Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ellerine sağlık.. Çok güzel duruyorlar.. Özellikle de irmiikkk :KK56:

Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.

Sevgili Ankaralılaaaarr!! :KK1: Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)

Bu arada tabi bu 3 hafta gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktır :KK66: Bilginize..

Herkese iyi haftalaarr...

Ahh kuzumm kıyamam. Bu havada Ankara :KK43:
Neysee zevk almaya bak.
Belki bir iki dukancan gelirr takılırsınız. Olmazsa sen girer çıkarsın her yeree. Tunalı da piyasa iyidirrr. Canın sıkılmazz :)

3 hafta çokmuş yawww. Özleriz bis seniii
Face falan da gir bari geceleriiiii

Ellerine sağlık.. Çok güzel duruyorlar.. Özellikle de irmiikkk :KK56:

Günaydın kızlar. Bu öğleden sonra eğitim için Ankara'ya gidiyorum. Kavaklıdere'de bi otelde kalacakmışız. Perşembeye kadar ordayım. Ben Ankara'yı bilmiyom.

Sevgili Ankaralılaaaarr!! :KK1: Her akşam saat 17:00 itibariyle boş olucam muhtemelen. Bi tek üniversiteden bi arkadaşım var, onunla buluşurum müsait durumda. Hafta içi olduğundan kelli belki biraz zor ama; beni arayıp sorup bulabilirsiniz. Otel Tunalı Hilmi'ye yakınmış sanırsam öyle bir duyum aldım.. Siz gelmezseniz ben tek başıma dalıcam artık bulduğum bi yerlere :)

Bu arada tabi bu 3 gün gündüzleri forumda olmam sıkıntılı olcak. Yani olmucak.. Perşembe bildirimleri yapınız ama cuma günü yayınlanacaktır :KK66: Bilginize..

Herkese iyi haftalaarr...

Canım bende Kavaklıdereyim iş yerim tunustayım beklerim 18:00 kimi zaman 19:00 burdayım ben :)

Ahh kuzumm kıyamam. Bu havada Ankara :KK43:
Neysee zevk almaya bak.
Belki bir iki dukancan gelirr takılırsınız. Olmazsa sen girer çıkarsın her yeree. Tunalı da piyasa iyidirrr. Canın sıkılmazz :)

3 hafta çokmuş yawww. Özleriz bis seniii
Face falan da gir bari geceleriiiii
Ah tatlıımmm :)) Ben abartmışım yaaa!! :S Kafam nerdeysee :S Düzelttim şimdi. 3 gün yazacaktım. Gerçi sonra da Bursa'ya gitcem de ordan. Bu hafta diyelim o yüzden :) 3 hafta dayanılmaz yaa siz olmadan zaten :KK1::KK1: Ama 1 hafta da çok de mi :KK1::KK1::KK34:

Hee.. Öyle dediler. Tunalı Hilmi iyi dediler :KK66: Dün de bir sürü alışveriş yaptım yine ben ama :S sanırım orda da artık son kışlık harcamamı yaparım :KK1::KK1: Hava da çok soğuktur de miii :S Bi de samimi arkadaşlarımla gitmiyorum. Biraz sessiz geçecek sanırım. Yeni işe başlayan bi kız var, o da gelecek ama.. Kafaları uydurcaz artık :p Ya da tek takılırım napem :KK66: Walla Dukancanları bekliyorum ama... Bana burdan bi mesaj bişey atsalar ne güzel görüşürüzzz.. Huhuuu!!! ANKARAAA!!!
Ben buraya bakamam belki.. Siz aracı olun da beni haberdar edin bi ses veren çıkarsa :)) Pek uygunsuz bi zaman, iş güç vardır tabi ama.. Kısmet :KK66:

selam günaydınlar hayırlı gunleriniz olsun inşALLAH:))) keyfiniz neseniz eksik olmasın ama KGlarınız tartida eksik olsun İNSLLah...

arkadaslar ULUDAĞ LİMONATA ŞEKERSİZ içebiliyormuyuz.tatlandırıcı var içinde ne diyorsunuz? yarın NASİPSE memlekete gidiyorum da. cevap verirseniz süper olur cunki alısverişe cıkıcaM.orda bulamıyorum herseyi .tesekkürler...

