Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Başlangıç tarihi 10/01/2013
Başlangıç kilo 67.5
Boy 1.66
Hedef kilom 58
Geçen Haftaki Kilom 64.2
Bugün kü Kilom 63.2

63.2 yi bugün gördüm ama hiç aldanmıyorum. Arada arada 64 küsürlerde çıkmaya devam ediyorum yine... Hangisini baz alayım anlamadım :S

Evet, çok haklısınız. Ben de öyle duymuştum. 1 kilo verebilmek için 7000 kcal yakmamız gerekiyormuş, bunu da 1 haftaya bölersek günde -1000 kcal yakmak zorundayız. Sonra düşünürdüm ben zaten yarı aç geziniyom neresinden kısıp kaç saat spor yapacam da yakacam diye. Ancak ki 2 haftaya bölersek mantıklı bir rakam çıkıyor, günde -500 kcal. Ve bu da 1 ayda 2 kilo demek oluyor. Ben de diyeti bozup 70 lere çıkınca dank ediyor, aslında hiç de fena gitmiyormuşum, haftada 1 kilo neyime yetmiyormuş falan diyorum.Dediğim gibi ben kendimden sıkıldım galiba, çocukluğumdan beri üstüme yapışan 15 kilodan, başlayıp başlayıp hiç bitmeyen diyetlerden. Ama bu son olur inşallah, hem benim, hem de hepimiz için :) Dukan kesinlikle en güzel diyet benim için Yıllardır yaptığım kalori hesaplarını yapmıyorum artık ve gayet de tok dolaşıyorum.

Selam Kizlar

Delycigim

Bugun itibariyle guncel kilom 74,300

Hedefime ulastim hatta gectim cok sukur.Hedef kilom olan 75 i 72 ye dusurmek istiyorum.
Simdiden ellerine saglik.

Bigün bende böyle bir mesaj yazmayı hayal ediyorum...

"65 kilo oldum ama 60 kiloya düşmeye karar verdim"... hayali bile güzel...

giden 6 kilo evlendikten sonraki idi 54 den5-6 sene kaldım heralde, sınırlı izinlileri hiç kullanmıyorum desem yeridir tatlandırıcıyı dukan ekmeğine koyuyorum sadece oda 3 gün lük ekmeğe bir yemek kaşığı spor hergün tranbolinde en az 40 dakika pover jump yapıyorum. 25 günde verebilirmiyim acaba 4 kiloyu artık motivasyonum iyce düştü

Son düzenleme:
Bildirim:geçen haftaki kilo:66.700
Bu hafta:66.500
Fark:-200
Dely hanım şimdididen elinize sağlık

galeta karışımından almıştım.3 kasık galeta karışım ı 2 kaşık süttazu 1 yumurta ve biraz sütle pizza hamuru yaptım.üzerine yarım domates bir parmak sucuk peynir köz biber kekik karışımıyla üstünü hazırladım pişmek üzere ama bana ne oluyor anlamadım hiç yemek yiyesim yok.bu mümkün olmayan bişey benki hastayken bile yiyebilen bir oburum ama hiç istemiyor bende zorlamamaya karar verdim.sebep dişimdei apse:2::2: ve kullandığım kafam kadar hap biliyorum.bu durumdan biraz faydalanıp mideyi küçülteyim

maşallah maşallah ne kadar güzel wermişsin darısı bize

benimle başlayan arkadaşların oldukça gerisindeyim aslında..

iki kez 3 haftaya yakın duraklama yaşadım... kırılma noktası kilolar olduğu için, vücudum çok direndi...

her insanın yapısı farklı... ben haftada 100 grama bile razıyım... yeterki gitsin...

hücremiz saf yağ depolamıyor.yağla beraber suda depoluyor.1 kilo kaybettiğimizde nekadar yağdan kaybettiğimiz herkese göre değişir.yağ ölçümünü hücresel boyutta yaparlarmı bilmem.bu kaybettiğimizin kas olmaması için proteyin tüketmeliyiz proteyinde bol bol susattığından ve vücudu yorduğu için dukanla saf yağ kaybediyor olabiliriz.onun için 10 kg vermek bile 6 ay gibi bir zamanı alıyor.buda sağlıklı bana göre

Scholarin bildiriminden sonra benimki de pek bildirim sayilmaz ama....(tebrikler cigdemcim)
Baslama 10.09.2012
Baslama kilo 91
Boy168
Hedef68
Gecen hafta 78.7
şu hafta 78.2
Giden -500 ğr

