Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim dukan ekmeği,yumurta

öğle : fırında hamsi buğulama (soğan ve limonla)

akşam :2 yumurta üzerine sarımsaklı light yoğurt

3 bardak yeşil çay (önerdiğinz gibi)
2 lt su
1 saat yürüyüş

ay yanlış yazdım arkadaşım peynir yermiyim hiç.senin uyarından sonra ağzıma koymam artık lor dışında.hay Allah.1 dilim dukan ekmeği ve 1 yumurta yazacaktım.peynir yemedim valla.

az su içince bende baş dönmesi oluyor.siz de az su içmiş olabilir misiniz?

su konusunda sorunum yoktu normaldede 2 3 litre arası içerim zaten. aç da kalmadım hiç ama baş dönmesini ilk 5 günden sonra ciddi yaşadım ki 2 hafta devam ettim geçmedi en son meyve ekleyim bi tane dedim işe yaradığını gördüm galiba bana ağır geldi acaba başkalarında da mı aynı şey oluyo merak ediyorum şuan meyve karbonhidrat protein olan bi diyet uyguluyorum

merhaba yine ben geldimm.
eczaneye gittim bugün. multivitamin almak için ama eczacı bana farklı bişi verdi sanki. bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş,kilo aldırmıyormuş (iştah açıcı değil) ve üzerindedetuz ,nişasta içermez yazıyor. fotoda koyayım. $aaaaaaaaa.jpg

eve geldim ilacı açmış bulundum. netten araştırayım dedim multivitaminle ilgisi yok:KK53: tamam güzel bağışıklık güçlendiriyoda benim vitamine ihtiyacım var:KK31: anneannemle uğraşırken kadın beni anlamadı sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba yine ben geldimm.
eczaneye gittim bugün. multivitamin almak için ama eczacı bana farklı bişi verdi sanki. bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş,kilo aldırmıyormuş (iştah açıcı değil) ve üzerindedetuz ,nişasta içermez yazıyor. fotoda koyayım.Eki Görüntüle 656857

eve geldim ilacı açmış bulundum. netten araştırayım dedim multivitaminle ilgisi yok:KK53: tamam güzel bağışıklık güçlendiriyoda benim vitamine ihtiyacım var:KK31: anneannemle uğraşırken kadın beni anlamadı sanırım

geri götür ben multivitamin istedim bunun vitaminle ilgisi yok yanlış ilaç vermişsiniz de :):KK20:

günaydın ilk bildirim benden olsun :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Başlangıç Tarihi: 02,03,2013
Başlangiç Kilo: 81,9
Hedef Kilo: 65
Geçen Haftaki Kilo:80,5
Bu Haftaki Kilo: 79,1
Fark:1,400
verilen toplam kilo: 2,800

bi arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor muydu?

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71,3 kg
Bu hafta; 71,1 kg
Fark; -200 gr

Günaydiin

Baslangic 67.0 (10.3.2013)
Bugun 65.4
Hedef 60
Boy 164 cm
Verilen 1.6 kg

günaydın arkadaşlar dely şimdiden sağol

baslangic tarihi:21 ocak 2013

baslangic kilo:64,1 kg

hedef kilo:54 kg

gecen haftaki kilo:57,5 kg

guncel kilo:56,2 kg

1 haftalik degisim :-1,3 kg:KK9: geçen haftaki kilo alışımdan sonra iyi oldu bu

herkese günaydınnn.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
yazmadan edemeyeceğim. ayy çoook mutluyum.öyle böyle değil:KK76:. dün ilk defa erken uyudum ve nar şerbeti içtim kesinlikle faydaları vardır herhalde. tartıldığımda inanamadım. mutfakta tartığım sürekli bi kare var. orda çıkan rakama yok artık dedim. 2 farklı yerde daha tartıldım. oda nesiiiiiiiiiii:KK52: sonuç aynıııı:KK51:
dely ablam çok çok kocaman öpüyorum seniiiii:KK54: tabi diğer ablalarımıdaaaa kocaman öpüyorummm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
Başlangıç tarihi:7 şubat
Başlangıç kilosu:79,6
Geçen haftaki kilo:73,0
Bu hafta ki kilo:71,2 :KK52::KK52::KK52:
Hedef kilo:59
Boy:1.64

hazır bu kadar mutluyken gideyim azıcık tepinip spor yapayımm..:KK1: görüşürüzzzzz

donbul, cok guzel tarifler veriyorsun takip ediyorum:)

Ancak ben cok tarifli beslendigim zaman kilo veremiyorum. dikkat ettigim mumkun oldugu kadar sade beslendigimde cok daha rahat kilo verdigim. Mesela kek yapiyorum ilkay'in sitesinden kara kek, bir hafta hic kilo vermemeyi goze aliyorum, veya dukan usulu manti yapiyorum, ertesi gun arti gormeyi kabulleniyorum.

