- 22 Mayıs 2011
- 584
- 139
- 43
boyum 1.60 yani 50 az degil dogum yapmadan önce 47 nin üstüne cikmiyordum.
ya burda dukan diyetiyle kilo veren kişilerin fotoları var iyi hoş ama yüzlerinin ışığı gitmiş çoğu kiloluyken daha güzelmiş...
ben dukanın sitesindede görmüştüm bu fotoları bana da nedense neredeyse 10 yaş gençleşmişler gibi geldi
Ya kızlar bsey sorucam dun gece kizima sut koymaya kalktım yataktan yere düştüm bütün vücudum uyuşmuş sabah da hala vücudum uyusuktu simdi biraz kollarım uyuşuyor korkmaya başladım nete baktim kas zayıflığından olabilir yazıyor insllh onunla alakası yoktur Pazartesi bı doktora gidicem. B sorunu yaşayan varmi aranızda ?
geçmiş olsun önemli değildir inşallah çok merak ediyorum dolaşım bozukluğun varmıydı hayırlı haberlerini hemen yaz benzer bişey daha duymuştum ama senin ki azalarak devam etmiş maalesef o arkadaşın artan bi uyuşması olmuştu haber ver:2::2::2:
Canım siteye girdim. güzel tarifler var. kafama takıldı buğday kepeği kullana biliyormuyuz.. 2 haftadır yulaf kepeği arıyom bide buğday kepeğimi arıyacaz şimdik
ben yapamadım seçenek filan gelmedi
kızlar size bir tüyo veriyim hani dukan tarifleri olan site varya fransızca artık onu türkçeye çevirmeye çalışmayın ben bütün sayfayı otomatik olarak çeviriorumbu siteyi açın önce
Recettes Dukan Favorites - Recettes Dukan pour le Rgime Dukan
sonra 3 saniye sonra seçenekler die bişi gelcek sağ üst köşeye oraya tıklayın en üstte franszca dilini herzaman türkçeye çevirin yazıo oraya tıklayın sonra f5e tıklayıp sayfayı yenileyin ilk başta olmadı dio ama başka yere basınca siteye türkçeye çevirior bütün tarifleri ama ben bunu google chromede yaptım normal internette oluomu bilmiorum
inşallah diyetle alakalı değildir..birşey ya eksik yaptın yada yanlış .su çok önemli yeterince içtinmi..Ya kızlar bsey sorucam dun gece kizima sut koymaya kalktım yataktan yere düştüm bütün vücudum uyuşmuş sabah da hala vücudum uyusuktu simdi biraz kollarım uyuşuyor korkmaya başladım nete baktim kas zayıflığından olabilir yazıyor insallah onunla alakası yoktur Pazartesi bı doktora gidicem. B sorunu yaşayan varmi aranızda ?
evet burası pes etmeye azim kırıklığı umutsuzluk vakalarına birebir.. bende genelde girip bakıyorum kopukluk olmasın diye
zaten 3 günlük atakla senin biter vermen gereken kilo :
evet genelde kitaplara son sayfadan başlarım..Bence ileriki sayfalara bi göz at çünkü ben En sondan başlamıştım
evet canım klavuz gibi valla
geçmiş olsun..saol.insallah diyetten degildir,ama bu seferde baska bi sorun vardir basit bi seydir umarim.bakalim pazartesi bakicaz artik.
eski kilolara dönemye çalışmayın derim sağlıklı ve iyi göründüğünüz kilo yeterlidirççyaş faktörünüde unutmayın..+doğum sonrası vücut genişler..kilo alakalı değil yani..daha inc eolmaya çalışmak daha fazla kilo vermeyle düşünülüyor ..açılma payı unutulmamalı..boyum 1.60 yani 50 az degil dogum yapmadan önce 47 nin üstüne cikmiyordum.
evet hepsi ışıl ışıl ve daha genç görünüyorlar..ben dukanın sitesindede görmüştüm bu fotoları bana da nedense neredeyse 10 yaş gençleşmişler gibi geldi
protein diyeti çökertmedne zayıflatıyor ..yüzleri açılmış gençleşmiş aslında ..ya burda dukan diyetiyle kilo veren kişilerin fotoları var iyi hoş ama yüzlerinin ışığı gitmiş çoğu kiloluyken daha güzelmiş...
günaydın hoş geldin..Fıstıklar, herkese günaydın!
Seyahatten eve döndüğüm için bir saattir yoldayım. Günün ilk yazısı benden olsun dedim :)
Güzel sabahlar, hayırlı dukanlar.:82:
bu gün atakta son günüm yani 7. günüm
ataktaki 5.günle aynı kilodayım 74.400 :26:
3 gündür sabah aç karna böyleyim .bakalım ne zaman kırılacak direnç noktası.
yarın seyir evresindeyim
ben dukanın sitesindede görmüştüm bu fotoları bana da nedense neredeyse 10 yaş gençleşmişler gibi geldi
alla alla e iyi o zaman ... sonra yaşlanmayayım zayıfalayacağım diyebencede kesinlikle gençleşmişler
iyi yolculuklar hayırlı sabahlar...Fıstıklar, herkese günaydın!
Seyahatten eve döndüğüm için bir saattir yoldayım. Günün ilk yazısı benden olsun dedim :)
Güzel sabahlar, hayırlı dukanlar.:82:
bu gün atakta son günüm yani 7. günüm
ataktaki 5.günle aynı kilodayım 74.400 :26:
3 gündür sabah aç karna böyleyim .bakalım ne zaman kırılacak direnç noktası.
yarın seyir evresindeyim
alla alla e iyi o zaman ... sonra yaşlanmayayım zayıfalayacağım diye
iyi yolculuklar hayırlı sabahlar...
ataktadamı duruyor kilo vermekbenim 4. günüm hergün 500 gr gidiyor bende seviniyordum.
Günaydın arkadaslar dün gece vücudum uyuşmadı çok şükür hafif bı karincalanma oldu gerçi ama iyiyim.tabi yinede yarın doktora gidicem.bu arada dün çok yedim 300 gr almsim