- 4 Ocak 2011
- 270
- 3
en komik gruplar da şu diyet grupları. ay siz varya böyle kasarak bir gram bile veremezsiniz koca koca şeylerle kallırsınız.
ha ha ha çok güldüm ya parazit gibi araya dalmış.....(sanırım kaşınıyooo)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en komik gruplar da şu diyet grupları. ay siz varya böyle kasarak bir gram bile veremezsiniz koca koca şeylerle kallırsınız.
teşekkür ederim sakaleymaster. insanın emeklerinin karşılığını alması güzel şey. ama çok kalın basenlerim var pantolonu zor geçirdim oralardan. şimdi oraları inceltmem lazım.:84::84: eşimde daha ne zayıflican diyo yaa sinir oluyorum. neymiş heryerim kemikmiş. duyanda aslı var sanıcak
kitabım geliyor.diyete daha bir sıkı asılabileceğim artık..adet öncesi döneme girdim..ve benimde 2 kilo fark ettiği oluyor bakalım..
benim 3. gün bugün daha bir sorun yok ama 4 günden sonra başlıyormuş kabızlık... bitki çayı iç canım ya ılık su iç aralarda...günaydınnn herkese 5 günlük atak evresinde 2.600gr verdimmm
tuvalet problemim var nasıl cözcem bilemedim?
teşekkürlerrrrr...tebrik ederim.. gidicek bu yaglar kilolar gidiceeek
git git yağlar git git
kış kış yağlar kış kış
3 kilomu ? amanınn eger öyleyse ben 50li leri görürüm reglden sonra. allaaam allaam
bende evlenirken 42 bedendim. şimdi ise 38-40 arası gidip geliyorum
[/B]
teşekkür ederim sakaleymaster. insanın emeklerinin karşılığını alması güzel şey. ama çok kalın basenlerim var pantolonu zor geçirdim oralardan. şimdi oraları inceltmem lazım.:84::84: eşimde daha ne zayıflican diyo yaa sinir oluyorum. neymiş heryerim kemikmiş. duyanda aslı var sanıcak
e hadi hayırlısı o zaman .... ama kitapta sık sık tartılın diyor ...
ha ha ha çok güldüm ya parazit gibi araya dalmış.....(sanırım kaşınıyooo)
kaşıyalım o zaman
bu arada herkese günaydınlar olsun bu gün de güzel bir güne uyandım....dün gece evde değildim eşimin doğum günü vardı...çok zor oldu ama ne pasta ne içecek hiç bir şey yemedim....yani irademi o kadar zorladım ki anlatamam...ama şimdi iyiki öyle bir hataya düşmediğim için çok memnunum..bu sabah kilom dün ile aynı çıktı..bu günlerde regl olucam galiba..ondan sonra verdiğim kilolar netleşir hepinizi öpüyorum
bence kaşımayalım kaşıntısıyla kalsın....bu onun için daha kötü olur....
günaydın. tebriklerr o kadar uyarıcının arasında kalmak zor olsa gerek pastalar içecekler...bu arada herkese günaydınlar olsun bu gün de güzel bir güne uyandım....dün gece evde değildim eşimin doğum günü vardı...çok zor oldu ama ne pasta ne içecek hiç bir şey yemedim....yani irademi o kadar zorladım ki anlatamam...ama şimdi iyiki öyle bir hataya düşmediğim için çok memnunum..bu sabah kilom dün ile aynı çıktı..bu günlerde regl olucam galiba..ondan sonra verdiğim kilolar netleşir hepinizi öpüyorum
evet canım ben normalde hergün tartılıyorum ama bu sefer bi ara vereyım dedim sonuçları görmek adına
mutlu yıllar eşinize :))
günaydın. tebriklerr o kadar uyarıcının arasında kalmak zor olsa gerek pastalar içecekler...
e ozaman güzel sonuçlar alman dileğiyle...
her zaman tartıldığınız yerde tartılırsanız daha sağlıklı olur..yer değişikliğinde mutlaka kilo farkı oluyor..
mesela benim mutfağın kapısının önünde 2 kilo fazla tartıyor..her zaman banyoda tartıldığım yerde tartılıyorum..denemek için baskül elimde evde çok değişik yerde tartıldım ve amanın kaç tane değişik rakam çıktı anlatamam..
günaydın. tebriklerr o kadar uyarıcının arasında kalmak zor olsa gerek pastalar içecekler...
e ozaman güzel sonuçlar alman dileğiyle...
hem de ne zor keşke uyarıcı bi tek yiyecek ve içecek olsaydı...etrafta (aman cnm biraz ye ne olucak.....diyete ne gerek var vs vs )kafamı şişiren diyer uyarıcılar daha kötüydü
cnm ben atak dönemi dahil diyetin ilk 1.5 ayı hiç kaçamak yapmadım ve atakta 2 kilo verdim anca totalde verdiğim kiloda ayda ortalama 4 kilo civarı.bide kıyafetlerımden hiç verdim gibi gelmıyo demişsin benim hiç spor yapmadan(ama düğün koşturmacası var sürekli çarşı pazar geziyorum )ılk 3 haftadan sonra ust bedenımde yaklasık diyetın 35-40. gununden sonrada alt bedenimde farkı hissetmeye başladım ve şuan 2 ay oldu yaklasık 8 kilo gitti ve benim eski kıyafetlerımın bazıları bol bile geliyo oyüzden hiç merak etme biraz zaman tanı bedenine,yavas yavas gıttıgı için ılk etapta farkedilmıyo sonra bi bakıyosunkı gecen hafta olmayan pantolona girivermişsin
sanaseviyorumbanacikarmsn
bu arkadaşı ciddiye alarak cevap vermeyiniz üyelik tarihi yeni daha 2 gün olmuş gereksiz ve cididye alınabilecek bir mesaj değil..
ve proflinden girip bakarsanız yazdığı çoğu mesaj dengesiz..