Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Poyrazcim, bunu yiyebildigimizden emin misin. Cunku sarkuteri urunleri yiyemiyoruz galiba.kitaptan oyle hatirliyorum. Eger yiyebilirsek cok mutlu olacagim ben. Cunku cok severim salam sosis sucuk. Zaten kahvaltiyi da rutine bagladim. Sikiliyorum artik peynir yumurta....perynir yumurta.....

Canım, kitabı okuyalı çok oldu, o yüzden hatırlayamıyorum. Ama bazı Dukancı bloggerlar tariflerinde kullanıyorlardı, hatta burda da görmüştüm galiba, özellikle Pınar Delight markasını. O yüzden ben de kullanıyorum. Aynen bana da gına geldi light beyaz peynirden. En azından sandviçime salam koyunca bişeye benziyor. 10 tane incecik dilim zaten ve bir tanesi 12 kcal.

BİLDİRİM

Başlangıç kilom :74.400

Geçen Haftaki kg: 65.400

Bu haftaki kg: 64.600

Fark: -800

Amiiiiin canım.bana ihtiyacı olan 3 sıpam birde kocam var.Allah eksikliklerini vermesin.

çok teşekkür ederim.sabah 6.30 da ayaktayım.yani iyi kötü yetişiyor.

dukancılar ortalığı sarmış gerçekten rafta kepek almıyor.

42 yaşındayım tatlım.yemek benim çocukluğumdan hobim.birde damarda yörüklük olunca hamuru havada çevirerek bile açarım.ama şimdi diyetde olunca sevdiğim şeylerden bazılarını uydurmaya çalıştım.çakmaları gerçeğinin yerini tutmasada gidiyor işte.hamuru sevdiğim için içerisinde hamur olanların çevirisini yaptım.aslında hepiniz yapabilirsiniz.bayanları okuyorumda enfes şeyler deneyen var.

hoşgeldin tatlım umarım sende başarırsın

teşekkür ederim ama son günlerde ümitsizim.çünkü kilom takıldı,veremiyorum.

gecen hafta: 91.1
bu hafta: 90.5
fark: -600

cok uzuluyorum soyle bır kılo felan veremedım dıye. :KK43:((

tesekkur ederım sımdıden sevgılı dely. :)

başlangıç:21.01.2013
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:76
bu haftaki kilo:76
hedef kilo:60
boy:1.70

regl nedeniyle + lardayım 3 gün önce 75 görünüyordum ama +1000 gr oldu şimdi o yüzden geçen haftayla fark yok

nsılsınız kızlar.uzun bir aradan sonra tekrar merhaba..dukan la verdiğim ve 3 beden küçüldüğüm kilolarım geri gelmeyi çok arzu ediyorlar.biraz da geldiler ama tamamen benden kaynaklı bir eksiklik.dikkat etmedim ona rağmen 1-2 kilodan ffazla almadım.size küçük bir hatırlatma ki bence çok önemli koruma evresinde protein günlerini ihmal etmemek (aslında her evrede önemli) bir de suyu fazla tüketmek.benim bu diyette tek beğenmediğim yön içilen her sıvının günlük su miktarından sayılması.ben zero ile beslendim resmen.eskiler bilirler.ancak şunu bilmelisiniz ki yüksek protein içeren et ürünleri(kümes hayvanlarına göre daha azmış), kolalı içecekler asit oranı açısından çok yüksek oluyorlar bu nedenle bu asidi ancak alkali seviyesi yüksek su içerek atabiliriz.aman buna dikkat edin.eskilerden beni tanıyan kim varsa sevgiler...yeni arkadaşlara kolaylıklarrr..

Haydi kızlar, haydi kızlar şimdi
Tam zamanı, tam zamanı şimdi

Başlangıç Tarihi: 1 Şubat 2013
Boy: 1.63
Başlangıç Kilo: 67.8 kg
Hedef: 55 kg
Geçen Hafta: 64.6 kg
Bugün: 63.6 kg :KK52::KK52:

Dün sabah da 63.6 ydım ve o gazla akşam yarı aç yattım bildirimde daha çok - olsun diye, ama sabah yine aynı kiloda kalktım. Olsun, buna da şükür :KK34:

Delycan şimdiden ellerine sağlık tatlım :KK54:

Başlangıç Tarihi: 02/11/2012
Boy: 1.60
Başlangıç Kilo: 75
Hedef: 58 kg
Geçen Hafta: 58.5 kg
Bugün: 58.5 kg

