- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir gün bende görecek miyim 38 beden giydiğimi?
ben gördüysem herkes görürü valla. düşün, 42 yaşındayım ve hayatımda ilk kez 40 beden giydim.
siz süpersiniz zaten.
idolümsünüz.
yalnız bişeycik sormak istiyorum
bu kadar zayıflarken spor ne kadar yaptınız.
ben haftada 2-3 kez spor yapabiliyorum ancak.
öğretmenim ve inanın bütün gün ayaktayım. akşamları pert oluyorum. o yüzden sporu haftada ortalama 2-3 kez yapabiliyorum.
Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)
Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)
ben de spor yapamayanlardanım. sadece yürüyüş yapıyorum. hergün en az 30 dk. ama haftada 2-3 kez de 2-4 saat kadar yürüyorum. en önemli şey yürüyüş. yürüyüş olmadan gerçekten olmuyor. bunun dışında 1 ay callan yapmştım. çok faydası oldu ama o ara ağır şekilde grip oldum ve bıraktım. şimdi bi enerji bulursam yine başlayacağım. benim verdiğim kilo çok fazla olduğu için, biraz toparlanmaya da ihtiyacım var.
sabahları işe giderken en az 20 dk kadar yürüme şansın varsa süper olur. 20 dk yürüyüşle ücut yağ yakma moduna geçiyor. hem o saatlerde yorgun da olmazsın. kendi şartlarına göre ayarlarsın sen. ya işe yürüyerek git, ya 2 durak önce in... ben eve de stepper diye bişey aldım. bazen yürüyüşe çıkamıyorum. o durumda da stepper yapıyorum 20 dk kadar. aynı işi görüyor. çok pahalı birşey de değil. oldukça işe yaradı. yürüyüşden daha fazla efor sarfettiriyor ama en azından ayakkabı giy giyin soyun derdi yok. tv izlerken yapıyorum işte...
Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
ben de spor yapamayanlardanım. sadece yürüyüş yapıyorum. hergün en az 30 dk. ama haftada 2-3 kez de 2-4 saat kadar yürüyorum. en önemli şey yürüyüş. yürüyüş olmadan gerçekten olmuyor. bunun dışında 1 ay callan yapmştım. çok faydası oldu ama o ara ağır şekilde grip oldum ve bıraktım. şimdi bi enerji bulursam yine başlayacağım. benim verdiğim kilo çok fazla olduğu için, biraz toparlanmaya da ihtiyacım var.
sabahları işe giderken en az 20 dk kadar yürüme şansın varsa süper olur. 20 dk yürüyüşle ücut yağ yakma moduna geçiyor. hem o saatlerde yorgun da olmazsın. kendi şartlarına göre ayarlarsın sen. ya işe yürüyerek git, ya 2 durak önce in... ben eve de stepper diye bişey aldım. bazen yürüyüşe çıkamıyorum. o durumda da stepper yapıyorum 20 dk kadar. aynı işi görüyor. çok pahalı birşey de değil. oldukça işe yaradı. yürüyüşden daha fazla efor sarfettiriyor ama en azından ayakkabı giy giyin soyun derdi yok. tv izlerken yapıyorum işte...
Cosfer Multi Stepper (Twist +Dambıl ) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)
Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)
Ahahah koptummmm :)))
ipek çok tatlisin yaa...:))
Kızlar bulustuunuzda ipeğin yanaklarini sıkın benim yerime :)))
İpektoş, tatlı ipektoş :)
Isırırım seni bak :)
Bu akşam tarifini yapayım canım, nefisti tekrar teşekkürler.
Sporda kolay gelsin sana
Valla hepinizi çok özlemişim bana da çok iyi geldi bugün.
Hepinize iyi akşamlar, keyifle dinlenmeler, kaçamaksız yemekler ve en sonunda da tatlı, huzurlu uykular olsun.
Şekersiz portakalli çamlıca gazozu aldım..
Bana kızmak isteyen var mı ?
Bi de dr oetkerin aromalarindan aldım
Vanilya ve limon
acı badem ve ne oldunu anlamadığım bi tane daha vardı da almadım
Ama nerde kullanacagimi bilmiyorum
DUKAN DİYETİ 1. ATAK GÜNÜM
sabah
1 kk light peynir
1 haşlanmış yumurta
öğlen
0.5 ton balığı yağı süzülmüş suda ısıtılmış
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1.5 yk yulaf kepeği
ara
frape (şekersiz)
akşam
1.5 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
2 litre su
Callene geçiyorum yine geç kaldığım icin pişmanım..
Ama bugun kepek hakkımı fena zorladim..adam 2 kaşık yiyin diyo ben koca pastayi götürdüm
Bugünkü menumu de yazayım,
Sabah ipek pastası kocaman 1 dilim ve çay
Öğlen ipek pastası vişneli reçel ve süt
Akşam üzeri sarimsakli yogurtlu tavuk ve uludağ gazozu
Aralarda yesil çay..
Vicdanım hiç rahat degil..pasta 8 kaşık kepekten olusuyo ve ben yarısından fazlasını yedim..
Sınırlı izinlilerde sinir tanimamam da çabası..
1 saat yuruyusumu yaptım..şimdi de callenle günah çıkartiyim
akşam yemeğim yine tavuk ve yoğuttu. biraz önce tarçınlı süt içtim.
ekmeğimi yaptım fırında.
yarın işbaşı.
şimdi tv karşısında etamin işleme vakti. kafa dağıtmak için birebir. tavsiye ederim.
azradan sevgiler ve iyi uykular...
Sabahın alacakaranlığından herkese günaydın:)))
şimdi bir çoğunuz uyuyorsunuzdur, öpüyorum yanaklarınızdan
Hepimiz için güzel bîr gün olsun.
Herkese günaydın arkadaşlar
Ben de bugün başlıyorum..yanımda 2 tane haşlanmış yumurta,yörsanın light peyniri 1 parça ,yarım yağlı yoğurt,light pınar süt ve tavauk haşlama getirdim işe...
bakalım inşallah bu sefer çok iyi geçecek hep beraber :)
inşallah öyle olacak bakalım...bugün başladım 80.6 ile .... kilo bildirimleri ne gün yapıyoruz ???