Canım bende Kavaklıdereyim iş yerim tunustayım beklerim 18:00 kimi zaman 19:00 burdayım ben :)
Sen özel mesaj atabiliyor musun? Bana yazsana nerdesin falan filan.. Bakrasın gelirim madem yakınsıınn :KK52:

Hepinize iyi akşamlar! :)

Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle. :KK1: İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :) :nazar:
Medesa tam edalı havalı İzmir güzellerinden. (İzmir'di değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım. :) ) :nazar:
Nesli'nin kıvır kıvır saçlarına bayıldım. Sarılmasında bile böyle sarmalayıcı, anaç bir his var. :) Levin de çok tatlıydı, giderken kaçamak makas aldım yanaktan. :nazar:
İpek benim harbi insan olarak tanımladığım kişilerden, çok samimi, tanıdık bir his yayıyor çevresine, neşesi-şakaları çok hoş. :) :nazar:
Prensinsevgilisi (nick böyle mi yazılıyordu unuttum :44:) maşallah ceylanları anımsattı bana, boy-pos-göz olarak. :nazar:
Azrasılayı önceden tanıyordum zaten, o da benden genç duranlardan, çok canayakın tatlı bir insan. :)) :nazar:
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan. :nazar:

Herkesin maşallahı vardı kısacası, "Allah'ım benim daha uuu çok fırın ekmek yemem gerek." dedim. İyi de oldu. :)
.........

Ah canıımmm.. :KK16: O senin bıcırlığıınnn :KK54::KK54: Bi de hasta gibiydim ben, daha iyi olaydım ahh ahhh :KK1::KK1:

Çok güzeldi gerçekten.. Herkes çok tatlı kiiii :KK16: Hem sen de çok şekersin, çok kibarsın.. Senin de için kıpır kıpırrr :KK52::KK54:Asaletini yirim seninn!!

Levin bi başkaydı ama di mi yaaa Oyyy!!! Şöyle bi sıkaydım sımsıkı! İyiydi hihih :KK1: Bana diyo ki.. 2 tane bebeği varmış, onlara fıstık çorbası yapıp içirdi valla :KK1::KK1::KK54: Hatta fıştık çoybasııı =))

Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))
Benim de hayalimde aynen tasvirlerine uygun..
Oyy medesa oyle alımlı demek..hatun istee:))yakışır..:))
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
Lavinden bi yanak da benim için alsaydin foto cekinseydinizz cokcaa :))
Prensesin ceylan gozlerine de benden maşallah :))prenses o zaten :)
Sen hariç tabiki :))) hiç oyle soğuk nevale hayal etmiyorum:)))Ayy ne güzelll neler yaptıniz peki baskaaa
Ipek Napiyoduuu bogadan uzak tutsaydiniz onu :)):KK9:
Haberlerde ıstanbul yağışlı diye gördükce aklıma dely geldi annesi gibi endiselendim bu kız deniz otobüsüyle doncek evine yagmur çok yagmasa bari
Diye telasliydim :)))

Ay canıımmm :KK16: Kız dur ben çeşme gözlüyüm.. Duygulandırdın beni bak şimdi.. Ben çok ıslandım valla.. İçine mi doğmuş nee :S Saflığımı anlatmiyim diyodum ama dur anlatiyim. Müge'yle 7'ye 5 kala falan ayrıldık. Deniz otobüsü saatine daha var diye onu da tuttum zaman geçsin niyetine :S Sağolsun kaldı benimle, yazık o da biraz ıslandı. Ama tam biz ayrıldık yağmur hızlanmaya başladı. Ben boğadan kaptırdım kendimi aşağı iniyorum hızlı hızlı. Yağmur yağıyo diye koşturuyorum... 19.20 deniz otobüsüne yetişcem. Normalde yetişmemek mümkün değil 25 dakkada yani.. ama ne olduu.. Ben yetişemedim :97: Nedeennn..? Ben kaptırmışım kendimi çünkü.. İn in.. nerelere inmişim.. ordan bi daha dön bi daha bilmem ne derken. Sırılsıklam olaraktan ve donaraktan kaçırdım onu. 19.30 da falan anca caddeye indim. Diğer deniz otobüsü de 20.20'de biliyorum. Neyse yağmur dindi.. Ama ben oyalanmak zorunda kaldım oralarda mecburen.. Islak ıslak da dondum :S Maceralıydı.. Neyse o gün zaten hasta gibi olduğumdan, ilaç içmeye başlamıştım. Ekstra hasta olmadım :p

