivilce yaptı sendede yaptı mı??bende senden duyup almıştım..
ahbe kızım boy 169 kilo 54.6 senbizle dalgamı geçiyorsun.seni bu sitede döverler .bence teste hata yok çünküm senin verecek kilon yok.boyunun 14 altındasın.beden kitle endeksin düşük.bu diyet benim gibi toparlak hatunlar için .bence sezsizce ortadan kaybol. birde zayıflıyacakmış.evladım biz yağ kaybediyoruz kemik deyil
abla yaahbe kızım boy 169 kilo 54.6 senbizle dalgamı geçiyorsun.seni bu sitede döverler .bence teste hata yok çünküm senin verecek kilon yok.boyunun 14 altındasın.beden kitle endeksin düşük.bu diyet benim gibi toparlak hatunlar için .bence sezsizce ortadan kaybol. birde zayıflıyacakmış.evladım biz yağ kaybediyoruz kemik deyil
vallahi dalga geçmiyorum benim basenlerim var
belki kemik yapımdandır bilmiyorum ama genişler çok geniş
kollarım bacaklarım zayıf göbeğim yok ama insan zayıf olup basenli olunca daha kötü duruyo
ben gideyim bu başlıktan o zaman özür dilerim
gitme asimela gıtme..vallahi dalga geçmiyorum benim basenlerim var
belki kemik yapımdandır bilmiyorum ama genişler çok geniş
kollarım bacaklarım zayıf göbeğim yok ama insan zayıf olup basenli olunca daha kötü duruyo
ben gideyim bu başlıktan o zaman özür dilerim
abla ya
ablacım belkı boyuna göre ıyı gıbı duruyor kılosu arkadaşın ama vucut orantısı da önemlı..göbek yada basen sorunu varsa dıyet yapıyor olabılır değil mı ?
gitme asimela gıtme..
vallahı yazdıgını okumadan yorum yazmıştım donbul ablaya..şaka yapıyor donbul abla çok naif bır bayan kendısı o yüzden başlıktan gıtmek felan yok ..pilates denıyor musunuz basenler için ?