Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil egzersiz cnm kitapda mi gecio banada sole bende yapiyim
ne güzel işte..bugün kendimi çok iyi hissediyorum fazlalıklarım gitmiş,basenlerim incelmiş,pantolonlarım üzerimde güzel duruyor kendimi psikolojik olarakta çok iyi ve sağlıklı hisssediyorum.içimi döküp sizinle paylaşmak istedim işte
şu 5 kiloyuda versem harika olacak
kizlar bende bugun 61.1 geldimm 400gr daha gitti
gözün aydın..yanında birsinin olması iyi olur..hem moral hem destek..yaşasın! ablam geliyor! akşam burda olacak! artık bana yemekler yapar iğnelere de beraber gideriz holey! çamaşırlarım da iyice birikmişti duymasın
oh yarasın gitsin kilocuklar.gittimmm ve marketten bolca diyet uygun yiyecekler aldımmmmmm ... evet şimdi daha rahatım ...ama canım dondruma istemedi diyemeyeceğim
canım sayfa 307deki üst bacağa özel egzersizi yapıyorum,selülitede iyi geliyor ve sıkılastırıyor ben çok memnunum.basenlerimin ve bacaklarımın incelmesinde büyük katkısı oldu
tşk.ederim hergün düzenli okuyorum yazılanları ama verdiğim bir kilo yok geçen cumartesi gece çıktık yediğim sadece peynir domates ve salatalıktı ama alkol olunca birde kandilde dayanamadım kandil simidi yedim yemez olaydım 20 günde 5 kilo vermişken 1kilosu geri geldi 7gündürde hiç kayıp yok 5+5 yapıyorum 27.günüm bugün 1ay olsun 1+1 başlıycam inş.ve hiç kaçamak yapmıycam buda bana ders oldu
al bendende okadar hiç kayıp yok bol su hiç ihmal etmiyorum giderek şevkimi kaybetmek üzereyim çok fena düşünceler aldı beni kara kara düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıramı desem diyorum
kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozuldu yani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum
5 kiloyu bir ay uç günde verdim aslında daha oncede verirdim ama 10gun aynı kiloda takıldım 1 kiloda güçlendirmede verdim 6 kilom gitti çok şükür darısı senin basına
senin kepeklere yıldızlı pekiyi veriyorum tam olması gerektiği gibi :) ihtiyacı olanlara eğer kaldıysa kesinlikle tavsiye ediyorum
Bence ileriki sayfalara bi göz at çünkü ben En sondan başlamıştımne güzel işte..
-
gözün aydın..yanında birsinin olması iyi olur..hem moral hem destek..
oh yarasın gitsin kilocuklar.
kitabım geldi hemen baktım..henüz 40.sayfadayım..
kitabım geldi..gerçekten gerekli elimin altında olması iyi hissetmeme neden oldu..
bu hafta başı tekrar 3 günlük atakla tam olarak başlayacağım..
[/COLOR]
Kizlaar,bu karamsarligi hicc begenmedim.!Daha once yazilanlari okuduysaniz kilo olarak vermeseniz bile yaglar eridiginden vucutta bir kuculme oluyor..Lutfen karamsar olmayin bu donemde bol su spor yapin anliyacaksiniz farki..Vazgecmek yook
Sagol canim,benim 4 kilo kaldi aslinda Dukan'a gore vermem gereken bir kilo var ama ben 50 olmak istiyorum..Aslinda simdiye kadar coktan giderdi belki ama ben biraz yaramazlik yapiyorum..nasilsa spor yapiyorum diye kacamaklarim fazla oluyor..Evde iki cocuk olunca mecbur tatli birseyler aliyorsun,yapiyorsun..e herkese ayri yapacagima ben arada goturuyorum
ayni bendede iki cocuk var ama ben onlara ayri kendime ayri pisirdim diyet boyunca hayatimda ilk defa diyet yaptim injsallah son olur
evet burası pes etmeye azim kırıklığı umutsuzluk vakalarına birebir.. bende genelde girip bakıyorum kopukluk olmasın diyesaol canım haklısın,zaten pes etcek gibi oldum mu hemen kkya giriyorum ve hevesleniyorum devam etmek için
kitabım geldi..gerçekten gerekli elimin altında olması iyi hissetmeme neden oldu..
bu hafta başı tekrar 3 günlük atakla tam olarak başlayacağım..
Ya kızlar bsey sorucam dun gece kizima sut koymaya kalktım yataktan yere düştüm bütün vücudum uyuşmuş sabah da hala vücudum uyusuktu simdi biraz kollarım uyuşuyor korkmaya başladım nete baktim kas zayıflığından olabilir yazıyor insllh onunla alakası yoktur Pazartesi bı doktora gidicem. B sorunu yaşayan varmi aranızda ?
allah allah çok ilginç...öncelikle geçmiş olsun..diyetinizde et miktarını kilonuzun yüzde 10 u kadar almak gerekiyor en az bildiğim kadarıyla..eğer az miktarda et tüketirsek kas erimesi oluyo..vücut geliştirme sporundada bol miktarda protein alınırki kas yapabilsinler..yani bu diyette kas kaybetmek aslında pekde mümkün değil..ama ihmal etmeyin hemen doktora gidin pazartesi günü..umarım önemsiz bişidir ve akıl karışıklığını ortadan kaldıracak sonuçlar alırsınız..
saol.insallah diyetten degildir,ama bu seferde baska bi sorun vardir basit bi seydir umarim.bakalim pazartesi bakicaz artik.
Ya kızlar bsey sorucam dun gece kizima sut koymaya kalktım yataktan yere düştüm bütün vücudum uyuşmuş sabah da hala vücudum uyusuktu simdi biraz kollarım uyuşuyor korkmaya başladım nete baktim kas zayıflığından olabilir yazıyor insllh onunla alakası yoktur Pazartesi bı doktora gidicem. B sorunu yaşayan varmi aranızda ?
Şenay81 tickerına baktımda 50 kilo az bi kilo değilmi boyun kaç...