Merhabalar kizlar bnmde atak gunum 3 gunmus bugun 2. Gunum sonrasinda seyir doneminde nasil beslenmem gerektigine karar veremedm bide ben kabiz oldm sanirim amavarmi onerileriniz
kutsal perşembe
dukana başlama :09/09/2012
başlangıç kılo :103
boy:168
gecen haftakı kılo :83
bu haftakı kılo :81
gıden :2 ( hatta gramlarıda oldukça fazla ama kılo bazlı söyluyorum )
hedef kılo :65
kalan kılo:16
bu arada regl olmuşum eger olmasaydım valla kaç olurdu bılmıyorum az daha 75 e inecekmışım..kılo veren tum arkadaşlarıma azmedenlere yola devam edenlere başarılar dılıyorum..
ben kabızlık sorununu 9 u bir arada çayı içerek çözdüm. deneyebilirsin.
kocaman tebrikler sana:)
ZEMMUFF, tonalini düzenli kullanıyor musun? senden aldığımız tüyolardan kullanmadığım bir o var...
farkı omu yaratıyor acaba...
tekrar tekrar tebrik ediyorum seni...
Günaydın Kızlar;
Başlangıç Tarihi:14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Hedef: 60
Güncel Kilo: 66.5
Ellerine sağlık delycik sevgiler...
Winnipooh seninle başlangıç kilomuzda güncel kilomuzda aynı yarışalımmı hedefim benimde 60
bu hafta hepimiz harikayızzz
kahvaltımı bitirdim. ödül olarak kendime dukan usulü muhallebi yapıcam
500 ml suyum bitti
2 yumurtayla yaptığım krebin içine . kendi elceyzzlerimlen yaptığım labnemi sürdüm. arasına hindi füme koydum ve tarçınlı süt eşliğinde yiyorum.
2 krep çıkmıştı diğerinide iş yerine saklayayım. (hatta mideniz bulanmazsa şöle bişi yapmayı düşünüyorummuhallebiden az biraz krebe koyup sarcam. iş yerine gittiğimde salata yerim akşamda karnım acıkacağı için dürüm yerim )
bu hafta hepimiz harikayızzz
kahvaltımı bitirdim. ödül olarak kendime dukan usulü muhallebi yapıcam
500 ml suyum bitti
2 yumurtayla yaptığım krebin içine . kendi elceyzzlerimlen yaptığım labnemi sürdüm. arasına hindi füme koydum ve tarçınlı süt eşliğinde yiyorum.
2 krep çıkmıştı diğerinide iş yerine saklayayım. (hatta mideniz bulanmazsa şöle bişi yapmayı düşünüyorummuhallebiden az biraz krebe koyup sarcam. iş yerine gittiğimde salata yerim akşamda karnım acıkacağı için dürüm yerim )
Ablacım,ben burayı uzun zamandır okuyorum bu light ürünler pudingler yüzünden epey tartışma çıkmıştı..uzun zamandır burda olanlar bizi aydınlatırsa çok sevinirim şahsen yanlış yapmayız:)hem hazır yapıp tutturmak daha kolay :)takip ettiğim kadarı ile light puding kullanamıyoruz tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi???