Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bence az. 1 yumurta yeterli mi bilmiyorum. Yumurtayı sarı-beyaz olarak ayırınca dengesiz oluyor. Sevmiyorum diye bişey yok. Ben yumurta beyazını seveni hiç duymadım zaten. Ben de nefret ederim ama yiyorum. Peynir yok, lor yok. Yoğurt iyi. Tavuk da tamam. Ama balık ve kırmızı et de yemelisin. Bir de tabi hergün bunları mı yiyorsun? Bu şekilde çok uzun süre devam edemezsin.yediklerini çeşitlendirmelisin. Ayrıca ne kadar çok protein o kadar çok yağ yakımı teorisi de doğru.

dün akşam doymak bilmedim 2 koca levreği hüplettim.:nazar:COK YEDİM EYVAH SABAH NOLCAK DİYE DÜŞÜNÜYODUM SABAH Bİ BAKTIM Kİ -200:)) BİDE KEK MEK YAPMIYCAM BİDAHA DAYANAMIYORUM COK YİYORUM.

Son düzenleme:
forumda artık nasipse daha aktif olacagım artık işlerimi düzene soktum :)
ben seyirin 7 günündeyim kafama birşey takılıyor ...
1.ne kadar çok prptein aalırsam okdara cabuk zayıflanır mı ?dukan doyana kadar demiş ben azcık yiyince doyuyorum...mantık şu mudur ...protein al bunu vucut yakmak için senin yag deponu kulansın ve zayıfla mı olay...
2...benim tüm gün yediğim
1sb süt
2 kase yogurt
1yumrta sarısı(beyaz sevmiyorum)
yulaf keğeği hakkım
1gögüsü ikiye bölüp sabah akşam yiyorum
bolca su ve yeşilçay
azmı sizceee

canımcım evet ne kadar cok protein alırsan kar..ama endişelenme..hepimiz başta midemiz şaşkın olduğu için canımız bişey istemiyodu
doyuyoduk..
azcık yemek zorunda kalıyoduk..
ben tüm günümü 1 haşlanmış yumurtayla geçirdiğimi bilirim...ama şimdi öyle değil..aç kurt gibiyim aynı :))
doymak bilmiyorum ve ne zaman çok yersem o zaman mutlu oluyorum gelsin proteinler gitsin yağlar diye :))
o yüzden azar azar arttır..yumurtanın beyazını da sarısıyla cırpıp teflonda omlet yap beyaz tadı gelmez..haslanmış yememeye çalış..senin beyazları ben yerim :) küçükken ablamınkileri yerdim..:)) ay az önce 3 tane götürdüm gene...üstüne kimyon ve karabiberle...offf süperdi..
yoğurt,yumurta ve tavukdan bıkmadan yaşarım gibime geliyo :)

Youtube den viedo indirilebiliyomu ?denedim ama başaramadım ..çok güzel zumba :KK8: Vss var yarım saatlik ama donuyo izlerken indirmek istiyorum bilen varmı?

selam herkese ben dün tırnaklı pide ve köfte yapmaya çalıştım ve yaptım ama ikisi de çoook başarısızdı bide çok yapmışım yemeseydim çöpe acaktım hepsini yedim bende :KK14:buda bana tarıtuda + 200 ü gösterdi bugün ilk sebze protein günüm oh yaa:KK56:

$2012-11-23-485.jpg

Youtube den viedo indirilebiliyomu ?denedim ama başaramadım ..çok güzel zumba :KK8: Vss var yarım saatlik ama donuyo izlerken indirmek istiyorum bilen varmı?

real player programını indirip kurarsan, sadece youtubedan değil, her siteden, izlediğin her videoyu indirebilirsin.

:21::21::KK9::KK9::KK9: Ariva arrivaaaa!!! :KK23: Tebrikler kızlaaarrrr :KK76:

Eki Görüntüle 559001
ellerine sağlık delycimmmmmmm :)))))))

Ritüellerimden birini gerçekleştiriyorum yine...
Olağan geleneksel ağlama festivali...

