Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldinnnn :) bütün evreleri tamamlamak için. 1 senecik sabretmek çok mu zorda bozuluyor bu dukan :26::26: 2 sene sürse belki dayanamam ama 1 sene bana cazip geliyor sabitlemek açısından

hiç zor değil canım merak etme benim nişanlım yurt dışındaydı düğünden sonra kocacığıda bulunca aman yemeler içmeler gezmeler tozmalar tamamen kendi hatam,halbuki en kolay kısma güçlendirmeye geçmiştim ama ilk etapta 6-7 ay pek kilo almadım öylede olunca almıyorum nasılsa diye iice saldım o ara işe başladım akşam eve gelince abur cubur atıştırmalar arttı ve sonuç 2 sene içinde bu maalesef

ilkayın -can beyaz ekmek- tarifini yaptım az önce, 6lı büyük mufin kalıplarında yaptım yulaf kepeği için, bi tanesini yedim bile çok güzel olmuş diğerlerini de yememem lazım. bi de -karammm- tarifini yaptım, yumuşak top kekimsi oldu ama tatlı isteği gelince tüketilebilir diye düşünüyorum :) bi de -tost ekmeği-ni yaptım yine ilkayın, bi de -lezzet topları-nı yaptım batonda, mis kokulu bi mutfağım oldu ay ay ay yarın da bildirim günü, uzun süre sonra bildirim yapıciim çok heycanlı 70li bişiler görmesem bari

hemde güçlendirmedeykennn

hayatımda bana uygun olduğunu düşündüğüm tek diet ! baş dönmesi yok hiçbişey yok .. benim gibi ömrü diet reçeteleriyle geçmiş bi insanın kendine yapabileceği en güzel iyilik. 17 kilo verdim . tamı tamına 3 ay yaptım atak evresi 10 gün olarak. gerçi çok zayıfladım artık fıstık gibi oldum diyerek yemek yemeye tekrar başladım herşeyiyle :) 3 ay içindede 10 unu tekrar aldım 7 si hala duruyor o kdr yememe rağmen. şimdi tekrar başladım

şuan kaç kilosun?

hiç labne yapan olmadı mı:26: tiramisu yapan biri vardı. mayanın ölçüsünü yazın lütfennn

walla hiç bi bilgim yok tatlım ben daha araştırma ewresindeyim bi sorayım dedim...

hem zaten bildiğim kadarıyla diyet falan yapmayan biri içinde günde 3 bardak bitki çayınn fazlası vicut için zarrlı

bence hiiiç araştırmaya gerek yok.aklına yattıysa direk başla.zaman kaybetme derim yaz geliyo ayoll harika siteler var. açıklamalarıda güzel olmuş. evre evre yazmışlar bilgileri. şahsen ben kitabı aldım seyir evresine kadar okudum.bitmedi daha. guttirik guttirik tarifler var. nasıl yapem onları ben. bizim kızların tarifleri bin basar kitaptakilere

yawrum ben tawuk ve et haşlar haşlar yerim ilk ewrede ya ben çok sewerim haslamayı benm bide eliptik bisikletim war sporda sorun değilde iş ki insan o ritmi yakalasın dewamlılığı gelir diye düşünüyorum...
yawrum ben 1 buçuk senede 20 kilo aldım ve kendi kendime ağır geliyorum artık ve vermek istiyorum yarından sonra sağlıklı yaşama merhabaaaaa yarın başlıyorum

bende seviyorum haşlamayı iş yerine götürüyorum genelde. baharatlayıncada mükkemmel oluyo yanınada zeroo

kaç kilo olduğunu yazmışmıydın?

arkadaşlar 9 şubatta başladım, 10 gün atak yaptım, şimdi seyir evresindeyim. 86,8 başladım şuan 83,7 yim. Durmak yok yola devammmm! Ve acil yürüyüşe başlamam gerek ama 6 aylık bebeğim var ve biberon almıyor Ayrıca diş çıkarma döneminde olduğundan ne zaman meme isteyeceği de belli olmuyor.. Bakalım yine de bişeyler yapıcam gerekirse evde dans edicem :)) Bu arada emziriyorum aslında 2 katı vermem gerekirdi atak evresinde kiloyu ama galiba ÇOOK ZOR veriyorum ama olsun veriyorum :)

canım emzikli anne için problem olurmu olmazmı araştırdın mı... benmde bi bilgimde yok ama bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…