ben martta ve nisanda ameliyat oldum, o dönemde diyet yapmadım ama abartmadımda, 66.8 e kadar inmiştim ve 66-67 arasındaydı kilom, sonra kpss ye çalışmaya başladım tabi ekmek yemeye ve sonra bayramlar derken 73 e kadar çıktım ama ciddi anlamda yedim, sonra dukana başlıycam diye aman aklımda şu kalmasın bu kalmasın deken 76.5 e kadar çıkmışımdiyet sonrası ne kadar kilo aldınız?
sonuç olarak yersen alırsın, hele de benim gibi abartırsan
geçen sene olmuştu bu olay, hatta bana sürekli senin doktorun lisansı iptal edilmiş deyip durmuşlardıiyi günler arkadaşlar dukan diyetini hazırlayan doktorun doktorluk lisansı iptal edilmiş
[h=1]Dukan'ın lisansı elinden alındı[/h]
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
"Sağlıklı kiloya inen çocuklara okulda daha yüksek not verilsin..." Bu sözler, dünyaca ünlü diyetisyen Pierre Dukan'ı mesleğinden etti. Cambridge Düşesi Kate Middleton'dan, Latin yıldız Jennifer Lopez'e kadar pek çok ünlüyü zayıflatan Dukan doktorluk lisansını kaybetti.
Dukan'ın sağlıklı çocukların not cinsinden ödüllendirilmesi tavsiyesi, Fransız Hekimler Birliği'nin tepkisine neden olmuş, birlik ünlü diyetisyen hakkında mesleki ilkeyi ihlal ettiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.
Altı ay içinde duruşmaya çıkması beklenen Dukan, savunma yapmayacağını söyleyerek doktorluk lisansının elinden alınmasını kabul ettiğini iletti. Bunun üzerine ünlü uzmanın Fransa'da doktorluk yapmaktan men edildiği açıklandı.
Karbonhidrat yerine protein içeren gıdaların tüketilmesini öneren Dukan'ın diyet tavsiyeleri, bazı hekimlerce eleştirilmiş, Dukan diyetinin kalp krizi ve göğüs kanserini tetikleyebileceği uyarısı yapılmıştı.
sabah
iyide olayın diyetle ilgisi yok ki...
bizim burada adam mide ameliyatına giriyor gözünü alıyorlar, geçen vardı haberlerde, yine kimseye bişey olmuyor...
yoooook canım, mümkün değil yemem, hatta ben yulaf kepeğiyle kek falan da yapmıyorum, zaten aynı tadı vermiyor, daha kısa sürede bitirip mis gibi serbest günlerde gerçeğini yemek varken.....Nes biz light da olsa tatlı bişey yemeyelim ben son dukan deneyimimi bir kaşık light dondurma sayesinde bitirdim yasak biz yedik doyduk patladık aha buradayız bana light sınırlı hepsi yasak ocağa kadar yılbaşında ödülüm var yarın İspanya da olucam orada bir boğa bulup önünde bir dukancı bekleyip sizi yad eldicem inş.
yalnız bize bir boğa kesip etii dolaba koymak gerek kasabımı zengin ettim vallahi, dün gittim kıyma, kuşbaşı falan aldım "ablaaa, yine başladın galiba dukana" dedi bana. haklı adam en sıkı müşterisi benim, hoş oda en yağsız yerinden veriyor sağolsun