Allahtan ağlayınca rahatlayan bir tipim de, negatif enerjiyi atıyorum üstümden...
Allah başka dert vermesin ne diyeyim canım...Bu halime bin şükür...
Günaha giriyorum diye çok korkuyorum bazen bu sebeple ağladığım için...(Töbe töbeee:KK20:)

Ama elimde değil işte, engel olamıyorum düşüncelerime dolayısıyla duygularıma...
35 e yaklaşan ama hiçbir zaman kendini genç kız gibi hissetmemiş kendime ağlıyorum...
İstediklerimi giymek istiyorum sadece..Öyle abartı şeylerde değil hani...Normal şeyler yani...
Kolu olsa göğsü olmayan,gögsü olsa kolu olmayan,her ikisi de olsa omuzları kasan bluzlardan dolayısıyla hiçbir zaman adam gibi kıyafet bulamamaktan sıkıldım tüm kilolular gibi...

Kendimi bildim bileli kiloluyum... ama bana göre çok kiloluyum...Gördüğüm en düşük kilo 58...O da orta 2 de falan..
Ama bu kiloyla sınıfın en tombuluydum...Sen düşün gerisini...Yıllar böyle geçti...
Kilolu gelin...Kilolu hamile...Kilolu anne...Daha kilolu hamile...Daha da kilolu anne...
Ben hep kilolu ama kontrollü olmaya çalışan bir kilolu...
Ama ne oldu metabolizma pert oldu yıllar içinde...Artık çok çabayla az yol alıyorum...Üzülüyorum...
Gelecek yılları düşündükçe daralıyorum...:KK50:

Varsa çaresi söyle bak...Çok sevaba girersin...
canım benim sıkma bu kadar kendini bazen hayatın kendisi bizi yormaya yetiyor 2 çocuk evlilik kilo almak kilolu olmak hayatın koşturmacası milletin çenesi kocanın istekleri :))) say say btmez acep sana zaman kalıyor mu bazen bende yılıyorum bıkıyorum sonra toparlamaya çalışıyorum hiç sıkma kendini bu dukan diyetine karar verdin ya kilolar gidecek zar zorda olsa gidecek buraya bol bol gelicen motive olucan sonra diyete uyucan kaçamak yapmıcan ben saldım kendim kilo veremiyorum mesela :KK43: herkesin bir metabolizması var bu yüzden zamanla vericez kedi hızımızla kitabı tekrar oku yaptığın yanlış varmı onu bul bulamazsan yediklerini yaz biz bulalım canım mutlaka yeşil çay iç mesela bol su iç sonra yürüyüşü hareketi eksik etme :) gidecek bu kilolarrrrrr:KK52:
ben izmire gelcem ki zaten. ilkbaharda yeğenim evleneck orda.
ooo ilkbaharda bir izmirbuluşması yapabiliriz demekkiiii :)))))

forumda artık nasipse daha aktif olacagım artık işlerimi düzene soktum :)
ben seyirin 7 günündeyim kafama birşey takılıyor ...
1.ne kadar çok prptein aalırsam okdara cabuk zayıflanır mı ?dukan doyana kadar demiş ben azcık yiyince doyuyorum...mantık şu mudur ...protein al bunu vucut yakmak için senin yag deponu kulansın ve zayıfla mı olay...
2...benim tüm gün yediğim
1sb süt
2 kase yogurt
1yumrta sarısı(beyaz sevmiyorum)
yulaf keğeği hakkım
1gögüsü ikiye bölüp sabah akşam yiyorum
bolca su ve yeşilçay
azmı sizceee
çok fazla süt ürünü tüketiyorsun bir kere sınırı aşıyorsun bence onu bir azalt yumurtası beraber ye omlet falan yenir o zaman yemeğinide çoğalt ben büyük göğüs yada kalçalı butu öğünde yiyorum vallaaaa bir sabahları yemek yiyemiyorum canım istemiyo ama sonra toparlıyorum :)

slm bayanlar herkese hayırlı cumalar bol eksili günler cmrt günü dukana başlayalı 2 ay olucak son bir ayda callan yapmayada başladım bakalım ölçüde fark ne olucak kendimi toparlamaya çalışıyorum çok saldım ilk fazlalıklar gidince gevşedim 6lı rakamlara inemedim bir türlü poffffffffffffffffffff
real player programını indirip kurarsan, sadece yotubedan değil, her siteden, izlediğin her videoyu indirebilirsin.
hımmmmmmmm süper bir bilgi aliyecim valla bazı süper videolar var orda indirmek lazım netin sınırını aşarız yoksa :)))))

e

çok fazla süt ürünü tüketiyorsun bir kere sınırı aşıyorsun bence onu bir azalt yumurtası beraber ye omlet falan yenir o zaman yemeğinide çoğalt ben büyük göğüs yada kalçalı butu öğünde yiyorum vallaaaa bir sabahları yemek yiyemiyorum canım istemiyo ama sonra toparlıyorum :)