Biliyorum senin yaptigin gibi guzel yemek yapabilirken, yapmamak cok zor, ama sade beslenirsen, kilonda cok daha hizli ilerleme goreceginden de eminim.

bende sade beslenilmesi taraftarıyım.fazla çeşit yapmaya başladınmı yaptığın şeylerin orjinalini canın istemeye başlıyor.ben yapıp buzluğa atıyorum.çoook dayanamadımmı çıkartıp yiyorum yoksa böyle devamlı yemem.burada olan arkadaşların tatlı kırıizleri gelen arkadaşlara faydalı olur diye veriyorum.birde bu diyet nerdeyse 1 yıl sürüyor bıkmamak için böyle şeyleri yapıp arada yemek lazım.çok tüketemezsin ligt olsada karbonhidrat var.yani tarif elinde olunca sıkıştınmı yaparsın.

Ablacım o diyet pudingler bize uygun değil onun yerine nişasta ile kendimiz yapıyoruz oda çok nadir yapıyoruz ki duraklamayalım..arkadaşlar ne der bilemem ama onları yememeliyiz light bile olsa...

evet haklısın ama tatlandırıcı olarak kullandığımız ürünler zaten şekeri azaltılmış ürünler.diyet olanlarda hepsi azaltılıyor.sen evde yapsanda aldığın karbonhidrat değişmez.hatta diyet ürününde vücuduna kaçgr girdiğini hesaplıya bilirsin.yağsız et de bile karbonhidrat ve yağ var.bu diyetin amacı karbonhidrat ve yağ alımını yok denecek seviyeye çekmek.1 ölçek pudinğde 11 gr karbonhidrat,0.15 gr yağ,4,o5 protein var.ve 62 kalori.tatlandırıcı nişasta kullanıp yapacağında aynı olur.çünkü süt diyette olsa karbonhidratı var.nişasta desen mısırın 1 tatlıkaşığı 1 tatlıkaşığı karbonhidrat demek.hem mısır artık eski mısır deyil genetiğiyle oynanmış yani mısır nişastasımı yiyorsun yoksa başkabirşeymi belli deyil.yani pakete girmiş hiçbirşey masum deyil tatlım.bunun içinde ayda bir yada 2 kere ağzımızı tatlandırsak duraklama yapmaz.ben 1 aydır diyeteyim 1 kere yaptım.yani yemene bağlı.

bildirimimi spordan sonra yapacağım çünkü katkat giyindim şimdi bunları çıkarmak tartılmak tekrar giyinmek zor geliyor.bu yüzden şimdi ev toplamasını yapıp kahvaltıyı kaldırıp makinedeki çamaşırları asıp sizlere bir iki satır yazıp fırlayıp spora gitmeliyim bugün hocanın can çıkarma günü menepozlu hatunların söylenmeleri arasında spor yapmaya çalışacağım.neyse onlarda bana menepozlu diyorlardır neyse ablanız dün eksi gördü gibi ama inanamadım.+ 1 kg den sonra eksi görmek şaşırtı onun için dün tartıldığım saatte tartılmak istiyorum.saat 10 gibi yani.o zaman gerçekten eksimiyim anlarım.hadi güzeller ben kaçayım.umarım hepiniz eksidesinizdir.:KK54::KK54:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Başlangıç: 1 Şubat - 67,8 kg
Boy: 1,63
Hedef: 55
Geçen Hafta: 63,6
Bu Hafta: 63,5

63 civarları benim fix kilom, zorlu mücadelem asıl şimdi başlıyor.Regl olduğumdan şişkinliğim de var bugün, olsun asla vazgeçmeyecem. Hele ki bahar gelmiş memleketime, pehhh, hiçbir güç moralimi bozamaz :KK34:

Gününüz güzel geçsin arkadaşlarım :KK54:

Dely'cim şimdiden ellerine sağlık bebeğim :KK54:

günaydın ilk bildirim benden olsun :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Başlangıç Tarihi: 02,03,2013
Başlangiç Kilo: 81,9
Hedef Kilo: 65
Geçen Haftaki Kilo:80,5
Bu Haftaki Kilo: 79,1
Fark:1,400
verilen toplam kilo: 2,800

bi arkadaşa özelden mesaj atmamız gerekiyor muydu?

