3 ay sürmez bence, kilolarımız yakınmış ama sen benden daha az kiloyla başlamışsın, kaç benden peşindeyim
eskiden perşembe günleri bildirim yapıyorduk, yine devam ediyormu acaba??
Şu pasta tarifini bize de verseniz ya kuzular, ben de kepekimi öyle yerim bari
eski bir dukancıdan merhaba...
uzun süredir girmemiştim tanıdık kimse kalmamış sanırım, herkes hedefine ulaşmışa benziyor
malesef ben dukanında kitapta dediği gibi yarı yolda yolunu kaybedenlerden oldum
dünden itibaren daha azimli bir şeklide başladım, malesef çizelgemdeki rakamlar hayal oldu, 76,5 kiloya kadar çıktım
aman yanlış anlaşılmasın bırakınca kilo alınmıyor ben martta bıraktım ama yazın yedimde yedim, helede ay ne kadar zayıflamışsın yeter artık verme diyenlerin gazına geldim, şimdi indiğim 40 bedenden tekrar 42 ye çıktım malesef....
ama 58 e görmeden bu sefer bırakmak yok
:)
ay çok sevindimm böle popüler tarif sahibi olunca.
Aslında bu ıslak kek bence ama arasını kesip dukan usulu muhallebi yapıca oluyor sana pasta...
2 yumurta 4 kaşık takita ve 1 kaşık süt tozu ile çoooooook çırpılırr.
Içine 8 kaşık kepek, kabartma ve kakao konur..
Kek kıvamını bulana kadar da süt konurrr
hopp fırına 20 dk falan. Içine çatal sokup, çatal kuru çıkıyorsa yada yanmışsa dışı :) pişmiş demektir..
Tam 8 muffin kalıbına tam geldi. Yani 1 kaşık 1 kekcik .
şekil 2a
Eki Görüntüle 557403
kekler çıktından sonra nescafe fincanlarına aldım.
1 bardak süte kakao ve 1 çay kaşığı tatlandırıcı karıştırdım. Fşncaların içinde kekleri ıslattım. Yaaa muhteşem oldu
dediğim gibi yuvarlak borcam kapağına yada küçük pasta kalıbında pişirip arasına üstüne krema sürersekk olur bize muhteşem bir çikolatalı pastaa.
Afiyet olsun :)
Ay çok sevindimm böle popüler tarif sahibi olunca.
Aslında bu ıslak kek bence ama arasını kesip dukan usulu muhallebi yapıca oluyor sana pasta...
İÇine 8 kaşık kepek, kabartma ve kakao konur..
Hopp fırına 20 dk falan. içine çatal sokup, çatal kuru çıkıyorsa yada yanmışsa dışı :) pişmiş demektir..
Şekil 2A
Eki Görüntüle 557403
Kekler çıktından sonra nescafe fincanlarına aldım.
1 bardak süte kakao ve 1 çay kaşığı tatlandırıcı karıştırdım. Fşncaların içinde kekleri ıslattım. Yaaa muhteşem oldu
Dediğim gibi yuvarlak borcam kapağına yada küçük pasta kalıbında pişirip arasına üstüne krema sürersekk olur bize muhteşem bir çikolatalı pastaa.
Afiyet Olsun :)
laaaa bi yemege gittim geldim kac sayfa konusmussunuz bölee beee :111:
Ay çok sevindimm böle popüler tarif sahibi olunca.
İÇine 8 kaşık kepek, kabartma ve kakao konur..
Hopp fırına 20 dk falan. içine çatal sokup, çatal kuru çıkıyorsa yada yanmışsa dışı :) pişmiş demektir..
Şekil 2A
Eki Görüntüle 557403
Kekler çıktından sonra nescafe fincanlarına aldım.
Dediğim gibi yuvarlak borcam kapağına yada küçük pasta kalıbında pişirip arasına üstüne krema sürersekk olur bize muhteşem bir çikolatalı pastaa.
Afiyet Olsun :)
Canım benim sen kuzu ayy pardon kuzu yasak bir sığır yedin sanırsam dukan a uygun, kaç saat oldu sen gideli haberin var mı
ahahahahah hakkaten öyle olmuş kız,pilota gidince aklım kafam karışmış iyi mi
tadelle yemicektin yaa hah işte aferim dicektim,yeme dicektim.light pudingi de az ye dicektim,sen buluşmaya gelicek misin dicektim,kulaklarını çekip yanaklarından öpesim var dicektim
canım bendede kabızlık problemi var,fakat sabah ilk işim ılık suya sirke koyup içiyorum,peşinede 2 bardak su içiyorum kahvaltıya kadar o beni götürüyor wc ye,tabi akşama kadarda 3 lt su tüketiyorum,tabi dukana geçince nasıl olacak bilmiyorum,sirke karışımı serbestmi acaba dukanda.
