Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçenlerde yulaf kepeği ararken aktardan toz jelatin aldım. 100 gr da 85 gr protein içerdiği için diyete uygun olur diye düşündüm. Bu sabahta muhallebi yaptım 1 yumurta 500 gr süt ve kendime göre bi miktar tatlandırcı ve vanilya ile çırptığım karışımı kaynattım biraz soğuttuktan sonra 2 kaşık jelatin koydum nişasta yerine, kaplara döktüğümde baya bi sıvıydı hiç katılaşmıcak gibi geldi ama buzdolabına koyunca baya bi katılaştı hatta daha az jelatin biraz daha tatlandırıcı daha iyi olurdu. Bir dahakine yulaf kepeği de koymayı düşünüyorum hani sütlaç gibi olması açısından... Atak döneminde veya bol proteinli bi tatlı yemek istediğimizde et dışında güzel bir tercih olabilir. Aklınızda bulunsun

geçmiş olsun önemli değildir inşallah çok merak ediyorum dolaşım bozukluğun varmıydı hayırlı haberlerini hemen yaz benzer bişey daha duymuştum ama senin ki azalarak devam etmiş maalesef o arkadaşın artan bi uyuşması olmuştu haber ver:2::2::2:

saol.dolasim bozuklugu gibi bi sorunum yoktu evelden ama bilmiyorum bakacaz pazartesi haber veririm.benimde azalirmi bilmem yatinca sanirim hareketsiz kalinca cogaliyor.peki o kisinin sorunu neymis ciddimiymis.

Fıstıklar, herkese günaydın!
Seyahatten eve döndüğüm için bir saattir yoldayım. Günün ilk yazısı benden olsun dedim :)

Güzel sabahlar, hayırlı dukanlar.:82:

senay81 kullanıcısından alıntı
çok geçmiş olsun .bu gün nasılsın?
ayrıca herkese günaydın... dün zorlandım canım acayip tatlı istedi tatlandırıcı alcaktım ama eşim karşı geldi .daha sonra tatlı isteğini artırdığı için.tarçın çiğnemeyi önerdi .o iyi geldi.bugün nasıl olacak bakalım.karnım tok ama iştahım çok...2-3 gündür bağırsakta sorun var curcur ötüyorilaç kullanıyorum .ama bir yandan seviniyorum en azında kabız olmadım diye
.

Son düzenleme:
bu gün atakta son günüm yani 7. günüm
ataktaki 5.günle aynı kilodayım 74.400 :26:
3 gündür sabah aç karna böyleyim .bakalım ne zaman kırılacak direnç noktası.
yarın seyir evresindeyim

Son düzenleme:
ben yapamadım seçenek filan gelmedi

ben yapamadım

inşallah diyetle alakalı değildir..birşey ya eksik yaptın yada yanlış .su çok önemli yeterince içtinmi..
evet burası pes etmeye azim kırıklığı umutsuzluk vakalarına birebir.. bende genelde girip bakıyorum kopukluk olmasın diye

zaten 3 günlük atakla senin biter vermen gereken kilo :
teşekkürler..
Bence ileriki sayfalara bi göz at çünkü ben En sondan başlamıştım

evet canım klavuz gibi valla
evet genelde kitaplara son sayfadan başlarım..ama buna baştan başladım..bişey kaçımayayım diye..
saol.insallah diyetten degildir,ama bu seferde baska bi sorun vardir basit bi seydir umarim.bakalim pazartesi bakicaz artik.
geçmiş olsun..
boyum 1.60 yani 50 az degil dogum yapmadan önce 47 nin üstüne cikmiyordum.
eski kilolara dönemye çalışmayın derim sağlıklı ve iyi göründüğünüz kilo yeterlidirççyaş faktörünüde unutmayın..+doğum sonrası vücut genişler..kilo alakalı değil yani..daha inc eolmaya çalışmak daha fazla kilo vermeyle düşünülüyor ..açılma payı unutulmamalı..
ben dukanın sitesindede görmüştüm bu fotoları bana da nedense neredeyse 10 yaş gençleşmişler gibi geldi
evet hepsi ışıl ışıl ve daha genç görünüyorlar..
ya burda dukan diyetiyle kilo veren kişilerin fotoları var iyi hoş ama yüzlerinin ışığı gitmiş çoğu kiloluyken daha güzelmiş...
protein diyeti çökertmedne zayıflatıyor ..yüzleri açılmış gençleşmiş aslında ..
Seyahatten eve döndüğüm için bir saattir yoldayım. Günün ilk yazısı benden olsun dedim :)

