Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dert yanmak istedim bi an
bizim eve çok nadir misafir gelir. dukana ilk başladığım sıralarda anneannem kalıyodu 1 hafta sonra gitti. bugün tekrar geldi. tamam iyi hoş kadında sabahtan akşama kadar dizileri var tv bile seyredemiyoruz. e yaşlı oluncada çocuk gibi oluyo. bunun dışında gece tuvalete vs. giderken ya da işe gitmeden önce hazırlık yaparken uyur gibi gözüküyo ama gözleri hep açık. sessiz bi ortamda sürekli izlenmek çok ürkütücü gelir bana:18: böyle durumlarda kendimi başkasının evinde gibi hissederim. tabi anneannemin gelmesinin tek güzel yönü. haftada en az 4-5 kere gelen teyzem ve kocası kapının önünden bile geçmiyo:KK53::KK53::KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim eve çok nadir misafir gelir. dukana ilk başladığım sıralarda anneannem kalıyodu 1 hafta sonra gitti. bugün tekrar geldi. tamam iyi hoş kadında sabahtan akşama kadar dizileri var tv bile seyredemiyoruz. e yaşlı oluncada çocuk gibi oluyo. bunun dışında gece tuvalete vs. giderken ya da işe gitmeden önce hazırlık yaparken uyur gibi gözüküyo ama gözleri hep açık. sessiz bi ortamda sürekli izlenmek çok ürkütücü gelir bana:18: böyle durumlarda kendimi başkasının evinde gibi hissederim. tabi anneannemin gelmesinin tek güzel yönü. haftada en az 4-5 kere gelen teyzem ve kocası kapının önünden bile geçmiyo:KK53::KK53::KK53:

Buldumm sen gözlerini kapa onun önünden geçerken o zaman olmazmı :KK52: Hiç kasma bence sen bol bol ye zaten et, süt, yoğurt, sebze yiyoruz ya eskilerin tam sevdiği gibi oluyor. Öyle olur zaten bizde eşimin babannesini misafir ederiz önceleri bakmıyorsunuz ilgilenmiyorsunuz diye ahkam kesen sülalemiz hiiiiiç o sıralarda aramaz yada ararlarda ben evde olmam. Bu cep telefonu işinden de hiç birinin haberi yok hala dumanla iletişim sağlıyorlar. Koca kadının cebine telefon aldık koyduk eşimle nedense ayda 2 defa falan kendi telefonları hata verip babannenin numarasını silebiliyor... Uzaaaar gider. Çift kayınvalidem var kendiminkinden görmedim ondan gördüğüm kadar diyeyim sana çorbanın içine katılan şehriye miktarına kadar söylenir o derece yani anlıyorum seni olsun yaşlı onlar sinirlensekte birgün arkalarından yine biz üzüleceğiz. Ben gözümü kapıyorum vazifemi yapıyorum. Belki şuan Mevlam bana hayırlı birşeyler yazdıysa onun iki duası yüzünden olmuştur bilemeyiz onun için sık dişini tatlım...

dişimi sıkayım tamamda abla. yaşlılara karşı olan hoşgörülüğümü kaybettim ne oluyor bana anlamıyorum:KK5:
çalıştığım yerde son kullanma tarihi yaklaşan ve ambalajı hasar görmüş ürünlere tekrar fiyat basıyorum.%25 %50%75 oranında indirim yaparak. bnm işim bu. e böyle olunca da son fiyatçılar olarak adlandırdığım geniiiiişş bi kitle var. sabah bizimle beraber mağazayı açarlar. abartmıyorum kapanana kadar peşimde geziyolar sırf indirimli bişi almak için. aralarında kavga ederler. adaletsizlikle suçlarlar beni. sanki babalarının oğullarıyım:KK47: mesela bi yoğurt 4 tl ise. akşam %75 yaptığımda 1 lira oluyor. ben o gün yapılacak ürünleri toplayıp depoya gidiyorum. fiyatları indirdikten sonra mağazaya girerken enem bi bakıyorum hepsi toplaşmış. kafa göz saç baş kalmıyo bende o kalabalığın arasında gazi oluyorum. bu yüzden çok sinirliyim yüzüm hep asık. son zamanlarda terslemeye başladım müşterileri. Allahtan bu duruma yöneticilerim bişi demiyor:KK53: farkındalar çünkü

