Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ben de izmirdeyim dün gittim karşıyaka rossman dan orjinalini aldım. bence sende bugün git hemen al çünkü rafta 1 tane kalmıştı. ama iki marka var. diğerinde de 5-6 kutu vardı..
karşıyakada da çarşının orada in. işbankasından sonraki ilk sokağa gir(eshot sokağı) biraz yürü hemen göreceksin zatn mağazayı..

tamam canım çok sağol

kızlar bakın bisküvi yaptım:KK64::KK64::KK64:hemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
1 şeker kaşığı tatlandırıcı(daha az da olabilir)
biraz vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)

Eki Görüntüle 203426 Eki Görüntüle 203432

daha sonra fırınladım. ve sonuç
cnm süper görünüyolar ellerine sağlık:KK56:

canım ben de izmirdeyim dün gittim karşıyaka rossman dan orjinalini aldım. bence sende bugün git hemen al çünkü rafta 1 tane kalmıştı. ama iki marka var. diğerinde de 5-6 kutu vardı..
karşıyakada da çarşının orada in. işbankasından sonraki ilk sokağa gir(eshot sokağı) biraz yürü hemen göreceksin zatn mağazayı..

hangi marka alcam peki canım

kızlar bakın bisküvi yaptım:KK64::KK64::KK64:hemen tarifini vereyim çok lezzetli oldu.
3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
biraz vanilya
bol tarçın
hepsini karıştırdım ve yağlı kağıt serdiğim borcamımın üzerine kaşıkla koydum (kıvamı biraz sıvı oluyor)

görüntü güzel tadı nasıl acaba....ben henüz yulaf kepeği almadım tadını merak ediyorum....tadı hoş değilse hiç almıyım....

görüntü güzel tadı nasıl acaba....ben henüz yulaf kepeği almadım tadını merak ediyorum....tadı hoş değilse hiç almıyım....
şu anda iki tanesini mideme indirdim. tarçın ve vanilya koyduğum için tadı çok güzel oldu... zaten ben tarçınlı kek ya da kurabiyeleri çok severim:)) ama tabi yağlı olmadığı için biraz yavan tadı var.şu meyveli form bisküvilerine benzedi tadı.. yinede şeker ve aburcubur isteğimi kapattı.
bu arada benimki biraz yumuşak oldu fırından erken çıkarttım bidahaki sefere biraz fazla bekleteceğimki kıtır kıtır olsun:)))

uzun vadede 2 sinde de kilo kaybı açısından fark olmuyor. 30günü düşünürsen neticede 15 gün saf protein 15 gün sebze+ protein yemiş oluyorsun her ikisinde de..ama sıkılmamak için çoğumuz 1+1 yapıyor, bir de sanırım 1+1 de durgunluk yaşadığında birkaçgün atakla hızlandırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum, 5+5 de zaten vücut birkaç gün atak yapıyor olacak..karar yine de senin, mr. dukan uzun vadede fark olmadığını söylüyor:) seyir evresine başladığın ilk günlerde durağanlık normal, hatta ilk birkaç gün + lar bile görebilirsin, korkma bir süre sonra vücut adapte oluyor..ayrıca atak evresini çok uzun tutmuşsun 10 gün hatırladığım kadarıyla morbid obez sınırında tavsiye ediyor kitapta.. hiç üzülme öyle ya da böyle gidiyor:)

mesela geçenlerde sebzeli günlerde sadece 1 öğünde tüketeceğiz falan gibi konuşmuştuk, ben 3 seferdir sebzeli günlerimde her öğünde tüketiyorum sebzeyi protein ile birlikte..+ yansımasını da görmedim tartıda..

unutmayın kızlar 3G= Geldikleri Gibi Gidecekler:KK66::KK66:

cok teşekkür ederim cnm benım..valla cok ihtiyacım vardı destege..psikolojım allak bullak offf...

3,5 kaşık yulaf kepeği
1 yumurta
biraz vanilya
bol tarçın

vallahi süpersin :KK66: görür görmez tarifini hazır bugün myskyın yolladığı yulaf kepeklerimi de almışken deneyim dedim şu anda fırında seninkiler kadar çok çıkmadı benim hamurdan ama olsun idare eder beni :KK34:

her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyete :KK60::KK60: acıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var :KK43::KK43::KK43::KK43: dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız :KK58:

başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm.zaman her şeyin ilacı.sabır diliyorum

vallahi süpersin :KK66: görür görmez tarifini hazır bugün myskyın yolladığı yulaf kepeklerimi de almışken deneyim dedim şu anda fırında seninkiler kadar çok çıkmadı benim hamurdan ama olsun idare eder beni :KK34:
canım ya oraya yazmayı unumuşum ben bir kaşık yoğurtta eklemiştim...ondan fazla gözükmüş olabilir:KK43:((ama bakalım seninkiler nasıl olacak...