Merhabalar,forumunuzu hep okuyordum ama yeni katıldı9m aranıza:)
Başlangıç Tarihi: 27/02/2013
Boy: 1.73
Başlangıç Kilo: 105,7
Hedef: 70 kg
Bugün: 100,2 kg
hiç kaçamak yapmadım çok mutluyumm:) biraz zorlanıyorum açıkçası ama alıştım gibi henüz atak evresindeyim , kendimi tek hissedince yazılarınızı okumak o kadar destek oluoki :):KK16::KK16::KK16:

çekilinnn...kaçılınnn...çekilinnn..kaçılınnn ben geldiiiğğğmmmm :KK52::KK52::KK52:
bomba gibi olmasada gedik işte bi şekilde :KK31: uzun süre 7 li rakamdayım ama alışamadım ben bu 70 lere o yüzden hemencik 60 lı küsürlere düşeyim diyorum ama. hooopp noluyor öznur diyorum sonra:KK20:
sırageldi bildirimeeee:118:

Başlangıç Tarihi: 7 şubat 2013
Boy: 1.64
Başlangıç Kilo: 79,6 kg
Hedef: 59 kg
Geçen Hafta: 74,2 kg
Bugün: 73,0 kg
Gün sayısı:29

1 ayımı dolduruyorum şaka gibi :KK53:

Günaydın kızlar henüz tartıya çıkmadım az bi yatak keyfi yapayim :):):)gerçi tartının ne gosterecegini biliyorum sonuçta regl dönemi. Ne kadar -olabilir ki :KK43: artık haftaya daha da fazla fark ile gelirim umarım... bugün kahvalti ya cagirmis annemin arkadaşı bizi oraya gideceğiz akşam o yüzden dukan galeta kepek karışımdan krep yaptım yaparken de tadına baktım :) bir daha yulaf kepegi ile krep yapmam çok lezzetli oldu :):):)
keşke 2 paket yulaf kepeği almasaydım . şimdi iade vs. uğraşmak istemiyorum:KK50: neyse 2 paketimi bitirip öyle başlarım galeta karışımına. ayrıca kaaaaalkkkk missskinnn.:KK1::KK1: bugün kilo bildirimi ayol nasıl uyursun

Canım benım kıpada her turlu malzeme var ben sadece en ucuzunu aldım demek ıstemıştım.:KK9:.streci sar at sar at oldugu için en ucuzunu alıp bol bol sar demek istedıydım:KK52:..kırdıysam özur dılerım bebekim..:KK16:
çalıştığım yerin adını görünce azıcık takılıyım dedim ablacımm:KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:
delyy ablam ben seni nasıl unuttummm. .çoookk kocaman öpüyorum senii:KK54:
gidip hazırlanayım işe geç kalıcam yoksa

günaydın kızlar düngece gençler epey takılmışlar.sohbet ermişler.güzel.bende spordan şimdi geldim.hoca bugün çırptı dövdü ve vurduçheryanlarım ağrıyor.öğleden sonrada misafirim var.onlara yaptım birşeyler.dün tarhanamı yapıp mayalanmaya bıraktım.3-4 gün mayalıyacağım.kurutmadan ıslakken porsiyonlara bölüp buzluğa atmayı düşünüyorum.sabah kapağını açtığımda tarhana kokusu geldi.umarım tutar sıcacık bir tarhana ne güzel olur.ben bardağa koyup çay gibi içiyorum.inşallah tutarda paylaşırım tüm tarhana severlerle.

şimdi sıra kilo bildiriminde

başlangıç=14/02/2013
başlangıç kilo= 79.6
geçenhafta kilo=76.6
bugünkü kilo=76
kaybedilen=-600
boy =160
hedef kilo=63
GÜN=7 GÜN Atak 14 gün seyir toplam şuan 21 günümdeyim

deylicim eğer bu haftada yapacaksan şimdiden ellerine sağlıkk tatalım

Son düzenleme:
Kızlar :):):) kilo bildirim günü :)

Başlangıç:70.3
Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.5
Toplam giden: 2.8
Hedef:58
Gün:12

Dely sen hazırlıyorsun sanirim her hafta :) ellerine kollarına sağlık :)

Günaydın herkese :KK3:bol eksiler diliyorum :KK48:

Başlangıç Tarihi: 1 Ekim 2012
Başlangıç Kilo: 83.5
Geçen Haftaki Kilo: 65.1
Güncel Kilo: 64.8
Hedef Kilo: 55
Haftalık Fark: -300 gr
Toplam Fark: -18.7 kg