günaydın hoş geldin..
yarın seyir evresindeyim

atakta neden hiç kilo kaybı yaşanmadıki..bence seyire hemen geçme..,
1 gün daha uzat dukan amca sana kaç gün atak verdiki? su çok önemli..spor yaptınmı hiç..dirneci sporla kırabilrisn..

ben dukanın sitesindede görmüştüm bu fotoları bana da nedense neredeyse 10 yaş gençleşmişler gibi geldi

bencede kesinlikle gençleşmişler
alla alla e iyi o zaman ... sonra yaşlanmayayım zayıfalayacağım diye

iyi yolculuklar hayırlı sabahlar...

yarın seyir evresindeyim

ataktadamı duruyor kilo vermek benim 4. günüm hergün 500 gr gidiyor bende seviniyordum.

[
atakta neden hiç kilo kaybı yaşanmadıki..bence seyire hemen geçme..,
1 gün daha uzat dukan amca sana kaç gün atak verdiki? su çok önemli..spor yaptınmı hiç..dirneci sporla kırabilrisn..[/QUOTE]

30.05.2011 de başladım.
30.05.2011 de:77.300 şimdi 74.400
son 3 günde veremedim bilmiyorum.yürüyüş yapıyorum üstelik 1 saate yakın.diyette hiç kaçamakta yapmadım.

alla alla e iyi o zaman ... sonra yaşlanmayayım zayıfalayacağım diye

iyi yolculuklar hayırlı sabahlar...

ataktadamı duruyor kilo vermek benim 4. günüm hergün 500 gr gidiyor bende seviniyordum.

moraline bozma başaracağız .emin adımlarla yavaş ama kesin....
ben moralimi bozmuyorum inatla devam edeceğim

Günaydın arkadaslar dün gece vücudum uyuşmadı çok şükür hafif bı karincalanma oldu gerçi ama iyiyim.tabi yinede yarın doktora gidicem.bu arada dün çok yedim 300 gr almsim

Günaydın arkadaslar dün gece vücudum uyuşmadı çok şükür hafif bı karincalanma oldu gerçi ama iyiyim.tabi yinede yarın doktora gidicem.bu arada dün çok yedim 300 gr almsim

inş.gitgide iyiye gideceksin. kaçıncı gündesin
tekrar geçmiş olsun

kızlar hepinize mrb ben dukan diyetine başlamıştım ve yrtta olduğum için bırakmak zorunda kalmıştım şuan 57.4. dün başladım 58.5 dım. ben atak evresini dört gün yapacağım umarım temmuz sonuna kadar 50 kiloyu görebilirim.

atak evresinde yediklerim:

sabah 1 yumurta , yörsan light peynir ve yulaf kepeğinden ekmek galeta diye geçiyor kitapta onu yaptım çok güzel oldu :)

öğlende kekikli tavuk yedim sabah yaptığım ekmeğin yarısını bu öğünde yedim mesela hepsini bir öğünde tüketmek istemedim günde 1.5 kaşığa kadar izin var çünkü

akşamda bol bol kekikli tavuk yemeyi düşünüyorum ve zero içmeyi:) hepinize kolay gelsin umarım en kısa zamanda kiloları atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…