ben temmuzda ızmıre gelıcem ve bende bulammadım yulaf kepegını hala ben pek bılmıyorum ızmırı bana bornovadan nasıl gıdecegımı tam detaylı yazarmısın lutfern adresı

çok saol cnm allah hepimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin

canım çok saol iyi duaların için.. lütfen bu gece dualarınızda beni unutmayın:KK43: uzaktayım bir de burda yalnızım bu çok daha kötü benim için şu anda ailemin yanında olmak isterdim :KK43::KK43::KK43:

başıma gelen herşey için şunu düşünürüm demek ki şu anda benim için en hayırlısı buymuş.senin için de orada olmayışında vardır bi hayır diye düşünüyorum

her ne kadar kilo veremesem de yine de devam ediyorum bu diyete :KK60::KK60: acıncak halde gibiyim ama olsun az önce fırında köfte yaptım şimdi onu yiyorum afiyetle. bu arada dün 2 kötü haber aldım yengemi ve teyzemi kaybettim daha doğrusu kaybetmişim ailem ben uzaktayım ve derslerimi etkiler diye sölemek istememiş ama ben öğrendim geç de olsa o yuzden moralim çok bozuk tatlılara hücmedesim var :KK43::KK43::KK43::KK43: dayanmaya çalışıyorum sizin anlayacağınız :KK58:

iki kayıp gerçekten üzücü.başın sağ olsun.uzakdayken acılar daha bi ağır gelir bilirim Allah başka acı göstermesin.acılarda dertlerde sevinçlerde paylaşılmalı dimi.bu sayfalar oldukca yanlız değilsin.köftelerde afiyet olsun bu arada.

ben temmuzda ızmıre gelıcem ve bende bulammadım yulaf kepegını hala ben pek bılmıyorum ızmırı bana bornovadan nasıl gıdecegımı tam detaylı yazarmısın lutfern adresı

1.yol///Bornovadan kaşıyaka ya giden 330 numaralı otobüs var. ona bin ve karşıyaka iskele durağında in.. zaten çarşının girişini görmüş olursun. işbankasınıda göreceksin kocaman:)) iş bankasından sonraki ilk sokak eshot sokağı zaten kime sorsan söylerler. eshot sokağına gir hemen 50 adım ileride rossmanı görürsün canım.

2. yol///bornovada metro var. ege üniv orada. metroya bineceksin halkapınarda ineceksin.halkapınar istasyonu aktarma istasyonu oradan izban metrosuna geçeceksin. ancak aliağa yönüne gidene bineceksin. izbanın karşıyaka istasyonunda ineceksin.. indiğin yer zaten karşıyaka çarşısının sonu sen dümdüz çarşının başına doğru gideceksin yani vapur iskelesine doğru iki yollada gidebilirsin:)))

canım ya oraya yazmayı unumuşum ben bir kaşık yoğurtta eklemiştim...ondan fazla gözükmüş olabilir:KK43:((ama bakalım seninkiler nasıl olacak...

:KK1: bende düşündüm aslında yoğurt ya da süt yok mu diye ama eklemeden yaptım böyle de çok güzel oldu 6 tane çıktı önce şu walk awayle 3 mil yürüdüm sonra duşumu aldım şimdi de bir elimde çay bir elimde kurabiyem ohh keyif yapıyorummm :76:

başıma gelen herşey için şunu düşünürüm demek ki şu anda benim için en hayırlısı buymuş.senin için de orada olmayışında vardır bi hayır diye düşünüyorum

zaten tevekkül edip Rabbime sığınıp hayırlısı buymuş demekten başka çarem yok...:KK43:

iki kayıp gerçekten üzücü.başın sağ olsun.uzakdayken acılar daha bi ağır gelir bilirim Allah başka acı göstermesin.acılarda dertlerde sevinçlerde paylaşılmalı dimi.bu sayfalar oldukca yanlız değilsin.köftelerde afiyet olsun bu arada.

çok teşekkür ederim desteğin için. bu arada köftelerim çok güzel oldu az önce son öğünümü de yedim artık 50li rakamları görmek istiyorum :KK59:

DUKAN buğday kepeği kullanmışsın kakaolu kekte bugday kepeği serbestmi?

Ilk baslarda yulaf kepegim yoktu ve sehirdidindan aldiramamistim da. Dukanin sitesine mail attim ne yapabilirim diye. Onlar da bugday kepegi kullanin dediler. Sonra yulaf kepeklerim geldi. Ben de My Skydan geleceklerle birlikte 4 cesit yulaf kepegi olacak :)

Elimdeki bugday ve yulaf kepeklerini bazi tariflerde karistiriyorum ki bitsin bugday. Bazen yulaf unu ve misir nisastasi da kullaniyorum. Zaten Dukanin kendi sitesindeki tariflerde de hep kullanmislar.

X