Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sabah:
dukan ekmeğim ( 1 yk kepek hakkımla)
2 dilim hindi füme
3 dilim çemensiz pastırma
1 tane light üçgen peynir
3 dilim salatalık
2 dilim domates
1 bardak yeşil çay

öğlen:
1 tabak karnabahar graten ( kıymalı )
ıce tea light

akşam:
dukan mantı ( yarım porsiyon)

ara:
dukan kakaolu kek yarım porsiyon :) ( şimdi yaptım 3 dakikada hazılandı :KK16: )

bugün sınırlı izinlilerimi tükettim sanırım :) ama ilk sebze günüm diye böyle oldu artık 65 altını görene kadar sınırlı izinliler yok :):KK9: yarın+ görebilirim diye tartılmayacaktım ama merak ettiğimden dolayı tartılmak istiyorum :):KK16:

spor:
1 saat yürüyüş
50 mekik ( birazdan çekicem )

maşallahhh. maddi açıdan zorlanmıyo musun? baktımda çok pahalı füme felan :/

evinde varsa spor aletleri alıp ekstra masraf yapma derim. zor oluyordur kilo vermen. kasların fazla di mi?

maşallahhh. maddi açıdan zorlanmıyo musun? baktımda çok pahalı füme felan :/

evde var canım spor aletleri ama ben ekstradan fitness a gidiyorum belediyenin salonuna birde voleybolcuyum 10 yıldır oynuyorum :) hala devam ediyorum haftada 2 gün idmana gidiyorum :) kaslar fazla et sıkı incelemiyorumda :KK43::KK14:

maddi açıdan zorluyor elbtte tatlım zorlamaz mı :KK43: migrosun kendi fümesini keşfettim bende polonez 16.90 ken migrosunki aynı içerik ve yağ oranına sahipken 5.65 mi 5.45 mi ne :) o yüzden onu kullanıyorum :) ama maddi açıdan cidden zorlayan bir diyet bu :S cepte kuruş param kalmadı ancak satışlarımdan gelen paramla idare ediyorum şuanda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar cok acil bi sey sorcam
diet coke cola icebiliyorum de mi atakta?
bi kismini ictim bile
acil yardim

evde var canım spor aletleri ama ben ekstradan fitness a gidiyorum belediyenin salonuna birde voleybolcuyum 10 yıldır oynuyorum :) hala devam ediyorum haftada 2 gün idmana gidiyorum :) kaslar fazla et sıkı incelemiyorumda :KK43::KK14:

maddi açıdan zorluyor elbtte tatlım zorlamaz mı :KK43: migrosun kendi fümesini keşfettim bende polonez 16.90 ken migrosunki aynı içerik ve yağ oranına sahipken 5.65 mi 5.45 mi ne :) o yüzden onu kullanıyorum :) ama maddi açıdan cidden zorlayan bir diyet bu :S cepte kuruş param kalmadı ancak satışlarımdan gelen paramla idare ediyorum şuanda :)

desene bana migros yolları gözüktü :KK1:
bende 1 haftadır diyeti sürdürebilmek için cebelleşiyodum. Allahtan yarın maaşlar yatıyormuş.
bide part time çalışınca zorluyor az biraz.

kizlar cok acil bi sey sorcam
diet coke cola icebiliyorum de mi atakta?
bi kismini ictim bile
acil yardim

günde max. 1 bardak serbest canım içebilirsin. aslında sınırsız ama selülit olayından dolayı 1 bardak ideal :):21:

desene bana migros yolları gözüktü :KK1:
bende 1 haftadır diyeti sürdürebilmek için cebelleşiyodum. Allahtan yarın maaşlar yatıyormuş.
bide part time çalışınca zorluyor az biraz.

bende iş arıyorum valla :KK43: bulsam part time pırt time farketmez :):KK52:

günde max. 1 bardak serbest canım içebilirsin. aslında sınırsız ama selülit olayından dolayı 1 bardak ideal :):21:

ben partım haftanın 3 günü tatil :)

olsun o bile iş görür :) bende bi araştırayımda :) belki birşeyler çıkar :) benm derdim ssk :KK43: skk istemiyorum bu defa kendi babamdan aldığım maaş kesiliyor :KK43:

hmmm... ama bu kötü olmayacak mı senin için? emeklilik günün dolmayacak

öncelikle şimdiden alışverişin hayırlı olsun tatlım :) face olayını bilemiyorum ama listene alacakların hakkında yardımcı olabilirim :)

