Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sen delisin vallahi.ikinci şansım olduğu için mutfakta kendimi kaybetmeyi yaza doğru düşünüyorum.sebze günüm yarın1+1 le başlıcam.ıspanaklıyı yarın denerim.tarifini müsait olduğunda yaz.vücüdu kandıramıyorsun tabi fil hafızası var.insan unutur ilk diyet gibi davranır.yok busefer işimin zor olduğunu bana güzelce anlattı buyüzden sınırlı serbest olanları bile dikkatli kullanacağım.

dişçiden geliyorum kabus gibi ama son bulmayacak.doktor implant yapacak.küçücük bir diş cumadan beri canıma okudu.dün yemek bile yiyemedim.çorba ve bitki çayı süt içtim.buna rağmen kilo yavaş gidiyor.bakalım yarın bildirimde ne çıkacağım.

Arkadaslar merhaba yarin bildirim günü ve ben cokkkkkk korkuyorum, cünkü hafta sonu kacamak yaptim bide regl oldum yarin ne yapcam ben yaaaa offfff korkuyorum tartiya cikmaya

Bu arada esim türkiyede, cumartesi dönüyor kitabimda geliyor, ben burda sizin sayenizde 4 haftami bitirdim,destek olanlara cok tesekkür ediyorum

hatunlar ben ne yaptım biliyormusunuz.çocuklara öğlen minicik sıgara böreği ile muska böreği sarmıştım kıymalı az yağlı olsun diye tavada kızarttım.herneyse sofrayı toplamıştımki ağzıma bir minik sıgara böreği ardındanda tadı nasıl olmuş bakim diye muska böreği attim.ve bunu diyette olduğumu unutup yaptım.dişimdeki iltihaptan dolayı 3 gündür hiçbişey çiğnememiştim.dişten kurtulunca farketmeden yedim.hadi oruçtaymış gibi unuttum bide pazara gittim biraz önce tezgahtan muz alayım dedim satıcı anamur muzu dedi bende hadiya buraya kadar gelmeyi nasıl başarmış dedim.oda inanmıyorsan tadına bak deyip minik birtana verdi bende bigüzel yedim.ben herhalde uyuşturucu iynenin etkisiyle neyaptığımı bilmiyorum.bugün atağımın son günü üstelik.ne yapsam bunlardan başkada aslında agzıma bitki çayından başka bişey oymadım.bugünü çaylarla kapatayım.iyiki börekleri birer lokmalık yapmışım.birde gerçek boyutunda olsa

ayyyy nasıll moral oldun şu an bana :))) çooookkkk teşekkür ederim canım benim ben de light da yok burda köy sütü yoğurdu tavuğuyla devam ediyorum :) inşallah sen de verirsin şu an gönülden diledim bunu sağolasınnn :)))

bende yarın dukana başlıyoruuummmm.... açıkçası pek bi bilgim yok halen araştırıyorum ama saati saatine sabah şu kadar peynir bu kadar zeytin falan bana çok zor gelen şeyler... dukan aklıma yattı hala araştırıyorum ewdede bolca tawuk eti war (but-göğüs) yarın hem tawumu yerim hem araştırmamı tam yapar diyetime dewam ederim...
nasılım amaaaaa

bu arada boyum 174 kilom 80 iri kıyım bişeyim :) 1 buçuk senede aldım bu kiloları hemdeee

aAAA
Sana spor cezası veriyorum.
Lesli 2 mil
yarın rapor isterimm...
:)

köy tavuğunda yağ az olur yogurduda normalden az ye buğday kepeği varsa ondan krep yaparsın.bazlamalardan böreklerden uzakdur yeter.

bence 5 şarkı mezdeke oynayın bunun karşılığı olarak

dukan müdavinleri size bisorum var ben her ewredede bitki çayı içebilirmiyim acaba.... 9 ayrı bitki karışımı bitki çayım var hiç düzenli içmedim bu diyetle onuda düzene sokayım diyorum ama bi sakıncası olmaz sanırım...:26:

bitki çayı, normal çay, kahve zararı yok. şekersiz olduğu müddetçe içilebilir.

