Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

akşam yemeğim yine tavuk ve yoğuttu. biraz önce tarçınlı süt içtim.

ekmeğimi yaptım fırında.

yarın işbaşı.

şimdi tv karşısında etamin işleme vakti. kafa dağıtmak için birebir. tavsiye ederim.

azradan sevgiler ve iyi uykular...

ben gördüysem herkes görürü valla. düşün, 42 yaşındayım ve hayatımda ilk kez 40 beden giydim.

siz süpersiniz zaten.

idolümsünüz.

yalnız bişeycik sormak istiyorum

bu kadar zayıflarken spor ne kadar yaptınız.

ben haftada 2-3 kez spor yapabiliyorum ancak.

öğretmenim ve inanın bütün gün ayaktayım. akşamları pert oluyorum. o yüzden sporu haftada ortalama 2-3 kez yapabiliyorum.

akşam bal kabağı çorbası içtim bir kase kadar tadı tuhaf ya çok içemedim marul dan salata nar ekşisi ile tavuk yaptım beşamel soslu ama yemedim salata çok yapmışım :KK70:

bugün yine gün vardı ben orada hemen kıvırcık ve 1 domatesden salata yaptım herkes kızdı 1 tanecik sarma ye diye kusura bakmayın dedim ben onları fazlası ile zamanında yediğim için şimdi diyet yapıyorum zaten dedim :KK9::KK9::KK9::KK9:

zorlanırım diye düşünüyordum ama o kadar da zor olmuyor..Yanımda kepekli galeta taşıyacağım bundan sonra zaten yemeğimi yiyorum öyle gidiyorum..

dr oetker in şekersiz serisi var onlardan almak istiyorum face de listede görmüştüm..Yarın alacağım..

mısır gevreği müsli kelloggs lar serbest mi

siz süpersiniz zaten.

idolümsünüz.

yalnız bişeycik sormak istiyorum

bu kadar zayıflarken spor ne kadar yaptınız.

ben haftada 2-3 kez spor yapabiliyorum ancak.

öğretmenim ve inanın bütün gün ayaktayım. akşamları pert oluyorum. o yüzden sporu haftada ortalama 2-3 kez yapabiliyorum.

ben de spor yapamayanlardanım. sadece yürüyüş yapıyorum. hergün en az 30 dk. ama haftada 2-3 kez de 2-4 saat kadar yürüyorum. en önemli şey yürüyüş. yürüyüş olmadan gerçekten olmuyor. bunun dışında 1 ay callan yapmştım. çok faydası oldu ama o ara ağır şekilde grip oldum ve bıraktım. şimdi bi enerji bulursam yine başlayacağım. benim verdiğim kilo çok fazla olduğu için, biraz toparlanmaya da ihtiyacım var.
sabahları işe giderken en az 20 dk kadar yürüme şansın varsa süper olur. 20 dk yürüyüşle ücut yağ yakma moduna geçiyor. hem o saatlerde yorgun da olmazsın. kendi şartlarına göre ayarlarsın sen. ya işe yürüyerek git, ya 2 durak önce in... ben eve de stepper diye bişey aldım. bazen yürüyüşe çıkamıyorum. o durumda da stepper yapıyorum 20 dk kadar. aynı işi görüyor. çok pahalı birşey de değil. oldukça işe yaradı. yürüyüşden daha fazla efor sarfettiriyor ama en azından ayakkabı giy giyin soyun derdi yok. tv izlerken yapıyorum işte...

Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)

Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)

Ayyy çok özendim darısı başıma,bu ufak kaçamakları asla yapmayacağım ve 1+1e devam edecem,çünkü bilinçaltım 5+5i sırf sebze günü çok diye istiyo,rahat rahat yiyeyim diye,ben de asla diyet yapamayan bir insanım bir keresinde akşam yemeğini kestim 2kilo aldım,Dukan ben de işe yaradı,umarım duraklamamda gider bir an önce,bugün 2si bir arada kahve içmedim,yasakmış bize...

ben de spor yapamayanlardanım. sadece yürüyüş yapıyorum. hergün en az 30 dk. ama haftada 2-3 kez de 2-4 saat kadar yürüyorum. en önemli şey yürüyüş. yürüyüş olmadan gerçekten olmuyor. bunun dışında 1 ay callan yapmştım. çok faydası oldu ama o ara ağır şekilde grip oldum ve bıraktım. şimdi bi enerji bulursam yine başlayacağım. benim verdiğim kilo çok fazla olduğu için, biraz toparlanmaya da ihtiyacım var.
sabahları işe giderken en az 20 dk kadar yürüme şansın varsa süper olur. 20 dk yürüyüşle ücut yağ yakma moduna geçiyor. hem o saatlerde yorgun da olmazsın. kendi şartlarına göre ayarlarsın sen. ya işe yürüyerek git, ya 2 durak önce in... ben eve de stepper diye bişey aldım. bazen yürüyüşe çıkamıyorum. o durumda da stepper yapıyorum 20 dk kadar. aynı işi görüyor. çok pahalı birşey de değil. oldukça işe yaradı. yürüyüşden daha fazla efor sarfettiriyor ama en azından ayakkabı giy giyin soyun derdi yok. tv izlerken yapıyorum işte...

okula kendi arabamızla gidiyorum. küçük bir ilçe burası. 3 tane dolmuş hattı var ve şehrin her sokağını dolaşıyor neredeyse :) dolmuşla 30 dk sürüyor okul. arabayla 7 dk da gidiyorum.
evde benimde ekliptik kondisyon bisikletim var. ya leslie yapıyorum ya da onun üzerine çıkıp ayakta yürüyüş modunu kullanarak ter atıyorum. bendeki ekliptik aşağıdaki linkte var. benimki aynısı sadece markası başka. bimden aldım geçen yıl.
söz onu ihmal etmeyeceğim sevgili idolüm.
Goodman 210 Eliptic Kondisyon Bisikleti - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

son bir soru daha sorabilir miyim?
bu kadar kilonun hepsi dukanın eseri mi ve ne kadar zaman aldı :)

çok meraklıyım dimi.

ama 3 ayım kaldı. eşim yurt dışından döndüğünde onu 75 olarak karşılamak istiyorum ve daha 10 kilom var

olur mu sizce?

Selam kızlar. bugün de menüm neler vardı ?
kahvaltı: 2haşlanmış yumurta 1 dilim jambon ve 1 bardak zencefilli limonlu sallama çay

öğlen: 2 dilim dukan mermer kekimden (2kaşık yulaf kepeğimi bunda kullandım) yanına bir cola zero (izinli sonuçta)

akşam: ıspanak püresi üzerinde kızarmış hindi göğüsü

tarifi yazayım:
taze ıspanak haliyle bulamadığımdan hazır dondurulmuş ıspanak yaprakları aldım, 1 kahve fincanı su ile haşladım. haşlanmış ıspanakları süzüp suyunu iyicene sıktım. bıçakla hafif üstünden geçip doğradım (ki zaten gerek yoktu pek).
bir tencerede 1kaşık yağ (aslında daha az konulsa da olur sanırım, un ile yapılan tarifi kendimce dukana uygun yapmaya çalıştığım için yağsız olurmu bilmem), 1kaşık buğday kepeği ile kavurdum bir tencerede. ıspanağı ve 1bardak sütü
ekledim ve biraz karıştırdım orta ateşte. daha sonra blender ile iyicene püre haline getirdim (tercihe göre blenderden geçirmeden öyle de bırakılabilinir). biraz tuz muskat ve karabiber baharatladım (ki toz biber yada farklı baharatlar da kullanılabilinir).

hindi göğüslerini ise geniş ve biraz derin bir teflon tavada yağsız kızarttım iki taraftan.

bir tabağa biraz püremden koyup, üzerine hindi göğüsümü koydum, biraz biberiye serpiştirdim ve afiyetle yedim. :KK56:

Bugün bu haftalık 2. PS günümü de böyle bitirdim...

