Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tünaydın herkese
Çoluk çocukla uğraşmaktan anca fırsat buldum...
Sabah kalktım tartıldım,gördüğümden memnun kalmayınca öğlene doğru belki daha da iner umuduyla bekledim ama nafile...
Buna da şükür diyeceğim artık...Çok zor kilo verdiğimi biliyorum zaten...Bu yaptığım milyonuncu diyet ne de olsa...

Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Başlangıç kilosu : 76
Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Geçen haftaki kilo : 74.1
Güncel kilo : 73.9

Fark : -200
Toplam kilo farkı : -2100

dün forumun agresifiydim. bugün de forumun şımarığı olasım var. niyeyse sürekli arasızlık yapasım, şımarasım geliyor

Kendime çok benzettimm:):) başlangıç kilo aynı sayılır şuan ki kilo da ben fazlayım ama yakın..:) boy aynı. e ozaman takipteyim:):)

Bugün hava yağmurlu kapalı.. Tabii ki İstanbul'da . Ve benim canım felaket sahlep istiyor..
Aslında dukanla ilgili bir satış sitesinde aromalar gördüm ki bu aromalar her tarifte mevcut. Sahlep aroması da gördüm. Amaa benim ihtiyacıma yönelik acaba toz sahlep filan var mıdır bizim kullanımımıza uygun?

Kilo bildiriminden sonra menümüde açıklayayım.

Sabah
Haşlanmış yumurta
Hindi füme jambon(Migros marka %1 yağlı %50 az sodyumlu)
Tarçınlı süt

Öğlen
Haşlanmış tavuk (yoğurtlu-baharatlı sos ile birlikte saklama kabımda bekliyor)
Yulaf Kepekli Krep
Bir Salatalık, maydanoz, roka (ufak bir salata yapacağım)

PS günüm bu arada :))

Herkeşlere bol bol eksili günlerr..

Bu arada kahveme light kahve beyazlatıcı koysam ne olurrr

Ben uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum.diyetisyeninii dukanı falan yaptım.ama aynı kilo da+-2 kilo gelip gidiyorum.Verdiğiniz kilolara bakınca ne kadar iradeli olduğunuzu düşündüm.Kendime yılbaşında 60olacağım diye söz vermiştim.Yılbaşına 38 gün kaldı.ve ben hala 69um.Dukan yaptığımda 64 kadar indim sonrada bozdum tabii.Dukanda çokzorlanıyorudum.Çünkü heralde az yiyip çok halzsiz düşüyordum.Çoğunluklada yiyecek birşey bulamıyordum. Amabugün anladımki ben son zamanlarda sadece dUkanla kilo verebildim.Bu akşam tekrar hazırlık yapıp.3 gün atakla başlayacağım tekrar.İnşallah hep beraber başarırız.

sahlep aroması bilmm. zaten sahlep de sevmem ama mistik çay deneyebilirsin. marketlerde var. yakınında bir marketten alabilirsin.

selam canlarımm

hepcinizi kucaklayarak bildirmimi yapıyorumm

başlangıç:07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:69,9
bugün:70,2
gelen:300 gram
toplam giden:13,1

yettin gari

görüşürük kızlar ben kdv ye kaçar

ben sana özelden yazmıştım ulaşmadımı?

Gelmiş canımmmm

Mail gönderdim. tekrar çok teşekkürler

Mailinde geldiiii :)

dün forumun agresifiydim. bugün de forumun şımarığı olasım var. niyeyse sürekli arasızlık yapasım, şımarasım geliyor

Şımar tabiii hak ediyorsun bebeğimm

Medesanın herkese selamı var. Hapimizi çok seviyomuş. Çok özlemişş. Toplantıdan toplantıya koşuyormuş. Hafta sonunu iple çekiyormuş...

Bu cd konusunda lütfen bana kaç liraya yolluyorsun tarzı mesajlar atmayın. İki kişi yazmış yine.
Walla çok üzülüyorummm
Millet bağırıyor bangır bangırr bari kargoyu karşı ödemeli gönder diyee. Burdan ne sonuç çıkıyorr. Demekki tamamen ücretsiz.
Gerçekten moralim bozuluyorrrrr WALLA BEDAVAAAAAAA yaaa..

kilo bildirimi
bu hafta 72.5
regl oldum sonunda ya, 5 gun gecikti, bundan sonra boyle galiba, diyetle ilgili en korkutan sey bu beni, ama bakalim.

merhaba ne cd sinden bahsediyorsunuz ben yeni üye olunca biraz fransız kaldım:)

günaydınlarrr

Başlangıç tarihi: 11.11.2012
Başlangıç kilo: 81.3
Hadef:63
Geçen hafta Perşembe günkü kilo: 80.00
Güncel kilo: 78.5
Boy: 164

haftalık fark: -1.5kg
toplam fark: -2.8kg

o mesaj atanlarda biri bendim, ama sana bir maliyet olmadığını bilmediğimizden öyle şettmiştik. şimdi bilgilerimi yolluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…