Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende kilozedelerdenim:KK5:yaza düğünüm var ve karar verdim dukana başladım bugün atak evresinin 5.günüydü en son sabah tartıldığımda 2 kilo gitmişti.burası çok hoşuma gitti:KK34:güzel paylaşımlar yapıyorsunuz.insanın kendine yol arkadaşalrı bulması kadar güzel bişey olama herhalde tek başına yol katetmek diyeti zorlaştıran kısım olsa gerek :) yarın seyir evresine başlıcam 1+1 mi yoksa 5+5 mi hangisini öneriyorsunu?birde ben atak evresinde light ayva suyu içtim sizce yanlışmı yaptım:44:

öncelikle hoşgeldin doğru yerdesin... ben de diyetin daha başında sayılırım ama bildiğim kadarı ile cevaplandırayım. ayva bir meyva old. için yasak lightta olsa olmaz içeriğinde şeker vardır muhakkak. meyve ve sularını tüketme derim duraklama yaşarsın. onların yerine süt, ayran, şekersiz kola tüketmeni öneririm.. tabiki yeşil çay baş tacı

ben 1+1 yapıyorum. kitaptada bu öneriliyor. 5+5 zor gibi geliyor bana tabiki sen bilirsin sonuçta diyeti sen yapıyorsun. sana hangisi kolay gelirse.

bugünki menüm;

sabah : pastırmalı yumurta,peynir,salatalık,domates,light sütle nescafe
öğlen : yumurtalı taze fasulya kavurması
aksam : işe geldim ki ne tesadüf taze fasulye:KK9: genelde pek sebze cıkmaz dıye evde sebze yeyıp garantıye alıyım dedım ama :KK9:

toplamda 1-1.5 lt cıvarı su,3 fıncan yesil cay,ara da kucuk kutu süt,akşamda yatmadan 1 kase yogurdumu yerim.bugun sebzesi bol bi p+s günü oldu mecburen,işyerinde ne yemek cıkacagını önceden bildirmedıklerı için bazen böyle pişti oluyoruz:)

sonunda bitti geçmiş.
bugün tantitoniden 10 liraya muffin kabı aldım yarın da fırın alcam.
bide bugün termal şortum gelmiş. alırken kendimi küçük bişi görüp 38-40 beden almıştım:KK1: ilk başta içine giremedim çıkardım ablam giydi az esnetti. sonra o çıkardı tekrar girdim. annem ben ve ablamın zorlamasıyla içine girebildim nihayet :KK53: bizimkiler bi kaç gün çıkarma mümkünse hergün böle uğraşcaz mı diyo :KK53: ama görseniz popo dümdüz göbüş yok gibi duruyo mutlu oldum bi an. içine girerken ki çabalarımı kameraya çekip burda paylaşmak isterdim. eminim gülmekten kırılırsınız. ilk defa içine giremediğim bişi için bu kadar güldüm.

ben pek makyaj yapmiyorum, ama kardesim cok ilgilidir o yuzden bana kozmetik alisverisi yaptirip duruyor.

lancome'un hypnose waterproof siyah maskarasi vardi, ama tabi uzerinden sene gecince yapis yapis bir sey oluyor. benim makyaj hep aktigindan waterproof kullanmak zorunda kaliyorum, ama cikarmak dert oldugundan kullanamiyorum sonunda.

simdi yves saint lorentin waterproofunu ismarladim, dokusu cok guzelmis cok begendim, ama kahverengi gondermisler saskinlar surerim falan dedim ama kirpikleri yokediyor:).

en son denemek icin max factorun masterpiece maxini aldim, o waterproof degil ama akmiyo, gercekten vadettigini yapan maskara buldugum icin cok mutluyum:)

neyse cok dukan disi oldu, bari uyari almayayim da kilo bildirimimi de bu mesajda yapayim.

