Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam :) ben o disarda yemelerden sonra baya bir arti bildiririm diye bekliyodum. korktugum kadar fena degil. normal beslenme duzenine de geri dondum.

bugunku kilo 64
gecen hafta 63.8

boy 1.62
baslangic. 7/9/2013
baslangic kilo 84

Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim ama varmi onerileriniz

ben kabızlık sorununu 9 u bir arada çayı içerek çözdüm. deneyebilirsin.

Tüm foruma günaydın

Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012

Başlangıç Kilo: 86.6

Geçen Haftaki Kilo : 73

Güncel Kilo: 71.8

Hedef Kilo: 65.3

Günaydın kızlar bugünde 65leri göremedim ama cuma yarışmasında olduğum için cuma günlerini baz alıyorum :) yarina kadar gider umarım 300 gram daha.

Başlangıç 70.3
Gün 17
Geçen hafta 67.5
Bu hafta 66.2
Giden 1.3
Toplam giden 4.1

selam kızlar benim kilo bildirimim
iki haftadır yoğunluktan yapamıyorum bildirim gecen hafta yaptım ama biraz geç kalmıştım umarım listeye tekrar dahil edersiniz

10/01/2013 de başladım başlangıç kilom 59,900
14/01/2013 4 gün atak yaptım kilom 57,600
atakta kaybım 2,300
geçen hafta sabah aç karına kilom53.100
bugün ise sabah aç karına kilom 52.500
fark -600

hedef kilom ise 50,00
boyum 153

dely çoook teşekkürler şimdiden ellerine sağlık

14.03.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 70.6
Bu Haftaki Kilo: 70.1 kg
Bir Haftalık Değişim: 0,5
Kalan Kilo: 12.1 kg
Toplam Giden: 4.9
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 18.gün)

60'lı rakamları görmeye az kaldı Bugün bende regl oldum sonunda...

Son düzenleme:

kocaman tebrikler sana:)
ZEMMUFF, tonalini düzenli kullanıyor musun? senden aldığımız tüyolardan kullanmadığım bir o var...

farkı omu yaratıyor acaba...

tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...

ben kabızlık sorununu 9 u bir arada çayı içerek çözdüm. deneyebilirsin.

Ben hiç kabız olmadım sanırım sebebi hergün ne yersem yiyim içine koyduğum kırmızı pul biber çayları içmeden önce eğer,midenizde bi sorun yoksa deneyin derim bide şu kırmızı çayı bulandan ALlah razı olsun ödem mödem kalmadı bende şükür...:)light puding açıklanalarınızı bekliyorum sevgili ihtiyar heyeti(tecrübeli dukancılar demek istedim)biz çömez dukancıların size ihtiyacı var...

Günaydın fındık ezmeleriiii:)

dukan diyetine başlangıç tarihi:27/02/2013
dukan başlangıç kilo:105,7
geçen perşembe kilo:100,2
güncel kilo:99,00
fark:-1.2

5 gün oldu tuvalete çıkamıorum belki az daha fark ederdi kayısılı form çayda içtim etki etmedi napıcam bilemedim işyerinde karın ağrısıyla geziyorum resmen

kocaman tebrikler sana:)
ZEMMUFF, tonalini düzenli kullanıyor musun? senden aldığımız tüyolardan kullanmadığım bir o var...

farkı omu yaratıyor acaba...

tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...

Zemmufcum tonalin bende sivilce yaptı sendede yaptı mı??bende senden duyup almıştım..

Günaydın Kızlar;

Başlangıç Tarihi:14.11.2012

Başlangıç Kilo: 75

Hedef: 60

Güncel Kilo: 66.5

Ellerine sağlık delycik sevgiler...

Son düzenleme:
bu hafta hepimiz harikayızzz
kahvaltımı bitirdim. ödül olarak kendime dukan usulü muhallebi yapıcam

500 ml suyum bitti
2 yumurtayla yaptığım krebin içine . kendi elceyzzlerimlen yaptığım labnemi sürdüm. arasına hindi füme koydum ve tarçınlı süt eşliğinde yiyorum.
2 krep çıkmıştı diğerinide iş yerine saklayayım. (hatta mideniz bulanmazsa şöle bişi yapmayı düşünüyorum muhallebiden az biraz krebe koyup sarcam. iş yerine gittiğimde salata yerim akşamda karnım acıkacağı için dürüm yerim)

Herkese Günaydınnn

Ne güzel valla okudukça hoşuma gidiyor ne güzel kilolar verilmiş Heveslendim valla iyice :)
4. günüm daha hiç tartılmadım atak bitince tartılcam ama darısı başımıza diyorum.

Winnipooh seninle başlangıç kilomuzda güncel kilomuzda aynı yarışalımmı hedefim benimde 60

Teşekkürler Canım; fakat biz 5 arkadaş başka bir topikte yarışmadayız zaten.. 2 si güçlendirmeye geçti 3 kişi kaldık..

Belki daha sonra ne dersin?

çatlak kemik afiyet olsun cnm valla seni okudukça çok gülüyorum ya :))))) mideniz bulanmazsa demişsin bide kıyamam açlık insana yaptırıyor işte ahaha:))

o muhallebili krep i yerken waffle mış gibi davran ona

Şu an galeta karışımdan yaptığım mahlepli ekmeğimle dukanella yiyorum..
Canım tatlı çekti ne yapayım
Hep çatlağın suçu

Bildirim
Başlangıç kg: 74.400
Geçen haftaki kg: 64.600
Bu haftaki kg:65.800
Fark :800
İki haftadır 800 veriyorum nedense ne eksik ne fazla
Dely Hanım şimdiden emeğinize teşekkür, elinize sağlık.

Bu tartışmaları ben de hatırlıyorum, Light ürünlerin içinde emin değilim ama bugday nişastası vardı sanırım.. Bir de içlerindeki tatlandırıcıların da dukana uygun olmadığı konuşulmuştu.. Yine de bunları kullanan ve hala kilo veren arkadaşlarımız da var tabi ki...

Şöyle ki kendimiz yaparsak dukana daha uygun olur..

Hemen tarif paylaşayım..

Muhallebi

1 bardak light süt
1 yemek kaşığı mısır nişastası
1 yemek kaşığı splenda
2-3 damla arzu edilen aroma

Hepsini karıştırıp pişiriyorsunuz.. Ölçüyü isterseniz 2-3 kat yapıp buzdolabına atabilirsiniz..
Dileyen 1 tatlı kaşığı kakao ile kakaolusunu, ya da sade iken içine tarçın, sahlep yada acıbadem aroması ekleyerek daha farklı lezzetler yakalayabilirsiniz..

Bu arada uyarmadan geçemeyeceğim mısır nişastası sınırlı izinli, eğer kakao da kullanıyorsanız o da sınırlı izinli ve günlük 2 hakkınızı doldurmuş oluyorsunuz..
Duraklama yapabilir lütfen dikkat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…