Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

3 ay sürmez bence, kilolarımız yakınmış ama sen benden daha az kiloyla başlamışsın, kaç benden peşindeyim

eskiden perşembe günleri bildirim yapıyorduk, yine devam ediyormu acaba??

bende peşinizdeyim..:) benim durum daha vahim tabi ama olsun.. durmak yok devam edicez mecbur:)

Şu pasta tarifini bize de verseniz ya kuzular, ben de kepekimi öyle yerim bari

:)
Ay çok sevindimm böle popüler tarif sahibi olunca.

Aslında bu ıslak kek bence ama arasını kesip dukan usulu muhallebi yapıca oluyor sana pasta...

2 yumurta 4 kaşık takita ve 1 kaşık süt tozu ile çoooooook çırpılırr.
İÇine 8 kaşık kepek, kabartma ve kakao konur..
Kek kıvamını bulana kadar da süt konurrr
Hopp fırına 20 dk falan. içine çatal sokup, çatal kuru çıkıyorsa yada yanmışsa dışı :) pişmiş demektir..

Tam 8 muffin kalıbına tam geldi. Yani 1 kaşık 1 kekcik .

Şekil 2A

Kekler çıktından sonra nescafe fincanlarına aldım.
1 bardak süte kakao ve 1 çay kaşığı tatlandırıcı karıştırdım. Fşncaların içinde kekleri ıslattım. Yaaa muhteşem oldu
Dediğim gibi yuvarlak borcam kapağına yada küçük pasta kalıbında pişirip arasına üstüne krema sürersekk olur bize muhteşem bir çikolatalı pastaa.

Afiyet Olsun :)

laaaa bi yemege gittim geldim kac sayfa konusmussunuz bölee beee :111:

nes ben seni hatırlıyorum hatta ben seyirde iken senle msn uzerinden flnda konusmustuk.çok güsel kilo weriodun sen keske yarıda bırakmasaymıssın.ama sağlık olsun.bu sefer eminim daha kolay ulasacaksın hedefine

süt tozunu nerden alıyosunuz ben bulamadım migrosta -real de yok..

Canımmm,mikemmellll görünüyor, ellerine sağlık

Akşama muhakkak yapmalıyım ben de, merve gibi yulaf patlaması yaşarım ama uzun zamandır yemiyorum ya, telafi eder :)

laaaa bi yemege gittim geldim kac sayfa konusmussunuz bölee beee :111:

Canım benim sen kuzu ayy pardon kuzu yasak bir sığır yedin sanırsam dukan a uygun, kaç saat oldu sen gideli haberin var mı

Evet peş peşe çatır çatır verecez bu kiloları amannnn neyse başlamış iş bitmiş iştir nes 2 ay hergün buradayız Perşembe kilo bildirimi var evet ben bu hafta başlayacam bildirime

İpekim, atlamışım bunu, çatal kuru çıkıyorsa yada yanmışsa dışı

Çook tatlısın :)

Canım benim sen kuzu ayy pardon kuzu yasak bir sığır yedin sanırsam dukan a uygun, kaç saat oldu sen gideli haberin var mı

ayyy ekimimm waryaaa öle bi kahkaha attımkiiiii,,yani Allahta seni böle güldürsün inşallah

kımse bana gel demedikiii bende kımse benı sevmedı heralde dıye dusundum..

sirkeye izin var.. salatalarınızıda sirke ile soslayın demıs dukan amcam...

3 ay sürmez bence, kilolarımız yakınmış ama sen benden daha az kiloyla başlamışsın, kaç benden peşindeyim

eskiden perşembe günleri bildirim yapıyorduk, yine devam ediyormu acaba??

evet canım persembelerı hala bıldırım gunu

süt tozunu nerden alıyosunuz ben bulamadım migrosta -real de yok..

pasta malzemelerı reyonunda oluyor genelde dıkkatlı bak..

kuzum, foruma girerken kime sorduk ki, buluşmaya da davet beklemeyip boğanın üzerinde ipekin callan ını izlemeye başlayacaksın

tatlımmmm biliyorum şaka yaptım zaten... Burdakı kapılar herkese sonuna kadar acık. öyle olmasa zaten tutnamazdıkki biribirimize..