Baslangic kilo 84kg
Baslangic tarihi 9/7/2012
gecen hafta kilo 64.4
bu hafta kilo 63.8
Boy: 1.62
hmmm unutmayım markasını onuda denerim bitince
arkadaşlar jambon,sosis vs alırken yağ oranının yanında içeriğinde patates nişastası var mı ona bakmak gerekiyor.
evet yaa patates nişastası yazıyo :44:

gideyim azıcık yürüyeyim kan dolaşımım hızlansın

Tebrikler kızlaaaarr :KK9::KK9: :nazar::nazar:

Eki Görüntüle 650566

eksik varsa bugünlük, ve haftayalık :p , idare edin. Herekse mutlu günler, mutlu haftalaarr.. :79::KK16:

Perşembelerin gönlümdeki kraliçelerinden kıdemlisi (öteki Lisabella saolsun oda bizim yarıştakini hazırlıyor), artık donatılacak yerin kalmadı altınla başka mücevheratlara geçmeden önce benim için en önemli olanı söylemek istiyorum çünki ben bugün 78,5 le 20 kiloyu fazlasıyla vermiş bulunmaktayım. Gönlün güzelki bizi desteklemen kendinden zaman fedakarlığı etmen bile bunun açık itirafıdır. Benim aklımda hep öyle kalacaksın gönlü güzel arkadaşım...
itiraf ediyorum tartı faciasıydı vs.ydi derken ben dijitalde gördüğüm kiloyu foruma yazmaya çok çok çok utanmıştım. Hoş sadece küsürattan kıssamda tez zamanda çok şükür toparlamıştım o açığı. İşte öyle bir psikolojiydi benimkide o zaman, itiraf ederek rahatladımmı hayır, şimdi nasıl pişmanım bu konuda bilemezsiniz. Nasıl birşeydi o halim şimdi bilmiyorum bile bu güzellik bütün kötü görüntüleri unutturdu bana. Hatırlatıyorum gri kabanıma girmek için parçalanıyordum şimdi gri kabanımı kat kat kazakla giyiyorum da banamısın demiyor. Gelinlik dedim hoş az bişi dar olsada korsajsız girmiş bulunmaktayım, şimdi yazıyorum nasıl bir duygu fırtınası yaşıyorum bilemezsiniz, gözlerim doluyor 20 kilo dile kolay bu 20 kilo bende nasıl bir ağırlık yaratıyordu da o kadar karamsardım kimbilir... Kimseye anlatamazsın, kimse görmesin yediklerimi diye gizli gizli yemeye çalışırsınız yada ay neyse ben çok buhranım bugün sanırım özgüven böyle birşey, BEN BUNU YAPABİLİRİM demek böyle birşeymiş. Herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ben görmeyi bile hayal edemediğim kilolardayım şuanda ve sadece 101 günde vücudumun beşte birinin arkasından bir eyvallah dedim gitti.... Şimdi de burada diyet yapan ve deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlarıma bir eyvallah diyorum hakkıma gelen her türlü iyiliğinizden faydanızdan yana hakkınızı helal edin. Rabbim merhametini ve şifasını esirgemesin üzerimizden...

kizlar ben 66 oldum toplam 2 kilo gitti cok sukur :) bildirime yetisemedim, islerim vardi, bi de saat farkindan dolayi da zor oluyor.
1+1 seyir e devam :nazar:

bugun kahvaltida
bulabildigim en az yagli peynir, 2 dilim yulaf kepegi ekmegi (1 kasik yulaf kepegi ediyor), domates, salatalik, cok azicik sucukla menemen.

oglen
kabakli tavuk kofteleri, yagsiz yogurt.

aksam evde balik var, bi bakayim canimiz ne isterse artik :)

dun balkabagindan patates kizartmasi gibi firinda bi sey yapmayi denedik baharatli ama guzel olmadi.
yogurda tuz katip peynir yapmaya calistim, sanirim o da olmadi.
iskender yaptik ama o guzel oldu, sadece yogurt ve tursu ile yedik kepek hakkimiz bitmisti.

bugun hala 1 kasik kepek hakkim var, 0.5 lik tahinli pankek dilimi var yanimda, birazdan yesil cay yapip onla yiycem.
aksama da 1 dilim ekmek hakkim kaliyor.