dişimi sıkayım tamamda abla. yaşlılara karşı olan hoşgörülüğümü kaybettim ne oluyor bana anlamıyorum:KK5:
çalıştığım yerde son kullanma tarihi yaklaşan ve ambalajı hasar görmüş ürünlere tekrar fiyat basıyorum.%25 %50%75 oranında indirim yaparak. bnm işim bu. e böyle olunca da son fiyatçılar olarak adlandırdığım geniiiiişş bi kitle var. sabah bizimle beraber mağazayı açarlar. abartmıyorum kapanana kadar peşimde geziyolar sırf indirimli bişi almak için. aralarında kavga ederler. adaletsizlikle suçlarlar beni. sanki babalarının oğullarıyım:KK47: mesela bi yoğurt 4 tl ise. akşam %75 yaptığımda 1 lira oluyor. ben o gün yapılacak ürünleri toplayıp depoya gidiyorum. fiyatları indirdikten sonra mağazaya girerken enem bi bakıyorum hepsi toplaşmış. kafa göz saç baş kalmıyo bende o kalabalığın arasında gazi oluyorum. bu yüzden çok sinirliyim yüzüm hep asık. son zamanlarda terslemeye başladım müşterileri. Allahtan bu duruma yöneticilerim bişi demiyor:KK53: farkındalar çünkü

Canımm zor tabi fırsat gözetenin fırsat dağıtanı olmak senin işinde zor. Biliyorum o reyonları tatlım bil hassa bende bakarım açıkcası küçük koli yumurta, kefir az yoğurt veya küçük paket peynir alıyorum bende ama hiç öyle arbedeye dahil olamam. Mesela sosyete pazarları kurulur burda ben hiç bişi seçemem yapımda yok değişik bir düzenleme yapılamazmı mesela ayrı bir reyon açılıpta sen hazırlığını tamamladıktan sonra açılsa yani meselaaaa akşam 4ten sonra aktif etseler o reyonu sende sabahtan o vakte kadar hazırlık yapsan böyle bir düzenleme yapılabilirmi. Tabi bizim düzenimiz baştan yanlış özellikle pozisyonlar arasındaki iletişimsizlik böyle bir durum yoksa eğer hani alternatif olarak düşünülebilirmi valla anlatınca benimde içim sıkıldı. Konuya cahil kalınca birşey söyleyip rahatlatmak isteyipte başaramayınca çok stres olurum ben bak taktım şimdi ben bu durumu. :18:

son fiyatlı ürünlerle ilgili bir reyon var zaten. orda toplanıyo fiyatı basılmış ürünler. hatta iş yerinde bi foto çekip buraya koyayım.
bide kendi bölümümde tekim bi kişi daha alsalar yanıma çok iyi olacak. meyve sebze,şarküteri,kasap,unlu mamüller,kuru gıda her yere gidiyorum günde 3 kere uğruyorum reyonlara fiyat basmak için. daha gıda dışı bölümüde var. depoyu hiiiç anlatmayayım. bunun yanında açıp tadına bakıp kabını reyona bırakan dökende var.İnsanlarda Allah korkusunun sınırı çok çok düşük. haram olan bişeyi yemekten çekinmiyolarda biri görür diye kıytı köşede yiyip atıyolar. gerçekten çok sinir bir durum. ağustosta işten çıkıcam. bu böyle olmaz bi meslek edinmem gerekiyor. işten çıktıktan sonra dershaneyi gidip hemşirelik için hazırlancam. ygs sınavıda bitince tekrar iş aramaya başlarım. şimdilik motivem dukan diyeti,siz canım ablalarım:KK16: vee yaza incecik girip bikini giyme düşüncesi:KK52:

Sevgi pıtırcıkları, aşk böcükler... :KK16:

Kızlar kızlarrrr.. Scho papatyamız bizim, biz ona kısaca çiğdem diyoruz :KK9:

Kız Çiğdem; dukan sende de enerji patlaması yapıyor arkadaşım.. Bende nedensiz bir mutluluk hissi..:KK53: Sendeki bitmeyen duracell etkisii.. :KK1:

Yok böyle bir enerji squash, yüzme üstüne koşu bandı.. Seviyorum kız seniii...

Bende sadece tranmbolin varr :122: Yediklerimi az sindireyim de ben de biraz zıplayayımmm..