Bugün arka arkaya bombalama yaptım mesajlarla.. Bir sorum daha olacak. gourmenetten tofu siparişi verdim. bir de yengeç:) yengeç eh işte salatalarda kullanılabilcek seviyede bir ürün ama boşa para vermeye pek değmez.. tofu diye bişey aldım. paketi açmadım ama yumuşacık bişey. sanki resimde küp küp peynir gibi duruyor. ziyan olmasın tofuyu nerde kullanabilirim bilen varsa paylaşırsa sevinirim..

selam günaydınlar hayırlı gunleriniz olsun inşALLAH:))) keyfiniz neseniz eksik olmasın ama KGlarınız tartida eksik olsun İNSLLah...

arkadaslar ULUDAĞ LİMONATA ŞEKERSİZ içebiliyormuyuz.tatlandırıcı var içinde ne diyorsunuz? yarın NASİPSE memlekete gidiyorum da. cevap verirseniz süper olur cunki alısverişe cıkıcaM.orda bulamıyorum herseyi .tesekkürler...

Onda limon oranı çok olduğundan içmiyoruz. O zaman meyve suyu içmiş gibi oluyorsun, ki meyve suyu da yasak tabi. Belki 1 bardak içsen sıkıntı olmaz ama... Biraz ondan biraz bundan kullana kullana birikiyo bunlar.. Sonra neden kilo veremedim beeenn!! Vay başıma geleennn :96: diyoruz.. İşte onlar hep bunların birikmesi oluyor. Şundan bi bardak, bundan bi ısırık... O yüzden alma bence.

Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim.. :KK14::KK14:

Herkese merhaba!

elinize sağlık,gayet güzel görünüyorlar... Maalef ben kepekle yaptığım hamur işlerinde çok başarısızım, hiç kabartamıyorum:44:

Tuzlularda o işi ben maya ekleyerek çözdüm gibi. Mesela ekmek tarifimde maya yoktu, ben toz mayadan da koydum 2 kaşık. Yaklaşık yarım saat kapta beklettim, 15-20 dakika da borcama döktükten sonra. Pişince adam gibi kabardı, 8 dilim ekmek çıktı dilim başı 0.5 kaşık kepek. :KK52: Ama tabii mayalı olunca kıvamı daha sert oluyor, tokalaçlaşıyor ekmek.

Haftasonu arkadaşlarıma gittik. İçinde her türlü hamur işi olan bir masada sadece çay içtim. Bu arada toplamda 3,6 kg vermeme rağmen kimse kilo verdiğimi anlamadı ve üstüne üstlük içlerinden biri sen kilo mu aldın dedi? Yani bu kilolar nasıl gidecek ve ben milletin içinde ne zaman salına salına gitcem çok merak ediyorum. 20 küsür yıldır hep diyet yaptığım için tabi ki inandırıcı gelmiyor kimseye:KK43:

İnsanlara ben de ekstra sinir oluyorum bu aralar... Bazı kıyafetleri giyince bile farklı görünebiliyor insan, sanki hemen yorum yapmak zorundalar "Aa canım kilo mu aldın ama sen diyetteydin?" :KK47:

...
:) Kız bende yüksek lisançıımmm. Gerçi mezun oldum ama henüz diplomamı almadım. Ay bir ara alayımda gidip kepli resim çektireyimm :)
Ama ben kimse gelmezse çıkarım dedimm. Söz vermedim kii :)

...

Aa hangi bölümden yaptın? Ne bileyim herkes iş güç sorumluluk sahibi insan gibi geldi, yetişkinlik-çocukluk dönemi arası sıkışmış, arada derede kalmış yüksekçileri görünce mutlu oluyorum. :)

Bende gelecektim buluşmaya cenaze dolayısıyla Cuma, ctesi, Pazar full misafirle geçirdim.. :KK14::KK14:

Başın sağolsun. :KK43:

Moralim çok bozuk dün +300 le uyandım bugünde aynıyım offf deliricem..tuvalet sorunu yaşıyorum ama tık yok..acı biber bile fayda etmedi ..takıldım kaldım kacamak falanda yapmadım.

Herkese merhaba!

Tuzlularda o işi ben maya ekleyerek çözdüm gibi. Mesela ekmek tarifimde maya yoktu, ben toz mayadan da koydum 2 kaşık. Yaklaşık yarım saat kapta beklettim, 15-20 dakika da borcama döktükten sonra. Pişince adam gibi kabardı, 8 dilim ekmek çıktı dilim başı 0.5 kaşık kepek. :KK52: Ama tabii mayalı olunca kıvamı daha sert oluyor, tokalaçlaşıyor ekmek.