Perşembelerin gönlümdeki kraliçelerinden kıdemlisi (öteki Lisabella saolsun oda bizim yarıştakini hazırlıyor), artık donatılacak yerin kalmadı altınla başka mücevheratlara geçmeden önce benim için en önemli olanı söylemek istiyorum çünki ben bugün 78,5 le 20 kiloyu fazlasıyla vermiş bulunmaktayım. Gönlün güzelki bizi desteklemen kendinden zaman fedakarlığı etmen bile bunun açık itirafıdır. Benim aklımda hep öyle kalacaksın gönlü güzel arkadaşım...
itiraf ediyorum tartı faciasıydı vs.ydi derken ben dijitalde gördüğüm kiloyu foruma yazmaya çok çok çok utanmıştım. Hoş sadece küsürattan kıssamda tez zamanda çok şükür toparlamıştım o açığı. İşte öyle bir psikolojiydi benimkide o zaman, itiraf ederek rahatladımmı hayır, şimdi nasıl pişmanım bu konuda bilemezsiniz. Nasıl birşeydi o halim şimdi bilmiyorum bile bu güzellik bütün kötü görüntüleri unutturdu bana. Hatırlatıyorum gri kabanıma girmek için parçalanıyordum şimdi gri kabanımı kat kat kazakla giyiyorum da banamısın demiyor. Gelinlik dedim hoş az bişi dar olsada korsajsız girmiş bulunmaktayım, şimdi yazıyorum nasıl bir duygu fırtınası yaşıyorum bilemezsiniz, gözlerim doluyor 20 kilo dile kolay bu 20 kilo bende nasıl bir ağırlık yaratıyordu da o kadar karamsardım kimbilir... Kimseye anlatamazsın, kimse görmesin yediklerimi diye gizli gizli yemeye çalışırsınız yada ay neyse ben çok buhranım bugün sanırım özgüven böyle birşey, BEN BUNU YAPABİLİRİM demek böyle birşeymiş. Herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ben görmeyi bile hayal edemediğim kilolardayım şuanda ve sadece 101 günde vücudumun beşte birinin arkasından bir eyvallah dedim gitti.... Şimdi de burada diyet yapan ve deneyimlerini paylaşan bütün arkadaşlarıma bir eyvallah diyorum hakkıma gelen her türlü iyiliğinizden faydanızdan yana hakkınızı helal edin. Rabbim merhametini ve şifasını esirgemesin üzerimizden...

caniiim arkadasim benim:KK16:

hatirliyorum 3 ay once burda birer cekirge iken ne hedefler ne hayallerimiz vardi sen once kabanima girecem diye hirslanmistin sonra gelinligime diye.cok sukur allahimiza sukurler olsun iclerine girebildik hayallarimizin hepimiz buyuk fedakarliklar irade ile basardik bunu.simdi artik hedeflerimize fazlasi ile yaklasmis dukaniceler olarak (bu arada cekirgelikten terfi ettik tabiki:KK9:) yolun nerdeyse sonuna geldik.diyetimiz bitecek tabiki ama dostlugumuz baki kalacak.birer cekirge iken agladik sizladik kilo veremiyoruz dedik yeri geldi deli gibi kilolar verip gangnam danslari ettik
emocorap021hd5.gif
bize sonsuz destekte bulunan arkadaslarimiz oldu ve simdide bizler destek vermek icin yureklendirmek icin elimizden geleni yapiyoruz yapacagizda..verdigimiz kilolar buyuk basari kimine 20 kilo vermek bir mucize gibi kimine 10..ama hepside basari bana kalirsa ne kadar kilo ne kadar surede verdigin degil onemli olan onemli olan hedeflere ulasmis olmak..100 kilo ile baslayip 80 ne inmekte marifet tabiki ama 80 le baslayip 60 a inmekte ayri bir marifet bana kalirsa.
dukanin bana kazandirdiklari diye bir yazi yazmistim gecmiste simdi birini daha eklemek istiyorum

---bana yuce ,saglam dostluklar kazandirdigin icinde tesekkurler sevgili DUKAN...:KK16::KK16:

haydiniz selametle .....
36416jn9.gif

kizlar ben 66 oldum toplam 2 kilo gitti cok sukur :) bildirime yetisemedim, islerim vardi, bi de saat farkindan dolayi da zor oluyor.
1+1 seyir e devam :nazar:

bugun kahvaltida
bulabildigim en az yagli peynir, 2 dilim yulaf kepegi ekmegi (1 kasik yulaf kepegi ediyor), domates, salatalik, cok azicik sucukla menemen.

