- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Günaydın güzeller,
toplantıların son günü ve benim fırça günüm bugün :S Öğleden sonra yicem sanırım Üstüne bi de adet olucam sanırım baş ağrısı mide bulantısı.. ve bembeyaz oldum.. Millet hemen hamile misin diyo :S PAtron bile hayırdır? dedi.. Töbe yareppiimm :S Ben canımla uğraşıyom.. :S Bulantı için hap içtim. O da bi güzel uyku yaptı. uykum açılsın diye kahve içtim, o bi daha mide bulantısı yaptı falan derken.. şimdi daha iyiyim Allah'a şükür.
Ah canıımm Ben çok üzüldüümm.. Benim kilom çok çok fazla değil şu an, bunu biliyorum, ama ben de öyle hissediyorum. 10 kilo vererek buralara geldim ama; 3-4 kilo için bile deliriyor insan. Burdaki herkes seni anlıyordur kii.. Beğendiği bişey üstüne olmayınca falan insan ne kötü hissediyor Ama sen böyle anlatınca valla için acıdı.. Bizden daha azimlisindir eminim.. Benim 3-4 kilo için yapamadığımı sen şııppp! diye halledeceksin.. bütün o yükü atacaksın üzerinden.. Ama kızın ve eşin sana hep hayrandır zaten bunu bilmek bile güzel..
"Free Youtube download" diye bi program var. Netten bulmuştum ama nerden bilmiyorum. Çok da güzel çalışıyor. Youtube'dan istediğin her şeyi indirebilirsin. Eğer TV'den izleme şansın varsa, TV'de izleyebileceğim bi formatta indirip ordan bile izleyebilirsin. Koca koca Bilge Google'a sorabilirsin
toplantıların son günü ve benim fırça günüm bugün :S Öğleden sonra yicem sanırım Üstüne bi de adet olucam sanırım baş ağrısı mide bulantısı.. ve bembeyaz oldum.. Millet hemen hamile misin diyo :S PAtron bile hayırdır? dedi.. Töbe yareppiimm :S Ben canımla uğraşıyom.. :S Bulantı için hap içtim. O da bi güzel uyku yaptı. uykum açılsın diye kahve içtim, o bi daha mide bulantısı yaptı falan derken.. şimdi daha iyiyim Allah'a şükür.
.............
Ben de o boydayım, mesajı okuyunca gözüm takıldı kafamda hayaller kurmaya başladım. 48 olabilsem hastaneye kaldırırlardı herhalde... Sağlık Bakanlığının obeziteye karşı yaptığı broşürümsü çizelgeye göre 49 kiloya kadar inebilirmiş 1.63 olan biri, normallikle-zayıflık arası sınır 18.5 diyor bki değerine. 49dan aşağısı zayıfa girermiş. Gene de gözümün önüne getiremiyorum... Aç bıraksam kendimi o kiloya inemem herhalde ya.
...........
Beni,m de boy 1.63. Bi ara üniversitede 53 kilo olmuştum da zombilere dönmüştüm :S Ordan daha da inemem zaten ben de :) Dikkat et yani sedali. 2-3 kilo alsan bile az benceBiliyorum çok zayıf olduğunu, ama zaten ortalama 2-3kilo alırım diye düşünüyorum ve biraz kas yapmak istiyorum. ben taebo sporunu çok seviyorum. bir ara yaptım, 2ayda 3kilo fazlam oldu kastan doalyı...yani yoksa çok fazla olduğunun farkındayım ama uyarın için teşekkür ederim
Canım çoooook sıkılıyor...Biliyorum nedenini aslında...Sanırım yine ümitsizliğe kapıldım...
Kendimi motive etmek için o kadar çok uğraşıyorum ki...Ama bazen her şey bir anda bozuluveriyor...
Ne motivasyon ne inanç ne de başka olumlu şey kalıyor içimde...
Kızım yanımda ödevlerini yaparken ben de yüzümü gizleyerek yazıyorum...Çünkü ağlıyorum...
Kendime, iradesizliğime, başarısızlığıma ...her şeye...
Sonra aslında ağlanacak bir derdim olmadığı halde böyle şeylere ağladığım için tekrar kendime kızıyorum ve daha da ağlıyorum..
Keşke kendimi olduğum gibi kabul edebilseydim diye ağlıyorum...Ama edemiyorum...Ben bu görüntüde ki beni kabul edemiyorum..
Başkaları bu halime laf ettikçe (eşim hariç), bu halimi kabul edemedikçe ben hiç edemiyorum...Ben de zayıf, narin ince bir kadın olmak istiyorum...
Ayna baktığımda kendimi beğenmek istiyorum...Artık yeter yaa...Lütfen olsun artık...Ben de o hissi bir kere olsun tatmak istiyorummm...
Evet sağlığım için istiyorum...Ama fiziksel sağlığımdan ziyade ruhsal sağlığım için...
Çünkü bu duygular hayatımı çekilmez hale getiriyor ne yazık ki...
Ah canıımm Ben çok üzüldüümm.. Benim kilom çok çok fazla değil şu an, bunu biliyorum, ama ben de öyle hissediyorum. 10 kilo vererek buralara geldim ama; 3-4 kilo için bile deliriyor insan. Burdaki herkes seni anlıyordur kii.. Beğendiği bişey üstüne olmayınca falan insan ne kötü hissediyor Ama sen böyle anlatınca valla için acıdı.. Bizden daha azimlisindir eminim.. Benim 3-4 kilo için yapamadığımı sen şııppp! diye halledeceksin.. bütün o yükü atacaksın üzerinden.. Ama kızın ve eşin sana hep hayrandır zaten bunu bilmek bile güzel..
Youtube den viedo indirilebiliyomu ?denedim ama başaramadım ..çok güzel zumba Vss var yarım saatlik ama donuyo izlerken indirmek istiyorum bilen varmı?
"Free Youtube download" diye bi program var. Netten bulmuştum ama nerden bilmiyorum. Çok da güzel çalışıyor. Youtube'dan istediğin her şeyi indirebilirsin. Eğer TV'den izleme şansın varsa, TV'de izleyebileceğim bi formatta indirip ordan bile izleyebilirsin. Koca koca Bilge Google'a sorabilirsin