Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz

sevgiiiii benim özelimde niye hiç bişey yok

ayhhh kopardin beni medesam onlara gruba eklenmeleri içinn şey ettirdimdii,,istersen seni gruptan cıkaralım sana msj atayım yeniden ekleyelim,,hoho bu arada bende sölemeden edemicem,,hiçte fazlan fln yokkk..gayet taş gibi hatunsun...hakikaten İzmirin kızları die boşa demiyolarmış

Canıımmm Çok teşekkürleerr :93:Sen kendi minikliğine güzelliğine baaak. Küçücük fıçıcık içi dolu turşucuksun resmen yaaa Ayrıca 62 kiloyum tatlım yaa :S Yeni bir dönüm noktasına girdim :))

Özelden mesaj atamayıroum.Tunus No:80 deyim canım .Bİr devlet mekanı :)
Ben heeeçç bilmiyom oraları kii :) Ben sana özelden mesaj atiyim bakiyim mail adresimi falan.. Heralde alabiliyorsundur mesaj. Sen ordan yaz

Olur mu be kuzucuk.. zaten seni yürüttürdüm bi de ıslattım :S Daha da bekletmezdim yani Hem teee İDO'nun oraya varmıştım kaçırdığımda zaten. Düşünmen de yeter tatlıımm
Heralde 1 saate kadr yola çıkarız. Teşekkürler canım..

............
Dely sen de başlıyor musun kader arkadaşım benim :)
Yook be canım. Bu hafta benden iş çıkmaz. Şehir dışında olucam zaten. İçimdeki öküzü azcık doyurdum :) O acıkmadan devam ediyim böyle Şu fazlalıkları veriyim, yine giyecek kıyafet bulamaz duruma gelmeden. Spor salonuna da gidiyorum ya.. Bu hafta o da olmucak gerçi. Güzel bi tempoyla haftaya devam inşallah.. Bir Dukan rutinine de alişiyim tekrar yavaştan. Sıra Callan'a da gelir heralde Olmazsa şu dukan hareketlerini yapcam zaten sabah akşam. En rahatı o olcak. Sen başlaa abliişşş

Bi de öksürük falan varmışş Geçmiş olsuunn.. Ben evde olmayacağım için erken tedbir aldım, ilaçlara erken başladım, şimdilik daha iyiyim. Sen de iyi olursun inşallaahh

Kendine neden öyle diyorsun amaa... 20 kilo vermişsin be canımm.. İradene sağlıkk.. Her hafta da maşallah 1 - 1,5 gidiyor oh oohhh Hep böyle devam edecek çıpçıtır olacaksın inşallahhh!! Asıl benim motivasyonum arttı sizi görünce Pazar günü de tıkabasa yedim tabi kaçar mı Pazar başlanmaz Ama bugün milat yaptım kendime. İlk başlamış gibi.. Kilo farkımız önemli değil.. "Ben daha kiloluyum diye çok gitmiştir" diyorsun ama; hiç öyle değil bence. Ben 20 kilo veremezdim yahuu!! O senin başarııınn Devam tatlım devaammm

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar

ağlama kuzu,yaramazlık yapmamanı önerebilirim mesela
ama sen söylediğinden beri nasıl canım çekiyor anlatamam hele istanbulda da yapan biryer gördüm vallahi fena oldum ama uzak durdum yine de hani sen bana gelecektin niçün gelmedin bakemmm

heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın

Mevcut koşullar altında çok güzel ve başarılı bir hafta sonu geçirmişsin tebrikler...
Birkaç gün içinde 59.3ü tekrar göreceğinden eminim...

