ağlama kuzu,yaramazlık yapmamanı önerebilirim mesela
ama sen söylediğinden beri nasıl canım çekiyor anlatamam hele istanbulda da yapan biryer gördüm vallahi fena oldum ama uzak durdum yine dehani sen bana gelecektin niçün gelmedin bakemmm
heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın
işte o özel kısmı zor biraz çünkü mesaj sayım 78 henüz başka bi yolu varsa size ulaşmamın yardımcı olursanız çok minnettar olucam
Acaba buldum da, bulamadım mı zannediyorum...
Profildeki sarı saçlı , siyah ince askılı elbiseli kız sen misin yoksa :26:
Hehee
Elledim baktımmm
Noter tasdikliii :)
MAŞALLAH KUZUMA DAŞ GBİi..
pksnmz@hotmail.com
Hah aynen de o. Hatun kilo almak için yapıyor sanki dukanııı.
bizde eklenebilir miyiz? ben birkaç gruba üyeyim ancak onlar değil sanırım:)
Canım sen mail adresini vermişsin gruba katılabilmek için, çok güzel ...
Ama ben onunla facede nasıl aratacağımı bilemedim...
Allahım ne kadar teknoloji özürlü bir insan oldum ben yahu
Yaşlandıkça bir tuhaf oluyorum ben..
Acaba buldum da, bulamadım mı zannediyorum...
Profildeki sarı saçlı , siyah ince askılı elbiseli kız sen misin yoksa :26:
Hah aynen de o. Hatun kilo almak için yapıyor sanki dukanııı.
Evet yaaa...
Ama o güçlendirmedeydi...Seyir sonrası fotosudur o...
Ben de zayıflıyım, bakın görün en zayıf fotomu koycam profilime (inşallah)
Yook be canım. Bu hafta benden iş çıkmaz. Şehir dışında olucam zaten. İçimdeki öküzü azcık doyurdum :) O acıkmadan devam ediyim böyle Şu fazlalıkları veriyim, yine giyecek kıyafet bulamaz duruma gelmeden. Spor salonuna da gidiyorum ya.. Bu hafta o da olmucak gerçi. Güzel bi tempoyla haftaya devam inşallah.. Bir Dukan rutinine de alişiyim tekrar yavaştan. Sıra Callan'a da gelir heralde Olmazsa şu dukan hareketlerini yapcam zaten sabah akşam. En rahatı o olcak. Sen başlaa abliişşş
Bi de öksürük falan varmışşGeçmiş olsuunn.. Ben evde olmayacağım için erken tedbir aldım, ilaçlara erken başladım, şimdilik daha iyiyim. Sen de iyi olursun inşallaahh
heee tamam o zaman,birden anam bunlar bensiz ne karıştırıyorlar dedim
kuzum sağol yaaaa ama yine de biraz sporla çatıyı daraltmaya ihtiyacım var
ama çok şükür tabiki,en azından kendimi iyi hissediyorum
bu arada ipektoş wc'de sizden daha yakinen inceledi her yerimi,Hülya Avşar Ricky Martin ilişkisi şeklinde,anladınız siz onu
kuzum senin de yok olmadan önce 2.yarıya geçip bu diyete bir son vermen gerek yoksa sen de ekim gibi buharlaşacaksın
Bence de dttubakoc bence deee
Ekimciimm....! Geç canım korumaya sen.. Zaten kilon sabitlenmiş artık. 3 tur güçlendirme yapmış kadar süre devam etmişsin.. Doğru korumayaaaHaydi hayırlı olsuunnn
bende tam 20 Hazirandan bu yana güçlendirmedeyimbenim aralarda tatillerde fln kacamak olunca uzadı tabi :111: ewt cnm ben gecen hafta resmen geçtim 2.yarıya.bitsin artık
Evet yaaa...
Ama o güçlendirmedeydi...Seyir sonrası fotosudur o...
Ben de zayıflıyım, bakın görün en zayıf fotomu koycam profilime (inşallah)
Hahaha, sorma 3 tur güçlendirme oldu doğru dedin
Kuzum senin de 3 tur oldu bak :) dön dön nereye kadar :)
Kızlar ben zayıflıyorum süper ya4 kilo verdim ama daha fazla duruyor 2ay seyir bana yeter 2ay 10 kilo tek kaçamağım protein gününde yediğim 2 dilim domates mecbur kaldım.böyle giderse en yakın zamanda buluşabiliriz fotoğraflarımı koymak için sabırsızlanıyorum.
hyr suankı fotom dukandan cok öncesine ait nerdeyse 1.5 sene öncesine ait.
aynen Mewlana dönmemiştir biz kdr:111:
Bana göre dukan yapılası bir halin yokmuş...Ama şuan ki fotolarını gördüm de, süper olmuşsun...
Kızlar ben zayıflıyorum süper ya4 kilo verdim ama daha fazla duruyor 2ay seyir bana yeter 2ay 10 kilo tek kaçamağım protein gününde yediğim 2 dilim domates mecbur kaldım.böyle giderse en yakın zamanda buluşabiliriz fotoğraflarımı koymak için sabırsızlanıyorum.
Sen ayarla o zaman bi buluşma, ben de bu buluşmada buluşamayanlardanım
Bana adres tel ve isim yazarsan özelden göndereceğim bugün bir parti.
bulusmak için kilo wermeyi beklemioruz biz :)