Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.

buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi:KK43:(

levin dünya tatlısıydı. maşallah.

hepinize teşekkürler...

iyi yırtmışım desene, ben gelsem en yaşlı ben olacaktım :-)))))

herkese günaydınlar:KK55:
mutlu öğlenleeeer:KK55:
hayırlı akşamlaaaar :KK55:

çatlicam şimdi, o kadar çok yemişim ki. dukandan önce daha az yiyodum ben kesin :KK9:
dün tartıda 69.9 gördüüüüüm yatmak üzereydim uyuyamadım sevinçten :KK52: ama sabah bi baktım Lo çıkıyo, ah dedim dünkü o rakam yalan mıydı şimdi :KK50:duygularımla oynadı tartım resmen :KK50: pilini değiştirmem lazım ama tartı pili nerde bulunur acaba :KK9:
fotoları göriim diye bi ümitle girdim ama yok foto hiç, üzülürüm ama ben şimdi :KK50:

herkese iyi pazarlar..
kitabı okudum ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum. güçlnedirmeye geçtim.
kilom çok fazla değil. 3-4 kilo daha vermek istiyorum. güçlendirmede de kilo verme devam ediyor mu?
sebze ve meyveden dolayı fazla çıktığını biliyorum hatta bugün 300 gr fazla çıktım. dün geçmiştim güçlendirmeye.
kilosu benim gibi olup da güçlendirmede de kilo veren varmı? uzun süre güçlendirme yapanlar mutlaka veriyordur tabiki.
ben 40 gün yapacağım için duraklamalar,sebzeden dolayı fazla çıkmalar... veremeyebilirim gibi geldi.
uzun süre yapanlarında tavsiyelerini belkerim tabiki

herkese iyi pazarlar..
kitabı okudum ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum. güçlnedirmeye geçtim.
kilom çok fazla değil. 3-4 kilo daha vermek istiyorum. güçlendirmede de kilo verme devam ediyor mu?
sebze ve meyveden dolayı fazla çıktığını biliyorum hatta bugün 300 gr fazla çıktım. dün geçmiştim güçlendirmeye.
kilosu benim gibi olup da güçlendirmede de kilo veren varmı? uzun süre güçlendirme yapanlar mutlaka veriyordur tabiki.
ben 40 gün yapacağım için duraklamalar,sebzeden dolayı fazla çıkmalar... veremeyebilirim gibi geldi.
uzun süre yapanlarında tavsiyelerini belkerim tabiki

40 gün güçlendirmede çok vereceğini düşünmüyorum açıkcası hani kilo vermeye çok yatkınsan max 2 kilo dicem...o bile zor, bu kadar az sürede...Güçlendirmenin amacı kilo vermek değil zaten, neden kilo vermeyi hedefliyorsunuz var olan kilonuzu koruyun yeter bence...

slm bayanlar iyi pazarlar herkes nasıl fırında kek yapıyorum şimdi kepeği artık krep şeklinde yiyemiyorum kek yapiym dedim :))))) mis gibi kokuyor yahuuuuu:KK52::KK56:

günlük yeme miktarımı artırdım öneriniz üzerine..daha 1 haftam inşallh herşey yolunda gider....bir sorm daha olacak..

benim 19 aylık kızm var bu süreye kadar hep emzirdim ve hamilelik tabi..acaba ben vitamin takviyesi alsam mı? kan degerim normal bu yüzden kan ilacı düşünmüyorum ama vitamin gerekl olabilirmi nede olsa emzirme döneminden çıktım vucudumu yıprtamak istemem..sebze yiyorum ps günlerinde yoksa bu yeterli olurmu? seyir dönemim 1o0 gün burada :)

iyi akşamlar kızlar,bugün dukan alışverişi için dışarı çıktım,bim e gittim, başka markette yok zaten en yakın orası ve en iyisi,:KK43:( bol bol tavuk,yarım yağlı süt,lıght peynir,birde hazır köfte aldım atak içinde yenilir değilmi,birde tavuk burger aldım,balık,lıgh yoğurt bulamadım,ne yesemki bilemedim buralarda bulunmuyor lıgt ürünler çok bunaldım yaa:KK14:yarım yağlı sütten yoğurt yapsam olurmu ,yağ oranı 1.7 yazıyor,bunlar yeterlimi atak için.yarın başlıyacağım,sizinde oluyormu lıght ürün bulamadığınız neler yapıyorsunuz.:18:

ben kaçamak yaptım :KK43:
bir kemalpaşa tatlısı, 1 kaşık kısır (dün)
bir yarım milföy börek ve 1 kaşık pilav :KK43:
misafir geldi de bana. evde olmayınca yenmiyormuş...

günah çıkarayım dedim...

bugün güzel bir sınavdan daha geçtim.

mevlüte gittim. yemekte tavuk sote, pilav, ayran ve aşure vardı. ben tavuk sote ve ayranla idare ettim. aşure bana yan yan baktı ama ben pas vermedim.

daha sonra bir misafirliğe gittik. çok çeşitli kurabiye, poğaça vb nin yüzüne bilem bakmadım. çay ve kayfe ile geçiştirdim.

