Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 hafta once aldigim gomlek uzerime iicene oturuodu simdi rahatlikla giyyorum simitlerim gozle gorunucek sekilde azaldi cokkkk guzel bir duygu bu bide bacaklarim incelse daha guzel olcak hergun 1 saate yakin bisiklet suruorum incelsin die

bugun 12. gunum 2.5 kilo gitti toplamda ama 1 kilosu kacamak oldugundan geri aldim ama olsun super bence

gunaydın herkese dun guclendırmenın odul ogunu dıye ıkı gözleme yedım ama gec saatte.bugun yarım kılo fazla cıktım 64 cıktım suda olabılır tabı umarım hepsı yag degıldır bakalım guclendırmeye devam bır ıkı gune odul ogununun ne kadar kılo bıraktıgını gorecegım. herkese ıyı rejımler

sadece bölgesel incelme için spor +iyi bir ürün kullanarak sonuca daha kolay ulaşırsın..tickerine göre kilon normal görünüyor zaten..
ürün derken? inceltici kremler mi ? o tür şeylere pek inanmıyorum ben tatlım yaa. deneyip te işe yaradığını gören oldu mu ? krem nasıl yag yakar ki mantıgı bile yok !

bende düşsem keşke 40 beden sonra 38 offff yaaa ne güzelll...
ne güzel yaaaa eşimde bana dee daha gerek yok falan süper olurdu o şimdi sabırsızlıkla bekliyor kilo vermemi...

düşersin canım onun da zamanı gelecek...
benimki de 76 iken bekliyordu şimdi vermiyim diye bekliyo

Arkadaşlar şahıs siteden atılmıştır.

canım katılıyorum sana..cıdden dengesiz..şikayet mı etsek acaba kötü içerik diye..

atıldı zaten canım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar bu sabah -400 olarak güne başladım mutluyum 50li rakamlara o kadar az kaldı ki inanıorm 2 gün sonra görücem sonra da böyle yapıcaz hep birlikte

Son düzenleme:
Günaydın herkese dün o kadar yememe rağmen patates kızartması yağda balık 3 dilim ekmek çikolata iki avuç cips bugün 200 ge eksik çıktım 49.800 çok mutluyum acaba keramet güçlendirmede mi

merhaba canlar bugün dukana başlayalı tam 25 gün oldu
ve beş buçuk kilo verdim 72 ile başlamıştım şimdi 66.5 i görüyorum tartıda...
bu hafta çok kaçamaklarım oldu o yüzden haftaya seyir evresini 5+5 e geçerek mi devam etsem diyorum
bugün kitaba baktımda 10 kg -20 kg gebelik kilosu vermek isteyenlere 5+5 önermiş dukan amcam :2:

ağzımın tadı hala bozuk ne yapacağım böyle bilmiyorum sırf ağzımın tadı yerine gelmiş mi diye
bakmak için bir sürü kaçamak yaptım artık bakmayacağım bozuksa bozuk ne edeyim

bugün menüde tavuk var

yaşasın! ablam geliyor! akşam burda olacak! artık bana yemekler yapar iğnelere de beraber gideriz holey! çamaşırlarım da iyice birikmişti duymasın

Son düzenleme:
2 hafta once aldigim gomlek uzerime iicene oturuodu simdi rahatlikla giyyorum simitlerim gozle gorunucek sekilde azaldi cokkkk guzel bir duygu bu bide bacaklarim incelse daha guzel olcak hergun 1 saate yakin bisiklet suruorum incelsin die

canım bacaklarında incelir sen merak etme:) dukan amcanın verdiği egzersizleri yapıyormusun? ben diyete başladığımdan bu yana üst bacakları çalıştıran egzersizini yapıyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim sana.

günaydın kızlar bu sabah -400 olarak güne başladım mutluyum 50li rakamlara o kadar az kaldı ki inanıorm 2 gün sonra görücem sonra da böyle yapıcaz hep birlikte

çok sevindim canım harikasınızzz

Günaydın herkese dün o kadar yememe rağmen patates kızartması yağda balık 3 dilim ekmek çikolata iki avuç cips bugün 200 ge eksik çıktım 49.800 çok mutluyum acaba keramet güçlendirmede mi

oh oh afiyet bal şeker olsun bizim yerimizede yeseydin keşke

ne kullanıyosun herşeyden medet umuyorum vermek yerine alıyorum regl 2-3 kg farkettirirmi yahuuuu
Ben regl olacagim donemde 2,5 kilo aliyorum..boyle bir bunyem var..Olabiliyor yani
teşekkür ederim Mysky diyetle alakalı br problem yok yazmştık. Dukan açıklamştı. Enfeksiyon varmş. penisilin iğnesi yiyorm sabah akşam. öyle.
Diyet ile alakali olmadigini biliyorum canim,gecmis olsun tekrar

bence kaşımayalım kaşıntısıyla kalsın....bu onun için daha kötü olur....

Arkadaslar,soyle bir sayfalara baktim da..Hakikaten cok guzel insanlarsiniz ve seviye super..O yuzden gereksiz insanlara onemliymis gibi davranmayalim zaten servis disi olmus kendisi..

Senay bu 5 kilo ne kadar zaman da gitti?

arkadaşlar şimdi dukan kepeğinden kendime tavuk kıymalı yaprak sarma yaptım çok güzel olmuş yoğurt dökerekte daha güzel olur bu harçtan önce iki öğün köfte kızartıp yemiştim bu günde sarma oldu bitaşla iki kuş melodi kaç gündür rastlayamadım sana merak ettim seni kahverengi bian önce sağlığına kavuşmanı diliyorum ablanın gelcene çok sevindim

gittimmm ve marketten bolca diyet uygun yiyecekler aldımmmmmm ... evet şimdi daha rahatım ...ama canım dondruma istemedi diyemeyeceğim

kızlar size bişey danışmak istiyorum tatlandırıcım geldi bugün diyorumki ligt süt ve dukan kepeğiyle tatlandırıcı ekleyerek muhallebi veya keşkül yapsam olmazmı acep ben bitek bu ikisini ararım ara sıra tabi bide sütlacı napsamkine

tşk.ederim hergün düzenli okuyorum yazılanları ama verdiğim bir kilo yok geçen cumartesi gece çıktık yediğim sadece peynir domates ve salatalıktı ama alkol olunca birde kandilde dayanamadım kandil simidi yedim yemez olaydım 20 günde 5 kilo vermişken 1kilosu geri geldi 7gündürde hiç kayıp yok 5+5 yapıyorum 27.günüm bugün 1ay olsun 1+1 başlıycam inş.ve hiç kaçamak yapmıycam buda bana ders oldu

al bendende okadar hiç kayıp yok bol su hiç ihmal etmiyorum giderek şevkimi kaybetmek üzereyim çok fena düşünceler aldı beni kara kara düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıramı desem diyorum

al bendende okadar hiç kayıp yok bol su hiç ihmal etmiyorum giderek şevkimi kaybetmek üzereyim çok fena düşünceler aldı beni kara kara düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıramı desem diyorum

yooook olmaz demeyelim sakın zayıf olmayı özledim istediğim kıyafeti giymek istiyorum nasıl kapatıcam diye düşünmek istemiyorum artık hep bol giymek istemiyorum onun için demeyelim ben burdan güç alıyorum yazılanları okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…