çok değil süt ürünü. 1 bardak süt 2 kase yoğurt hepi topu. peynir bile yok.

yer miyim hiç aşkolsun.
dün okulda börek vardı bir tepsi, bir lokma ye diye 10 kişi yalvardı, yemedim.
yarın öğretmenler günü yemeği yenecek öğle arasında hep birlikte, ben tavuğumu hazırladım, oyurup onların yiyişlerini izleyeceğim.

benim kilo vermem lazım
o yüzden yemem :)
Yarın bizim okuldada öğretmenler günü yemeği var akşam, pufff, malesef ben restoranta tavuğumu götüremeyeceğim, müdür bey ilk kez kendi öğretmenlere yemek verdiği için pek bi önemsiyor bu yemeği...Neyse bir şekilde idare edicem artık....

Günaydın kızlarrr :KK16::KK16: mutlu huzurlu ve de hayırlı cumalar diliyorum..

hepimiz haftayı hakkıyla kapatalımmm :KK42:

Bugün tartıda nihayet 57 li bişeyler gördüm..:21: 57.8 oldu sonra 6 oldu sonra 9 oldu :) yani artık bana güçlendirme göz kırptı diyebilirim ..:KK34:
56 da güçlendirmeye geçip güçlendirmede de kilo vermek istiyorum..yoksa hedef kiloma kadar beklesem mi bilemedim..ya da 56 olduktan sonra yavaş yavaş mı gecsem güçlendirmeye..birden gecersem ve kilo alırsam ağlarım
Güçlendirmeden çok korkuyorum :KK50:

kurukayısı yeme bence 1 tane bile yeme..barsaklar için mi yiyosun ?

regl ile ilgili aynı sorunu ben de yaşadım..
benim çok sancılı geçer..yerimde duramam..acırsın bana o helde görsen..2-3 ağrı kesici zor keser ağrımı..
yine ağrı kesici içtiğimde regl im kesildi ve toplam süresi yarıya indi..bir sonra ki dönemde callene başlamıştım o hafta..gram ağrı hissetmedim ve cok coşkulu bi regl dönemi geçirdim..:KK1: anladım bile regl olduğumu ağrı yok sancı yok ve haliyle giden kilolar daha fazla..

Denemeni tavsiye ederim,

Korkma sakın güçlendirmeden, çok daha rahat evre ve kilo vermen devam ediyor....Hoş ben şu an 60+ larda gezinsemde sebebi güçlendirme değil yani....-1.5 görmüştüm ben en son güçendirmede ahh ahh şimdi - 3 olmuştu o da nedense +3 oldu bende :KK53::KK37:
Dün akşam koşa koşa gittim ve omre poğacası ile gazozlu kek yaptım. Tarifi verenlere teşekkürler. Poğaça güzel oldu sabah kahvaltıda iyi gitti. Kek ise yine tatsız yani kek gibi değil ama bir öncekinden daha iyi. kesin benim tatlandırıcı da sorun var. tatlı ihtiyacımı sadece sütaş meyveli light yoğurt gideriyor. e napalım artık başa gelen çekilir:) Resim eklemek istedim size de kek ve poğaçadan..Eki Görüntüle 559378

ellerine sağlık harika gözüküyorlar

Kızlar bu arada light da olsa hazır puding kullanmayın. Bakın günlük 1 kaşık (tolere yani her gün yememek kaydı ile) mısır nişastası hakkımız var.

Ben İlkay Hn'ın bloğundan bir tarif bulup kendime göre uyarladım. :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

1 bardak yağsız süt
1 kaşık toz tatlandırıcı(isteğe göre 1,5 da olabilir)
1 yk mısır nişastası
Varsa aroma (ben limon kabuğunu büyükçe ama ince kesip içine koydum sonra da çıkardım)

Koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirdim
Sonra altını kıstım ve çırpılmış bir yumurta sarısını güzelce karıştırarak 5 dk daha ocakta tuttum.