İnsanlara ben de ekstra sinir oluyorum bu aralar... Bazı kıyafetleri giyince bile farklı görünebiliyor insan, sanki hemen yorum yapmak zorundalar "Aa canım kilo mu aldın ama sen diyetteydin?" :KK47:

Aa hangi bölümden yaptın? Ne bileyim herkes iş güç sorumluluk sahibi insan gibi geldi, yetişkinlik-çocukluk dönemi arası sıkışmış, arada derede kalmış yüksekçileri görünce mutlu oluyorum. :)

Başın sağolsun. :KK43:

Lisansı iktisat yükseği işletme okudum. Hatta aradada 2 yıl sosyal politika okudum en açığındann :)
İŞ güç sahibiyiz dee sen bzim yaptığımız hatayı yapma.
Bak hala bekarızz okul kariyer derkenn
Sen elini çabuk tuttt. Abla tavsiyesiiii

Off fena oluş. Keşke gelmeme sebebin başka bişey olsaydıı :KK43:

Moralim çok bozuk dün +300 le uyandım bugünde aynıyım offf deliricem..tuvalet sorunu yaşıyorum ama tık yok..acı biber bile fayda etmedi ..takıldım kaldım kacamak falanda yapmadım.

Ya vücudunuza gaz vermeyinn üzülüp falan. Üzülüyorrr sonra bi tuhaf oluyorr. + 300 ne kii. bir wc lik işin var. Zaten farkındasın
Ben hiç bişey yapmadan + 1000 gördüğümü bilirimm. Yarın fazlasıyla gider yada daha sonraki gün.

A101 den mest form çay al. Ben çok memnunummm.
Kahve iç en milliyetçisindennn.
Sen daha iyi bilirsin sana ne iyi geliyorr.
Birazda zıpla uzun oturr ay ne bileyim aklımdan daha iğrenç şeyler geçiyor ama bu saatte konuşturmayın benii :)

seberra bende seninle aynı kiloda başlamıştım dukana... ama 67 ye kadar indim... lütfen kendine haksızlık etme... +500 de görüceksin -500 de... bunlar seni yıldırırsa olmaz diyetten uzaklaşmana sebep olur... yapma!!! ne ruhuna nede bedenine eziyet etme... gör bak 3 ay sonra incecik olucaksın... istediğin kilolara iniceksin... bak ben şimdi bebek bekliyorum ve 70 li kilolardayım... ama korkmuyorum... şişko oluyorum diye yıpratmıyorum kendimi... çünkü biliyorum ki doğum sonrası dukan bana yine yardımcı olucak... yolun açık olsun.... bol şans... bol eksili günlerin olsun inşallah... :KK49:

slm millet.iyi haftalarrrrr herkeslereee :KK16:

Hepinize iyi akşamlar! :)

Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle. :KK1: İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :) :nazar:

Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan. :nazar:

:KK43:

Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..

tsk ederim kızlarrr,,sımarttınız benii :KK16:

Eki Görüntüle 560302

afiyetle yiyeceğimmmmmmmmmmm =)))

arkadasım yanlıs anlama ama,,sen bunların dukana uygun oldugunu mu dusunuyorsun ?

çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.

buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi:KK43:(

...

kesinlikle katılıorum..bi garsonlar bi kedilerr,,oyy kalbim agızımdan pört die cıkacaktı az kaldı :111: :KK53:

yok emziriyorum =))

seyir dönemindeyim.. müsli % 50 lıngt hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım :KK43:((

ama burada ki arkadaşlar biz alıyoruz demişlerdi bende ondan aldım kötü mü yaptım pufff :KK43:((

müsli yapan yulaf kepegınden yapmıstı.dısardan alınmamıstı.

:KK9:
fotoları göriim diye bi ümitle girdim ama yok foto hiç, üzülürüm ama ben şimdi :KK50:

fotoları ekledim face.de dünn..

kitabı alıp okudum da ama anladığımdan emin olamadım bir türlü. :S

yani açıkcası ben son bir aydır çok az şey yedim. ama kilo veremedim. şimdi bu kadar çok şey yiyerek kilo vermek mucizevi geliyor.

bir de kitapta domates vs. yasak. ama acaba kültürel bir farklılık mı onu bilmek istedim :KK17::18:

arkadasım kitabı okudugundan emin isen domatesinde kültürel farklılık fln nedeni ile değil baska nedenlerden yasak oldugunu anlarsın..istersen bi kere daha oku.