Çatlağım kemiğim senin nasıl gidiyor zıplama olayları?? Benim bacaklar demir gibi oldu diyebilirim :KK53:

Bu arada eve gelir gelmez hemen galeta karışımından ekmek yapıp attım fırınaaa..
O ne güzel birşey yaaa.. :13: Yulaf kepeğinin kokusu hiiç mi hiç gelmiyor..
Denemeyenlere şiddetle tavsiye ederimmm.. :nazar:
Tek fark günlük 2 kaşık yerine 3 kaşık yiyorsunuzzz... :KK56:

Bakayım yakışıklı oldu ise foto da çekerim size...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?? idmandan çıktım geldim :) cumadan bu yana 1 kg gitti diye uçuyorum havalara :) nasipse bu cumaya kadar 500 600 gram daha verip 65 leri görmek istiyorum :):KK16:

maşallah maşallah bende attım kendimi eve bişi yememeye çalışıyorum bürodan çıkarken çayım sıcaktı daha söz verdim kendime bişi yok yatıncaya kadar tartı bugünki yediklerimi hesaba katmamış görünüyorkiii öğlenleri lorlu dukanella götürmeye devam yani:KK52: akşam tartılmalarını bırakamıyorum ben yaaa.
çatlakımm sabret bakalım bak sabrının sonunu hayırlısıyla alıcaksın bir gün inşallah bende mesleğimi alasıya denizlinin tekstil sahalarını zorladım bir ara desinatörlükmü prangalı üretkenlik sömürüsümü anlayamamıştım.

ayrıca winniem yeni hastalık atlattın ve mevsim değişiklikleri yaşıyoruz gayet normaaaaallll hiçde bikerem senin gülen yüzünün enerjisi bilem yeter hele o mutfak performansın lorlu biber dolmalarıııınnnn unutulamaz lezzetler onlaaaarrrr ben anca yürüyom yüzüyom temizliyip topluyoruummm

Çok tatlısın ya..

ayrıca winniem yeni hastalık atlattın ve mevsim değişiklikleri yaşıyoruz gayet normaaaaallll hiçde bikerem senin gülen yüzünün enerjisi bilem yeter hele o mutfak performansın lorlu biber dolmalarıııınnnn unutulamaz lezzetler onlaaaarrrr ben anca yürüyom yüzüyom temizliyip topluyoruummm
çiğdem abla tek başına mı gidiyorsun yüzmeye? ahh keşke bende gidebilsem vücudumu göstermek istemiyorum el aleme:KK53: kiloları saklamak için haşema mı giysem acep.
Sevgi pıtırcıkları, aşk böcükler... :KK16:

Kızlar kızlarrrr.. Scho papatyamız bizim, biz ona kısaca çiğdem diyoruz :KK9:

Kız Çiğdem; dukan sende de enerji patlaması yapıyor arkadaşım.. Bende nedensiz bir mutluluk hissi..:KK53: Sendeki bitmeyen duracell etkisii.. :KK1:

Yok böyle bir enerji squash, yüzme üstüne koşu bandı.. Seviyorum kız seniii...

Bende sadece tranmbolin varr :122: Yediklerimi az sindireyim de ben de biraz zıplayayımmm..

Çatlağım kemiğim senin nasıl gidiyor zıplama olayları?? Benim bacaklar demir gibi oldu diyebilirim :KK53:

Bu arada eve gelir gelmez hemen galeta karışımından ekmek yapıp attım fırınaaa..
O ne güzel birşey yaaa.. :13: Yulaf kepeğinin kokusu hiiç mi hiç gelmiyor..
Denemeyenlere şiddetle tavsiye ederimmm.. :nazar:
Tek fark günlük 2 kaşık yerine 3 kaşık yiyorsunuzzz... :KK56:

Bakayım yakışıklı oldu ise foto da çekerim size...

