- 5 Şubat 2012
- 744
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum bize uygun degil bosver onu..çikolatalı ipek pastasının yanında o ne ki :)
Off ipeek bi de dilimin üstüne vişneli reçel den doktum...lezzetinden başım döndü
Çok yasa sen :)
Bi de su kepek yemeyenlerin hakkını da ben yesem keşke..zor tutuyorum kendimi pastayı bi çırpıda bitirmemek için
asyam denizim bak görüyor musun,yeni başlayan arkadaşlara örnek oluyorsun ne güzel
hadi bakalım pes etmek yok,kalmış şurda 9 kilo.dişini sıksan 3-4 ayda biter gider sonra da çukuları yeriz
neler geldi aklına bakem?
sırf korkutmak için yaa. ben olsam korkardım niye beni uçaktan indirmiyorlar diye. düşünsene bir anons "medesa hanım medesa hanım, siz uçağı terketmeyin" diye:))
neskayfesini de içen azra kaçar. biraz daha çarşıda gezmece...
Valla unutmadım da kuzucum yine de çok hızlı geldi yaw akşam yattığın yeri bilmezsin sen, seni kaçırsalar haberin olmaz, callan bile yapmazsın
Azra, ben de anlamamıştım neden uçaktan çıkmasına izin vermeyeceğini, benim aklıma başka şeyler gelmişti [/QUOTE
ohooooo kuzum o kadar yorgunluğa akşam da cin gibi otururum ben,sabahın beşlerinde zor uyuyorum,ne olacak benim bu insomnia durumum yahuuu
neler geldi aklına bakem?
sırf korkutmak için yaa. ben olsam korkardım niye beni uçaktan indirmiyorlar diye. düşünsene bir anons "medesa hanım medesa hanım, siz uçağı terketmeyin" diye:))
örnek ama sanki kötü örneğim ama döndüm kız valla bak döndüm.. bak tadelle bile yemiycem, puding yapcamm.. hani tarıfını bulabılırsemde ipeğin kekinden yapcam..
hahahahaha ne korkcam kız,amaaaan pilot bana göz koydu heralde derim sevinirim bileeee
Asya deniz ben seni hatırlıyorum çünkü forumda kankam vardı Bilge Asya sana dukan anlatmışlığım vardır maşallah sana iradene bak bana bıraktığın yerdeyim..
doğrudur kuzumm. bizde az sorular sormadık.. ama geç kalmıs sayılmazsın sende ya. böyle dusunme.. sen oyle bebısını en sağlıklı sekılde buyut sonra gonul rahatlıgıyla yap dıyetını.. bukadar kısı verdı bakarmısın senmı veremeyeceksın. pehhh kılo dedıgın nedır yaaa.. geldiği gibide totsuna baka baka gider sıkma canını...
mutlu olmak için bimilyon nedenin var!!!! tuttum ben bu sloganıı..
Dayanamadimmm
ohooooo kuzum o kadar yorgunluğa akşam da cin gibi otururum ben,sabahın beşlerinde zor uyuyorum,ne olacak benim bu insomnia durumum yahuuu
hahahahaha ne korkcam kız,amaaaan pilot bana göz koydu heralde derim sevinirim bileeee
Asyammmm, harikasın sen, bomba gibi
Kader arkadaşım ben varım buradayım bende bıraktım ettim Halim ortada herkes değişmiş evet gider mini kilolar dersin 2.kez başlayınca ben umutsuz oldum azıcık irademe güvenim azaldı yemin ettim sadece durumum bu
anlamadım ne demek istediniz
sanki bana da bişeyler yazcakmışsın da yazmamışsın. pilotu hayal edince yazacağın şey havada kaldı sanırım
kızlar günaydın,
bugün ilk defa sizin tariflerden birini denedim kahvaltıda. peynirli krep.
ay nasıl harika olmuşdu. ben günlerdir boşuna hep aynı şeyleri tüketmekle midemi bulandırmışım.
perşembe+cuma iş nedeni ile yurtdışında olucam. artık sizin tariflerden tatlı/tuzlu bişeyler yapıp beraberimde götürücem, bu sayede ne aç kalırım nede diyeti bozarim .
birde şu kabızlık işini çözebilsem harika olur. 5 gün oldu hala tık yok. hergün sabahdan mutlaka yulaf kepeğimi tüketiyorum ve 2 lt su içiyorum ama yinede olmuyor ya. (
3 ay sürmez bence, kilolarımız yakınmış ama sen benden daha az kiloyla başlamışsın, kaç benden peşindeyim74 ile başladım şimdi 72 yim 75ten 65e inmiştim benim 12kilom var canım inş 2 ay diyorum en fazla 3 sence