sevgiiiii benim özelimde niye hiç bişey yok
Canımm, hoşgeldin
Senin için çok yorucu oldu mutlaka ama ben kendi adıma sizleri gördüğüm için çok mutlu oldum. Keşke cumartesi de gelebilseydim de gelen çıtırları da göreydim. Sana delil olarak gösterdim seminer mailini biliyorsun.
Delycim de çoook tatlıydı cam gibi şahane gözler, çıtır mı çıtır, çook tatlı melek çitlenbik, kızkardeşim :)
Beni nasıl abartmışsın, nasıl abartmışsın inanamıyorum sana :)Sonra görenler şok olacak kuzum yapma böyle. Sen beni sevdiğin için öyle görmüşsündür ama bunları duymak çoook güzel :))
Görenler zaten biliyor ama göremeyenler için söylemeliyim ki asıl sen manken gibi olmuşsun. Hiçbir yerinde bir gram fazlalık kalmamış, vücut şahane, boy, pos, güzel gülen gözler, pırıl pırıl bir kalp, upuzun saçlar, valla harikasın sen canım benim. Maşallah. Allah şansını bahtını iyi etsin inşallah.
Ben heeeçç bilmiyom oraları kii :) Ben sana özelden mesaj atiyim bakiyim mail adresimi falan.. Heralde alabiliyorsundur mesaj. Sen ordan yazÖzelden mesaj atamayıroum.Tunus No:80 deyim canım .Bİr devlet mekanı :)
Olur mu be kuzucuk.. zaten seni yürüttürdüm bi de ıslattım :S Daha da bekletmezdim yaniofff geçmişi çok merak ediyorum ama yok mümkün değil okuyabilmem yaaa
eve internet bağlatmak farz oldu artık
.........
...............
bu arada dely üzüldüm kuzum vapuru kaçırdığına keşke arasaydın,ben seninle beklerdim
ankara yolcusuymuşsun,şimdiden iyi yolculuklar kuzum
............
Dely sen de başlıyor musun kader arkadaşım benim :)
çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.
buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi(
levin dünya tatlısıydı. maşallah.
hepinize teşekkürler...
kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz
ayhhh kopardin beni medesamonlara gruba eklenmeleri içinn şey ettirdimdii,,istersen seni gruptan cıkaralım sana msj atayım yeniden ekleyelim,,hoho bu arada bende sölemeden edemicem,,hiçte fazlan fln yokkk..gayet taş gibi hatunsun...hakikaten İzmirin kızları die boşa demiyolarmış
Mevcut koşullar altında çok güzel ve başarılı bir hafta sonu geçirmişsin tebrikler...
Birkaç gün içinde 59.3ü tekrar göreceğinden eminim...
kitapta asla ögün atlamayın dior.bende bazen acıkmıorum ama sırf böyle dediği için aç hıssetmediğim zmnlarda bikaç kasık yogurt yiorum protein olsun enazından die.yediğin saatler konusunda bişi olcagını sanmıorum.cunku benımde saatlerim değişebilior ama bi sakıncasını görmedim.
kızlar selamlar
herkese mutlu haftalar
kızlar ben çok sıkıldım şu duraklamadan 2 ay oldu +500 -500
ne yapayım ne önerirsiniz
Başın saolsun....
Öğün olarak ayarlanmıyorki bu diyet, yani istersen açıkıyorsan 6 öğün yersin bu kişiye kalmış...Ama 2 öğün diyorsunuz öğünde ne yediklerinizi bilmiyorum ama bana az gibi geldi, yani alınan protein miktarı az.... Ne kadar çok protein alırsan o kadar çabuk gider kilolar
heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın
Ahh canım o senin tatlılığınn. Gözlerim özel günlerde mavi gri olsa da, normalde gayet kahverengi. Ama mutluysam ışıl ışıl olurum. Annem gözümden anlar mesela o günümün iyi geçtiğiniii. Ona göre davranır haddini bilir :)
Aynen bende de öyle oluyorr. Seans sonrası bende koşturuyorumm.
Zıplamasını da ondan tavsiye ettim zatenn.
Birde şu dikkatimi çektii. Ben eskiden Türk kahvemi 15:00 gibi içerdimmm. 1 haftadır hemen yemek sonrası içiyorum. Daha bi etkili oldu zaten. Gerçi ben tarihte 3-5 kere yaşadım kabızlık. O da hep az su içtiğim günlerde oldu. Mest beni mest etti :)
Bana adres tel ve isim yazarsan özelden göndereceğim bugün bir parti.
Mari Ekim, ne mutlu oldum ya ben
Çizelgenin de kıskandırıcı, özendirici bir yanı var hani
kuzum evet yaa yap proteinini geç artık,sen zaten güçlendirmeyi sana söylenenden fazla yapmışsın ki,uçmuşsun kuzum
hem zaten tek gram fazlalık bişey de kalmamış.bence artık koruma + callen iyidir diyorum
bir ara bütün forumla akraba çıkarsam şaşırmayacağım :))
babamlar midilli- yunanistan annemler kafkas göçmeni.. yarı macırımsı yarı kafkas ortaya karışık bi hatunum ben de :)
sevgiiiii benim özelimde niye hiç bişey yok
34 ekimmm olur mu laaa ölee ? :111:walla ben olsam yapmazdımki gördügün üzere hala güçlendirmede sürünüyorum ama sen ona karar werdi isen ne diyem
hohohhadi sende bak
Kızzzz ben tam 18 hazirandan beri güçlendirmedeyim ya, medesayla dely le otururken bi hesap yaptık, ben 1. yarının son bi kaç ayını da tam 1. yarı gibi yapamadım ya, bilemedim şimdi uzadıkça uzadı, korktum ömrüm korumaya geçmeye yetmeyecek diye, kız sen şimdi 2. yarıya resmen geçtin mi?
Canım sen mail adresini vermişsin gruba katılabilmek için, çok güzel ...
Ama ben onunla facede nasıl aratacağımı bilemedim...
Allahım ne kadar teknoloji özürlü bir insan oldum ben yahu
Yaşlandıkça bir tuhaf oluyorum ben..
Anasayfada bir yerde anlatıyordu ama hatırlayamadım..kızlar şu diyet çizelgesinii nasıl yapıysnz yaa ben bi türlü bulamadım da
Anasayfada bir yerde anlatıyordu ama hatırlayamadım..
Birazdan biri link verir merak etme...