Slm kızlar, sabah sabah valla hasta halimle, hastane avukat arasında mekik dokudum...Bilmemek zor bu işleri...Hemşireyi sadece yapılan işlemi kayda geçirmediği için şikayet edebiliyorum ki bunu yapabilmek için bile çok uğraştırdılar, bir sürü prosedür...Doktor haliyle hemşiresinin şikayet dilekçesinde yer almak istemiyor,ki tanık kendisi olaya,ama kendileri ben yaşamadım böyle bir olay diyerek kurtulmanın peşinde... onu ikna edebilmek için araya başka kişiler devreye giriyor, diğer iğne meselesine gelince sinire çok yakın yere vurulmuş ki bu durum hayati tehlike oluşturmadığından dolayı hemşireye hiç bir şey olmuyor...SAğlık ocağıda giriş-çıkış saatlerine uymamaktan dolayı şikayet edilecek...Ne rahatlıktır ki bugün 13.00 de açık olması gereken yer saat 13.30 ta hala açık değildi...Ama 2. şikayeti ben değil başka bir kişi yapacak, bir süre sonra...Çünkü şu an o şikayeti yaparsam doktor hiç bir şekilde hemşiresinin karşısında durmaz, sonuçta sağlık ocağının giriş-çıkış saatlerine uyulmamasının ucu onada dokunuyor...Neyse çok başınızı ağrıttım, özür diliyorum sıkılanlardan

Ben candarel ya da takita kullandığım marka tatlandırıcıları tarif neyse onun 2 katı kadar koyuyorum, kaşıklarda dolu dolu oluyor...Tat, damak meselesi, bazen splenda kullandığım halde bile şekersiz gelebiliyor....

Yeterli yorum yapılmış gerçi de şu dukenallayı birazcık fındık aroması katıp yapsan, tadelleyi aratmaz bence...en azından şimdilik

Şimdi vişneli reçel diyorsunda sen seyirde olduğuna göre her ne kadar light olsada o bize yasak deilmi :44: içinde meyve var her şeyden önce, ama duraklama yapmadı bende diyorsan o ayrı....

bende istiyorum o kekin tarifini lütfenn................
İlkay'ın Dukan Lezzetleri bu sitedeki kara kek ve şirin kek favorim

Yolu Yarılamış Bir Dukancan'ın Maceraları:) bu sitede de bir sürü tarif mevcut...Ancak ipekin kekinide övmeden geçemiyeceğim bugün yaptım ve tek kelimeyle nefis...Valla dayanamadım yarısını yedim...Fırından çıktıktan sonra ılık ılık çayla süper gitti...valla lezzet ötesi, denemeyen kalmasın

Önerileriniz için çok teşekkür ederim...Bımere şikayet iletildi de ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum zamanla göreceğiz.....

arkadaşlar 2 gündür ara ara baş dönmelerim oluyor ve açıkçası rahatsız edici boyutta. sizce diyetle bir ilgisi var mıdır varsa da ne önerebilirsiniz????

Kızlarrr en sonunda genel müdürme söyleyebildim h.sonu da istanbulda kalacağımı,yoksa bizim buluşma güme gidecekti de sizden korkuma söyleyememiştim

sanki bana da bişeyler yazcakmışsın da yazmamışsın. pilotu hayal edince yazacağın şey havada kaldı sanırım

kız bana da kimse gel demedi ama bütün şartlarımı zorlayıp hatta işyerime binbir türlü yalan uydurup geliyorum,sen de gel lütfeennn

ee ne dedi sonuç olarak :)
Bak şakacıyaa
ben dedim ya gel diye aşk olsunnnn

arkadaşlar 2 gündür ara ara baş dönmelerim oluyor ve açıkçası rahatsız edici boyutta. sizce diyetle bir ilgisi var mıdır varsa da ne önerebilirsiniz????

Tuzu tamamen kestiyseniz baş dönmeleri oluyor, baş dönmeniz dietin kaçıncı gününde meydana geldi, ataktamısınız, seyirdemi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…