:):):) evet evet hep beraber çıtır olacağız:):)
3 yıl önce akupunktur sayesinde izmirdeyken 15 kilo kadar vermiştim ama 12 sini geri aldım
bu sefer doktor yerine dukan diyetini kendim yapayım diyorum umarım başarılı olurum...
kız yağların ericekse ben hep söylerim ki öyle
değerler 100 gr için ve gr bazında,light ama bu yaaa olmaz mı
bak ben de sana benzedim olur deyin yaa ne var yenir deyin yani olmaz mııı
Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)
Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)
Kabus geri döndü...
ekim seninle daha bigüzel burası. söylemeden edemedim
ekim seninle daha bigüzel burası. söylemeden edemedim
Herkes güzel güzel tarifler veriyo ben de verim :)
Az önce yedim yine mest oldum..
Tavada pul biberli kekikli tavuk parçacıkları ve üzerine bol ama çok bol sarımsak ve pul biberli yoğurt..
Ayy çok lezzetliydi tavsiye ederim sarımsak manyağı oldum ama..
Kızlar ben kaçar.
Spor zamanııı
İyi akşamlar...
Ben de 12 kiloyu seyirde, 3,5 da güçlendirmede verdim canım. Hazirandan beri de 55,6 yım 1 kilo artıyor bazen tekrar düşüyor ama onun altını hiç görmedim, demek ki alt sınır o bende :)
Ben tiroid hastasıyım diyetisyenle falan kilo veremedim en sonunda doktorum dukan ı yapabilirsin dedi aynı anda bir arkadaşım da sağlıklı olduğuna ikna etti beni ve başladım. Tabi ki sen de başarılı olacaksın. Ben diyetisyene gidip 1 ay harfiyen uyarak 1 kilo almış insanım :)) hesap et sen işte :)
Şekersiz portakalli çamlıca gazozu aldım..
Bana kızmak isteyen var mı ?
Bi de dr oetkerin aromalarindan aldım
Vanilya ve limon
acı badem ve ne oldunu anlamadığım bi tane daha vardı da almadım
Ama nerde kullanacagimi bilmiyorum
Thebeauty canım alıntı yapmadan cevap vereyim,
Vişne recelini meyveli yoğurt yapmak için almıştım,tamamen şekersiz evet meyve yasak ama meyveli yoğurt yiyoruz..
Iste o mantıkla gittim..
Hiç gözünden kacmiyo valla..sana hep yakalaniyom ben :)
Ne ogretmeniydin:)
kız yağların ericekse ben hep söylerim ki öyle
değerler 100 gr için ve gr bazında,light ama bu yaaa olmaz mı
bak ben de sana benzedim olur deyin yaa ne var yenir deyin yani olmaz mııı
Şekersiz portakalli çamlıca gazozu aldım..
Bana kızmak isteyen var mı ?
Bi de dr oetkerin aromalarindan aldım
Vanilya ve limon
acı badem ve ne oldunu anlamadığım bi tane daha vardı da almadım
Ama nerde kullanacagimi bilmiyorum