Senin mesaj alındı da ben senden bi mesaj alamadım nedense.
Ay yazsanıza yawww adreslerinizi.
Walla ayıp olmuyorrrr
Amme hizmetii
EEe mesaj atamıyormusunuzzz
pksnmz@hotmail.com
mail atın barii
ama
isim tel ve adresss lazımm
yoksa kargo gidiyor geliyorrr bana da fenalık basıyorrrrrr
:)
Tünaydın herkese
Çoluk çocukla uğraşmaktan anca fırsat buldum...
Sabah kalktım tartıldım,gördüğümden memnun kalmayınca öğlene doğru belki daha da iner umuduyla bekledim ama nafile...
Buna da şükür diyeceğim artık...Çok zor kilo verdiğimi biliyorum zaten...Bu yaptığım milyonuncu diyet ne de olsa...
Başlangıç tarihi : 08.11.2012
Başlangıç kilosu : 76
Boy : 1.61
Hedef Kilo : 55
Geçen haftaki kilo : 74.1
Güncel kilo : 73.9
Fark : -200
Toplam kilo farkı : -2100
soğan çok az olsun. hatta gerek de yok. atakda saf proteinden şaşma.
ben köftemi sadece kıyma, tuz ve bol baharatla yoğuruyorum.
Bugün hava yağmurlu kapalı.. Tabii ki İstanbul'da . Ve benim canım felaket sahlep istiyor..
Aslında dukanla ilgili bir satış sitesinde aromalar gördüm ki bu aromalar her tarifte mevcut. Sahlep aroması da gördüm. Amaa benim ihtiyacıma yönelik acaba toz sahlep filan var mıdır bizim kullanımımıza uygun?
Bugün hava yağmurlu kapalı.. Tabii ki İstanbul'da . Ve benim canım felaket sahlep istiyor..
Aslında dukanla ilgili bir satış sitesinde aromalar gördüm ki bu aromalar her tarifte mevcut. Sahlep aroması da gördüm. Amaa benim ihtiyacıma yönelik acaba toz sahlep filan var mıdır bizim kullanımımıza uygun?
dün forumun agresifiydim. Bugün de forumun şımarığı olasım var. Niyeyse sürekli arasızlık yapasım, şımarasım geliyor
ben sana özelden yazmıştım ulaşmadımı?
Mail gönderdim. tekrar çok teşekkürler
dün forumun agresifiydim. bugün de forumun şımarığı olasım var. niyeyse sürekli arasızlık yapasım, şımarasım geliyor
gelmiş canımmmm
mailinde geldiiii :)
şımar tabiii hak ediyorsun bebeğimm
medesanın herkese selamı var. Hapimizi çok seviyomuş. çok özlemişş. Toplantıdan toplantıya koşuyormuş. Hafta sonunu iple çekiyormuş...
Bu cd konusunda lütfen bana kaç liraya yolluyorsun tarzı mesajlar atmayın. Iki kişi yazmış yine.
Walla çok üzülüyorummm
millet bağırıyor bangır bangırr bari kargoyu karşı ödemeli gönder diyee. Burdan ne sonuç çıkıyorr. Demekki tamamen ücretsiz.
Gerçekten moralim bozuluyorrrrr walla bedavaaaaaaa yaaa..
Tesekkürederim. Baharat için bir sınırlama varmi biliyor musunuz?
kuzum bunu senden faZla hakeden olmamıstırkı. şımar anacım şımar...
kilo bildirimi
bu hafta 72.5
regl oldum sonunda ya, 5 gun gecikti, bundan sonra boyle galiba, diyetle ilgili en korkutan sey bu beni, ama bakalim.