*** yulaf kepeği karışımını alacaksın ama tarifler için karışım dışında normal kepekte lazım olur onuda al bence :)
*** süt tozu biz dukancılar için PINAR ın süt tozunu bulabilirsin. normal kahve için olanlardan farklı sakın öyle alma. migros gibi büyük marketlerin puding v.s. reyonlarında oluyor
*** tatlandırıcı bulursan splenda yada takitaformtat 60 kullanabilirsin. benim tavsiyem takita formtat 60 çünkü pişirilmesi karamelize olması yada tadında acılık olmaması açısından kullanışlı :)
*** vanilya, rom, limon aroması için dr. oetker in aromaları var. yine aynı puding reyonunda bulabilirsin ufacık oluyorlar ve genelde alt raflarda olur.
*** - yörsan böreklik lor yağsız morumsu değişik bir bordo paketi var bize en uygun tuzsuz olanı o :)
- karper light kaşar
- pınar üçgen light peynir ( % 1.5 yağlı )
- polonez hindi füme % 1 yağlı ben bunun yerine aynı oranlara sahip migrosun fümesinide kullanıyorum içerik birebir aynı :) fiyat yarıyarıya :)
- namet çemensiz pastırma ( apikoğluda uygun )
- polonez hindi - piliç jambon
- pınar delight salam ( diğerleri uygun değil canım bunun yağı uuygun içeriği bizim için en uygun bu. diğer salamlar yasak/uygun değil )
- danone light ufak boy yoğurt 2 tl ye 4 lük satılıyor
- sütaş light meyveli yoğurt
- sütaş light yoğurt

umarım yardımcı olur bunlar sana tatlım.. bunlar benim bildiklerim arkadaşlardan yazan olursa yada farklı söyleyen ona göre düzenlersin listeni :) :KK16:

canımçok teşekkür ederim saol.acaba jambon ve salam getirirken kötü olur mu 10 saatlik yol kendi aracımla gitcem termos gibi bişey mi alsam acaba bilemedim. havalar da soğuk gerçi

1 bardakla sınırlı diye biliyorum. ama zero olsa daha iyiymiş

diet coke yaziyo ama 0 calorie diyor.
zero nun farki ne acaba? seminerde bedava veriyolardi ordan aldim, sogutucuyu cok karistirmadim zero var mi diye, onlar siyah oluyo galiba,

1 bardak derken 1 kutu kola mi?
hepsi bitti nerdeyse 2 bardak filan oluyor :KK43:
yaninda et yiyorum boyle dilim buyuk yagsiz et,adi ne bilmiyorum. yogurt var biraz.
azicik da kornison.

hmmm... ama bu kötü olmayacak mı senin için? emeklilik günün dolmayacak

şuan öğrenciyim canım öğretmenlik okuyorum. nasılsa mesleğe başlayacağım ama şuanda bu maaşım kesilirse kötü olur maddi açıdan benm için :KK43:

canımçok teşekkür ederim saol.acaba jambon ve salam getirirken kötü olur mu 10 saatlik yol kendi aracımla gitcem termos gibi bişey mi alsam acaba bilemedim. havalar da soğuk gerçi

yok canım benim... birşey olmaz :) vakumlu poşet onlar paketi açıp hava aldırmadığın sürece problem olmaz..

diet coke yaziyo ama 0 calorie diyor.
zero nun farki ne acaba? seminerde bedava veriyolardi ordan aldim, sogutucuyu cok karistirmadim zero var mi diye, onlar siyah oluyo galiba,

1 bardak derken 1 kutu kola mi?
hepsi bitti nerdeyse 2 bardak filan oluyor :KK43:
yaninda et yiyorum boyle dilim buyuk yagsiz et,adi ne bilmiyorum. yogurt var biraz.
azicik da kornison.

diyet kolada uygun canım merak etme. duykan çıktığında zerolar yoktu zaten :):KK16:

herkese merhaba 2 gündür deli gibi dukan bilgilerini okuyorum.alışverişimi yaptım yarın başlıyorum.verilecek 20 kilom var.hesaplamada atak 5 gün çıktı ama bir yerde 10-20 kg fazlası için atak 10 gün olmalı diyordu.kitabı da okuyorum bu arada.95. sayfadayım.bu konuda önerinizi alabilir miyim?

ilk sayfayı okudum önerilen 5 günmüş.kilom 83 boyum 1,65.umarım başarabilirim.herkese kolay gelsin

herkese merhaba 2 gündür deli gibi dukan bilgilerini okuyorum.alışverişimi yaptım yarın başlıyorum.verilecek 20 kilom var.hesaplamada atak 5 gün çıktı ama bir yerde 10-20 kg fazlası için atak 10 gün olmalı diyordu.kitabı da okuyorum bu arada.95. sayfadayım.bu konuda önerinizi alabilir miyim?

