sen varya sen çokkk tatlısınnn
umarım dilediğin mesleğe sahip olursun.geleceğin hemşire hanımııı
amacım heyecanlandırmak değildi:)
aslında bana göre 11 günde 2 kg az değil.sonuçta bu kilolalar geri alınmamak üzere gitti,öyle düşünün.Atakta verilen kilo su çünkü,vücüttaki ödem.3-4 hatta 5 kilo verenlerin de verdikleri ödem. takdir edersiniz ki 5-6 günde insan o kadar yağ kaybedemez.zaten kitapta da yazar bu..kendimi örnek verirsem;ben 03.12.2012 tarihinde 1 haftalık lahana diyeti yapmıştım.ardından 10.12.2012 tarihinde dukana başladım.1 haftalık diyette tam 4.5 kilo verdim..6 gün ataktada 1 kg civarı.neden?çünkü vücudumdaki suyu 1 hafta önceki yaptığım diyetle atmıştım zaten.yani kilo verişin o kadar kötü değil.ikisibiradayı da zaten kestiniz..takılmayın derim artık ona.
menülerine gelince light peynire takıldım öncelikle.ülkemizde maalesef dukana uygun light peynir yok.onun yerine en fazla %2 yağ oranına sahip lor yiyebilirsin.light peynirde en az yağ oranlı Aknaz diye bir peynir var,onun da yağ oranı %4.eğer çok çok peynir yemek istersen küçük bir parçayı sıcak suda bekletip suyunu iki üç kez değiştirebilirsin.yağ oranını azda olsa azaltırsın bu yöntemle.gerçi sınırlı izinlilerde bir parça %7 yağ oranlı peynire izin vardı ama yolun çok başındasın daha gerek yok bence
hindi füme alabilirsın.polanez füme bize uygun.hatta bu hafta migroslarda 1 alana 1 bedava kampanyası vardı.ben de aldım 2 tane.fiyatı 16-tl civarı.kahvaltıda iyi gidiyor,yada migrosun kendi markasını da alabilirsin o birazdaha uygun.
yeşil çayı 3 fincana çıkartırsan daha iyi olur.
birde benim sürekli yaptığım bir ekmek tarifi vereyim,belki denemek istersin:)
-8 yk yulaf kepeği
-3 yumurta
-3 yk yoğurt
-yarım paketten biraz fazlaca kabartma tozu
-biraz lor
-kıvam alana kadar süt
200 derecede 30-35 dk pişirelim.arada kontrol et ama fırından fırına değişebilir pişirme süresi.fırını kapatınca çıkartmayalım ki içini çeksin.içine kırmızı biber,sumak gibi baharatlarda atabiliriz.
umarım yardımcı olabilmişimdir:)sevgiler