Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en komik gruplar da şu diyet grupları. ay siz varya böyle kasarak bir gram bile veremezsiniz koca koca şeylerle kallırsınız.
bu arada günaydınnnnnn dün çok yogundum geçmişi okuyorum : 10 günluk atakta5.400 verdim bugun ps geçtim inşallah devamı gelir
Hoşunuza gitmiyorsa çıkış düğmesi sağ üst köşede
kızlar size bişey danışmak istiyorum tatlandırıcım geldi bugün diyorumki ligt süt ve dukan kepeğiyle tatlandırıcı ekleyerek muhallebi veya keşkül yapsam olmazmı acep ben bitek bu ikisini ararım ara sıra tabi bide sütlacı napsamkine
kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozuldu yani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum
Bence kepek o kıvamı vermez ama biraz (mini minnacık :26:) mısır nişastası kullanılarak koyulaştırabilirsin :)
Kilonuz ideale yakın olduğu için az az gidiyor ama inatla devam etmek lazım. Hiç bir çaba boşa gitmez.
kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozuldu yani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum
canım ya senin verecek kilon az olduğu içindir o gayet de ii bende 3 günde ... ben 20 kilo civarı vermeliyim ve 2 günde 1 kilo gitti yani hemen hemen ii sen azıcık kilonla ii bile vermişsin moralini bozma bence... boral bozukluğu umutsuzluk kaçamaktan daha çok ket vuruyor kilo vermeye haberin olsun...
Ben yurt disindan yolluyorum.
Maasallah
Birsey soracagim ssoleil,butun kepekleri denemis biri olarak benim yolladigim kepekler nasil??
Senay bu 5 kilo ne kadar zaman da gitti?
canım bacaklarında incelir sen merak etme:) dukan amcanın verdiği egzersizleri yapıyormusun? ben diyete başladığımdan bu yana üst bacakları çalıştıran egzersizini yapıyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim sana.
gün boyu iki yumurta az değilmi kahverengi bu arada ablanın gelmesine çok sevindim çok