canım ideali 5 gün 10 gün çok yorar zaten testte de 5 çıkmış. :KK43: bende 15 kg vericem nasipse bende 5 yaptım bugün seyirin ik günüydü. 5 günde 2.2 kg gitti toplamda.:KK52:

arkadaşlar ben dukan nedir nedir diye diye aldım kitabı,blogları inceledim.

atakta6.gündeyim ve yulaf kepeğim yok,günde 1 lt den fazla süt ürünü tüketmemeye dikkat ediyorum,açıkçası o kadar da acıkmıyorum:))

bu işin güzel yanı ama evli ve çocuklu olunca herkesin yemeği ayrı çok zor ama doğumda 30 kilo aldım.acil vermem lazım çocuk 2 yaşına geldi ben hala 105 im bu arada tartıldım 103 olmuşum boyum 1.77,inşallah sizin de desteğiniz ile kiloları vericem,yarın acil yulaf kepeği alıcam ne yiyecğimi şaşırıyorum:))

atakta6.gündeyim ve yulaf kepeğim yok,günde 1 lt den fazla süt ürünü tüketmemeye dikkat ediyorum,açıkçası o kadar da acıkmıyorum:))

bu işin güzel yanı ama evli ve çocuklu olunca herkesin yemeği ayrı çok zor ama doğumda 30 kilo aldım.acil vermem lazım çocuk 2 yaşına geldi ben hala 105 im bu arada tartıldım 103 olmuşum boyum 1.77,inşallah sizin de desteğiniz ile kiloları vericem,yarın acil yulaf kepeği alıcam ne yiyecğimi şaşırıyorum:))

sende hoşgeldin aramızaaa:KK16:
bnm tüketim 1 litreyi geçiyo malesef. süte bayılıyorum.

biraz önce labne tarifini uyguladım. 8 saat sonra hazır olacak. sabah erkenden markete gidip alışveriş listemde alabileceklerimi alıcam. geri kalanınıda migrostan hallederim.

kek kurabiye yapıcam bol bol buzluğa atsam yerken çıkarsam bi problem olmaz di mi?

canım ideali 5 gün 10 gün çok yorar zaten testte de 5 çıkmış. :KK43: bende 15 kg vericem nasipse bende 5 yaptım bugün seyirin ik günüydü. 5 günde 2.2 kg gitti toplamda.:KK52:

haklısın 5 ideal sanırım.ne güzel kilo vermişsin darısı bana :))

hayırlı olsun senin de dukanın.okudukça önyargılarım bir bir yıkılıyor.daha denemedim dukanı yarın ilk günüm ama çok umutluyum ve bilinçliyim.umarım gerektiği gibi yaparım.bugün yulaf kepeği bulamadım buğday kepeği aldım.ama markete gelir gelmez alacağım yulaf kepeğini.

bu arada dukan krepi taze yapıyorsunuz değil mi?akşamdan yapsak tadı olmaz sanırım..

wisper cim hosgeldin,
ben de yeni basladim senin asagi yukari ayni durumdayiz.
benim bugun atagimin 3. gunu, yarin 4. gun ve son. sonra seyir e gecicem.
esim de benle beraber yapiyor onun bugun 2. gunu aslinda onun 2 gun atagi var sadece ama o da benimle 3. gun yapmak istiyor. yani pazar gunu ikimiz de seyir gecicez.
seyir de neler yeniyor diye onu ogrenmem lazim benim de. kitabi okuyorum ama daha tam hepsini ogrenemedim ben de.

ins basarabiliriz canim, ben basladgmdan beri 1 kilo verdim, ins daha da cok veririz, 60 olsam yeter bana, dukan 59.4 diyor.
25 nisanda hedefime ulasicam insssss :):)

senin ne zaman bitiyor?

sende hoşgeldin aramızaaa:KK16:
bnm tüketim 1 litreyi geçiyo malesef. süte bayılıyorum.

biraz önce labne tarifini uyguladım. 8 saat sonra hazır olacak. sabah erkenden markete gidip alışveriş listemde alabileceklerimi alıcam. geri kalanınıda migrostan hallederim.

kek kurabiye yapıcam bol bol buzluğa atsam yerken çıkarsam bi problem olmaz di mi?

labne tarifini verir misin lütfen

X