Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar üç gündur düzgün giremiyorum 5dk bakıyorum çıkıyorum sabah yazdıklarınızı okudum kahverengi geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın ablan gelmiş öglen bizde hastanedeydik eşim rahatsızlandı bi de o karmaşada kaza yapıyodum yanı güne kötü başladım kahvaltımı yeni yaptım (sabah sütle biraz peynir yemiştim) dün çok güzel aksama kadar ailece pikniknik yapıp eglenmiştik çokta yemedim ama bana 200 gr olarak döndü dün yürüyüs yapamadım bide sabah kahvaltımı geç yaptım orda koşup oynadık çocuklarlada ama anlamadım şimdi kosmaya gidiyorum bu gün1.30saat kosmayı düşünüyorum sonra görüşürüz :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK19::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
Kızlarr selam;

Gecen hafta 60,5 kg ile aranızdan ayrılmıştım ve şehir dışına çıkmıştım, otelde kalmama ve acık bufe olmasına ragmen bozmadım.

Sabah yanımda goturdugum pogacalarımdan yedım, oglenlerı yanımda goturdugum koftelerden aksamları ıse ızgara tavuk yedım :) ama genelde hep proteın+ sebze oldu yanı sırf proteın yapamadım cunku yanında hep salata yedım. Sadece 1 gun arkadaslar cig kofte almıstı dayanamadım ve ondan yıyıverdım hem de 3 tane.

Sonra dun eve geldım tartıldım bır ne goreyım 61,5 kg olmusum, moralım bozuldu tabı, bırkac saat gectı regl olmusum oyle olunca sevındım :) ve bu sabah 61 kg çıktım ama sonucta reglım bıtene kadar bekleyıp gercek kılomu gorecegım.

Bu hafta da sehır dısında olacagım; annem saolsun yıne yulaf kepeklı pogacalarımı hazırladı :KK1:

al bendende okadar hiç kayıp yok bol su hiç ihmal etmiyorum giderek şevkimi kaybetmek üzereyim çok fena düşünceler aldı beni kara kara düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıramı desem diyorum

aman aman sakın şeytana uyma,aynı durumdayım .yürüyüşü arttır suyu arttır 1-2 günde sonucu göreceksin.bazan eğilmeğe korkuyorum ağzımdan su gelecek diye o kadar abartıyorumki:)).ama güzel sonuçlar yakındır....

Kizlaar yeni yaz tatlisi yaptim..hic yoktan iyidir:KK66:
1,5 corba kasigi yulaf kepegi
1 corba kasigi ruseym
1 cay kasigi vanilla
1 cay kasigi tarcin
1/2 cay bardagindan biraz eksik light sut
8-10 tane goji berry.

yulaf kepegi ve ruseym'i bir kaseye koyup uzerini gecicek kadar sicak su koyup 10 dk ara ara karistirip bekleyin..sonra icine diger butun malzemeleri koyup iyice karsitin..Buzdolabinda 2 saat bekletin afiyet olsun

Ben de bu diyeti uygulamaya karar verdim..İnternetten sipariş ettim kitabi hafta içi gelir sanıyorum...
Şuan pek bir bilgim yok ama forumu takip ettikçe edinirim, umarım benim için de faydalı olur..
10 kg fazlam var sitesindeki yaptığım ankete göre..

merhaba kızlar ben geldim:KK52::KK52:
Süper bişi oldu. Bugün iş çıkışı eve gelmeyi canım hiç istemedi. Avm ye gittim. Yaklaşık 10-15 gün önce dar geldiği ve daha büyük bedeni olmadığı yüzüme yüzüme vurulan skinny kot pantolonun 30 bedenin denedim. Ve bu kez ne oldu biliyor musunuz ! :KK52::KK52::KK52:
Olduuu evet o daha 10 gün önce bana olmayan darr kesim düşük beden pantolon bana olduuu.. Hiç kotum olmadığı için satın aldım:KK52::KK52:
Bir iyi haber daha dar geliyor diye iade ettiğim de 44,90 iken ben bugün 38,0 a almış oldum :KK52::KK52::KK52:

mukemmelsın...
:KK66::KK66::KK66:

Ben de bu diyeti uygulamaya karar verdim..İnternetten sipariş ettim kitabi hafta içi gelir sanıyorum...
Şuan pek bir bilgim yok ama forumu takip ettikçe edinirim, umarım benim için de faydalı olur..
10 kg fazlam var sitesindeki yaptığım ankete göre..

merhaba hoşgeldiniz aramıza,umarım sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz,kitabı sipariş ederek çok iyi etmişsiniz işin özü kitapta,onun dışında kitapta bulamayacağınız tecrübede forumda :)

merhaba hoşgeldiniz aramıza,umarım sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya düşersiniz,kitabı sipariş ederek çok iyi etmişsiniz işin özü kitapta,onun dışında kitapta bulamayacağınız tecrübede forumda :)

Merhaba hoşbuldumm..
Çok acelem yok verip sabitlemek istiyorum, okullarda kapanıyor o zaman daha da sadık kalırım diyete diye bu zamanı seçtim.
Forum da 800 küsür sayfa hepsini nasıl okurum bilmiyorum ama, kitap gelene kadar bana alternatif uyguladığınız öğün örneklerinden verirseniz mutlu olurum...:KK71:

Selam

Kizlar ancak 806ya kadar okuyabildim. Devamini belki gece okurum. Esim simdi aldi kizi yikamaya gitti. Utandim. Kalkip mutfagi toparlayim bari.

