teşekkürler dely
evet buğday kepeği değil yulaf kepeği kullanmalısın
kabızlık problemi çekiyosan yulaf kepeğinin 1 kaşığının yerine buğday kepeği kullanabilirsin diyodu kitap yanlış hatırlamıyosam :26::26:
sağol cevap için en kısa zamanda alacağım
günaydın bayanlar:)
bu sabah çok mutlu oldum.58li rakamlardayım artık.58.90.....çokkk mutlu oldum.görmeyi bekliyordum ama insan görünce daha bir değişik oluyor.diyete başlamaya karar verdiğim dönemlerde tam tamına 75 kiloydum.
yuvarlak bir top misali-boyda uzun olmayınca-:)) yerden birşey almak işkenceydi
doğumdan aylar geçmiş olmasına rağmen insanların "ay sen daha doğurmadın mı?" sorularını duymak
... neden bu kadar kilo aldın ki sorularına hamileyken 3-4 ay yaşadğım kanamaları içtiğim hormon ilaçlaçlarını anlatmak:2: sonra emzirmeye çalışırken süt olsun diye önüme ne konulduysa sorgusuz sualsizce yemek,sadece su içmem gerektiğini bildiğim halde...hani ya belki işe yararsa????. kimse eski ben olamayacağımı düşünse bile kendime inandım.sıkılsamda sıkıldığımı belli etmedim.en yakınlarımdan annem bile doğumdan sonra eski kiloya dönüldüğü nerde görülmüş deyip dursada ben kendime güvendim...gardırobum 36-38 bedenlerle dolu olduğu halde hiçbirisini giyemedim.ama hiçççbirşey almadım.aylarca hamilelikte giydiğim lastikli pantolanları giydim.--allahtan 6 ay izin almıştım işten
-şimdiyse 38ler az biraz sıkıyor,hatta bazıları oluyor.ipekyolun kalıpları biraz geniştir.onlar sıksalarda giyilir şu an
durmak yok yola devam arkadaşlar.hepimiz başaracağız inşallah
tebrikler bravo
istanbulda hava çok güzel
herkese güzel haftasonları
hoşgeldiniz :) buğday kepeği almışsınız ama kabızlık sorununa kadar sakın kullanmayın, hele ki yulaf kepeği mantığıyla kullanmayın hiç. hele ki atakta :) yulaf kepeğini mutlaka edinin daha kolay olur herşey :)
benim başladığım kilodasınız nerdeyse, başarılaar
teşekkürler sağol
merhaba hanımlar.. gerçekten ankara da güzel bi hava var (akşamları dondurucu ) sabah 10:30 da kalktım giydim üstümü gittim alışverişimi yaptım. bulamadıklarımı da ablama liste verdim çalıştığı yerden alacak. sıvı tatlandırıcı ve süt tozunuda arkadaş alacaktı bugün
herkesi seferber yaptım.
15 dk zıpzıpta yaptım. benim kaşlarım ve kirpiklerim dökülmeye başlamıştı. yağlarla uzun bi süre bakım yaptım. kaşımın boş olanlarında bile tüyler çıktı. mutluyum. salı gününe kadar kaşlarımı aldırmıycam kezban gibi dolanıyorum.makyaj deseniz 0
depresyondayım sanıyo millet. oysa ki ben kendimi yıllık bakıma aldım
günaydınnn sanadaaa
seyirinin kaçıncı günü. bu ay bitmeden 10 kiloya yakın vermek istiyorum :/ tmm abarttım 7 de olsa olur. 3 kilonunda lafı yapılmaz şimdi 10 olsun
zıpzıp bende de var da gıcırdıyor diye kullanmıyorum şu an.sprey yağ almam lazım.ama spor demişken callanetics mi yapayım dukan hareketleri mi yapayım karar veremedim
sıra geldi bana.bugün atakta ilk günüm.kilom 81,9
sabah krebi yapamadım sanırım buğday kepeği olmadı yada süt fazla geldi.tarifi simla nın blogundan almıştım oysaki.ben de aldım o bulamacı lor peynirle karıştırdım.çayla yedim.
dünden bütün tavuğu haşlamıştım .temizlik yaparken tabağa biraz tavuk ve light yoğurt koydum.girip çıkıp yedim.ama işin ilginç yanı tam 2 lt su içtim ve hala içiyorum.inanılmaz bir ağız kuruluğu oldu sevinmedim değil.
şimdi çay içiyorum.karanfilli.
1-2 saat sonrada çok istersem çubuk tarçınlı sıcak light süt içeceğim.
bu yazdıklarım arasında dukana yanlış gelen bir şey varsa lütfen uyarın beni ben de yapmayayım bir daha.
unutmadan buğday kepeğini bir daha sorayım kipa yada migrosa ancak pazartesi akşam uğrayabilirim.o zamana kadar kullanayım mı kullanmayayım mı?