Delycim bi de tabloda sanırım benim başlangıç tarihim 11 ekim görünüyo, çok zahmetli değilse onu değiştirebilir misin:KK16:değiştirmesen de olur gerçi, bakıp inceleyen arkadaşlar varsa yanlışa düşmesinler yani :KK48: kolay gelsin çok çok :KK54:

gecen hafta: 91.1
bu hafta: 90.5
fark: -600

cok uzuluyorum soyle bır kılo felan veremedım dıye. :KK43:((

tesekkur ederım sımdıden sevgılı dely. :)

ftada 600 gr verdim diye sevinmelisin bence, ruh hali de çok etkiliyo kilo vermeyi çünkü. stres altında olmamak gerek çok fazla, 100 gr bile kıymetli bence, nasıl olsa gidecekler üzüldüğüne değmez :KK48:

Merhabaaa :)

Ben yeni geldim aranıza, hoşgeldim....

Dün itibariyle Dukan diyetine başladım, yazın verip kışın hergün fastfood yiyip geri aldığım 8 kiloyu vermek üzere :))

Hatta inşallah 8den fazlasını da veririm......

5 MAYIS 69.5
6 MAYIS 68

Dukan vücudumdaki ödemi atmama ilk günden bile yardımcı oldu, 5 günlük atak yapacağım (saf protein evresi)... Zaten daha önce uygulayıp 80 kilodan 69a indiğim bir diyetti 2 ay içerisinde, o kiloları geri almadım...

Şimdi inşallah 7 kilomdan bir an önce kurtulurum:)

Ama ilk hedefim 65 ! Hatta 65 kiloya indiğimde kendime motivasyon kaynağı bir ödül bile vadettim:) Diplerim çok uzadı gidip balyajımı yenileteceğim:) Bir an önce 65e inmek gerek yani... Ama 3 kilo fazla birşey değil, 2 haftada gider diye düşünüyorum=)

Onun dışında 36 beden aldığım ve bütün yaz giydiğim kıyafetler tekrar olmaya başlayacak o da ayrı mesele....

Geçen sefer Dukan diyeti yaptığımda 9 günde 3 buçuk kilo vermiştim, 5 gün atak ve ardından 4 gün sebze+protein, saf+protein sıralamasıyla.. Bakalım bu sefer ne kadar gidecek..

Cuma günleri dansa gideceğim (latin) inşallah hareket anlamında onun yardımı olur, onun dışında günde 15-30 dk kadar yürüyebiliyorum, yetersiz kesinlikle ama ne yapalım.. İş güç okul derken :)

Bugünkü menümü yazayım:

SABAH: 1.5 kaşık yulaf kepeği + 2 kaşık light beyaz peynir + 2 kaşık light süt + 1 yumurtadan yapılmış Dukan krepi

ÖĞLE: 1 orta boy sütlü kahve + 1 konserve light ton balığı (küçük olanlardan)

ARA: 2 çay bardağı yeşil çay

Akşam: 1 çatal ezme salata (dukanda yasak ama canım çok çekmişti, yine de gereksizdi) + 2 şiş tavuk ızgara (ızgara olmasına rağmen yağlıydı biraz ama inşallah etki etmez :KK43: + coca cola zero (dukanda serbest)

Sonrasında ise 2 fincan latte (yağlı sütten)

Proteinler gerçekten tok tutuyor.. Daha öncesinde meyvelerle diyet yaptığımda devamlı acıkıyordum, proteine geçince az yiyip doymanın ne demek olduğunu anladım..

merhabalar. temel protein açısından zayıf kalmış gibi geldi bana, 2 şiş tavuk ve 1 konserve ton balığı. 68 kiloymuşsunuz şuan, ben de 68 yakınlarındayım ama 1 gün içinde 2 şiş tavuk 1 konserve tonla doymam gibi hissediyorum. ikinci yapışınız olduğuna göre kitabı da okumuşsunuzdur sanırım ve umarım, başarılar :KK34:

oriflame ve avon bozdu kuzum eskisi gibi değiller. parfümleri bile kalıcı değil artık.
iştee şundan aldım Makeup By RenRen: L'Oreal Extra Volume Collagen Mascara Review ablama söylemedim aldığımı:KK53: 40 lira vermişim hiç paylaşamam vallahi:KK19:

optimumda ki adeseden buldum süt tozunu. en ummadığım yerden yanii:KK53:

ben pek makyaj yapmiyorum, ama kardesim cok ilgilidir o yuzden bana kozmetik alisverisi yaptirip duruyor.

lancome'un hypnose waterproof siyah maskarasi vardi, ama tabi uzerinden sene gecince yapis yapis bir sey oluyor. benim makyaj hep aktigindan waterproof kullanmak zorunda kaliyorum, ama cikarmak dert oldugundan kullanamiyorum sonunda.

simdi yves saint lorentin waterproofunu ismarladim, dokusu cok guzelmis cok begendim, ama kahverengi gondermisler saskinlar surerim falan dedim ama kirpikleri yokediyor:).

en son denemek icin max factorun masterpiece maxini aldim, o waterproof degil ama akmiyo, gercekten vadettigini yapan maskara buldugum icin cok mutluyum:)

neyse cok dukan disi oldu, bari uyari almayayim da kilo bildirimimi de bu mesajda yapayim.