oglen
kabakli tavuk kofteleri, yagsiz yogurt.

aksam evde balik var, bi bakayim canimiz ne isterse artik :)

dun balkabagindan patates kizartmasi gibi firinda bi sey yapmayi denedik baharatli ama guzel olmadi.
yogurda tuz katip peynir yapmaya calistim, sanirim o da olmadi.
iskender yaptik ama o guzel oldu, sadece yogurt ve tursu ile yedik kepek hakkimiz bitmisti.

bugun hala 1 kasik kepek hakkim var, 0.5 lik tahinli pankek dilimi var yanimda, birazdan yesil cay yapip onla yiycem.
aksama da 1 dilim ekmek hakkim kaliyor.

tahinli demisim ya nerde tahinli pankek, simla nin sitesindeki tarcinli pankek ten bahsediyorum. :)

off moralim bozuldu. xsmall bi montum var giremiycem sanırım ona hiç. popomdan dolayı kapanmıyor diye tahmin ediyorum. geçen seneden beri etiketini bile sökmedim.

off moralim bozuldu. xsmall bi montum var giremiycem sanırım ona hiç. popomdan dolayı kapanmıyor diye tahmin ediyorum. geçen seneden beri etiketini bile sökmedim.

eski zayiflik gunlerimden kalma bir pantolonum vardi cok sevdigim sonra kilo alinca bacagim bile girmedi icine ama ben bu pantolana girecegim dedim her hafta denedim o pantolonu( inanilmaz guc veriyor bu kiyafet deneme olayi:KK34:)
veeee bugunde dahil onu giyiyorum buyuk bir keyifle:KK52::KK9:

yani asla umitsizlige kapilma gireceksin hatta o hedefin olsun simdilik surekli dene onu taki bir gun olana kadar,hayatta hicbirsey imkansiz degil yeterki iste ve yap

eski zayiflik gunlerimden kalma bir pantolonum vardi cok sevdigim sonra kilo alinca bacagim bile girmedi icine ama ben bu pantolana girecegim dedim her hafta denedim o pantolonu( inanilmaz guc veriyor bu kiyafet deneme olayi:KK34:)
veeee bugunde dahil onu giyiyorum buyuk bir keyifle:KK52::KK9:

yani asla umitsizlige kapilma gireceksin hatta o hedefin olsun simdilik surekli dene onu taki bir gun olana kadar,hayatta hicbirsey imkansiz degil yeterki iste ve yap

imkansız çünkü xsmall :KK43: yarın mezura alıcam.ölçeyim bi kaç cm genişliğinde

caniiim arkadasim benim:KK16:

hatirliyorum 3 ay once burda birer cekirge iken ne hedefler ne hayallerimiz vardi sen once kabanima girecem diye hirslanmistin sonra gelinligime diye.cok sukur allahimiza sukurler olsun iclerine girebildik hayallarimizin hepimiz buyuk fedakarliklar irade ile basardik bunu.simdi artik hedeflerimize fazlasi ile yaklasmis dukaniceler olarak (bu arada cekirgelikten terfi ettik tabiki:KK9:) yolun nerdeyse sonuna geldik.diyetimiz bitecek tabiki ama dostlugumuz baki kalacak.birer cekirge iken agladik sizladik kilo veremiyoruz dedik yeri geldi deli gibi kilolar verip gangnam danslari ettik
emocorap021hd5.gif
bize sonsuz destekte bulunan arkadaslarimiz oldu ve simdide bizler destek vermek icin yureklendirmek icin elimizden geleni yapiyoruz yapacagizda..verdigimiz kilolar buyuk basari kimine 20 kilo vermek bir mucize gibi kimine 10..ama hepside basari bana kalirsa ne kadar kilo ne kadar surede verdigin degil onemli olan onemli olan hedeflere ulasmis olmak..100 kilo ile baslayip 80 ne inmekte marifet tabiki ama 80 le baslayip 60 a inmekte ayri bir marifet bana kalirsa.
dukanin bana kazandirdiklari diye bir yazi yazmistim gecmiste simdi birini daha eklemek istiyorum