şimdi de tavuğumu yoğurt eşliğinde yiyorum.

bu sabah 92.2yi görmüştüm:)

hafta sonu kacamak yapanlar dokulmus:))

ben bir haftadir protein sebze yapiyorum her gun. moralim yerinde degil, bi de inanilmaz vitamin eksikligi oldum, dudaklarim patliyor cildim kuruyor, sanirim sonbahar carpmasi yasadim, motivasyon dusunce tabi bu hafta ne spor, ne de hakkiyla diyet.

Ama protein sebze gununun disina cikmadim hic. Tabi aslinda asil sorumlu annemin yaptigi balkabagi keki(dukan usulu). ayni havuclu pasta olmus bu kadar mi guzel olur ya. her gunun sebze gunu olmasinin gercek sebebi aslinda:))

neyse yarindan itibaren rutine donuyorum insallah. persembe artiyi gorcem galiba:KK43:(

Merhabalar, yine pazarı pazartesiye bağlayan gece ve yine kilo verme adına aldığım bir kararla karşınızdayım. 1 aydır kendimce spor yapıyorum. akşamları 1 saat eliptik bisiklete biniyorum ve akşam 5ten sonra yemek yemiyorum buna rağmen 1 kg ya verebildim ya veremedim. baskül kıpırdamıyor. sanırım az su tüketmemden kaynaklanıyor bu. dukan diyetine başlamaya karar verdim. başlangıç yani atak evresinde sadece yumurta tavuk süt peynir ve yoğurt yemeyi planlıyorum. ekmek almıyoruz değil mi? ve peynirde yağ olması olumsuz etkilemiyor değil mi? lütfen yardım :18::18:

Merhabalar, yine pazarı pazartesiye bağlayan gece ve yine kilo verme adına aldığım bir kararla karşınızdayım. 1 aydır kendimce spor yapıyorum. akşamları 1 saat eliptik bisiklete biniyorum ve akşam 5ten sonra yemek yemiyorum buna rağmen 1 kg ya verebildim ya veremedim. baskül kıpırdamıyor. sanırım az su tüketmemden kaynaklanıyor bu. dukan diyetine başlamaya karar verdim. başlangıç yani atak evresinde sadece yumurta tavuk süt peynir ve yoğurt yemeyi planlıyorum. ekmek almıyoruz değil mi? ve peynirde yağ olması olumsuz etkilemiyor değil mi? lütfen yardım :18::18:

kitabı alıp okumadan diyete başlama istersen...

Kızlar ya tatlı krizim tuttu, hadi dedim puding yapayım, yaparkende aromalara gözüm ilişti, şu acı bademden bi damla katayım dedim....anam o neydi ya....bi damla bile değildi:KK53: böyle yarım damla kadar kattım, ama ne yoğun tattır o ya...bööööğğğ:KK50: içimden dedim keşke limon aromalarını falan böyle keskin yapsalar, ay siz siz olun eğer acı badem kurabiyelerini falan sevmiyorsanız denemeyin bile aromasını.....İşin iyi tarafı nişasta tüketmemiş oldum :KK37:

kitabı alıp okumadan diyete başlama istersen...

ya kizlar dukanla 10 kilo veren var mi hic acil kilo vermem lazim

Günaydın canlarımmm :KK71:

Uykucularaaaaa iyi uykular, çalışanlara ben gibiiii kolay gelsin üzülmeyelim bitecek bu günde inşallahhhh :KK76:

Vee bugün mübarek buluşma günü dimi kızlarrrrrr hadi bakalımmmm ben bilem heyecan yaptımmmm :KK16:

Tüm öğretmenlerimiz öğretmenler günü kutlu olsunnnnn :KK16:

Eki Görüntüle 560032

Dünkü yaş pasta krizini eve gider gitmez bu tarifi yaparak atlattım :KK14:
Teşekkür ederiiim
winniepooh
kuzusuuu :KK71: :KK56:
5 yk ayrı ayrı mini kaplara koydum sonra zati kaşıktı tencereydi dibinde kalanlarla bidaha yemeğe gerek duymadım psikolojik olsa gerek, kesilen yaşpastadanda bi çatal olsa almadım, bugünde yanımda getirdim yerim belki :KK1:

Canım benim afiyet olsun.. Ama sen yine de her gün yememeye dikkat et ya da her gün yemek istiyorsan *diğer sınırlı izinlileri tüketme bir tanem.. Duraklamaya girersen üzülürümm..

kafayı yemek üzereyeim seyir dönemindeyim ve artık et yemekten yeminle gınaaa geldi.şuan karnım aç ne yicem ne edicem bilmiyorum çok bunaldım aliye.canım burger king ten menü çekiyo patetes kızartması çekiyo sufle istiyo dayanamıyorum.bir eroinmanın yaşadığı krizdeyim şuan... bana yardım et nolur
nası verdin onca kiloyu?hiç kaçamak yaptınmı? ne yicemi şaşırıyorum bu diyet o kadar zor ki aliye

Seni çok iyi anlıyorum aslında hep aynı şeyleri yediğimiz için zor geliyor..
Kepeklerinle bir gün krep yap, ertesi gün ekmek dene ya da köfte ile tüket böylece menünü genişletebilirsin. Bir de acıkmadan önce yiyeceklerini planla ve hazırla.. Dukan ciddi mutfak emeği isteyebiliyor. (sıkılmamak için tabi ki)

günlük yeme miktarımı artırdım öneriniz üzerine..daha 1 haftam inşallh herşey yolunda gider....bir sorm daha olacak..

benim 19 aylık kızm var bu süreye kadar hep emzirdim ve hamilelik tabi..acaba ben vitamin takviyesi alsam mı? kan degerim normal bu yüzden kan ilacı düşünmüyorum ama vitamin gerekl olabilirmi nede olsa emzirme döneminden çıktım vucudumu yıprtamak istemem..sebze yiyorum ps günlerinde yoksa bu yeterli olurmu? seyir dönemim 1o0 gün burada :)

Canım benim öncelikle kızının yanaklarından öp benim için de.. Vitamin konusuna gelince kitapta vitamin kullanılması öneriliyor. Kitabı okudun değil mi? (aliyee kitap polisleri çoğaldı :KK1: )

iyi akşamlar kızlar,bugün dukan alışverişi için dışarı çıktım,bim e gittim, başka markette yok zaten en yakın orası ve en iyisi,:KK43:( bol bol tavuk,yarım yağlı süt,lıght peynir,birde hazır köfte aldım atak içinde yenilir değilmi,birde tavuk burger aldım,balık,lıgh yoğurt bulamadım,ne yesemki bilemedim buralarda bulunmuyor lıgt ürünler çok bunaldım yaa:KK14:yarım yağlı sütten yoğurt yapsam olurmu ,yağ oranı 1.7 yazıyor,bunlar yeterlimi atak için.yarın başlıyacağım,sizinde oluyormu lıght ürün bulamadığınız neler yapıyorsunuz.:18:

Bim i ben de seviyorum oradaki tavuk etlerini, aknaz beyaz peyniri ve yarım yağlı sütü kullanabilirsin. Ama köfteler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef ki içlerinde soya unu var diye hatırlıyorum..
Bu arada yumurta fiyatları da uygun diye hatırlıyorum bim de..

Eveettt... Bu arada kızlar günah çıkartma sırası bende :KK14: :KK14:
Hafta sonu büyük kaçamak yaptım.. Suçluyum biliyorum..
Bir yakınımız için annemlerin evinin önünde lokma döküldü.. İzmir lokması diye bilinir hani şu yağ şeker hamurdan ibaret yasak bombası..
Vee lokmaları kaplarla dağıt mağıt koş oraya koş buraya derken dayamadanım yedimmmm :KK14:

Bu hafta iyice sıkı bir listeye ve bol spora ihtiyacım var...

Selam Kızlar,

Hafta sonu şehir dışındaydım ve dün şifayı kaptım.

Geldiğimden beri yatıyorum. Hem boğazım çok kötü, su haricinde hiçbir şey yutamıyorum hemde birazcık ateşim var.

Bugün menü bildirmesem daha iyi aslında ama yine de yazmak istiyorum. Halsizlikten ve boğazımdaki acıdan pek bişey yiyemedim hatta et hiç yemedim.

Sabah 1 fincan çay, 1 fincan süt, 1 dilim light üçgen peynir, 1 dilim dukan ekmeği

Öğle yok

Akşam domates çorbası, yoğurtlu pancar (azıcık), 1 dilim dukan ekmeği

Bol bol da adaçayı ve su

Malesef grip beni fena yaptı. O yüzden etli bişey yiyemedim çünkü midem bulanıyor.

Bugünlük bu kadar.

X