- 4 Kasım 2009
- 2.156
- 1
ürün derken? inceltici kremler mi ? o tür şeylere pek inanmıyorum ben tatlım yaa. deneyip te işe yaradığını gören oldu mu ? krem nasıl yag yakar ki mantıgı bile yok !sadece bölgesel incelme için spor +iyi bir ürün kullanarak sonuca daha kolay ulaşırsın..tickerine göre kilon normal görünüyor zaten..
bende düşsem keşke 40 beden sonra 38 offff yaaa ne güzelll...
ne güzel yaaaa eşimde bana dee daha gerek yok falan süper olurduo şimdi sabırsızlıkla bekliyor kilo vermemi...
sanaseviyorumbanacikarmsn
bu arkadaşı ciddiye alarak cevap vermeyiniz üyelik tarihi yeni daha 2 gün olmuş gereksiz ve cididye alınabilecek bir mesaj değil..
ve proflinden girip bakarsanız yazdığı çoğu mesaj dengesiz..
bugün kendimi çok iyi hissediyorum fazlalıklarım gitmiş,basenlerim incelmiş,pantolonlarım üzerimde güzel duruyorkendimi psikolojik olarakta çok iyi ve sağlıklı hisssediyorum.içimi döküp sizinle paylaşmak istedim işte
şu 5 kiloyuda versem harika olacak
canım katılıyorum sana..cıdden dengesiz..şikayet mı etsek acaba kötü içerik diye..
günaydın kızlar bu sabah -400 olarak güne başladım mutluyum50li rakamlara o kadar az kaldı ki inanıorm 2 gün sonra görücem sonra da böyle yapıcaz hep birlikte
2 hafta once aldigim gomlek uzerime iicene oturuodu simdi rahatlikla giyyorum simitlerim gozle gorunucek sekilde azaldi cokkkk guzel bir duygu bu bide bacaklarim incelse daha guzel olcak hergun 1 saate yakin bisiklet suruorum incelsin die
günaydın kızlar bu sabah -400 olarak güne başladım mutluyum50li rakamlara o kadar az kaldı ki inanıorm 2 gün sonra görücem sonra da böyle yapıcaz hep birlikte
Günaydın herkese dün o kadar yememe rağmen patates kızartması yağda balık 3 dilim ekmek çikolata iki avuç cips bugün 200 ge eksik çıktım 49.800 çok mutluyum acaba keramet güçlendirmede mi
Ben regl olacagim donemde 2,5 kilo aliyorum..boyle bir bunyem var..Olabiliyor yanine kullanıyosun herşeyden medet umuyorum vermek yerine alıyorum regl 2-3 kg farkettirirmi yahuuuu
teşekkür ederim Mysky diyetle alakalı br problem yok yazmştık. Dukan açıklamştı. Enfeksiyon varmş. penisilin iğnesi yiyorm sabah akşam. öyle.
Diyet ile alakali olmadigini biliyorum canim,gecmis olsun tekrar
bence kaşımayalım kaşıntısıyla kalsın....bu onun için daha kötü olur....
Günaydın herkese dün o kadar yememe rağmen patates kızartması yağda balık 3 dilim ekmek çikolata iki avuç cips bugün 200 ge eksik çıktım 49.800 çok mutluyum acaba keramet güçlendirmede mi
ha ha ha çok güldüm ya parazit gibi araya dalmış.....(sanırım kaşınıyooo )
arkadaşlar şimdi dukan kepeğinden kendime tavuk kıymalı yaprak sarma yaptım çok güzel olmuş yoğurt dökerekte daha güzel olur bu harçtan önce iki öğün köfte kızartıp yemiştim bu günde sarma oldu bitaşla iki kuş melodi kaç gündür rastlayamadım sana merak ettim seni kahverengi bian önce sağlığına kavuşmanı diliyorum ablanın gelcene çok sevindim
tşk.ederim hergün düzenli okuyorum yazılanları ama verdiğim bir kilo yok geçen cumartesi gece çıktık yediğim sadece peynir domates ve salatalıktı ama alkol olunca birde kandilde dayanamadım kandil simidi yedim yemez olaydım 20 günde 5 kilo vermişken 1kilosu geri geldi 7gündürde hiç kayıp yok 5+5 yapıyorum 27.günüm bugün 1ay olsun 1+1 başlıycam inş.ve hiç kaçamak yapmıycam buda bana ders oldu
al bendende okadar hiç kayıp yok bol su hiç ihmal etmiyorum giderek şevkimi kaybetmek üzereyim çok fena düşünceler aldı beni kara kara düşünüyorum saldım çayıra mevlam kayıramı desem diyorum