---bana yuce ,saglam dostluklar kazandirdigin icinde tesekkurler sevgili DUKAN...:KK16::KK16:

haydiniz selametle .....
36416jn9.gif

Resmen gözlerim doldu okurken insanın kendini tekrar sevmesini sağlayan 20 kilo...gidişi olsun dönüşü olmasın inş...çok şükür biz başardık inş.herkes yapar başarır dostluğa gelince,derdimle dertlenen,beni gerçekten seven arkadaşlarım oldu hergün özlemle yazmalarını beklediğim ,buraya yazmayınca endişelendiğim duraklıyıp,kilo vermeyince kendinmiş gibi üzüldüğüm dostlarım oldu..çok kızdıklarım anlaşamadıklarım ama herşeye rağmen aynı amaç için paylaştıklarım yorulup sıkılsamda bedenimi sevmem için geçirdiğim bu süreç paha biçilmez...hamdolsun Allahım biz başardık...burdaki herkes başarır inş..bizde koruruz kilomuzu..

imkansız çünkü xsmall :KK43: yarın mezura alıcam.ölçeyim bi kaç cm genişliğinde

xsmall mi :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:iyide 34 beden mankenler giyiyodur xs:KK53: ama belki hedefini 55 yaparsan olur :26:yada olmadi vazgec sen o pantolondan :KK34:

ama unutma imkansiz diye birsey yok:KK42:

biraz önce ilkayın sitesinde nasıl başladığına dair yazıyı okudum. o da 1.64 boyunda ama 53 kiloya düşmüş. ama dukan amca bana 59 diyor. neden böyle yahu. acaba onun kemiklerimi kalındı neydiiikii

Günaydın bayanlar :KK71:

8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu mutlu olsunnnn :KK19:

Dünü iyi geçirdim, bitek eksiğim spor yapamamak, çok soğuk ve ben çok fazla üşüyorum, el ve ayaklarımda problem var :KK31:
Dün akşam karşı komşumuza taziye ziyeretine gittik, ellerimin soğuğuna sordu kadınceğizim kızım dışarıdan mı geliyosun hava o kadar soğuk mu :KK9: Yok dedim ben genel vücut sıcaklığım... Heme kanına baktır dedi... Oysa daha geçen ay tüm kan değerlerim gayet normaldi ...Bakalım artık nisanda kendime gelirim inşalahh....

Galeta karışımı ile lorlu bazlama yaptım iyi oldu, yarın annemde kalma planım var , son bikaç seferdir fırında yaptığım ekmeklerim olmadı resmen felaketti stoklarım tükendi...

yeni bişiler denemeliyim...

Hadi bakalım kolay gelsin canlarımmm
:nazar:

ARKADAŞLAR 8 mart dünya kadınlar günunuz kutlu olsun..Öncelıkle emekçi denınce aklıma ilk gelen annemin ve diğer tüm annelerin,sonra hem dışarda hem evınde tüm özverisi ile çabalayan kadınlarımızın günu kutlu olsun.Dilerim kadın cinayeletlerının,çocuk gelınlerın olmadıgı kadınların istismar edılmedıgı bır sene olur..
Bugun Atatürk Kültür Merkezinde Kadın Çiftçilerin yarışması var .Bende davetlıyım..Nasipse emek veren üreten çiftçi ablalarımızla bereber olucaz..Hepinizi öpuyorum.Sevgiler..

biraz önce ilkayın sitesinde nasıl başladığına dair yazıyı okudum. o da 1.64 boyunda ama 53 kiloya düşmüş. ama dukan amca bana 59 diyor. neden böyle yahu. acaba onun kemiklerimi kalındı neydiiikii
Öznurcum dukan ideal kıloyu söylerken pekçok verıyı baz alıyor..İlkaya 53 sana 59 demiş ama benıme boyum 168 ama olman gereken kılo 68 dıyor..bak arada devasa fark var.Takılma bunlara dukanın dedıgı ideal kıloya ın güçlendırmede de en az 3 kılo verılıyor bence 56 kılo da ohoooo bütün bikinileri sana baktırır..:KK52:

X