3 ay sürmez bence, kilolarımız yakınmış ama sen benden daha az kiloyla başlamışsın, kaç benden peşindeyim
eskiden perşembe günleri bildirim yapıyorduk, yine devam ediyormu acaba??
ayyy ekimimm waryaaa öle bi kahkaha attımkiiiii,,yani Allahta seni böle güldürsün inşallah
kımse bana gel demedikiiibende kımse benı sevmedı heralde dıye dusundum..
süt tozunu nerden alıyosunuz ben bulamadım migrosta -real de yok..
kuzum, foruma girerken kime sorduk ki, buluşmaya da davet beklemeyip boğanın üzerinde ipekin callan ını izlemeye başlayacaksın
Ben candarel ya da takita kullandığım marka tatlandırıcıları tarif neyse onun 2 katı kadar koyuyorum, kaşıklarda dolu dolu oluyor...Tat, damak meselesi, bazen splenda kullandığım halde bile şekersiz gelebiliyor....Merhaba Herkese..
Bir kaç gündür giremedim ama akşam tüm geçmişi kaldığım yerden okuyacağım.. Delly'nin verdiği tarifi ben de dün akşam tatlı krizine girince yapmıştım. Resimde süper görünüyor ancak tadı hiç iyi olmadıSanırım tatlandırıcı az geldi. Benim kullandığım marka canderel. Tatsız galiba ki 4 kaşığa rağmen bana mısın dememiş Sanırım tatlandırıcı miktarını artırmak gerekiyor.
Bu arada bugün dukan'da 17. günüm. verdiğim kilo aynı..Reglim de bitmek üzere. Çok kilo veririm diye beklerken öyle durup kaldım. gerçi spor yapamıyorum bu ara. sanırım o şekilde hızlandıracağım. bakalım heyecanla daha fazla vereceğim günleri bekliyorum..
Dun aksam markette tadellenın bır cıkolatasını gordum. Şekersiz yani tatlandırıcı ile yapılmış tam 85 kalorı yazıyordu yağ oranı da karbonhitrat oranıda 10 nun altındaydı.. biz şimdi bundan yiyebilirmiyiz :26:yorum istiyorum
Yok kuzum bize uygun degil bosver onu..çikolatalı ipek pastasının yanında o ne ki :)
Off ipeek bi de dilimin üstüne vişneli reçel den doktum...lezzetinden başım döndü
Çok yasa sen :)
Bi de su kepek yemeyenlerin hakkını da ben yesem keşke..zor tutuyorum kendimi pastayı bi çırpıda bitirmemek için
İlkay'ın Dukan Lezzetleri bu sitedeki kara kek ve şirin kek favorimbende istiyorum o kekin tarifini lütfenn................
Önerileriniz için çok teşekkür ederim...Bımere şikayet iletildi de ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum zamanla göreceğiz.....bu arada BİMER başbakanlık hattı var hem internet üzerinden hem telefonla şikayetinizi oraya da yazın.. ve yine tekrar ediyorum mutlaka bir avukatla görüşün. size yapılan iğnede bir sıkıntı olduğunu söyleyen doktordan o sırada rapor almadıysanız bile aynı doktoru tekrar bulduğunuzda hastanede kaydınız var sonuçta bir rapor oluşturulur.
sanki bana da bişeyler yazcakmışsın da yazmamışsın. pilotu hayal edince yazacağın şey havada kaldı sanırım
kımse bana gel demedikiiibende kımse benı sevmedı heralde dıye dusundum..
sirkeye izin var.. salatalarınızıda sirke ile soslayın demıs dukan amcam...
evet canım persembelerı hala bıldırım gunu
pasta malzemelerı reyonunda oluyor genelde dıkkatlı bak..
migrosun sanal marketinde yok, asıl marketini bilemem :)
Kızlarrr en sonunda genel müdürme söyleyebildim h.sonu da istanbulda kalacağımı,yoksa bizim buluşma güme gidecekti de sizden korkuma söyleyememiştim
kız bana da kimse gel demedi ama bütün şartlarımı zorlayıp hatta işyerime binbir türlü yalan uydurup geliyorum,sen de gel lütfeennn
arkadaşlar 2 gündür ara ara baş dönmelerim oluyor ve açıkçası rahatsız edici boyutta. sizce diyetle bir ilgisi var mıdır varsa da ne önerebilirsiniz????