Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu gün birde dövülmüş yağsız ayran içtim.(yayık ayran) çok yağsız bolca içince bayağ tok tuttu.iştah kabarmasınıda engelledi.

nasil egzersiz cnm kitapda mi gecio banada sole bende yapiyim

canım sayfa 307deki üst bacağa özel egzersizi yapıyorum,selülitede iyi geliyor ve sıkılastırıyor ben çok memnunum.basenlerimin ve bacaklarımın incelmesinde büyük katkısı oldu

ne güzel işte..
-

kizlar bende bugun 61.1 geldimm 400gr daha gitti

yaşasın! ablam geliyor! akşam burda olacak! artık bana yemekler yapar iğnelere de beraber gideriz holey! çamaşırlarım da iyice birikmişti duymasın
gözün aydın..yanında birsinin olması iyi olur..hem moral hem destek..
gittimmm ve marketten bolca diyet uygun yiyecekler aldımmmmmm ... evet şimdi daha rahatım ...ama canım dondruma istemedi diyemeyeceğim
oh yarasın gitsin kilocuklar.
canım sayfa 307deki üst bacağa özel egzersizi yapıyorum,selülitede iyi geliyor ve sıkılastırıyor ben çok memnunum.basenlerimin ve bacaklarımın incelmesinde büyük katkısı oldu

kitabım geldi hemen baktım..henüz 40.sayfadayım..

kitabım geldi..gerçekten gerekli elimin altında olması iyi hissetmeme neden oldu..
bu hafta başı tekrar 3 günlük atakla tam olarak başlayacağım..

Son düzenleme:
[/COLOR]
al bendende okadar hiç kayıp yok bol su hiç ihmal etmiyorum giderek şevkimi kaybetmek üzereyim çok fena düşünceler aldı beni kara kara düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıramı desem diyorum

Kizlaar,bu karamsarligi hicc begenmedim.!Daha once yazilanlari okuduysaniz kilo olarak vermeseniz bile yaglar eridiginden vucutta bir kuculme oluyor..Lutfen karamsar olmayin bu donemde bol su spor yapin anliyacaksiniz farki..Vazgecmek yook

5 kiloyu bir ay uç günde verdim aslında daha oncede verirdim ama 10gun aynı kiloda takıldım 1 kiloda güçlendirmede verdim 6 kilom gitti çok şükür darısı senin basına

Sagol canim,benim 4 kilo kaldi aslinda Dukan'a gore vermem gereken bir kilo var ama ben 50 olmak istiyorum..Aslinda simdiye kadar coktan giderdi belki ama ben biraz yaramazlik yapiyorum..nasilsa spor yapiyorum diye kacamaklarim fazla oluyor..Evde iki cocuk olunca mecbur tatli birseyler aliyorsun,yapiyorsun..e herkese ayri yapacagima ben arada goturuyorum

senin kepeklere yıldızlı pekiyi veriyorum tam olması gerektiği gibi :) ihtiyacı olanlara eğer kaldıysa kesinlikle tavsiye ediyorum

Su anda kalmadi..Zaten gelirken biraz getirecegim onunda adresi belli Cay istersen haber ver olur mu,cunku onuda heryerde bulamiyorum.

ne güzel işte..
-

gözün aydın..yanında birsinin olması iyi olur..hem moral hem destek..

oh yarasın gitsin kilocuklar.

kitabım geldi hemen baktım..henüz 40.sayfadayım..
Bence ileriki sayfalara bi göz at çünkü ben En sondan başlamıştım
kitabım geldi..gerçekten gerekli elimin altında olması iyi hissetmeme neden oldu..

evet canım klavuz gibi valla

ayni bendede iki cocuk var ama ben onlara ayri kendime ayri pisirdim diyet boyunca hayatimda ilk defa diyet yaptim injsallah son olur

ayni bendede iki cocuk var ama ben onlara ayri kendime ayri pisirdim diyet boyunca hayatimda ilk defa diyet yaptim injsallah son olur

Insallah canim,benim tek endisem Ramazan ayi..gecen senede 53 kiloydum ramazanla beraber 5kilo geldi simdi 54 oldum..ramazan yaklasiyor Allah'in izniyle bu sefer kilosuz atlatirim insallah.

saol canım haklısın,zaten pes etcek gibi oldum mu hemen kkya giriyorum ve hevesleniyorum devam etmek için
evet burası pes etmeye azim kırıklığı umutsuzluk vakalarına birebir.. bende genelde girip bakıyorum kopukluk olmasın diye

zaten 3 günlük atakla senin biter vermen gereken kilo :

Ya kızlar bsey sorucam dun gece kizima sut koymaya kalktım yataktan yere düştüm bütün vücudum uyuşmuş sabah da hala vücudum uyusuktu simdi biraz kollarım uyuşuyor korkmaya başladım nete baktim kas zayıflığından olabilir yazıyor insllh onunla alakası yoktur Pazartesi bı doktora gidicem. B sorunu yaşayan varmi aranızda ?

allah allah çok ilginç...öncelikle geçmiş olsun..diyetinizde et miktarını kilonuzun yüzde 10 u kadar almak gerekiyor en az bildiğim kadarıyla..eğer az miktarda et tüketirsek kas erimesi oluyo..vücut geliştirme sporundada bol miktarda protein alınırki kas yapabilsinler..yani bu diyette kas kaybetmek aslında pekde mümkün değil..ama ihmal etmeyin hemen doktora gidin pazartesi günü..umarım önemsiz bişidir ve akıl karışıklığını ortadan kaldıracak sonuçlar alırsınız..

saol.insallah diyetten degildir,ama bu seferde baska bi sorun vardir basit bi seydir umarim.bakalim pazartesi bakicaz artik.

iyi gecelere kızlar bu gün bir arkadaşım bizi yemeğe davet etti...yemekte barbekü vardı....yani tavuk,köfte ve ciğer vardı....sadece et,ayran ve salata yedim...ben normalde lavaş ekmekle yemeyi çok seviyorum ama gram yemedim....bide açık havada çardakta yemeğimizi yedik....ama okadar doyurucuydi herhalde 2 güne kadar bi şey yiyemem....neyse biraz fazla yedim ama olsun neticede hepsi proteindi..sorun olacağını sanmıyorum....ya bide bişey sorucam ben şu yulaf kepeği ile pek uğraşamıyorum şu yulaflı kepekli diyet bisküvilerden yiyiyorum sizce arada bi fark varmı???

geçmiş olsun canım...belki alman gereken proteninin miktarı azdır bu sebeple olabilir...ama bi doktora başvurmanı tavsiye ederim..belkide diyetle alakası yoktur altında yatan başka nedenler vardır..ihmal etme ...tekrar geçmiş olsun....

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…