7 dklık bi video var. 2 kere üst üste açıp yapıyorum . toplamda 15 dk ya tamamlıyorum.
sen nasıl yapıyorsun. farklı hareketler denemek istiyorum artık ve süre olarak uzun olanlara bakıyorum hareketlerde zor oluyor:KK31: senin yaptığın bi video varsa link olarak gönderirsen çok sevinirim:KK16:

merhabalar.............dukanımın 9. gününü yaşıyorum şükürler olsun ki bugün tartıda 75 kiloyu gördüm kilo kaybım oldukça mutlu oluyorumm :KK9::KK9: ama ama benim bi eksiğim var ben düzenli spor yapamıyorum:KK37: yoğun bi iş temposu sürekli hareket halindeyim eve gelincede gözüm spor falan görmüyor valla sizleri gördükçe imreniyorum büyük eksiklik dimi bu dukanda, kilo vericem ama sarkıcammmmmmmmmmm:18::18:

Oğluşum okuldan kapıp kapıp mikropları getirmeseydi daha iyi olacaktı ama bu sene de böyle geçi ne yapalımmm.. Yeşil biber, hibisküs, yeşil çay derken ilaçsız atlattım bu sefer.. Dukanı bozmadan da hastalıkları yenmeyi öğrendim sayenizde canım arkadaşlarımm..:13:

Mutfak konusunda ise Lisacığımın eline su dökemem.. Diyet yaparken hem de diyet yemeği ile yarışma kazanan bir dukancı olduğu için kendisini ayrıca tebrik ediyorumm.. Bu arada senin mutfak performansını da gördümm gayet başarılıydıı.. Muhteşem ayrıntıcısınn her konuda olduğu gibii.. :KK9:

Ayrıca spor performansın da takdire şaayan.. Ben yürüyüş dışında anca 2 güne 1 leslie yada trambolin yapabiliyorum.. Eee senin kilo cizelgen de ortada.. Ne diyeyim maşallah maşallah :nazar::nazar:

Şu besin intoleransı/kan grubuna göre beslenme konusuna da ayrıca dikkat ederek ben de hızlanmayı düşünüyorum... Hadi bakalım hayırlısıı.. :KK76:

merhabalar.............dukanımın 9. gününü yaşıyorum şükürler olsun ki bugün tartıda 75 kiloyu gördüm kilo kaybım oldukça mutlu oluyorumm :KK9::KK9: ama ama benim bi eksiğim var ben düzenli spor yapamıyorum:KK37: yoğun bi iş temposu sürekli hareket halindeyim eve gelincede gözüm spor falan görmüyor valla sizleri gördükçe imreniyorum büyük eksiklik dimi bu dukanda, kilo vericem ama sarkıcammmmmmmmmmm:18::18:

merhaba hoşgeldinnn
yoğun tempolu çalışanlar için işe gidip gelirken bi kaç durak önce inip yürümeyi tavsiye ediyorlar. ama yorgun argın nasıl yürür insan bilemem:KK53:
artık mutlu olamıyorum. bu durum 6 lılara düşene kadar sürecek sanırım. 4 kilocukta gitse yolu yarılamış olcam

rica ederiz,yararımız oluyorsa ne mutlu bize.haklısın yeşil biber,c vitamini deposu olarak bilinen portakal ve limondan bile daha fazla c vitamini içerir.kuşburnu da çokk fazla c vitamini kaynağıdır.

şimdi biraz bize rapor ver bakalım öğretmenim:KK1: kaç kilo verdin,kaçıncı günündesin,kaçamak oldu mu hiç?:))))))))))

ay heyecanlandım şimdi.vlla ben heyecanlanırlar diye öğrencilerimi sözlüye bile kaldırmam.şimdi kendimi çok heyecanlı hissettim rapor ver diyince.:18::18::18:

hesaplamalara göre atağı 6 gün yaptım ve sadece 1,400 verdim.çünkü içmemem gereken 2 si 1 arada kahveyi her gün içtim.bunun dışında kaçamağım olmadı ama veremedim işte.ben bu sonucu vücudumun seneler boyu kazandığı iardeye bağlıyorum.o kadar çok diyet denedim ki vücudum bırakmıyor hemen kendini ..

neyse seyirde 5. günüm.600 gr verdim daha.yani atak dahil şu 11 günlük dukan serüvenimde toplam 2 kg verdim.bana az geliyor sizce de az değil mi.ben sp ve ps günümdeki genel menümü yazayım siz bakın bakalım nerde yanlış yapıyorum :

sp günüm

uyanınca az light sütle neskafe

sabah : 1 dilim dukan ekmeği (10 kaşık yukaf kepeği,biraz lor,az tuz ve yeterince light süt.pişince 5 e böldüm her sabah birini yemek için,biraz light peynir