Bence de dttubakoc bence deee

Ekimciimm....! Geç canım korumaya sen.. Zaten kilon sabitlenmiş artık. 3 tur güçlendirme yapmış kadar süre devam etmişsin.. Doğru korumayaaa Haydi hayırlı olsuunnn

cevap için tşk ederim.en fazla iki öğün yiyorum günde çünkü ihtiyaç hissetmiyorum belkide o yüzden kilo alıyorum çok az yiyorm çünkü yediğimle kuş doymaz

kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar

Eskiler daha iyi bilir ama...
Dukan Bey duraklamalar için yürüyüşü 1 saat yap 4 günlüğüne diyor ya...
Aynı mantıkla gidersek, sen de yaptığın hareketi 2 katına çıkarsan sonuç alırsın diye düşünüyorum...
Naçizane bir yorum yaptım...Sporu ne kadar yapıyorsun bilemem tabi...:26:

yani bu bnm için diyet deil bayram olacak gibi.hoş 2 öğünün üstüne çıkmak bnm için çok zor olacak ama allahtan et süt grubunu seviyorum yumurta hariç diğer izinli besinler tam benlik :)

cnm ben gecen hafta gectım işte 2.yarıya.. bakalım ne zmn biter ama bilmiorum :111:

işte o özel kısmı zor biraz çünkü mesaj sayım 78 henüz başka bi yolu varsa size ulaşmamın yardımcı olursanız çok minnettar olucam

Mari Ekim, ne mutlu oldum ya ben

Çizelgenin de kıskandırıcı, özendirici bir yanı var hani

Ben de mutlu oldum gülüm :))

Çizelge de marttan bugüne serüveninden :) darısı başına inşallah

kuzum evet yaa yap proteinini geç artık,sen zaten güçlendirmeyi sana söylenenden fazla yapmışsın ki,uçmuşsun kuzum
hem zaten tek gram fazlalık bişey de kalmamış.bence artık koruma + callen iyidir diyorum

Var be tatlım daha ama yaş kemale erince daha iyisi olmaz zannımca. Callan a devam tabi :)

bir ara bütün forumla akraba çıkarsam şaşırmayacağım :))

babamlar midilli- yunanistan annemler kafkas göçmeni.. yarı macırımsı yarı kafkas ortaya karışık bi hatunum ben de :)

Canım benim, bizimkiler de bulgaristan yunanistan karma :)

sevgiiiii benim özelimde niye hiç bişey yok

Sevgiiiii, benim de özelimde bişey yokkkkk :)))

34 ekimmm olur mu laaa ölee ? :111: walla ben olsam yapmazdımki gördügün üzere hala güçlendirmede sürünüyorum ama sen ona karar werdi isen ne diyem

hohoh hadi sende bak

Kızzzz ben tam 18 hazirandan beri güçlendirmedeyim ya, medesayla dely le otururken bi hesap yaptık, ben 1. yarının son bi kaç ayını da tam 1. yarı gibi yapamadım ya, bilemedim şimdi uzadıkça uzadı, korktum ömrüm korumaya geçmeye yetmeyecek diye, kız sen şimdi 2. yarıya resmen geçtin mi?

selam kızlar bugün itibari ile dukana başlamış oluyorum,sabah lorlu yumurtalı yulaf kepeğinden krep yaptım,1 yumurta ,1 kupa çay,öğlen tavuk haşladım 1 kase onun suyundan azda etinden yedim,şu an yeşil çay içiyorum,ama benim asıl konum ben lıght yoğurt bulamadım,az yağlı süttende yoğurt yaptım tutmadı ne yiyecem ben şimdi,lütfen birşeyler söyleyin,çok yavan geçiyor bu atak:18::18::18::18:

kızlar patronum çağırıyor,toplantıya gidiyorum
ne zaman biter bilinmez ,hadi öptüm sizi bye

bende tam 20 Hazirandan bu yana güçlendirmedeyim benim aralarda tatillerde fln kacamak olunca uzadı tabi :111: ewt cnm ben gecen hafta resmen geçtim 2.yarıya.bitsin artık

kızlar öğlen tavuk şiş yedim light yoğurtla birlikte

Müdürümle yapıyoruz diyet , gelirken de yulaf keğei almış bana :))

Allah herkese böyle müdür versin :)

gayet doydum yani

ben limonlu çay içebilir miyim ?(şu an içiyorum aslında)

Canım sen mail adresini vermişsin gruba katılabilmek için, çok güzel ...
Ama ben onunla facede nasıl aratacağımı bilemedim...
Allahım ne kadar teknoloji özürlü bir insan oldum ben yahu
Yaşlandıkça bir tuhaf oluyorum ben..

Acaba buldum da, bulamadım mı zannediyorum ...
Profildeki sarı saçlı , siyah ince askılı elbiseli kız sen misin yoksa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…