Başlangıç Tarihi: 2 Kasım 2012
Başlangıç Kilo: 86.6
Geçen Haftaki Kilo : 73.8
Güncel Kilo: 73
Hedef Kilo: 65.3
...
neden bukadar canını sıkıyorsun.bak tatlım.1 gram yağ yaklaşık 9000 kcal sen günde 2000kcal harcasan ve hiç yemek yemesen 1 kg yağı yok etmek için nerdeyse 5 gün aç kalman gerek.ama yediğin için saf 0.5 yağ kaybetiğini yağla beraber 0.5 de su gittiğini düşün haftada 0.5 kg ile 1 kilo vermek normal.sen gayet iyi gidiyorsun.hepimiz aynı hataya düşüyoruz.vermeye acele ediyoruz.dukanın amacı sakince vermek korumak vücut hafızasına kaydetmek.o zaman verilen geri alınmıyormuş.sabır tatlım sabır yaza incecik gireceksin
Selam Kizlar
Delycigim
Bugun itibariyle guncel kilom 74,300
Hedefime ulastim hatta gectim cok sukur.Hedef kilom olan 75 i 72 ye dusurmek istiyorum.
Simdiden ellerine saglik.
dah önce 54 kiloda uzun süre kaldınız mı? eğer öyleyse vücut bunun altına düşmemek için tüm kaynaklarını kullanacaktır ama bu kiloyu kırdığınızda inişin devam ettiğini göreceksiniz.
üç hafta aynı kiloda kaldığınız için birkaç gün saf protein yapablirsiniz... dört gün boyunca yürüyüşü yapabildiğiniz kadar artırın, sınırlı izinlileri kullanmayın ve erken yatın...
yılmak yok...devam...
maşallah maşallah ne kadar güzel wermişsin darısı bize
Evet, çok haklısınız. Ben de öyle duymuştum. 1 kilo verebilmek için 7000 kcal yakmamız gerekiyormuş, bunu da 1 haftaya bölersek günde -1000 kcal yakmak zorundayız. Sonra düşünürdüm ben zaten yarı aç geziniyom neresinden kısıp kaç saat spor yapacam da yakacam diye. Ancak ki 2 haftaya bölersek mantıklı bir rakam çıkıyor, günde -500 kcal. Ve bu da 1 ayda 2 kilo demek oluyor. Ben de diyeti bozup 70 lere çıkınca dank ediyor, aslında hiç de fena gitmiyormuşum, haftada 1 kilo neyime yetmiyormuş falan diyorum.Dediğim gibi ben kendimden sıkıldım galiba, çocukluğumdan beri üstüme yapışan 15 kilodan, başlayıp başlayıp hiç bitmeyen diyetlerden. Ama bu son olur inşallah, hem benim, hem de hepimiz için :) Dukan kesinlikle en güzel diyet benim içinYıllardır yaptığım kalori hesaplarını yapmıyorum artık ve gayet de tok dolaşıyorum.
benimle başlayan arkadaşların oldukça gerisindeyim aslında..
iki kez 3 haftaya yakın duraklama yaşadım... kırılma noktası kilolar olduğu için, vücudum çok direndi...
her insanın yapısı farklı... ben haftada 100 grama bile razıyım... yeterki gitsin...
giden 6 kilo evlendikten sonraki idi 54 den5-6 sene kaldım heralde, sınırlı izinlileri hiç kullanmıyorum desem yeridir tatlandırıcıyı dukan ekmeğine koyuyorum sadece oda 3 gün lük ekmeğe bir yemek kaşığı spor hergün tranbolinde en az 40 dakika pover jump yapıyorum. 25 günde verebilirmiyim acaba 4 kiloyu artık motivasyonum iyce düştü