Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar 2 gündür ara ara baş dönmelerim oluyor ve açıkçası rahatsız edici boyutta. sizce diyetle bir ilgisi var mıdır varsa da ne önerebilirsiniz????

Canım, ben diyetten olup olmadığına hemen karar vermek mümkün değil ama ne zamandır yaptığına, bu 2 günde diğer günlerden farklı ne yaptığına, ya da yapıp yapmadığına bakmak lazım. Yeterince yemiyor musun acaba? Bilemedim şimdi :44: Ama bebek gelme ihtimali var mı onu da sen bilirsin

ee ne dedi sonuç olarak :)
Bak şakacıyaa
ben dedim ya gel diye aşk olsunnnn

kız hoplayıp zıplayıp gülebildiğime göre ok dedi yani
ama off anam ne yalanlar sıktım var yaaa,sanırım her birinizle iş ilişkisi de kurmam gerekecek iyi mi

Canlar Dr.Oetker light krem şantisini aldım,yorum yapın bakiiim :

protein 1.30
yağ 7.41
karbonhidrat 8.43

kullanabilir miyiz ki bunu hee

bütün alkışlar bana gelsin

44 bedene zar zor düşmüşken, aşık olduğum 40 beden bir elbiseyi aldım

sırf bu yüzden bile diyete devam ederim herhalde

Arkadaşlar merhaba , ben de aranıza yeni katılıyorum:)
Misafir oalrak hep yazılanları bu forumda takip ediyordum üye olup aranıza katılmak istedim...daha önce dukan diyetine 2 kez başlayıp yarım bıraktım...yarın tekrar başlayacağım..sizlerle beraber daha verimli ,motive bir şekilde olacağını düşünüyorum:)

Thebeauty canım alıntı yapmadan cevap vereyim,
Vişne recelini meyveli yoğurt yapmak için almıştım,tamamen şekersiz evet meyve yasak ama meyveli yoğurt yiyoruz..
Iste o mantıkla gittim..

Hiç gözünden kacmiyo valla..sana hep yakalaniyom ben :)

Ne ogretmeniydin:)

Ben yazin girerim diye hep m beden kiyafet ismarladim internetten cok ucuzluk vardi:))
Ama gelenlerin icine ben simdi bile giriyorum:)) daha on kilo vermek istiyorum nolcak bilmiyorum.

herhalde kesimleri biraz bolmus.

Evet arkadaşım burası motive ediyor insanı takıl bize bizde başlayıp bıraktık ama şu an motivasyon süper verebilirsek kiloları dukanı başlayıp bırakan ve tekrar başlayanların hikayelerini paylaşmalarını önercem:)Hatta konu dışı konuşanları uyarıp forumda ki arkadaşlarının gıcık olmasını sağlayacağım aaaa bu hikaye siZede tanıdık geldi mi:):):)

Tuzu tamamen kestiyseniz baş dönmeleri oluyor, baş dönmeniz dietin kaçıncı gününde meydana geldi, ataktamısınız, seyirdemi....

diyetin 19 günündeyim yani seyir evresi

3 gün p, 4 gün p+s yapıyorum ama bikaç gündür öğünlerim azalmış olabilir. tuzu hiç kısmadım.. bebek ihtimali de yok canım adetteyim çünkü...

mesela dün 200 gr kıymaya 2 yumurta kırıp yedim. akşam da bir parça tavuk göğsü tabi 2 kaşık y.kepeği
bugün sabah 2 haşlamış yumurta, öğlen sebzeli tavuk yedim. akşama da yoğurtlu ıspanak yerim.. bol bol yeşil çay ve su içiyorum.

Valla alkışlıyorum, devam etmelisin zaten başka yolu yok :)))

Hoşgeldin canım,
Tribünden bakarken ısrarcı çağırmalarımıza dayanamadın karar verdin gelmeye dimi :))) Ne iyi yaptın canım, buraya giriş var çıkış yok, çıtır yapmadan bırakmıyoruz zaten

hoşbulduk canım,sanem ben :)
inşallah bu sefer başarıcağımı düşünüyorum:):)hayırlısı bakalım:):):)

:):):) evet evet hep beraber çıtır olacağız:):)
3 yıl önce akupunktur sayesinde izmirdeyken 15 kilo kadar vermiştim ama 12 sini geri aldım
bu sefer doktor yerine dukan diyetini kendim yapayım diyorum umarım başarılı olurum...