Haftasonu arkadaşlarıma gittik. İçinde her türlü hamur işi olan bir masada sadece çay içtim. Bu arada toplamda 3,6 kg vermeme rağmen kimse kilo verdiğimi anlamadı ve üstüne üstlük içlerinden biri sen kilo mu aldın dedi? Yani bu kilolar nasıl gidecek ve ben milletin içinde ne zaman salına salına gitcem çok merak ediyorum. 20 küsür yıldır hep diyet yaptığım için tabi ki inandırıcı gelmiyor kimseye:KK43:

herkes herseyı söyler.salla milleti.hepimizin nasıl gittiyse,,seninde uydugun sürece öle gidecek.. :KK16:

basınız saolsun :2:
ya kizlar dukanla 10 kilo veren var mi hic acil kilo vermem lazim

10 kilo ne ki :KK1:

Son düzenleme:
Herkese hayırlı sabahlar- öğlenler arkadaşlar.. ben 7 gün atak yaptım ama hala devam edecem.. kendimde herhangi bir zorlanma hisstmiyorum biraz daha uzatayım dedim..
bu arada eve gelen aşurenin hatti hesabı yok ve ben yiyemiyorum sadece kayın validem şifa olsun die resmen ağzıma bir iki kaşık tıktı tabi ben de hayır dermiyim yuttum gitti:) neyse vicdan azabı içimdeyken Dün akşam Burada Kent plaza die bir yer açılmıştı oraya gittik en son kat yemek kısmı tabi ve benim diyetime uygun sadece ayran satılıyor ve eşimle ilerlerken bi de ne göreyimm popeyes Allaaah dedim tamam bu tavuk yiyebilirim ama sonra eşim ve vicdanım birleşti beni ve salyalarımı toparlayıp ordan uzaklaştırdılar.. ama ne kötü oldum kızlar anlatamam ve en son arabada oturup evden getirdiğim tavuğumu ağlaya ağlaya yedimm.. bazen bu diyet çok zor yaa.. ama ben dün o dışarıda o yemekleri yemediysem artık bu işi beynimde hallettiğimi düşünüyorumm. sizce de öyle mi?

fotoları ekledim face.de dünn..

Face de bir grup mu yoksa herkes bireysel mi arkadaş oldu? fotoları bende merak ettim de:)

Herkese hayırlı sabahlar- öğlenler arkadaşlar.. ben 7 gün atak yaptım ama hala devam edecem.. kendimde herhangi bir zorlanma hisstmiyorum biraz daha uzatayım dedim..
bu arada eve gelen aşurenin hatti hesabı yok ve ben yiyemiyorum sadece kayın validem şifa olsun die resmen ağzıma bir iki kaşık tıktı tabi ben de hayır dermiyim yuttum gitti:) neyse vicdan azabı içimdeyken Dün akşam Burada Kent plaza die bir yer açılmıştı oraya gittik en son kat yemek kısmı tabi ve benim diyetime uygun sadece ayran satılıyor ve eşimle ilerlerken bi de ne göreyimm popeyes Allaaah dedim tamam bu tavuk yiyebilirim ama sonra eşim ve vicdanım birleşti beni ve salyalarımı toparlayıp ordan uzaklaştırdılar.. ama ne kötü oldum kızlar anlatamam ve en son arabada oturup evden getirdiğim tavuğumu ağlaya ağlaya yedimm.. bazen bu diyet çok zor yaa.. ama ben dün o dışarıda o yemekleri yemediysem artık bu işi beynimde hallettiğimi düşünüyorumm. sizce de öyle mi?

evet öyle görunuor ama en önemlisi bunu dewam ettirmek.bzn ewt cok zor gelior ama zayıflayacagı hallerını dusununce insan katlanıor heralde.ben cnm bişi istediğimde hep zayıf olunca hepsini ztn yerim dierek tutmustum kendimi.

diyabetik reçel + yoğurt kabızlık sorunu için denenmiş, olumlu sonuç alınmıştır... velakin bu yöntemin mesai saati içinde denenmemesi önemle duyurulur:KK53::KK53::KK53:

sonuç, tahminleri aşmış ve tuvalete 15 dakka aralıklarla koşulmasına sebep olmuştur:KK53::KK53::KK53:

ilk kez kullanacakların 1 yemek kaşığını geçmemesi, akıbetiniz açısından daha hayırlıdır:KK53:

migrosta seğme marka, denenmiş ve tadı da beğenilmiştir:KK53::KK53::KK53:

marka ismi seğmen diyabetik reçel...

vişneli ve çileklisinin tadı gayet yerideydi...

X