Bana yazilan birsey varsa kusuruma bakmayin.

Bu arada raporum bitti yarin ise basliyorum ama hala oksurukten boguluyorum.

Kactim.......

Opuldunuz...

Merhaba hoşbuldumm..
Çok acelem yok verip sabitlemek istiyorum, okullarda kapanıyor o zaman daha da sadık kalırım diyete diye bu zamanı seçtim.
Forum da 800 küsür sayfa hepsini nasıl okurum bilmiyorum ama, kitap gelene kadar bana alternatif uyguladığınız öğün örneklerinden verirseniz mutlu olurum...:KK71:

bu öyle bi diyetki siz acele etmeseniz bile eğer tam anlamıyla uygularsanız o 10 kilo 2 ay içinde gidivericek:) hepsini değil ama son 100 sayfayı bile okuya bilirseniz bi çok ihtiyacınız olan bilgiyi bulursunuz genelde aynı şeyler tekrarlanıyo belirli aralıklarla.atak evresinde sadece protein tüketecekseniz.ekmek,meyve sebze,yağlı gıdalar yasak.bulabılırsenız sadece yulaf kepeği serbest günde 1.5 yemek kaşığı.örnek menü;
sabah:yumurta(haşlanmış ve ya omlet),light peynir,hindi jambon
öğle ve akşam : bütün yağsız et çeşitleri(dana,tavuk,hindi,balık) ızgara,fırında,haşlama,light yogurt,cola zero,ayran
kendinize göre çeşitlendirebilirsinizde ama atakta secenekler kısıtlı oluyo biraz maalesef.aralarda sekersız bitki çayları,ve mutlaka en az 2 litre su,bide isterseniz gojjy berry

bu öyle bi diyetki siz acele etmeseniz bile eğer tam anlamıyla uygularsanız o 10 kilo 2 ay içinde gidivericek:) hepsini değil ama son 100 sayfayı bile okuya bilirseniz bi çok ihtiyacınız olan bilgiyi bulursunuz genelde aynı şeyler tekrarlanıyo belirli aralıklarla.atak evresinde sadece protein tüketecekseniz.ekmek,meyve sebze,yağlı gıdalar yasak.bulabılırsenız sadece yulaf kepeği serbest günde 1.5 yemek kaşığı.örnek menü;
sabah:yumurta(haşlanmış ve ya omlet),light peynir,hindi jambon
öğle ve akşam : bütün yağsız et çeşitleri(dana,tavuk,hindi,balık) ızgara,fırında,haşlama,light yogurt,cola zero,ayran
kendinize göre çeşitlendirebilirsinizde ama atakta secenekler kısıtlı oluyo biraz maalesef.aralarda sekersız bitki çayları,ve mutlaka en az 2 litre su,bide isterseniz gojjy berry

Başladım okumaya okuyorum, okuyacağım..:KK6:
Ekmeği zaten çok tüketmiyorum sadece pilav makarna olarak akşam öğününde 2 yemek kaşığı tüketiyordum..
kola tüketmiyorum uzun zamandır.
Yoğurt ve ayran benim için ideal, su da zaten 2.5 lt tüketiyorum...Bu kısım tamam:nazar:
Çok teşekkür ederim kitap gelene kadar ben bu şekilde idare ederim kendimiii:KK17:
Takip edicem hergün bu forumu kitap geldiğinde ben de daha bilgili devam ederimm:KK55:

Merhaba hoşbuldumm..

başla ,arkası yarınlar gibi .son sayfaya nasıl geldiğine şaşarsın.bu arada fazlasıylada bilgileneceksin.kolay gelsin.takıldığında yardımcı olacak çok arkadaş bulacaksın.doğru yerdesin...

başla ,arkası yarınlar gibi .son sayfaya nasıl geldiğine şaşarsın.bu arada fazlasıylada bilgileneceksin.kolay gelsin.takıldığında yardımcı olacak çok arkadaş bulacaksın.doğru yerdesin...

Teşekkür ederim...
Sitesindeki forum sorunucunda bana;
3 gün atak süreci vermiş - 1,2 kg diyor
sonraki süreç de 77 gün - 8,9 kg diyor
sonrası da sabitleme evresi yanılmıyorsam sarı renk ile belirlenmiş alan o da 110 gün diyor..

Şimdi çıkmam gerekiyor bu topici takibe aldım artıkkkkk

iyi akşamlar

X