Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Asya deniz ben seni hatırlıyorum çünkü forumda kankam vardı Bilge Asya sana dukan anlatmışlığım vardır maşallah sana iradene bak bana bıraktığın yerdeyim..

Yok kuzum bize uygun degil bosver onu..çikolatalı ipek pastasının yanında o ne ki :)
Off ipeek bi de dilimin üstüne vişneli reçel den doktum...lezzetinden başım döndü:KK9:
Çok yasa sen :)

Bi de su kepek yemeyenlerin hakkını da ben yesem keşke..zor tutuyorum kendimi pastayı bi çırpıda bitirmemek için :KK1:

mervecik bakındım ama göremedim yazıversen ya şu tarifi :)

asyam denizim bak görüyor musun,yeni başlayan arkadaşlara örnek oluyorsun ne güzel:KK16:
hadi bakalım pes etmek yok,kalmış şurda 9 kilo.dişini sıksan 3-4 ayda biter gider sonra da çukuları yeriz :KK9:

örnek ama sanki kötü örneğim ama döndüm kız valla bak döndüm.. bak tadelle bile yemiycem, puding yapcamm..:KK16::KK16::KK16: hani tarıfını bulabılırsemde ipeğin kekinden yapcam..:KK56:

neler geldi aklına bakem? :KK51:

sırf korkutmak için yaa. ben olsam korkardım niye beni uçaktan indirmiyorlar diye. düşünsene bir anons "medesa hanım medesa hanım, siz uçağı terketmeyin" diye:))

Bilmem artık, dukan dışı konuşmak istemiyorum ben dermişim :KK37:

neskayfesini de içen azra kaçar. biraz daha çarşıda gezmece...

Çalışmayıp çarşıda gezen azradan sevgiler :KK1:

Valla unutmadım da kuzucum yine de çok hızlı geldi yaw akşam yattığın yeri bilmezsin sen, seni kaçırsalar haberin olmaz, callan bile yapmazsın :KK1:

Azra, ben de anlamamıştım neden uçaktan çıkmasına izin vermeyeceğini, benim aklıma başka şeyler gelmişti :KK1:[/QUOTE
ohooooo kuzum o kadar yorgunluğa akşam da cin gibi otururum ben,sabahın beşlerinde zor uyuyorum,ne olacak benim bu insomnia durumum yahuuu:KK53:

neler geldi aklına bakem? :KK51:

sırf korkutmak için yaa. ben olsam korkardım niye beni uçaktan indirmiyorlar diye. düşünsene bir anons "medesa hanım medesa hanım, siz uçağı terketmeyin" diye:))

örnek ama sanki kötü örneğim ama döndüm kız valla bak döndüm.. bak tadelle bile yemiycem, puding yapcamm..:KK16::KK16::KK16: hani tarıfını bulabılırsemde ipeğin kekinden yapcam..:KK56:

hahahahaha ne korkcam kız,amaaaan pilot bana göz koydu heralde derim sevinirim bileeee :KK60:

Asya deniz ben seni hatırlıyorum çünkü forumda kankam vardı Bilge Asya sana dukan anlatmışlığım vardır maşallah sana iradene bak bana bıraktığın yerdeyim..

doğrudur kuzumm. bizde az sorular sormadık.. ama geç kalmıs sayılmazsın sende ya. böyle dusunme.. sen oyle bebısını en sağlıklı sekılde buyut sonra gonul rahatlıgıyla yap dıyetını.. bukadar kısı verdı bakarmısın senmı veremeyeceksın. pehhh kılo dedıgın nedır yaaa.. geldiği gibide totsuna baka baka gider sıkma canını...:KK16::KK16:

mutlu olmak için bimilyon nedenin var!!!! tuttum ben bu sloganıı..:KK24::KK24::KK24:

doğrudur kuzumm. bizde az sorular sormadık.. ama geç kalmıs sayılmazsın sende ya. böyle dusunme.. sen oyle bebısını en sağlıklı sekılde buyut sonra gonul rahatlıgıyla yap dıyetını.. bukadar kısı verdı bakarmısın senmı veremeyeceksın. pehhh kılo dedıgın nedır yaaa.. geldiği gibide totsuna baka baka gider sıkma canını...:KK16::KK16:

mutlu olmak için bimilyon nedenin var!!!! tuttum ben bu sloganıı..:KK24::KK24::KK24:

Asyammmm, harikasın sen,:KK9::KK9::KK9: bomba gibi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ohooooo kuzum o kadar yorgunluğa akşam da cin gibi otururum ben,sabahın beşlerinde zor uyuyorum,ne olacak benim bu insomnia durumum yahuuu:KK53:

hahahahaha ne korkcam kız,amaaaan pilot bana göz koydu heralde derim sevinirim bileeee :KK60:

sanki bana da bişeyler yazcakmışsın da yazmamışsın. pilotu hayal edince yazacağın şey havada kaldı sanırım :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Kader arkadaşım ben varım buradayım bende bıraktım ettim Halim ortada herkes değişmiş evet gider mini kilolar dersin 2.kez başlayınca ben umutsuz oldum azıcık irademe güvenim azaldı yemin ettim sadece durumum bu

ah ahhhh, şimdiye güçlendirme bile bitecekti oysa şimdi 17-18 kilo duruyor önümde, çok kzıyorum kendime ama dukanın bana öğrettiği en büyük şey " her yeni gün yeni bir başlangıçtır, dün dende kaldı bugüne bak" oldu
eskiden bir gün kaçamak yapsam 3-4 gün devamını getirir yer de yerdim, şimdi sıfırdan başlayabiliyorum
inşallah bu sefer verip kurtuluruz bu kilolardan

sen kaça indin en çok? şimdi kaçsın???

sanki bana da bişeyler yazcakmışsın da yazmamışsın. pilotu hayal edince yazacağın şey havada kaldı sanırım :KK16::KK16::KK16:

ahahahahah hakkaten öyle olmuş kız,pilota gidince aklım kafam karışmış iyi mi :KK60:
tadelle yemicektin yaa hah işte aferim dicektim,yeme dicektim.light pudingi de az ye dicektim,sen buluşmaya gelicek misin dicektim,kulaklarını çekip yanaklarından öpesim var dicektim:KK54:

kızlar günaydın,

bugün ilk defa sizin tariflerden birini denedim kahvaltıda. peynirli krep.
ay nasıl harika olmuşdu. ben günlerdir boşuna hep aynı şeyleri tüketmekle midemi bulandırmışım.
perşembe+cuma iş nedeni ile yurtdışında olucam. artık sizin tariflerden tatlı/tuzlu bişeyler yapıp beraberimde götürücem, bu sayede ne aç kalırım nede diyeti bozarim .

birde şu kabızlık işini çözebilsem harika olur. 5 gün oldu hala tık yok. hergün sabahdan mutlaka yulaf kepeğimi tüketiyorum ve 2 lt su içiyorum ama yinede olmuyor ya. :KK43:(

canım bendede kabızlık problemi var,fakat sabah ilk işim ılık suya sirke koyup içiyorum,peşinede 2 bardak su içiyorum kahvaltıya kadar o beni götürüyor wc ye,tabi akşama kadarda 3 lt su tüketiyorum,tabi dukana geçince nasıl olacak bilmiyorum,sirke karışımı serbestmi acaba dukanda.

74 ile başladım şimdi 72 yim 75ten 65e inmiştim benim 12kilom var canım inş 2 ay diyorum en fazla 3 sence
3 ay sürmez bence, kilolarımız yakınmış ama sen benden daha az kiloyla başlamışsın, kaç benden peşindeyim :KK55: :KK55:

eskiden perşembe günleri bildirim yapıyorduk, yine devam ediyormu acaba??

X