Başlangıç tarihi:14.11.2012
Başlangıç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo: 67.4
Bu Haftaki Kilo: 66.5
Fark:-900

Uzuun bir duraklamayı yeni kırdım kızlar.. Yaklaşık 3 hafta sürdü ama kazanan ben oldum..

bakalım bende bugün başladım tavuk göğsü haşladım yedim suyuna baharat attım kaynattım akşamda onu içerim... öğlende yumurta yicem öğlen akşam arası yoğurduda çaktımmı 2 bardak daha çay içip 2 litrelik suyumuda bitirince bugünü kapatırım artık

oooohhhhh mis

huu huuu

delycim geçen hafta bildirimde bulunamadım çünkü sabahın köründe apar topar iş görüşmesi için çıkıp akşam gelmiştim :26:

geçen hafta kilom:55.4
bu hafta kilom:55.4
hedef: 47
boy:1.58
başlangıç tarihi: 14.01.2013
başlangıç kilosu:59.5

hafta ortasında 55 i görmeme rağmen geri aldım, hiç kaçamak vs de yok. ama dün dışarda aç kalmak zorunda kaldım bikaç saat, sanırım bu da etkiledi.

Son düzenleme:

vücudunuzun isteğide motivasyonunuzu düşürüp, diyeti bıraktırmak... çünkü kendini tehdit altında hissediyor...

2-3 saat aralıklarla beslenmeye başlayın... en azından 2-3 saatte bir 1 yudum ayran için... açlık kilo verimizi iyice durdurur...

bol baharat kullanın... özellikle tavuğun göğüs etini bol acı biber vb. tavuğa yakışan baharatlarla karıştırıp, fırın poşetinde pişirebilirsiniz... bunun yanına kıvırcık salata ekleyebilirsiniz... tuzu olabildiğince azaltın ve günde br tatlı kaşığı zeytinyağını mutlaka tüketin... böylece vücut tehdit hissinden kurtulur ve kilo verimi başlar...

kolay geldin...

biraz temizlik yapıyorum biraz çay içiyorum biraz sizin yazdıklarınızı okuyorum biraz yazıyorum biraz uyuşuk biraz canlıyım bugün birazları yaşıyorum.benim koca emeklilik kararı aldı yaşı daha çok genç ama 18 yaşından beri meslekte ordan oraya savruldu artık savrulmayız diyorduk fakat kızımın çalışacağı yere birsüre yerleşmeliyiz yaşı daha küçük 18 hem okuyacak hem çalışacak destek lazım.ortancamda sbs ye seneye girecek birde arkada haylaz bir oğlan var eşim ben emekli oluyorum amaaaa senin daha8 senen var diyor doğru oğlanın okulu bitirmesine 8 sene var.üniversteyi hesaba bile katmıyorum.birini meslek sahibi yaptık Allahıma şükürler olsun okulunuda bitirir.geriye kaldı 2 tane .bu çocuklarla uğraşırken hayat akıp geçti yaş oldu 42 aslında daha gencim kilomu attımmı daha genç olurum inşallah elbette sağlıkla beraber olunca zayıflamak iyi yaşı 35 den küçük varsa kilo vermek size şuan kolay 35 geçtinizmi zor verirsiniz 35 geçmeden vermenizi tavsiye ederim

Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki Kilo: 75 - başlangıç kilom
Bu Haftaki Kilo: 73.2
Fark: -1.800

Bildirim günümüze geldik yine.

Başlangıç tarihi : 03,12.2012

Başlangıç Kg : 103 kg

Gün Sayısı : 81

Hedef Kg : 65 kg

Geçen haftaki kg :94,4 kg

Güncel kg : 93,2 kg
1 haftada giden : -1,200 kg
Boy : 1,65 m

TOPLAM GİDEN : -9,800 KG

10 kiloya 200 kaldı. İnanamıyorum gerçekten...Şimdilik motivasyonum gayet iyi,umarım böyle devam eder. Herkese bol (-) li günler diliyorum. Çok emek veriyoruz ve karşılığınıda almalıyız.

Dely emeklerin için şimdiden teşekkürler..

Başlangıç tarihi:20.11.2012
Başlangıç Kilo: 92.4
Hedef Kilo: 73
Geçen Haftaki Kilo: 80.9
Bu Haftaki Kilo: 80.2
Fark:-700

mutlu bildirimler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…