Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozuldu:KK14: yani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum:KK14:

kızlar size bişey danışmak istiyorum tatlandırıcım geldi bugün diyorumki ligt süt ve dukan kepeğiyle tatlandırıcı ekleyerek muhallebi veya keşkül yapsam olmazmı acep ben bitek bu ikisini ararım ara sıra tabi bide sütlacı napsamkine

Bence kepek o kıvamı vermez ama biraz (mini minnacık :26:) mısır nişastası kullanılarak koyulaştırabilirsin :)

kızlar bugun seyire geçtim sabah tartıldım bugun de verememişim moralim bozuldu:KK14: yani atakta üç günde 1 kilo 200 gr vermiş oldum,bugun de canım biraz sıkkındı bi tane browni intense yedim ama şuan pişman oldum:KK14:

Kilonuz ideale yakın olduğu için az az gidiyor ama inatla devam etmek lazım. Hiç bir çaba boşa gitmez.

canım ya senin verecek kilon az olduğu içindir o gayet de ii bende 3 günde ... ben 20 kilo civarı vermeliyim ve 2 günde 1 kilo gitti yani hemen hemen ii sen azıcık kilonla ii bile vermişsin moralini bozma bence... boral bozukluğu umutsuzluk kaçamaktan daha çok ket vuruyor kilo vermeye haberin olsun...

az önce internette yulaflı bisküvi tariflerine bakarken bir tarife denk geldim yapımı çok basit hemen yaptım tabikisi :KK9:
2 su bardağı yulaf ezmesi (elimizle ya da rondo ile ufalayıp un haline getiriyoruz)
2 yemek kaşığı buğday kepeği
yarım su bardağı kaynamış su
bunları karıştırıp 5 dk yoğuruyoruz. kurabiye hamuru gibi sert bir hamur olucak istediğimiz şekli verip 190 derece ısıda 30 dk pişiriyoruz
ama bana bu tariftekiler az geldi ve canım tatlı birşeyler istediğinden 4 kaşığa yakın tatlandırıcı ve biraz da tarçın ekledim :KK9::KK9: haa bir de 2 3 damla vanilya aroması :KK1:
şimdi fırındalar pişsinler de bir tadı nasıl olmuş yazarım

Son düzenleme:
canım ya senin verecek kilon az olduğu içindir o gayet de ii bende 3 günde ... ben 20 kilo civarı vermeliyim ve 2 günde 1 kilo gitti yani hemen hemen ii sen azıcık kilonla ii bile vermişsin moralini bozma bence... boral bozukluğu umutsuzluk kaçamaktan daha çok ket vuruyor kilo vermeye haberin olsun...

saol canım haklısın,zaten pes etcek gibi oldum mu hemen kkya giriyorum ve hevesleniyorum devam etmek için

senin kepeklere yıldızlı pekiyi veriyorum tam olması gerektiği gibi :) ihtiyacı olanlara eğer kaldıysa kesinlikle tavsiye ediyorum

Ben yurt disindan yolluyorum.:KK34:

Maasallah:KK71:

Birsey soracagim ssoleil,butun kepekleri denemis biri olarak benim yolladigim kepekler nasil??

evet şimdi fırından aldım kurabiyelerimi gerçi daha çok bisküvi gibi oldular kıtır kıtır:KK66: tadı çok güzel arada bişiler kemirmek isteyenler için ideal :KK64::KK64:

azönce 2.haşlanmş yumurtamı yidim. o da karnımda bişiyler olsun diye. yani gün boyu yediğim 2haşlanmş yumurtaa... canım hiç bişiy istemiyor hiiiiiiiiiiiiçç. bu arada ablam geldi. aklınız bende kalmasın :-) hihihi

bugün atakta 6.günüm 74.400 dünkü kilomla aynı .ama dün gece uyuyamadım metabolizma yavaşladı herhalde.bu gün çok zorlandım karnım tok ama iştahım açıktı. birde birşeyler istedi canım .şimdi ağzımda tarçın çubuğu çiğniyorum .çok olmasada rahatladım.kızlar bende polistik over sendromu var ,regl olamıyorum ,doktorum farlutal ve koruma hapı verdi düzene girene kadar.sizce bu dönemlerde başlayayım mı?yoksa güçlendirme evresinde mi başlayayım....

bu gün pazardan yulafın kendisini aldım yıkadım kurumasını bekliyorum.değirmende öğütüp kepeğini kullanacağım.bakalım nasıl olacak:KK28:

canım bacaklarında incelir sen merak etme:) dukan amcanın verdiği egzersizleri yapıyormusun? ben diyete başladığımdan bu yana üst bacakları çalıştıran egzersizini yapıyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim sana.

nasil egzersiz cnm kitapda mi gecio banada sole bende yapiyim:KK58:

X