Canım, havalardan da olabilir, kendini yorduysan güçsüz düşmüş olabilirsin belki. Emziriyor musun bilmiyorum bu yüzden vitaminsiz de kalabilirsin ama bence çok yoğunsa doktora gidip kan tahlillerini yaptırmanı öneririm. Emin olmak gerekir çünkü.

kız bana da kimse gel demedi ama bütün şartlarımı zorlayıp hatta işyerime binbir türlü yalan uydurup geliyorum,sen de gel lütfeennn

ay bitanemmmm bunuda duydumya içimin yağları eridiiiii

ve nihayet yoğun aramalarım sonucu süt tozunu carrefurun sen al marketinden sipariş ettim hatta indirimdeymiş güya bu akşam 7 gibi elimde olucak bakalım görcezz seni carrefur.....:13:

indirimden nekadar aldın??

Canlar Dr.Oetker light krem şantisini aldım,yorum yapın bakiiim :

protein 1.30
yağ 7.41
karbonhidrat 8.43

kullanabilir miyiz ki bunu hee

şimdi
değerler 100 gr için mi?
sonra değerler yüzdelikmi yoksa gr mı?

valla kımsenın gozunden kaçmıyo. bence cıx yeme sen onu.. adı ustunde KREMşanti...

canım çok tebrik ederim seniii
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.dün birkaç takım almaya her zaman alışveriş yaptığım bir mağazaya gittim.orda da çok sevimli kısa boylu tombiş genç bir kız var benimle ilgilenen.kız gördü şok oldu ne kadar kilo vermişsiniz böyle dedi.46 bedendiniz siz dimi dedi evet dedim ama dün 1 tane 40 beden 1 tane 38 beden takım aldım kendimee,ohhh sefamız olsun

kız yağların ericekse ben hep söylerim ki öyle
değerler 100 gr için ve gr bazında,light ama bu yaaa olmaz mı
bak ben de sana benzedim olur deyin yaa ne var yenir deyin yani olmaz mııı

bende peşinizdeyim..:) benim durum daha vahim tabi ama olsun.. durmak yok devam edicez mecbur:)
inan birisiyle tatlı bir yarışla kilo vermek daha zevkli oluyor, benim hızlı kilo verme dönemimde telli turnam vardı, yarışırdık ne güzel, sonra hamile kaldı bıraktı beni, benimde kilo verme azmim onunla beraber gitti malesef,
hadi yakala beni.....

bende hatırladım seni canım, mar ve nisanda 2 ameliyat oldum sonrada kpss derken olmadı, aslında istediğim beden kıyafet bulmak yaramadı bana ama inşallah bu sefer finali görcem
sen bitirmişsin bile, ne güzel

Evet peş peşe çatır çatır verecez bu kiloları amannnn neyse başlamış iş bitmiş iştir nes 2 ay hergün buradayız Perşembe kilo bildirimi var evet ben bu hafta başlayacam bildirime
bende başlayım o zaman, daha bir hevese gelirim hem seni yakalıycam diye

en güzelini yapmışsın, ben 48 bedenken 40 beden hedef kıyafet aldım kendime, bunun içine gircem diye ve sonunda girdimde, hatta burayada foto koymuştum, acayip motive eder insanı..
şimdi yeni hedef kıyafetim dolabımda, sıra ona girmekte

kız yağların ericekse ben hep söylerim ki öyle
değerler 100 gr için ve gr bazında,light ama bu yaaa olmaz mı
bak ben de sana benzedim olur deyin yaa ne var yenir deyin yani olmaz mııı

de tabı. motivasyonum artar hem

sen guclendırmedesın yersen odulune sayarsın. ha ödülü baska sekılde kullanacaksanda cıx yemeee..:130:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…