- 31 Ekim 2010
- 485
- 0
yok vallaha apla hiç dadlu filan aşermiyorum. zaten benim reglden bi 8-10 gün önce içime canavar kaçmış gibi iştahım açılır bide kırmızı et canım çeker.o canavarlı günü geçen cumartesi atlattım. kırmızı ete de gerek kalmadı dukan amca sayesinde...
ya bugün P günüm diye gözümün önünde götürülen o leziz ve de mikkemmel salatalarııı patlıcan şakşukalarıı mis gibi pideleriii es geçtim sen ne doorsunnn
bu arada vienna başın sagolsn çok üzüldüm canım
aferin kuzum, böyle devam et olur mu dukan amca ödüllendirecek sonra seni prt gününde hep ertesi günü hayal ediyorum ben de, sebze şunu yiyim felan diye ama sebze günü oldu mu da aklıma gelmiyor geçen akşam ben de eşime kek yaptım, nöbete götürsün diye, akşam allahım o nasıl bir kokudurrrrr, burnum sızladı resmen ama ıı ııhhh yemedim
cinocum yok bende 2 gündür 69 da kaldım yok anam oynamıyor gram oynamıyor çok ağardan satıyo bu kilolar kendini zaten ben denedim 2 yada 3 güne değişiyo benim kilom gittimide 400 yada 600 gidiyo ossssun yaaaa napalım geç olsun temiz olsun yeğeenn
sen, ben ve urgakina başabaş gidiyoruz eheheh ben sabah tartıldım 69 idim, az önce yürüyüşten geldim duştan sonra tarıldım 69,3 çıktım?? yarın acaba 68,bilmem kaç olabilecek miyim bakalım olsun 100 gr da gitse razıyım ben artık ama 400 gr birden gitt mi acaip moral oluyor yahuuuu