Ayyy aliyeee ben bu alete bayılıyorum ne zamandir da ariyodum ...ve fiyatı da çok uygun gercektenn
Memnun musun..hemen sipariş vermek istiyorum..
Tam basen be bacaklar için..
Hatta bel ve kollar da dahil...

Sabahın alacakaranlığından herkese günaydın:)))

şimdi bir çoğunuz uyuyorsunuzdur, öpüyorum yanaklarınızdan :KK48:

Hepimiz için güzel bîr gün olsun. :KK16:

herkese günaydın...
ya benim tartı krizim var. deli etti beni sabah sabah. sinbo nun digital tartısı. 3-5 senedir bende. normalde pek tartılmadığımdan ve gremlere takılmaığımdan farketmemiştim. ya her seferinde başka birşey gösteriyo. bu sabah 78.6 dan 79.3 e kadar bir sürü değer gördüm ve deli oldum. sabah sabah su terazisini bile buldum baktım koyduğum yer mi eğimli diye ama yok. başka yerlere koydum gene öyle. sizler hangi tartıyı kullanıyorsunuz?? değiştiricem ben bunu acil tavsiye bekliyorummmm....

Herkese günaydın arkadaşlar
Ben de bugün başlıyorum..yanımda 2 tane haşlanmış yumurta,yörsanın light peyniri 1 parça ,yarım yağlı yoğurt,light pınar süt ve tavauk haşlama getirdim işe...
bakalım inşallah bu sefer çok iyi geçecek hep beraber :)

Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)

Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)

inşallah öyle olacak bakalım...bugün başladım 80.6 ile .... kilo bildirimleri ne gün yapıyoruz ???

Tüm foruma günaydın...

Yulaf kepeğini yemekte çok zorlanıyordum ama şekere düşkünlüğüm nedeniyle bol splendalı kek yapıp şimdilik zorda gelse, bu keki yiyorum ve takıldığım kilo yulaf kepeği kullanımı sonucu kırıldı...

Yeni başlayan arkadaşlara tavsyem; mutlaka sevdiğiniz bir şeklini bulup kepeğinizi tüketin... kilo verimini gerçekten hızlandırıyor...

Ahahah koptummmm :)))

ipek çok tatlisin yaa...:))
Kızlar bulustuunuzda ipeğin yanaklarini sıkın benim yerime :)))

Boğanın tepesinde bekliyor olacağım....

:KK60:

İpektoş, tatlı ipektoş :)

Isırırım seni bak :)

Bu akşam tarifini yapayım canım, nefisti tekrar teşekkürler.:KK19:

Sporda kolay gelsin sana :emir_bebek:

Isırın beniii yeyin bitirin. Şu kilolarda bitsin gitsinnnn
Ay salonda spor çok keyifliymiş...
Çok eğleniyorummmm etraf çıtır doluuu onlara bakarken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum...

Valla hepinizi çok özlemişim bana da çok iyi geldi bugün.:KK16::KK16::KK16::KK16:

Hepinize iyi akşamlar, keyifle dinlenmeler, kaçamaksız yemekler ve en sonunda da tatlı, huzurlu uykular olsun. :KK54::KK54::KK54:

Kuzum bizde seni özledik walla. Ama buluşmada yine olamamana inanamıyorum...

Şekersiz portakalli çamlıca gazozu aldım..
Bana kızmak isteyen var mı ?

Bi de dr oetkerin aromalarindan aldım
Vanilya ve limon

acı badem ve ne oldunu anlamadığım bi tane daha vardı da almadım
Ama nerde kullanacagimi bilmiyorum:KK1:

Gazoz mazoz ne işin var yaa.
Şekersiz diye beni bile yiyeceksin çekirge sen. Allahtan ben bal gibiyim yiyremezsinn :)
Acıbademi 5 damla kullanırsan bişeye benziyor. Yoksa böööööghhh İğrençç

O diğeri dediğin var yaaa
Ölürüm onaa
Kahveme yarım şişe döküyorummm
Ohhhh
En kral kokteylden daha anlamlı oluyorr.
İçki içmediğim her gün (ki yılbaşına kadar alkol yok. Sadece 1 hakkım var onuda özel bir güne saklıyorum) romm lu kahve benim kurtarıcım oluyor. Sadece kendisini kokluyorum çoğu zaman ya neysee.