bence 5 şarkı mezdeke oynayın bunun karşılığı olarak

bu yarım kafayla herhalde mezdekede oynayamam.dişim uyuşmayınca iki iyne yaptı ancak uyuştu.günlerdir kafam kadar büyük antibiyotik ve ağrı kesici içtim.sabahlara kadar uyumadım.dün bir baktım kendimi yolda yürürken buldum.kendime geldiğimde markete varmıştım.ama inan ne alacağımı bilmiyordum neden gittiğimide markete vardığımda kızımı aradım.boş dolaşırken onunla konuştum.bu sabah ilaç kendini gösterdi ve acım azaldı ve doktor bu işe son verip çekti.işte buyüzden kendimi kilitleyip yedim.neyse artık iş işten geçti iyleşeyim 5 tanade senin için oynarım.

ben de başlıyorum yarın, 3 gün atak yapıcam.. yumurta var evde, tavuk göğsü alıcam, ama biraz şaşkınım yani ne yerim ne yaparım bilemiyorum .. aklımda sadece tavuk yumurta ve yoğurt var.. :) tatlandırıcı olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? yarın migrostan falan bakayım. bende bi tatlandırıcı var ama dukana uygun mu bilemedim...

merhaba kızlarr nasılsınız???
ben süperrrriimmm nedenine gelince bugün ilk defa spor yaptım. (4-5 gündür yapamıyodum)
bugün trambolinim geldi. Allahım o ne güzel bişi öylee. koşu bandıymış eliptik bisikletmişşş pehhh. onlardan daha çok işe yarıyo. power jump yapiim dedim dengede duramadım. bende kafama göre zıpladım. yoruluyosun ama hiiç bırakmak istemiyosun öle bişii

hiiçç kaçamak yapmadım. mükemmel gidiyorum. terledim duş almadım hasta olcam eminim.
canım tiramisu çekti bu yüzden peynir mayası ve light kefir bulmam gerek ha bide sıvı tatlandırıcı nişasta falan filan. ayın 28 i bi gelsin alışveriş yapıciiiimmm

toz tatlandırıcı olarak stevia almıştım. önce tatlılık veriyo sonra insanın ağzını burup,acı bi tat bırakıyo takita almak istemiyorum şeker var sonuçta. mümkünse şeker ve tuzu tamamen kısmayı düşünüyorum. tuzsuzluğa alışamadım sadece

bu arada labne yapmayı deniycem becerebilir miyim hiç bilmiyorum. şişe içinde satılan peynir mayası çok güçlüymüş. yarın çay kaşığı maya 10 litre sütten peynir yapabiliyomuş oranı nasıl tutturcam ben

iyi akşamlar hanımlar
yaklasık 2 sene önce dukanın atak ve seyir evrelerini düğün öncesi yapıp incecik zarif bi gelin olup,düğünden sonra bir kaç kaçamakla başlayıp önünü alamayıp diyeti pat diye bırakıp bu sebeple yaklaşık 1 sene içinde eski kilosuna dönmüş bu topiğin eski müdavimlerindenim :) bir kaç kez yeniden başlamaya yeltendim ancak kısmet olmadı taa ki bu zamana kadar.öncelikle herşey kafada biter derler ya,evet bu seferde ilk seferki kadar kararlı ve azimliyim ve bu sefer sonuçlarını gördüğüm için yarı yolda bırakma niyetinde hiç değilim.yarın büyük gün 2 sene önce olduğu gibi yine burada sizlerle birlikte bu döneme başlamak istedim çünkü burası insana çok motivasyon kaynağı oluyor,umarım herkes en kısa zamanda istediği incecik bedene kavuşur herkese kolay geldin

hoşgeldinnnn :) bütün evreleri tamamlamak için. 1 senecik sabretmek çok mu zorda bozuluyor bu dukan :26::26: 2 sene sürse belki dayanamam ama 1 sene bana cazip geliyor sabitlemek açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…