öncelikle şimdiden alışverişin hayırlı olsun tatlım :) face olayını bilemiyorum ama listene alacakların hakkında yardımcı olabilirim :)
*** yulaf kepeği karışımını alacaksın ama tarifler için karışım dışında normal kepekte lazım olur onuda al bence :)
*** süt tozu biz dukancılar için PINAR ın süt tozunu bulabilirsin. normal kahve için olanlardan farklı sakın öyle alma. migros gibi büyük marketlerin puding v.s. reyonlarında oluyor
*** tatlandırıcı bulursan splenda yada takitaformtat 60 kullanabilirsin. benim tavsiyem takita formtat 60 çünkü pişirilmesi karamelize olması yada tadında acılık olmaması açısından kullanışlı :)
*** vanilya, rom, limon aroması için dr. oetker in aromaları var. yine aynı puding reyonunda bulabilirsin ufacık oluyorlar ve genelde alt raflarda olur.
*** - yörsan böreklik lor yağsız morumsu değişik bir bordo paketi var bize en uygun tuzsuz olanı o :)
- karper light kaşar
- pınar üçgen light peynir ( % 1.5 yağlı )
- polonez hindi füme % 1 yağlı ben bunun yerine aynı oranlara sahip migrosun fümesinide kullanıyorum içerik birebir aynı :) fiyat yarıyarıya :)
- namet çemensiz pastırma ( apikoğluda uygun )
- polonez hindi - piliç jambon
- pınar delight salam ( diğerleri uygun değil canım bunun yağı uuygun içeriği bizim için en uygun bu. diğer salamlar yasak/uygun değil )
- danone light ufak boy yoğurt 2 tl ye 4 lük satılıyor
- sütaş light meyveli yoğurt
- sütaş light yoğurt
umarım yardımcı olur bunlar sana tatlım.. bunlar benim bildiklerim arkadaşlardan yazan olursa yada farklı söyleyen ona göre düzenlersin listeni :)