Medesam da gittiği barlarda yapardı bunu. Hatta çok geyiğini yaptık. Kızın kolasına bişey katttılar fısıltıları barın içindee. Sonra da medesa coştuğu için ne alıyor bu kız dedikoduları kol geziyordu barlarda.....

DUKAN DİYETİ 1. ATAK GÜNÜM

sabah
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta

öğlen
0.5 ton balığı yağı süzülmüş suda ısıtılmış
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1.5 yk yulaf kepeği

ara
frape (şekersiz)

akşam
1.5 haşlanmış baget
1 kase yoğurt

2 litre su

Gayet başarılıı
Ammmaaaaa!!!
Ana yemek olarak ne yedin.... :)

Callene geçiyorum yine geç kaldığım icin pişmanım..
Ama bugun kepek hakkımı fena zorladim..adam 2 kaşık yiyin diyo ben koca pastayi götürdüm :KK17:

Bugünkü menumu de yazayım,

Sabah ipek pastası kocaman 1 dilim ve çay

Öğlen ipek pastası vişneli reçel ve süt

Akşam üzeri sarimsakli yogurtlu tavuk ve uludağ gazozu

Aralarda yesil çay..

Vicdanım hiç rahat degil..pasta 8 kaşık kepekten olusuyo ve ben yarısından fazlasını yedim..
Sınırlı izinlilerde sinir tanimamam da çabası..

1 saat yuruyusumu yaptım..şimdi de callenle günah çıkartiyim

O kadar datlı ye birde gazoz iç
Şeker komasına girmemişsin iyiii
Bu hafta biraz ara ver tatlandırıcı olayınaa
Sonra çekersin acısını...

akşam yemeğim yine tavuk ve yoğuttu. biraz önce tarçınlı süt içtim.

ekmeğimi yaptım fırında.

yarın işbaşı.

şimdi tv karşısında etamin işleme vakti. kafa dağıtmak için birebir. tavsiye ederim.

azradan sevgiler ve iyi uykular...

Ayy kuzummm ben bayılırım etaminee
Arkadaşım doğum yapacak

5 tane 20 x20 cm kare etamine 5 ayrı şirin desen işleyip parça kumaşlarla birleştirip battaniye yapmak istiyorum üstünde dukan yazan :)
DAha önce yeüenime yapmıştım harika olmuştu. Ama aynı desenleri kullanmak istemiyorum. Varmı elinde örnek. Nette dolu vardır ama vakit mi var anacaımm bakmaya. Hem çok olunca seçemiyor insan. Bu arada bebek kız :)

Sabahın alacakaranlığından herkese günaydın:)))

şimdi bir çoğunuz uyuyorsunuzdur, öpüyorum yanaklarınızdan :KK48:

Hepimiz için güzel bîr gün olsun. :KK16:

Walla ben uyanıktımmm. SIDIKA izleyip kahkaha atmakla meşguldüm o saatte...

Herkese günaydın arkadaşlar
Ben de bugün başlıyorum..yanımda 2 tane haşlanmış yumurta,yörsanın light peyniri 1 parça ,yarım yağlı yoğurt,light pınar süt ve tavauk haşlama getirdim işe...
bakalım inşallah bu sefer çok iyi geçecek hep beraber :)

Hazırlıklı olduğuna göre kitabı okumuşsun. Tebrikelrr. Hoş geldin...

inşallah öyle olacak bakalım...bugün başladım 80.6 ile .... kilo bildirimleri ne gün yapıyoruz ???

Perşembe günleri saat 15 e kadar

Başlangıç Tarihi
Başlangıç Kilo
Hedef
Geçen perşembe
Bu perşembe
Boy
En sediğin renk
Tuttuğun takım :)

X