öğle : haşlanmış baharatlı tavuk,zero

akşam : balık yada köfte yanına yoğurt

2 kupa yeşilçay
2 lt su

ps günüm

sabah: 1 dilim dukan ekmeği,peynir,domates,salatalık

öğle : az yağlı sebze yemeği,yoğurt

akşam : ton balıklı salata yada yoğurtlu biber havuç vs

2 kupa yeşil çay
2 lt su

böyle işte menülerim.bi spora başlayamadım.sizce az mı çok mu yiyorum.bir yerde yanlış yapıyorum ama..yardımcı olursanız sevinirm

sebzeleri her öğünde tüketmemek koşulu vardı kitapta. ben şu sonucu çıkarmıştım ordan. eğer sabah soğanlı biberli domatesli yumurtalı menemenle kahvaltı yaptıysam akşam biber soğan ve domates kullanmıyordum. köfte yiyorsam patlıcan ya da kabak haşlıyordum hemen. iki öğünde de aynı çeşidi tüketmeyin bence, bir bildiği vardır elbet dukanın :)

yani sabah domates yedim ya o zaman salatalara domates doğramıyorum değil mi doğru anladım.peki öğle akşam mesela tavuk yanına salata yesem yani 2 öğün salata yesem yanlış mı olur?

İşteyim, nöbetteyim, sporsuzum yani... Ömür vefa ederse yarın öğlen yüzeceğim. Gitsin kilocuklar :KK76:. Düğün mevsimide açıldı çok şükür yeni vücut yeni görünüm açılın pistler pek beceremem ama yinede salınmak bile yeter kâr kârdır.
Yeni yeni tatlar denemem lazım bayanlar özellikle pasta ve soslar olarak. Ben artık dukanellamın içine tatlı lor koyup kase kase yapıyorum hatta öğlene işe bile getirmiştim afiyetle yedim hepsini. Akşam da afiyetle çift porsiyon tavuk sote yedim.
Hibiskusumun faydaları habire wcdeyim. Çok şükür vücudu yıpratmadan yağ ve ödem atma yöntemini bulmuş bulunmaktayım. Kan grubu olayına gelince bayanlar ben kafeinden kıstım çok şükür duraklamalarım kırıldı. Ama kırmızı et olayı beni açmıyor yaaa sevemedim akşama kadar tavuk koyun önüme gık çıkarmam. Bence duraklama olmadan fazla ayrıntıya girmemek gerekiyor dukan her açıdan kilo vermeye yetiyor. Çok şükür hepimiz tıkır tıkır eriyoruz. Ben ençok beni görüpte ayyy dukanın çok katı kuralları var nasıl dayanıyorsun diyenlere ifritim. Dünya para bayılıp ona buna bel bağlayıp birde üzerine paranla aç kalıp lime lime azar azar eriyenlerle bir tutamıyorum kendimi kimse kusura bakmasın. Zamanında işi zor görüp bende yapamam sağlıksız o demiştim ama ne akla hizmet bi denememişim hala kendime kızıyorum keşke deneseymişim de bu seneyi full formda geçirseymişim diye hayıflanıp duruyorum. Lavaboda titri yüksek bir hocamla karşılaştık demişlerdide inanamamıştım çok güzel olmuş ama dukan yapıyormuşsun çok katı kendine dikkat etmelisin tez dönemi yığılıp kalırsan problem olur dedi. İncelemiş kolestrol yükseltip tek yönlü beslenmenin vücuttaki zararlarını anlattı bana bir süre. Birşey desem lafını bölsem saygısızlık olacak diye sustum dinledim. Baya bir konuşmadan sonra. Hocam ağustos ayında yaptırdığım testte kolestrolum 520 şekerim 180 civarıydı. Ekim ayında bu rakamı hap kullanmadan sadece dikkat ederek kolestrolu 360a düşürdüm. Dukanla kasım sonunda tanıştım ve şuanda kolestrolum gayet normal şekerim ise 100-110 arasında diyince bir duraksadı. Cildim tazelendi sivilce problemim sıfıra indi migren 3 aydır sadece 3 nöbet atlattım fıtık vardı ve ben squasha başladım, verilen 20 kilonun gözle görülen farkı ve benim çok şükür artık hiç bitmeyen enerjimden de bahsedince yarın için sözleştik... Kızlar yeni bir çekirge daha buldum kendimeee... Hoca olamadan HOCA oldum ya tekrar tekrar yazıyorum...
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN
YAŞASIN DUKAN