Gerekmiyor takip ettiğim kadarı ile o gelip hepimizin kilosunu burdan not edip düzenliyor.sağolsun var olsun...

bende sade beslenilmesi taraftarıyım.fazla çeşit yapmaya başladınmı yaptığın şeylerin orjinalini canın istemeye başlıyor.ben yapıp buzluğa atıyorum.çoook dayanamadımmı çıkartıp yiyorum yoksa böyle devamlı yemem.burada olan arkadaşların tatlı kırıizleri gelen arkadaşlara faydalı olur diye veriyorum.birde bu diyet nerdeyse 1 yıl sürüyor bıkmamak için böyle şeyleri yapıp arada yemek lazım.çok tüketemezsin ligt olsada karbonhidrat var.yani tarif elinde olunca sıkıştınmı yaparsın.

evet haklısın ama tatlandırıcı olarak kullandığımız ürünler zaten şekeri azaltılmış ürünler.diyet olanlarda hepsi azaltılıyor.sen evde yapsanda aldığın karbonhidrat değişmez.hatta diyet ürününde vücuduna kaçgr girdiğini hesaplıya bilirsin.yağsız et de bile karbonhidrat ve yağ var.bu diyetin amacı karbonhidrat ve yağ alımını yok denecek seviyeye çekmek.1 ölçek pudinğde 11 gr karbonhidrat,0.15 gr yağ,4,o5 protein var.ve 62 kalori.tatlandırıcı nişasta kullanıp yapacağında aynı olur.çünkü süt diyette olsa karbonhidratı var.nişasta desen mısırın 1 tatlıkaşığı 1 tatlıkaşığı karbonhidrat demek.hem mısır artık eski mısır deyil genetiğiyle oynanmış yani mısır nişastasımı yiyorsun yoksa başkabirşeymi belli deyil.yani pakete girmiş hiçbirşey masum deyil tatlım.bunun içinde ayda bir yada 2 kere ağzımızı tatlandırsak duraklama yapmaz.ben 1 aydır diyeteyim 1 kere yaptım.yani yemene bağlı.

bildirimimi spordan sonra yapacağım çünkü katkat giyindim şimdi bunları çıkarmak tartılmak tekrar giyinmek zor geliyor.bu yüzden şimdi ev toplamasını yapıp kahvaltıyı kaldırıp makinedeki çamaşırları asıp sizlere bir iki satır yazıp fırlayıp spora gitmeliyim bugün hocanın can çıkarma günü menepozlu hatunların söylenmeleri arasında spor yapmaya çalışacağım.neyse onlarda bana menepozlu diyorlardır neyse ablanız dün eksi gördü gibi ama inanamadım.+ 1 kg den sonra eksi görmek şaşırtı onun için dün tartıldığım saatte tartılmak istiyorum.saat 10 gibi yani.o zaman gerçekten eksimiyim anlarım.hadi güzeller ben kaçayım.umarım hepiniz eksidesinizdir.:KK54::KK54:
Ablacım,ben burayı uzun zamandır okuyorum bu light ürünler pudingler yüzünden epey tartışma çıkmıştı..uzun zamandır burda olanlar bizi aydınlatırsa çok sevinirim şahsen yanlış yapmayız:)hem hazır yapıp tutturmak daha kolay :)takip ettiğim kadarı ile light puding kullanamıyoruz tecrübeli arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi???

günaydınlarrr:)

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
geçen perşembe kilo:58.4
güncel kilo:56.8
fark:-1.6 kg:nazar:

Buğday tanesinin bugün misafi var ben o bebek görmelerinin stresini iyi bilirim kolaylıklar diliyorum arkadaşım...kızlar hepinize bol - li bir gün diliyorum...heyecanla bildirimlerinizi bekliyorum...

Günaydın fıstıklarrrrr:KK3:
ben bugün sabah çalışıyorum erkenden kalktım geldim işyerine:KK25:
geçen haftaki hızlı kilo verişimin ardından duraklamaya girdim hayırlısı bakalım :KK53: ama tahmin ediyodum çünkü 62-63 lerde uzun süre kaldım.sonrasını yakın zamanda aldıgım ıcın hemen gidiverdi.benim için asıl maraton şimdi başlıyo diyete daha da sıkı sarılıp iyice saldırmalıyım yağlarıma:KK8:

ve kilo bildirimim ;

geçen hafta : 64.5 (di sanırım dely cim tam hatırlayamadım,kayıtlarım evdeki pc de kaldı sendeki tabloda mevcuttur nasıl olsa:KK16:)
güncel : 63.1
haftalık degısım : 1400 gr
toplam giden : 3.9 kg
3 gündür gidemedi o 100 gr:KK9:

kutsal perşembe:KK52:
dukana başlama :09/09/2012
başlangıç kılo :103
boy:168
gecen haftakı kılo :83
bu haftakı kılo :81
gıden :2 ( hatta gramlarıda oldukça fazla ama kılo bazlı söyluyorum )
hedef kılo :65
kalan kılo:16
bu arada regl olmuşum eger olmasaydım valla kaç olurdu bılmıyorum az daha 75 e inecekmışım :KK52::KK37:..kılo veren tum arkadaşlarıma azmedenlere yola devam edenlere başarılar dılıyorum..:KK16:

X