Baslangic kilo 84kg
Baslangic tarihi 9/7/2012
gecen hafta kilo 64.4
bu hafta kilo 63.8
Boy: 1.62

Canım, kitabı okuyalı çok oldu, o yüzden hatırlayamıyorum. Ama bazı Dukancı bloggerlar tariflerinde kullanıyorlardı, hatta burda da görmüştüm galiba, özellikle Pınar Delight markasını. O yüzden ben de kullanıyorum. Aynen bana da gına geldi light beyaz peynirden. En azından sandviçime salam koyunca bişeye benziyor. 10 tane incecik dilim zaten ve bir tanesi 12 kcal.

arkadaşlar jambon,sosis vs alırken yağ oranının yanında içeriğinde patates nişastası var mı ona bakmak gerekiyor.

bildirimimi de yapayım:))

dukan diyetine başlangıç tarihi:10.12.2012
dukan başlangıç kilo:70
geçen perşembe kilo:59,1
güncel kilo:58,4
fark:-700 gr.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu hafta bildirim yapmam sanırım doğru olmayacak çünkü 3 gündür sancı çekiyorum gözlerimin altı şişti resmen. Sanırım vücudum su tutuyor ve regl olamıyorum. Bu kadar çok şişkinlik olunca korktum yüzüm gözüm şiş dolaşıyorum resmen kaç gündür. Benim gibi olan var mı acaba ? Reglim yakın olduğu için resmen 64.5 çıktım sabah tartıda. Bunun için sanırım bu haftaki kilo bildiririmim sayılmaz ancak içimde de sıkıntı var resmen patlayacak gibi hissediyorum hiç böyle benim gibi olan oldu mu ?

ben pek makyaj yapmiyorum, ama kardesim cok ilgilidir o yuzden bana kozmetik alisverisi yaptirip duruyor.

lancome'un hypnose waterproof siyah maskarasi vardi, ama tabi uzerinden sene gecince yapis yapis bir sey oluyor. benim makyaj hep aktigindan waterproof kullanmak zorunda kaliyorum, ama cikarmak dert oldugundan kullanamiyorum sonunda.

simdi yves saint lorentin waterproofunu ismarladim, dokusu cok guzelmis cok begendim, ama kahverengi gondermisler saskinlar surerim falan dedim ama kirpikleri yokediyor:).

en son denemek icin max factorun masterpiece maxini aldim, o waterproof degil ama akmiyo, gercekten vadettigini yapan maskara buldugum icin cok mutluyum:)

neyse cok dukan disi oldu, bari uyari almayayim da kilo bildirimimi de bu mesajda yapayim.

Baslangic kilo 84kg
Baslangic tarihi 9/7/2012
gecen hafta kilo 64.4
bu hafta kilo 63.8
Boy: 1.62
esracım özel mesajımı aldın mı ? sistemde bır hata oluştu gönderırken sende gerı dönmeyınce bılemedım alıp almadıgını..sayfadan mesaj bırakmıştım ama okuyamamış olabılırsın..birde göbek sorununu yazmışsın onun içinde bırkaç önerıde bulunmuştum okuyabıldın mı ?
bu hafta kılo bıldırmeyecegım arkadaşlar ben..yaptıgım 2 haftalık kaçamagın acısını haftaya 70lı bır sayı görerek çıkarmayı düşünuyorum..eksi gören azimle kılo vermeye gayret eden herkesi tebrık ederım..valla bu yaz herkes için bır farklı olacak inşAllah..:KK52:

Selam kızlar... uzun ve bir aradan sonra listeye katılmayı istedim... Motivasyonum yeterince diplerde ama hala pes etmedim...
Elde olan olmayan nedenlerde seyir uzadıkça uzuyor...
Bakalım sonum ne olacak :26:
yaklaşık 1 aydırda aynı kiloda yaşıyorum...

Delycanım sevgiler benide ekler misin bu hafta yeniden listede olmak bana iyi gelecek..

herkeslere bol -'li bi gün olsun...

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 71,4 kg
Bu hafta; 71,1 kg
Fark; -100 gr
Boy: 164 cm

X