süpersiniz.aynen sisin gbi düşünüyordum dukan yapanlara kızıyordum.ve çok önyargılıydım.salak kafam keşke daha önce başlasaymışım

son fiyatlı ürünlerle ilgili bir reyon var zaten. orda toplanıyo fiyatı basılmış ürünler. hatta iş yerinde bi foto çekip buraya koyayım.
bide kendi bölümümde tekim bi kişi daha alsalar yanıma çok iyi olacak. meyve sebze,şarküteri,kasap,unlu mamüller,kuru gıda her yere gidiyorum günde 3 kere uğruyorum reyonlara fiyat basmak için. daha gıda dışı bölümüde var. depoyu hiiiç anlatmayayım. bunun yanında açıp tadına bakıp kabını reyona bırakan dökende var.İnsanlarda Allah korkusunun sınırı çok çok düşük. haram olan bişeyi yemekten çekinmiyolarda biri görür diye kıytı köşede yiyip atıyolar. gerçekten çok sinir bir durum. ağustosta işten çıkıcam. bu böyle olmaz bi meslek edinmem gerekiyor. işten çıktıktan sonra dershaneyi gidip hemşirelik için hazırlancam. ygs sınavıda bitince tekrar iş aramaya başlarım. şimdilik motivem dukan diyeti,siz canım ablalarım:KK16: vee yaza incecik girip bikini giyme düşüncesi:KK52:

Allah gönlünüze göre versin umarım istediğin bir mesleği yaparsın

7 dklık bi video var. 2 kere üst üste açıp yapıyorum . toplamda 15 dk ya tamamlıyorum.
sen nasıl yapıyorsun. farklı hareketler denemek istiyorum artık ve süre olarak uzun olanlara bakıyorum hareketlerde zor oluyor:KK31: senin yaptığın bi video varsa link olarak gönderirsen çok sevinirim:KK16:

Çatlağım bunu simla paylaşmıştı 15 dakikalık..
Bacak hareketlerini sürekli değiştirdiği için bacaklarımı çok zorlamıyor..
Bir bak sen de istersen..

bellicon 15 Mins Workout - YouTube

Herkese iyi akşamlar.Sizinle bizim burda gerçekleştirdiğimiz bir etkinliği paylaşmak istedim.Biz apartmandaki bayanlar toplandık Halk Eğitim Merkezine bir dilekçe yazdık.Apartmanımızın alt katında spor yapmak istediğimizi bize bir hoca göndermelerini istedik.Beden eğitimi bölümünü bitirmiş bir hocamız oldu.Haftada 3 gün onun gözetiminde spor yapıyoruz.İnanılmaz güzel oluyor.Sauna eşortmanla gelen bayanlar su içinde kalıyor.Bende ısmarladım şimdi.Neyse konuyu dağıtmayayım.Sizlerde bulunduğunuz yerlerde halk eğitim merkezine müracat ederek böyle bir fırsattan yararlanabilirsiniz.Kurslar 6 ay sürüyor.Çatlak kemik çok şekersin sen ya.herkese iyi geceler.:KK16:

merhaba hoşgeldinnn
yoğun tempolu çalışanlar için işe gidip gelirken bi kaç durak önce inip yürümeyi tavsiye ediyorlar. ama yorgun argın nasıl yürür insan bilemem:KK53:
artık mutlu olamıyorum. bu durum 6 lılara düşene kadar sürecek sanırım. 4 kilocukta gitse yolu yarılamış olcam

vallahi minnacık bi ilçede yaşıyorum ona rağmen servisten kapımın önünde inmek yerine taaaa nerelerde iniyorum alışveriş bahanesi ile yolumu uzatıyorum sürekli herkes herkesi tanıdığı için bide bana yakında deli dicekler :KK53: sürekli ortalarda görünmek iyi olmuyor buralarda :26: ama durmak yok yola devammm diyoruzz

kız büşbüş beraber havuza gidelim mi? haftada 1 ya da ayda 1 ?

kız ben seni yerimmm.. gidelim tabikidee :) ben havuza üyelik yaptırdım ama gitmeye arkadaşım yokk.. gel gidelim birlikte kuzuuummm... :) ne zaman dersen uyar bana :) :KK16::KK16::KK16: bu arada özelden numaranı yazar mısın bana? face imi dondurdumda ben :)

X