Sonra ocaktan alıp yumurtanın beyazını da ekledim. (beyazı ateşte eklerseniz kesilebilir)

Süper muhallebi oldu :KK9:

Dileyen içine aroma için süttozu, kakao veya kahve ekleyebilir. :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

Oğlumun çok hoşuna gidince ona ve eşime normal şeker ile bir parti daha hazırladım :21: :21: :21:

merhaba kızlar,normalde yarın başlıyacaktım diyete,birde baktım aşura günü,dedim aşure yapayaım,evde bir mevlüt okutayım, bol bol da aşuremi yiyim,öyle başlım dedim diyete,sizin yerinizede yiyeceğim:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:birde güzel olurki aşurem sormayın,sütlü yaparım harika:KK52::KK52::KK52:

Kızlar bu arada light da olsa hazır puding kullanmayın. Bakın günlük 1 kaşık (tolere yani her gün yememek kaydı ile) mısır nişastası hakkımız var.

Ben İlkay Hn'ın bloğundan bir tarif bulup kendime göre uyarladım. :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

1 bardak yağsız süt
1 kaşık toz tatlandırıcı(isteğe göre 1,5 da olabilir)
1 yk mısır nişastası
Varsa aroma (ben limon kabuğunu büyükçe ama ince kesip içine koydum sonra da çıkardım)

Koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirdim
Sonra altını kıstım ve çırpılmış bir yumurta sarısını güzelce karıştırarak 5 dk daha ocakta tuttum.

Sonra ocaktan alıp yumurtanın beyazını da ekledim. (beyazı ateşte eklerseniz kesilebilir)

Süper muhallebi oldu :KK9:

Dileyen içine aroma için süttozu, kakao veya kahve ekleyebilir. :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

Oğlumun çok hoşuna gidince ona ve eşime normal şeker ile bir parti daha hazırladım :21: :21: :21:

bu benim damak zevkime uyar:KK52::KK52::KK52:

akşama deneyip sonucu yazarım:KK53::KK53:

karışımı üçe bölüp, kakao, süttozu ve kahve ile deneme yaparım... en çok hangisini seversem ona devam ederim... süper:KK53:

iyi akşamlar arkadaşlar herkesi tebrik ederim.2 aydır bu diyetteyim son 1 ayda 2 kilo vermişim.sizce az değil mi bana mı öyle geldi.spor yapamıyorum malesef. 12 saat dışardayım spora vaktim kalmıyor

Benim de yavaşladı, hedefe yaklaştıkça kilo verme hızı yavaşlıyor sanki...

bu muhallebi tarifine birazda yulaf kepeği katsak arada kaynar mı acaba... diğer türlü zor tüketiyorumda....

böyle bu sayede bu kepek işinide halletmiş olurum:KK53:

tabağın süsü domates gibi görünen kalpler:) ama alıp da yemeye çalışan çok oldu:):)

Yarın bizim okuldada öğretmenler günü yemeği var akşam, pufff, malesef ben restoranta tavuğumu götüremeyeceğim, müdür bey ilk kez kendi öğretmenlere yemek verdiği için pek bi önemsiyor bu yemeği...Neyse bir şekilde idare edicem artık....

Korkma sakın güçlendirmeden, çok daha rahat evre ve kilo vermen devam ediyor....Hoş ben şu an 60+ larda gezinsemde sebebi güçlendirme değil yani....-1.5 görmüştüm ben en son güçendirmede ahh ahh şimdi - 3 olmuştu o da nedense +3 oldu bende :KK53::KK37:

ellerine sağlık harika gözüküyorlar

Neden canım yaa ipin ucunu mu kaçırdın naptın?
İşte bu hikayeyi çok duydum ..korkmamın sebebi de bu...

merhaba kızlar,normalde yarın başlıyacaktım diyete,birde baktım aşura günü,dedim aşure yapayaım,evde bir mevlüt okutayım, bol bol da aşuremi yiyim,öyle başlım dedim diyete,sizin yerinizede yiyeceğim:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:birde güzel olurki aşurem sormayın,sütlü yaparım harika:KK52::KK52::KK52:

neee aşure mi o ne kiii :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK9:
Allah kabul etsin bu arada :nazar:

X